Episodes

9. Hvordan bygger man muskler?  

I denne episoden skal det handle om å øke muskelvolum. Personlig trener Erlend Vada har lang erfaring på dette feltet og tar oss igjennom alt fra hvordan man bør starte til hva man kan gjøre dersom utviklingen lar vente på seg.

8. Kom i gang: Trenger du inspirasjon til å starte opp med treningen etter en lang sommer?  

I denne episoden skal det handle om å komme i gang. Hvor avgjørende kan det være å ha et mål?  Hvordan kan du finne en aktivitet som passer for deg? Julie Bjanes setter fart på treningshøsten vår!

7. Trening i ferien: Ta helt pause eller holde seg aktiv?  

Sats Elixias PT og løpeekspert Mari Rangnes deler gode tips om hvordan du kan holde deg aktiv i ferien, kommer med forslag til trappetrening og treningslek med en venn. I tillegg snakker vi om hvordan det påvirker kroppen å ta helt treningsfri i ferien.

6. Graviditet og trening: Hvordan holde seg aktiv under og etter graviditet?  

Kristin Lervik Larsen er fysioterapaut, instruktør og personlig trener. I denne episoden deler hun tips om hvordan man best kan holde seg i form under og etter graviditet og hvorfor og hvordan det kan være lurt å være i bevegelse.

5. Bein og rumpe: Hvorfor er det viktig å være sterk i nedre del av kroppen og hvordan bli det?  

Med over 10 år som fysioterapaut og personlig trener har Sats Elixias Øystein Jensen lang og solid erfaring med styrketrening. I denne episoden forteller han hvorfor det er så viktig å være sterk i rumpe og bein, hvorfor variasjon er essensielt for fremgang, samt deler den ultimate beinøkt for deg som har lyst til å komme i gang med nettopp styrketrening av underkroppen.

4. Mental helse og indre motivasjon: Hvordan virker trening på vår mentale helse?  

Psykolog, forfatter og instruktør Carina Poulsen hjelper deg å lete frem ulike typer motivasjon for å holde seg i aktivitet.

3. Trent og definert: Har alle de samme mulighetene til å få en trent og definert kropp? Hva kan være årsaker til at du ikke får de resultatene man ønsker seg av treningen?  

I denne episoden snakker vi med Norgesmester i Athletic fitness, Lone Gilje, om hvordan man kan gjøre små endringer for å få mer ut av treningen. Lone tar oss igjennom de vanligste årsakene til at de synlige resultatene lar vente på seg. 

2. Rett deg opp: Hvordan får man en god kroppsholdning?  

I denne episoden snakker vi med fysioterapaut, PT og instruktør i Sats Elixia Kristin Lervik Larsen. Hun har over 15 års erfaring på feltet og deler tips til hva vi kan gjøre i hverdagen som bidrar til at vi retter oss mer opp og får en bedre kroppsholdning.

1. Løping: Inspirasjon, teknikk og intervaller med Runar Sæther  

I denne episoden snakker vi med løpeekspert Runar Sæther om hvordan man best kan komme i gang med løping, hva som er det viktigste å tenke på når det kommer til teknikk og hvordan man kan variere løpingen med f.eks. progressive økter.

0:00/0:00
Video player is in betaClose