Episodes

7. Trening i ferien: Ta helt pause eller holde seg aktiv?  

Sats Elixias PT og løpeekspert Mari Rangnes deler gode tips om hvordan du kan holde deg aktiv i ferien, kommer med forslag til trappetrening og treningslek med en venn. I tillegg snakker vi om hvordan det påvirker kroppen å ta helt treningsfri i ferien.

6. Graviditet og trening: Hvordan holde seg aktiv under og etter graviditet?  

Kristin Lervik Larsen er fysioterapaut, instruktør og personlig trener. I denne episoden deler hun tips om hvordan man best kan holde seg i form under og etter graviditet og hvorfor og hvordan det kan være lurt å være i bevegelse.

5. Bein og rumpe: Hvorfor er det viktig å være sterk i nedre del av kroppen og hvordan bli det?  

Med over 10 år som fysioterapaut og personlig trener har Sats Elixias Øystein Jensen lang og solid erfaring med styrketrening. I denne episoden forteller han hvorfor det er så viktig å være sterk i rumpe og bein, hvorfor variasjon er essensielt for fremgang, samt deler den ultimate beinøkt for deg som har lyst til å komme i gang med nettopp styrketrening av underkroppen.

4. Mental helse og indre motivasjon: Hvordan virker trening på vår mentale helse?  

Psykolog, forfatter og instruktør Carina Poulsen hjelper deg å lete frem ulike typer motivasjon for å holde seg i aktivitet.

3. Trent og definert: Har alle de samme mulighetene til å få en trent og definert kropp? Hva kan være årsaker til at du ikke får de resultatene man ønsker seg av treningen?  
audio Block Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more.

I denne episoden snakker vi med Norgesmester i Athletic fitness, Lone Gilje, om hvordan man kan gjøre små endringer for å få mer ut av treningen. Lone tar oss igjennom de vanligste årsakene til at de synlige resultatene lar vente på seg. 

2. Rett deg opp: Hvordan får man en god kroppsholdning?  

I denne episoden snakker vi med fysioterapaut, PT og instruktør i Sats Elixia Kristin Lervik Larsen. Hun har over 15 års erfaring på feltet og deler tips til hva vi kan gjøre i hverdagen som bidrar til at vi retter oss mer opp og får en bedre kroppsholdning.

1. Løping: Inspirasjon, teknikk og intervaller med Runar Sæther  

I denne episoden snakker vi med løpeekspert Runar Sæther om hvordan man best kan komme i gang med løping, hva som er det viktigste å tenke på når det kommer til teknikk og hvordan man kan variere løpingen med f.eks. progressive økter.

0:00/0:00
Video player is in betaClose