Serie-A Podden Italien Italien Italien

Serie-A Podden Italien Italien Italien

Sweden

Vi är 3st killar som pratar om allt som händer i serie A. Vi kommer att gå igenom helgens matcher och mycket, mycket mer!

Episodes

Avsnitt 61: "sjukpod"  


I veckans avsnitt pratar vi lite om Romas kross av Villareal, att det går så bra för topplagen och bråket mellan De Laurentiis och Sarri. Vi går igenom helgens matcher där inter fick domsluten med sig och där Roma än en gång krossade sitt motstånd.

Avsnitt 60: "Internetpodden"  


I veckans avsnitt diskuterar vi de transfers som vi inte hunnit med tidigare, vad händer med Romas arenabygge och hur ska Milan klara sig utan Bonaventura? Vad hände egentligen med Fiorentina och vad tycker vi om matchen mellan Juventus - Inter?

Avsnitt 59: "De gamla rävarna"  


I veckans avsnitt pratar vi om Kalinic nej till Kina, Milans nya värvning och om att Palermo står utan tränare, igen. Vi fortsätter med Donnarummas monsterkrav till kontrakt och bränner sen av helgens matcher i vanlig ordning.

Avsnitt 58: "Pumba och den dumma"  


I veckans avsnitt pratar vi trasferns där Johan är lyrisk över värvningen av Gigliardini. Hur blir det med Dragowski i Fiorentina nu när Spotiello kommit? Vad gör spelaren Oduamadi i Milan? Det går inte att missa Juventus logga som går sig en känga kritik, eller att Palermo bytt sportchef. Vi diskuterar Chievos skitmatch mot Inter och framför allt Palermos värdelösa försvarsspel. Har Dzeko tappat formen på riktig och vad har hänt med Marksimovic?

Avsnitt 57: "Januari har bara 30 dagar"  


I veckans avsnitt går vi igenom silly season, bland annat undrar vi vad Rincon ska göra i Juventus och vad Stefan Silva ska tillföra till Palermo. Vi går igenom helgens matcher där vi imponeras av Atalanta, att Inters försvasspel fortfarande ser uruselt ut och att Perin tyvärr drog på sig en ny allvarlig skada. Och så klart en liten hyllning till Milan som vann supercupen.

Avsnitt 56: "Glöggpodden"  


I veckans avsnitt pratar vi lite silly season, Juventus kontraktsförlängningar och Romas troliga sportchef. När vi går över till helgens matcher pratar vi om många målvaktstabbar, Mertens målfyrverkeri och Hamsiks ovana dra upp strumporna. Det och mycket mer!

Avsnitt 55: "Dybala, fan va fin han är"  


I veckans avsnitt så pratar vi om Witsels möjliga övergång till Juventus, vad Inter borde göra med Gabigol och så går vi igenom Europalottningen. Under veckans matcher diskuteras bland annat Inters val av att starta med Palacio och hur mycket man saknat att se Dybala spela fotboll.

Avsnitt 54: "Såg ut som ett provinslag"  


I veckans lite försenade avsnitt pratar vi om Strootmans avstängning, Palermos tränarbyte och brozovics nya kontrakt. Dessutom pratar vi om Napolis kross av Inter, Juventus kross av Atalanta och att vi inte kan se någon skillnad på Palermo. Det och mycket mer.

Avsnitt 53: "Byxorna vid knäna"  


I veckans oredigerade podd pratar vi om hur det går i Europa för de olika lagen, en liten sammanfattning av derbyt och om varför Juventus inte riktigt har kommit igång på det viset man hade förväntat sig. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

Avsnitt 52: "Då är Totti värd 150 miljoner"  


I veckans avsnitt pratar vi om Torinos slakt av Cagliari, att Milan börjar se ut som ett riktigt topplag och att Europaspelet tar på krafterna hos lagen. Det och mycket mer i veckans avsnitt.

Avsnitt 51: "Pajas ledning"  


I veckans avsnitt kan vi inte låta bli att prata om att De Boer fick sparken och Inter sågas vid fotknölarna. Vi försöker komma fram till vad det är som gör att Dzeko helt plötsligt ser ut som en anfallare. Självklart diskuterar vi även helgens matcher.

Avsnitt 50: "Oj"  


I veckans lite försenade avsnitt pratar vi om vad som händer om Frank De Boer får sparken, att kalinic har hittat någon typ av form och självklart lägger vi fokus på Milan - Juventus. Dessutom tar Johan och gnäller på domaren efter Inters förlust mot Atalanta. Det och mycket mer!

Avsnitt 49: "Icardis skitbok"  


I veckans avsnitt kan vi inte, hur mycket Johan än vill det, glömma bort Icardis biografi och vad det har medfört. Förutom det pratar vi om helgens matcher där vi funderar kring Dzeko och Kalinic. Och är Milan verkligen på riktigt eller har de bara flyt?

Avsnitt 48  


I ett lite kortare avsnitt än vanligt så pratar vi lite om Sveriges och Italiens landslagsmatcher. Efter det blir det en liten lista på vilka spelare som behövs för att slå Juventus.

Avsnitt 47  


I veckans avsnitt pratar vi om att Icardi inte blev uttagen till landslaget, att juventus fortsätter trumma på och mycket snack blir det kring matchen mellan Roma och Inter.

Avsnitt 46  


I veckans avsnitt går vi igenom helgens matcher där bland annat Genoas diciplin får sig en släng, Ranocchia klarar sig undan kritik, Gomez pärla hyllas och Romas försvar sågas. Vi tar även och tippar utgången i veckans Europamatcher.

Avsnitt 45  


I veckans avsnitt diskuterar vi det faktum att Europaspelet inte alls gick som planerat. Vi fortsätter med att Brozovic fått för mycket luft medan Meggiorini stoppat ett bråk. Vi går som vanligt igenom helgens matcher där det så klart läggs en del krut på matchen mellan Inter och Juventus.

Avsnitt 44  


I veckans avsnitt går vi igenom helgens matcher med bland annat Juventus överkörning, Inters upphämtning och Tottis avgörande. Vi går även igenom Europamatcherna och tippar utgången.

Avsnitt 43  


I veckans avsnitt blir det lite transfers med bland annat frågan om vad Juventus ska göra med Cuadrado. Vilket lag har värvat bäst och vilket har gjort motsatsen? Hur ser Venturas Italien ut? Och äntligen tar vi och ger er vår topp och botten 3!

Avsnitt 42: "Som en BMW med kärringstopp"  


I veckans avsnitt avhandlar vi Romas uttåg ur Champions League. Hur de Italienska lagens grupper ute i Europa ser ut och vilka chanser vi ger dem att gå vidare. Vi går igenom lite transfers och får så klart, efter att podden spelades in, reda på att både Gabriel Barbosa och Joe Hart är klara. Vi går igenom helgens matcher och lägger ett litet extra fokus på Napoli - Milan, samtidigt som man kan hoppas att de sprider ut matcherna bättre under helgerna som kommer!

0:00/0:00
Video player is in betaClose