Serie-A Podden Italien Italien Italien

Serie-A Podden Italien Italien Italien

Sweden

Vi är 3st killar som pratar om allt som händer i serie A. Vi kommer att gå igenom helgens matcher och mycket, mycket mer!

Episodes

Avsnitt 76: "Årets bästa värvning"  


Vi fortsätter där vi avslutade det förra avsnittet. Uppdatering av transfermarknaden och en bedömning av vad storklubbarna behöver för att bli bättre.

Avsnitt 75: Vad rädd jag blev"  


I veckans avsnitt går vi igenom silly season för alla lagen i serie a från A till U.

Avsnitt 74: "Topp 10"  


I veckans avsnitt sågar vi Donnarumma vid knäna. Efter det tar vi och summerar toppen av serie-a.

Avsnitt 73: "vilken sida hamnade Inter på"  


I veckans avsnitt pratar vi lite transfers och annat smått och gott. Efter det så går vi igenom de lagen som slutade på plats 11-20. PS: Podden glömde helt bort att Douglas Costa är på gång till Juventus!

Avsnitt 72: "Streckkoden"  


I veckans avsnitt avhandlar vi lite silly season, pratar lite om Crotones magiska avslutning, men framförallt tar vi farväl till Totti efter vad som känns som en evighet

Avsnitt 71: "Djurgårdsstraff"  


I veckans avsnitt avhandlas en del hockey till en början innan fokus hamnar där det ska, vid den italienska fotbollen. Väl där pratar vi om Juventus dubbel, de flesta ryktena kring milan och Lazios ultras hyllning till Totti. Vi pratar bland annat om bottenstriden och kampen om andraplatsen, att Inter äntligen vann en match; med viss hjälp från domaren och diskuterar Muriels röda kort.

Avsnitt 70: "Så patetiskt"  


I veckans avsnitt pratar vi om lite spelar och tränarrykten, atalantas Europaspel och stadio. Vi tycker synd om Crotone efter Romas seger mot juventus, fortsätter att förundras för napoli, hyllar donnarumma och totalsågar inter. Med andra ord ett helt vanligt avsnitt.

Avsnitt 69: "Fiorentina ska inte spela i rött"  


I veckans avsnitt avhandlar vi en del tråkigheter som hänt i ligan och runt om. Vi diskuterar även veckans matcher där vi bland annat pratar om Napolis fina anfallsspel, Acquahs utvisning i derbyt, Romas överkörning av Milan och så klart, när man inte trodde det kunde bli värre, Inters förlust. PS: När avsnittet spelades in hade Pioli inte fått sparken av Inter.

Avsnitt 68: "Hockeypodden"  


I veckans avsnitt så pratar vi om rasistattackerna, hur tänkbart det är att De Rossi hamnar i Inter, Johan gnäller på hur det ser ut runt frisparkar och vi kollar hur formen ser ut för lagen den senaste tiden. Då det var många fina matcher den här veckan pratas det bara om 4st, där Atalantas fina spel tas upp, Lazios vinst i derbyt, Napolis spelmässiga kross av Inter och att Crotone fortsätter att ta poäng, den här gången av Milan.

Avsnitt 67: "Nagatomo"  


I veckans avsnitt pratar vi om videogranskningen som ska införas nästa år, att Juventus är vidare i CL och självklart pratar vi om helgens matcher där Johan sågar halva Inter.

Avsnitt 66: "Roma Di Totti"  


I veckans avsnitt avhandlar vi Milans nya ägare, Lazios ultras och reder ut lite kontrakt. Vi funderar över juventus chanser mot Barcelona innan vi går in på helgens matcher där derbyt får lite fokus.

Avsnitt 65  


I veckans avsnitt pratar vi om att barriärerna som äntligen(?) försvinner från olympiastation i Rom. Lite om aprilskämt och om Monchi som återigen sägs vara klar till Roma som sportchef. Vi snackar igenom helgens matcher där Inters förlust tyvärr måste få lite uppmärksamhet, precis som Milans kryss och Donnarummas fötter. Och självklart går vi igenom Napoli - Juventus.

Avsnitt 64: "Boriello till landslaget"  


I veckans avsnitt pratar vi om Palermos nya ägare, hur vi vill att fortbollsspelare ska leva, om de jobbiga jämförelserna mellan Belotti och alla andra forwards i ligan, Romas uttåg ur EL och hur det blir med Spaletti.

Avsnitt 63: "Rompodden"  


Veckans avsnitt är inspelat nere i rom så veckans avsnitt kommer att fokusera mycket på matchen mellan Roma- Napoli och resan i sig självt. Men självklart måste vi säga några ord om Inters kross, Milans vinst och Juventus kryss.

Avsnitt 62: "Podderby"  


I veckans avsnitt är vi äntligen tillbaka i Johans soffa för att spela in! Vi pratar lite om Zamparini och hans farväl av Palermo, de galna matchen mellan Sassuolo och Milan. Men störst fokus läggs på Inter - Roma av förklarliga skäl. Och inte kan man prata om den matchen utan att prata om Nainggolan

Avsnitt 61: "sjukpod"  


I veckans avsnitt pratar vi lite om Romas kross av Villareal, att det går så bra för topplagen och bråket mellan De Laurentiis och Sarri. Vi går igenom helgens matcher där inter fick domsluten med sig och där Roma än en gång krossade sitt motstånd.

Avsnitt 60: "Internetpodden"  


I veckans avsnitt diskuterar vi de transfers som vi inte hunnit med tidigare, vad händer med Romas arenabygge och hur ska Milan klara sig utan Bonaventura? Vad hände egentligen med Fiorentina och vad tycker vi om matchen mellan Juventus - Inter?

Avsnitt 59: "De gamla rävarna"  


I veckans avsnitt pratar vi om Kalinic nej till Kina, Milans nya värvning och om att Palermo står utan tränare, igen. Vi fortsätter med Donnarummas monsterkrav till kontrakt och bränner sen av helgens matcher i vanlig ordning.

Avsnitt 58: "Pumba och den dumma"  


I veckans avsnitt pratar vi trasferns där Johan är lyrisk över värvningen av Gigliardini. Hur blir det med Dragowski i Fiorentina nu när Spotiello kommit? Vad gör spelaren Oduamadi i Milan? Det går inte att missa Juventus logga som går sig en känga kritik, eller att Palermo bytt sportchef. Vi diskuterar Chievos skitmatch mot Inter och framför allt Palermos värdelösa försvarsspel. Har Dzeko tappat formen på riktig och vad har hänt med Marksimovic?

Avsnitt 57: "Januari har bara 30 dagar"  


I veckans avsnitt går vi igenom silly season, bland annat undrar vi vad Rincon ska göra i Juventus och vad Stefan Silva ska tillföra till Palermo. Vi går igenom helgens matcher där vi imponeras av Atalanta, att Inters försvasspel fortfarande ser uruselt ut och att Perin tyvärr drog på sig en ny allvarlig skada. Och så klart en liten hyllning till Milan som vann supercupen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose