Serie-A Podden Italien Italien Italien

Serie-A Podden Italien Italien Italien

Sweden

Vi är 3st killar som pratar om allt som händer i serie A. Vi kommer att gå igenom helgens matcher och mycket, mycket mer!

Episodes

Avsnitt 53: "Byxorna vid knäna"  


I veckans oredigerade podd pratar vi om hur det går i Europa för de olika lagen, en liten sammanfattning av derbyt och om varför Juventus inte riktigt har kommit igång på det viset man hade förväntat sig. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

Avsnitt 52: "Då är Totti värd 150 miljoner"  


I veckans avsnitt pratar vi om Torinos slakt av Cagliari, att Milan börjar se ut som ett riktigt topplag och att Europaspelet tar på krafterna hos lagen. Det och mycket mer i veckans avsnitt.

Avsnitt 51: "Pajas ledning"  


I veckans avsnitt kan vi inte låta bli att prata om att De Boer fick sparken och Inter sågas vid fotknölarna. Vi försöker komma fram till vad det är som gör att Dzeko helt plötsligt ser ut som en anfallare. Självklart diskuterar vi även helgens matcher.

Avsnitt 50: "Oj"  


I veckans lite försenade avsnitt pratar vi om vad som händer om Frank De Boer får sparken, att kalinic har hittat någon typ av form och självklart lägger vi fokus på Milan - Juventus. Dessutom tar Johan och gnäller på domaren efter Inters förlust mot Atalanta. Det och mycket mer!

Avsnitt 49: "Icardis skitbok"  


I veckans avsnitt kan vi inte, hur mycket Johan än vill det, glömma bort Icardis biografi och vad det har medfört. Förutom det pratar vi om helgens matcher där vi funderar kring Dzeko och Kalinic. Och är Milan verkligen på riktigt eller har de bara flyt?

Avsnitt 48  


I ett lite kortare avsnitt än vanligt så pratar vi lite om Sveriges och Italiens landslagsmatcher. Efter det blir det en liten lista på vilka spelare som behövs för att slå Juventus.

Avsnitt 47  


I veckans avsnitt pratar vi om att Icardi inte blev uttagen till landslaget, att juventus fortsätter trumma på och mycket snack blir det kring matchen mellan Roma och Inter.

Avsnitt 46  


I veckans avsnitt går vi igenom helgens matcher där bland annat Genoas diciplin får sig en släng, Ranocchia klarar sig undan kritik, Gomez pärla hyllas och Romas försvar sågas. Vi tar även och tippar utgången i veckans Europamatcher.

Avsnitt 45  


I veckans avsnitt diskuterar vi det faktum att Europaspelet inte alls gick som planerat. Vi fortsätter med att Brozovic fått för mycket luft medan Meggiorini stoppat ett bråk. Vi går som vanligt igenom helgens matcher där det så klart läggs en del krut på matchen mellan Inter och Juventus.

Avsnitt 44  


I veckans avsnitt går vi igenom helgens matcher med bland annat Juventus överkörning, Inters upphämtning och Tottis avgörande. Vi går även igenom Europamatcherna och tippar utgången.

Avsnitt 43  


I veckans avsnitt blir det lite transfers med bland annat frågan om vad Juventus ska göra med Cuadrado. Vilket lag har värvat bäst och vilket har gjort motsatsen? Hur ser Venturas Italien ut? Och äntligen tar vi och ger er vår topp och botten 3!

Avsnitt 42: "Som en BMW med kärringstopp"  


I veckans avsnitt avhandlar vi Romas uttåg ur Champions League. Hur de Italienska lagens grupper ute i Europa ser ut och vilka chanser vi ger dem att gå vidare. Vi går igenom lite transfers och får så klart, efter att podden spelades in, reda på att både Gabriel Barbosa och Joe Hart är klara. Vi går igenom helgens matcher och lägger ett litet extra fokus på Napoli - Milan, samtidigt som man kan hoppas att de sprider ut matcherna bättre under helgerna som kommer!

Avsnitt 41: "Det är alltid svårt att spela 0-0"  


I veckans avsnitt har äntligen Serie A dragit igång! Vi pratar lite om dåligt försvarsspel, den nya regeländringen, lite transfers och självklart matcherna. Hur enkelt Juventus besegrade Fiorentina, att Milan var nära att tappa poäng, att Inter såg helt genomusla ut och att Marchetti nog ändå var sämre.

Avsnitt 40: "Den forna storklubben"  


I veckans avsnitt snackar vi upp seriestarten genom att gå igenom alla lag och vart vi tror att de slutar. Vi pratar även om lite övergångar och Europakvalen.

Avsnitt 39: Det försenade avsnittet  


I det försenade avsnittet betar vi av ett par transfers, funderar över Milans och Inters situation och Napolis oförmåga att bete sig som en storklubb.

Avsnitt 38: " 38,37,37,37,35,35,35"  


I veckans avsnitt så pratar vi lite silly season. Ska Roma värva en ny back? Varför värvar Inter Ansaldi och hur ligger det egentligen till när man köper tillbaka en spelare, som i fallet Morata? Efter det går vi igenom lagen på placering 10-1.

Avsnitt 37: "Vi provar att spela in över internet för första gången"  


I veckans avsnitt pratar Johan och Patrik om Pjanic övergång till Juventus och Sveriges och Italiens respektive EM-premiärer. Efter det går vi igenom alla lag som slutade på plats 20 till 11. Hur har det gått för svenskarna? Och var kommer respektive lag behöva för att hitta sig högre upp nästa säsong?

Avsnitt 36: "Han förstör både bilden av Milan och sina möjligheter"  


I veckans avsnitt pratar vi om milanoklubbarna, Inter som blivit uppköpta och Milan som blivit...ja vad händer egentligen? Det blir lite silly season, en elva med spelare som överraskat oss iår och så avslutas podden med att vi går igenom det italienska landslaget och funderar kring vissa spelare som är med/inte med.

Avsnitt 35: "Visa på en lite bättre självinsikt"  


I veckans avsnitt pratar Johan och Christoffer om lite silly rykten, uppdaterar om läget i milan och lyckas få med en spelskandal för andra veckan på raken! Dessutom går vi igenom vår toppelva och flopp elva för säsongen

Avsnitt 34: "Annars kommer man få panikattacker"  


I veckans pod pratar Johan och Patrik om en viss Zlatan och möjligheten att komma tillbaka till serie a, konstiga röda kort där ett av dom har lett till en undersökning om spelfusk och veckans fina avslut. Higuain får sig en hyllning efter hans hattrick i helgen och så klart går vi igenom veckans matcher. Det och mycket mer!

0:00/0:00
Video player is in betaClose