Shitstorm

Shitstorm

Denmark

Vi kender det alle sammen. I en hed diskussion kommer vi nemt til at sige noget, som vi ikke mente, fordi vi bliver revet med af stemningen. Men hvad er konsekvenserne i den offentlige debat, når temperamentet får overtaget, eller når retorikken får kant og bliver grov? Og hvad skal der til for, at udtalelserne ender i en regulær shitstorm? Journalist Abdel Aziz Mahmoud går bagom de udtalelser, som har fyldt i medierne i den forgangne uge. Hykleriet, dobbeltmoralen og de absurde argumenter i den offentlige debat får en tur i vridemaskinen og ejermændene og – kvinderne bliver stillet til ansvar for deres udtalelser.

Episodes

Shitstorm 2016-06-30  

Flere og flere får dødstrusler, når de blander sig i debatter på sociale medier. Men mener dem, der sender truslerne, det alvorligt? Vi spørger en afsender i dagens program. Roskilde Festival lavede en shitstorm-gimmick om dataovervågning. Men har de selv styr på deres datapolitik? Få svar på spørgsmålene i denne udgave af Shitstorm på P1, hvor vi også skal diskutere, om Mascha Vang er internettets dronning. Vært: Abdel Aziz Mahmoud.

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-06-23  

Du fortjener et syrebad, imens dine børn kigger på". "Jeg ville fryde mig, hvis din baby mister livet". "Dø luder"' Sådan lyder et lille udklip fra den konservative folketingspolitiker Mai Mercados facebookindbakke, hvor internettet lige nu viser sig fra sin mest hæslige side. Dødstrusler er shitstormenes yderste konsekvens, og det er også emnet i denne udgave af Shitstorm på P1. Desuden debat om skringre kvindestemmer og en stjålen cykel. Vært: Abdel Aziz Mahmoud. (Sendes også lørdag 5.03 og søndag 21.03).

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-06-16  

Jim Lyngvild er gået viralt, fordi han tilsyneladende ikke ved noget om Kina. Kan han bestå en kinesisk indfødsretsprøve? Flere medier skriver, at Fede Finn og Funny Boyz har været i shitstorm. Men kan det nu passe? Mette Bock har kritiseret de danske statsbaner. Ved hun, hvad hun taler om? Disse spørgsmål undersøger vi i denne udgave af Shitstorm på P1. Vært: Abdel Aziz Mahmoud.

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-06-09  

Den perfekte shitstorm. I denne virksomheds-special taler Abdel med tre forskellige kæder, der er kommet galt af sted. Spies sælger charterferier som nødhjælp. Matas kalder lys hud for "normal". Og Dalle Valle-restaurantens medarbejdere er ikke tilfredse for deres arbejdsplads. Vært: Abdel Aziz Mahmoud. (Sendes også lørdag 5.03 og søndag 21.03).

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-06-02  

Hjørrings borgmester fik en billig frisure. Dét skulle han ikke have gjort. En islamkritiker tog på Bakken. Dét skulle han heller aldrig have gjort. Og TV-værten Clement Kjersgaard afbrød Uffe Elbæk. Dét skulle han bestemt ikke have gjort. Alle tre havnede i en shitstorm - og er gæster hos Abdel.

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-05-26  

Dyre tasker og vrede på nettet. Kom med bag om danmarkshistoriens største shitstorm, når Abdel Aziz diskuterer Bilka-gate med menigmanden Bjørn Larsen. Desuden besøg fra Berlingskes chefredaktør, der har set sig sur på tasker til 25.000 kroner. Vi skal også diskutere, om Jeppe Kofod traf den rigtige beslutning, da han meldte afbud til programmet. Vært: Abdel Aziz Mahmoud. (Sendes også fredag 20.03, lørdag 5.03 og søndag 21.03).

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-05-19  

Hilda Heick blev udsat for en shitstorm, da hun indrømmede, at hun havde stemt forkert til Det Internationale Melodi Grand Prix. Abdel spørger, om hun har lært noget. Søren Espersen vil have lov til at sige 'neger', selv om han ved, at det støder nogen. Abdel tester Espersens egen grænse. Vært: Abdel Aziz Mahmoud. (Sendes også fredag 20.03, lørdag 5.03 og søndag 21.03).

Shitstorm 0

Shitstorm 2016-05-12  

Vi kender det alle sammen. I en hed diskussion kommer vi nemt til at sige noget, som vi ikke mente, fordi vi bliver revet med af stemningen. Men hvad er konsekvenserne i den offentlige debat, når temperamentet får overtaget, eller når retorikken får kant og bliver grov? Og hvad skal der til for, at udtalelserne ender i en regulær shitstorm? Journalist Abdel Aziz Mahmoud går bagom de udtalelser, som har fyldt i medierne i den forgangne uge. Hykleriet, dobbeltmoralen og de absurde argumenter i den offentlige debat får en tur i vridemaskinen og ejermændene og - kvinderne bliver stillet til ansvar for deres udtalelser.

Shitstorm 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose