Serie-A Podden Italien Italien Italien

Serie-A Podden Italien Italien Italien

Sweden

Vi är 3st killar som pratar om allt som händer i serie A. Vi kommer att gå igenom helgens matcher och mycket, mycket mer!

Episodes

Avsnitt 67: "Nagatomo"  


I veckans avsnitt pratar vi om videogranskningen som ska införas nästa år, att Juventus är vidare i CL och självklart pratar vi om helgens matcher där Johan sågar halva Inter.

Avsnitt 66: "Roma Di Totti"  


I veckans avsnitt avhandlar vi Milans nya ägare, Lazios ultras och reder ut lite kontrakt. Vi funderar över juventus chanser mot Barcelona innan vi går in på helgens matcher där derbyt får lite fokus.

Avsnitt 65  


I veckans avsnitt pratar vi om att barriärerna som äntligen(?) försvinner från olympiastation i Rom. Lite om aprilskämt och om Monchi som återigen sägs vara klar till Roma som sportchef. Vi snackar igenom helgens matcher där Inters förlust tyvärr måste få lite uppmärksamhet, precis som Milans kryss och Donnarummas fötter. Och självklart går vi igenom Napoli - Juventus.

Avsnitt 64: "Boriello till landslaget"  


I veckans avsnitt pratar vi om Palermos nya ägare, hur vi vill att fortbollsspelare ska leva, om de jobbiga jämförelserna mellan Belotti och alla andra forwards i ligan, Romas uttåg ur EL och hur det blir med Spaletti.

Avsnitt 63: "Rompodden"  


Veckans avsnitt är inspelat nere i rom så veckans avsnitt kommer att fokusera mycket på matchen mellan Roma- Napoli och resan i sig självt. Men självklart måste vi säga några ord om Inters kross, Milans vinst och Juventus kryss.

Avsnitt 62: "Podderby"  


I veckans avsnitt är vi äntligen tillbaka i Johans soffa för att spela in! Vi pratar lite om Zamparini och hans farväl av Palermo, de galna matchen mellan Sassuolo och Milan. Men störst fokus läggs på Inter - Roma av förklarliga skäl. Och inte kan man prata om den matchen utan att prata om Nainggolan

Avsnitt 61: "sjukpod"  


I veckans avsnitt pratar vi lite om Romas kross av Villareal, att det går så bra för topplagen och bråket mellan De Laurentiis och Sarri. Vi går igenom helgens matcher där inter fick domsluten med sig och där Roma än en gång krossade sitt motstånd.

Avsnitt 60: "Internetpodden"  


I veckans avsnitt diskuterar vi de transfers som vi inte hunnit med tidigare, vad händer med Romas arenabygge och hur ska Milan klara sig utan Bonaventura? Vad hände egentligen med Fiorentina och vad tycker vi om matchen mellan Juventus - Inter?

Avsnitt 59: "De gamla rävarna"  


I veckans avsnitt pratar vi om Kalinic nej till Kina, Milans nya värvning och om att Palermo står utan tränare, igen. Vi fortsätter med Donnarummas monsterkrav till kontrakt och bränner sen av helgens matcher i vanlig ordning.

Avsnitt 58: "Pumba och den dumma"  


I veckans avsnitt pratar vi trasferns där Johan är lyrisk över värvningen av Gigliardini. Hur blir det med Dragowski i Fiorentina nu när Spotiello kommit? Vad gör spelaren Oduamadi i Milan? Det går inte att missa Juventus logga som går sig en känga kritik, eller att Palermo bytt sportchef. Vi diskuterar Chievos skitmatch mot Inter och framför allt Palermos värdelösa försvarsspel. Har Dzeko tappat formen på riktig och vad har hänt med Marksimovic?

Avsnitt 57: "Januari har bara 30 dagar"  


I veckans avsnitt går vi igenom silly season, bland annat undrar vi vad Rincon ska göra i Juventus och vad Stefan Silva ska tillföra till Palermo. Vi går igenom helgens matcher där vi imponeras av Atalanta, att Inters försvasspel fortfarande ser uruselt ut och att Perin tyvärr drog på sig en ny allvarlig skada. Och så klart en liten hyllning till Milan som vann supercupen.

Avsnitt 56: "Glöggpodden"  


I veckans avsnitt pratar vi lite silly season, Juventus kontraktsförlängningar och Romas troliga sportchef. När vi går över till helgens matcher pratar vi om många målvaktstabbar, Mertens målfyrverkeri och Hamsiks ovana dra upp strumporna. Det och mycket mer!

Avsnitt 55: "Dybala, fan va fin han är"  


I veckans avsnitt så pratar vi om Witsels möjliga övergång till Juventus, vad Inter borde göra med Gabigol och så går vi igenom Europalottningen. Under veckans matcher diskuteras bland annat Inters val av att starta med Palacio och hur mycket man saknat att se Dybala spela fotboll.

Avsnitt 54: "Såg ut som ett provinslag"  


I veckans lite försenade avsnitt pratar vi om Strootmans avstängning, Palermos tränarbyte och brozovics nya kontrakt. Dessutom pratar vi om Napolis kross av Inter, Juventus kross av Atalanta och att vi inte kan se någon skillnad på Palermo. Det och mycket mer.

Avsnitt 53: "Byxorna vid knäna"  


I veckans oredigerade podd pratar vi om hur det går i Europa för de olika lagen, en liten sammanfattning av derbyt och om varför Juventus inte riktigt har kommit igång på det viset man hade förväntat sig. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

Avsnitt 52: "Då är Totti värd 150 miljoner"  


I veckans avsnitt pratar vi om Torinos slakt av Cagliari, att Milan börjar se ut som ett riktigt topplag och att Europaspelet tar på krafterna hos lagen. Det och mycket mer i veckans avsnitt.

Avsnitt 51: "Pajas ledning"  


I veckans avsnitt kan vi inte låta bli att prata om att De Boer fick sparken och Inter sågas vid fotknölarna. Vi försöker komma fram till vad det är som gör att Dzeko helt plötsligt ser ut som en anfallare. Självklart diskuterar vi även helgens matcher.

Avsnitt 50: "Oj"  


I veckans lite försenade avsnitt pratar vi om vad som händer om Frank De Boer får sparken, att kalinic har hittat någon typ av form och självklart lägger vi fokus på Milan - Juventus. Dessutom tar Johan och gnäller på domaren efter Inters förlust mot Atalanta. Det och mycket mer!

Avsnitt 49: "Icardis skitbok"  


I veckans avsnitt kan vi inte, hur mycket Johan än vill det, glömma bort Icardis biografi och vad det har medfört. Förutom det pratar vi om helgens matcher där vi funderar kring Dzeko och Kalinic. Och är Milan verkligen på riktigt eller har de bara flyt?

Avsnitt 48  


I ett lite kortare avsnitt än vanligt så pratar vi lite om Sveriges och Italiens landslagsmatcher. Efter det blir det en liten lista på vilka spelare som behövs för att slå Juventus.

0:00/0:00
Video player is in betaClose