Sånne som oss

Sånne som oss

Norway

Programlederne sitter på hver sin side av fjellet og inviterer folk til å dele sine historier og fortellinger. Hvilke utfordringer og oppdagelser gjør man seg som ung i Norge i dag? Det vil vi i ”Sånne som oss” finne ut av.

Episodes

15. "Si meg hva betyr adjø?"  

Siste ordinære sending med Sånne som oss. Takk til alle som har fulgt oss denne våren. Alle sendinger og klipp ligger på soundcloud.

14. "Freaky Friday - En dag i dine blinkesko"  

14. Denne uken bytter Mats liv med Øyvind. Hva skjer når man plasserer seg i noen andre sine sko? Denne uken handler om perspektiver.

13. "I need a hero"  

Denne uken snakker vi om helter. Hva er en helt og hvorfor har vi egentlig helter?

12. "Det er noe jeg må fortelle deg"  

Denne uken: Hemmeligheter. Hvorfor holder vi på de? Hvor store og små kan de bli og være før vi bare må fortelle de til noen. Vi får høre store og små hemmeligheter i denne ukens utgave av Sånne som oss.

11. "Best of"  

Denne uken har vi klippet sammen de beste innslagene fra denne sesongen.

10. "FESTEN"  

Ny uke. Denne uken tar vi for oss fester. Vi analyserer mats sin bursdagsfest og ha besøk i studio. Ha en strålende uke!

10. "FESTEN"  

Ny uke. Denne uken tar vi for oss fester. Vi analyserer mats sin bursdagsfest og ha besøk i studio. Ha en strålende uke!

9. "Verden rundt på 60 minutter"  

Verden rundt på 60 minutter. I dette programmet tar vi deg med gjennom verdens tidssoner. Vi snakker med unge nordmen der ute i Verden og hvordan det er å studere eller bo borte fra Norge. Vi får også høre fra Sør Korea og Mexico også. Godt lytt!

8. “All you need is podcast”  

Kjærlighet. Hva gjør vi i kjærlighetens navn? Har vi kjærlighet for mer enn bare levende vesener? Og hva skjer med en under kjærlighetens rus? Vi skal få et innblikk i en 13-år jente sin dagbok, høre historier om klissete fantastisk kjærlighet og møte Tani Hansen som ble blind i kjærleikens navn.

Episode 7 "Lett å drive med musikk i kjellerleiligheten din"  

Lokale og nasjonale artister kommer i studio for å ta tempen på den norske musikkånden i 2016. Hvordan bruker vi musikk i hverdagen. Hvem er størst på musikk. Hvem lager egentlig musikken? Og hva skjer når du satser på musikken som plan A, uten å ha en plan B? Vi hører fra Karpe Diem og Susanne Sundfør også.

6. "Denne uken"  

Tittel: "Denne Uken". Kan hverdagen være annet en bare kjedelig? Denne uken gir vi deg et unikt innblikk i hverdagen til 6 unge mennesker i Norge. Hva sier deres historier oss? Ukens sending er bygget opp av 7 akter. En akt for hver dag i uka. Begynner med mandag i Oslo, tirsdag i Uganda, onsdag i London, torsdag i Volda, fredag i Bergen og lørdag i Oslo. Vi følger 7 forskjellige personer som har tatt opp dagen sin med vanlige gjøremål.

5. "Unge Lovende, nei ikke TV-serien"  

Episode 5: Denne uken tar vi for oss unge lovende/skapende mennesker i Norge og utland som deler hvordan det er å leve skapende liv innenfor kunst, kultur og i livet generellt. Ta den en liten pust i bakken og lytt til personer som våger å åpne seg og dele tankene sine om frykt og forventninger.

4. "Du skal ikke ha andre podcaster enn meg" (Tro og religion)  

Tro Religion, eller tro. Eller overtro. eller bare det å være grunnleggende overbevist om noe. Hva tror vi på, hvem tror vi på i 2016? Vi får høre fra Tobias om hvordan det er å være åpent homofil og kristen. Ludmilla tror på Putin og Ina synes det er vanskelig å vite hvordan man skal snakke om tro. Merk også at podcasten har et innslag som ikke var med i radiosendingen denne uken. Innslaget ligger til slutt i sendingen.

3. "To be or not to be rusa" (Rus)  

Hva skjer med oss når vi ruser oss? Hvorfor det dette så vanlig? Hvor går grensa for rus? Når blir man egentlig alkoholiker? Er rus bra? Vi får besøk av en som er for narkotika. Vi får høre om ødelagte vifter i Uganda og jentene som ble medlem av en MC-klubb i fylla.

2. "Is it too late now to say sorry?" (Anger)  

Episode 2: Tema: ANGER. Hva angrer du på? Hvem angrer du på? Hva vil det egentlig si å virkelig angre på noe? Er det å angre en ting vi gjør for oss selv, eller er anger relatert til sosiale situasjoner? Hva skal man gjøre for å slutte å angre, si unnskyld? Sorry? Det var ikke meningen? Er anger kun en negativ ting eller kan det også være positivt?

1. "For første gang"  

For første gang. Velkommen til Sånne som oss. Vi er et radiokollektiv som består av unge, kreative sjeler ved Studentradioen i Bergen og Radio Nova Oslo. Sånne som oss tar for seg de temaene du er opptatt av! Programlederne sitter på hver sin side av fjellet og inviterer folk til å dele sine historier og fortellinger. Hvilke utfordringer og oppdagelser gjør man seg som ung i Norge i dag? Det vil vi i ”Sånne som oss” finne ut av. Hver uke bringer vi nye og spennende temaer på lufta.På Studentradioen i Bergen og Radio Nova hver mandag kl. 12:00-13:00! Dagens episode: Å gjøre noe for første gang er alltid spennende. Hva skjer når vi gjør noe vi aldri før har gjort? Vårt første program. Hva har vi gjort for første gang i det siste? Hva tar vi for gitt at alle har gjort, men som det kanskje viser seg at de gjør for første gang. Hva er viktig første gang man gjør noe?

0:00/0:00
Video player is in betaClose