#Sillypodden

#Sillypodden

Sweden

Sportbladets podcast helt insnöad på fotbollens silly season. Läs bloggen, lyssna på podden.

Episodes

Avsnitt 92 - Dagen för dagen  

Det är bara en dag kvar av januarifönstret och vi både summerar det som hänt och ser fram emot vad vi hoppas komma skall. Vi plockar upp helt färska uppgifter om Robin Quaison som ser ut att bli lagkamrat med Bojan Krkic. Dessutom ställer vi oss frågande till Hulls ambitioner.

Avsnitt 91 - Bekräftad  

Givetvis diskuterar vi helgens stora avslöjande (av Sportbladet *host host) att Alexander Isak som passade på att bekräftas precis innan vi klev in i studion. Vi tar ett grepp kring den Allsvenska spelarmarknaden och konstaterar att Malmö FFs många utgående kontrakt nog inte är så mycket att oroa sig över. Dessutom: Lallana till Paris? Rooney fri att gå till Kina? Ivanovic bär kniv?

Avsnitt 90 - Investeringen  

Hur ska AIK investera Isak-pengarna? Är Real Madrid rätt beslut av Isak? Kan Martin Olsson rädda Swansea? Vart bor Andreas Isaksson och sitter Källström där och fiskar inom kort? Dessutom: Bayern Münchens dubbelköp Nya regler i Kina. Diego Costa Payet Jose Fonte ...och mycket mer.

Avsnitt 89 - Vigge är klar, eller?  

Victor Nilsson Lindelöf rapporteras som klar för Manchester United men #Sillypoddens experter är inte helt övertygade. Dessutom: Schnederlin Depay Özil Sanchez Jese Belotti Zaza Sakho och mycket mer!

Avsnitt 88 - Kina lockar  

Panelen diskuterar och undrar varför så många spelare går till KIna - speciellt när de fortfarande har mycket kvar att ge i storklubbar. VNL soppan fortsätter - vem får pengarna?

Avsnitt 87 - Det är mycket pengar  

Svenskar som inte börjar på Z har dykt upp i kikarsiktet för storklubbar som är beredda att lägga ut stora summor. De klubbarna måste värva och de spelarna måste lämna - och han får svårt att hitta en klubb.

Avsnitt 86 - Sjögren ler när idolen är klar  

Hela avsnittet fullt av frågor och svar. Vi går igenom allt ni vill veta och tittar även framåt mot nästa svenska stora transfer. Vi börjar dock med lordens flytt till Nottingham Forest - till Patriks STORA glädje.

Avsnitt 85 - A match made in heaven  

Vi går igenom alla storklubbar i europa och tar upp vad som saknas med bara dagar kvar på transferfönstret. Vad ska Arsenal göra? Därför gör Real inget speciellt och Bayern satte sitt lag redan i januari.

Avsnitt 84 - Kina tar plats  

Kinas affärsmän börjar köpa sig större och större delar av världsfotbollen - allt på beställning av staten. Men det är rykten som reds ut och spelarövergången till Chelsea från Juventus som Patrik Sjögren helt avfärdar.

Avsnitt 83 - That's gotta Hart  

Joe Hart petad av Pep Guardiola i båda ligan och cupen. Trots att ingen ny målvakt är inplockad. Vart ska han ta vägen. Fabregas vara eller icke vara i Chelsea. Lacazette sänkte inte sitt värde med ett hattrick och Raiola leverar mer än man kan begära.

Avsnitt 82 - Gör Mourinho inte alltid så?  

Schweinsteiger och Mata hänger löst när Mourinho ångar på - men är det inte så han alltid gör när han kommer till en klubb? Krislagen i Allsvenskan värvar och Inter plockar in ny tränare med en vecka kvar till säsongsstart.

Avsnitt 81 - Kom Pogba precis i en helikopter?  

Vi räknar med att Pogba presenteras för Manchester United ungefär samtidigt som detta släpps. Dessutom snackar vi Lukaku, Draxler, Bendtner, Augustinsson, Lacazette, Mahrez och en hel massa annat. I bakgrunden gästar även Lily Syk (8 månader).

Avsnitt 80 - Wenger lyssnar inte på #sillypodden  

Är Mino Raiola verklighetens Percy Nilegård? Vem är då Ed Woodward? Dessutom: Pgba - Higuain - Milik John Stones till City Sakho hemskickad men lär väl stanna? Carlos Bacca til PSG och sin gamle chef Emery Hal Robson Kanu till Atletico eller Sevilla om man ska tro Walesisk press Diego Costa tackar för sig? Eddie Howe har nämnts som ersättare åt Wenger Budet på Lacazette och mycket mer...

Avsnitt 79 - Senatorn och Lillos  

Rykten, galna idéer och en del klara övergångar. Högt och lågt, som vanligt i Sillypodden.

Avsnitt 78 - Nya MLS  

Är Premier LEagues bottenskikt nya MLS? Det finns en bristfällig teori som stöder detta påstående. Annars är Tottenham aktiva, likaså Altletico och Barca jagar fler franska försvarare. Alllt medan Sportbladets fotbollsjournalister har semester.

Avsnitt 77 - Inflation  

Pundet faller men priserna stiger. Inflationen i fotbollsekonomin skera som vi vant oss vid och priserna är högre än någonsin. Eller? Vi snackar Benteke, hur Pep Guardiola kan sabba för Man U genom att köpa Toni Kroos (Syks konspirationsteori). Dessutom Emerys nya PSG, Stokes intresse för Nani, Koemans nya Everton, Tottenhams nya bud, holländska ligans nivå och mycket mer.

Avsnitt 76 - Mino United  

Mkhtaryan ska till United, precis som Zlatan, så då får vi väl anse stridsyxan mellan Mino Raiola och Manchester United som nergrävd. Dessutom kapar Chelsea Crystal Palace supervärvning av Batshuayi och Liverpool skräller genom att värva från Southampton. Vi fyller på med Ragnar Sigurdsson, Hulk, Kanté, Emerys nya PSG och mycket mycket mer.

Hamréns nästa jobb  

Sillypodden gör som den brukar och går händelserna i förväg och funderar på vad Hamrén ska göra härnäst. Dessutom snackar vi Draxler, Giggs, Malmö FF, Southampton och mycket mycket mer. Med Mattias Lönngren, Fredrik Jönsson och Robert Rosén.

Avsnitt 74 - Galacticon Payet  

Sillypodden gör som vanligt några tappra försök att reda ut kremlologin bakom den senaste tidens ryktesflöden. Zlatan till Bayern? Mkhtaryan till Manchester? Pjanic klar för Juve! Är Unai Emery i Qatar för att skriva PSG-kontrakt? De Geas klausul! Peps önskade mittbackar (Laportes nya kontrakt)? Feghouli klar för West Ham! Och en massa annat förstås..

Avsnitt 73 - EM Special 1  

Sillypodden är förstås inte opåverkat av det faktum att EM drar igång om två dagar. Vilka är egentligen doldisarna som är redo att slungas ut i rampljuset som ett mästerskap innebär? Finns det rent av någon i den svenska truppen? Men det finns förstås en massa annat att surra kring. Uniteds renovering till exempel. Och hur lyckades Everton locka Koeman?

0:00/0:00
Video player is in betaClose