#Sillypodden

#Sillypodden

Sweden

Sportbladets podcast helt insnöad på fotbollens silly season. Läs bloggen, lyssna på podden.

Episodes

Avsnitt 105 - Maktkampen  

Det pågår en väldigt maktkamp mellan klubbarna å ena sidan och spelare/agenter å andra sidan. Vad betyder ett kontrakt? Hur ska framtiden utformas när nu så många ser mer eller mindre ekonomiskt oberoende ut och PSG fullständigt kör över FFP? Vi pratar ZLatan , Aubameyang, Coutinho, Dembele, Mbappé, Sanchez, Di Maria, Paulinho Keita och mycket mycket mer.

Avsnitt 104 - Frustrationer  

Kylian Mbappé letar vidare efter en ny klubbadress. Kanske finns den i Manchester? Vem ska ersätta Neymar? Vi listar ett antal alternativ. Sneijder ersätter Seri i Nice? Fredrik Jönsson vädrar sin frustration kring Newcastles svaga trupp inför säsongen. Syk vädrar sin frustration kring Liverpools uteblivna transfers och panelen placerar van Dijk i Chelsea före Liverpool.

Avsnitt 103 – Sandecja Nowy Sacz  

Nytt avsnitt av sillypodden med mycket Neymar, Mourinhos lagbygge samt Hoffenheim. Och så blir det Freddy Adu, i Sandecja Nowy Sacz! Medverkande: Martin Tolén, Frida Fagerlund och Andreas Lillhannus.

Avsnitt 102 – Citys tre miljarder  

Nytt avsnitt av Sillypodden där det pratas Neymar, West Hams nya satsning och Manchester Citys tre miljarder på försvarsspelare – utan att få till det. Medverkande: Martin Tolén, Kalle Karlsson och Frida Fagerlund.

Avsnitt 101 – One season wonder  

Vi reder ut Chelseas anfall, Zlatans framtid och till sist sörjer vi att Michus karriär är över. Dessutom droppar vi fler "one season wonders". Medverkande: Martin Tolén, Kalle Karlsson och Simon Sjöstrand.

Avsnitt 100 – Announcements  

Intensiv helg! Lukaku, Rüdiger, Rooney – samtliga har presenterats efter en tids spekulationer. Dessutom: Dessa ”announcements”, det nya sättet att presentera nyförvärv. Medverkande: Martin Tolén, Kalle Karlsson och Frida Fagerlund.

Avsnitt 99 - Trovärdiga uppgifter  

John Terry till Aston Villa lämnar en del frågetecken efter sig, Lacazette till Arsenal å andra sidan kanske rätar ut några. Milan fortsätter värva alla spelare på jorden och så går vi igenom vilka tidningar som faktiskt går att lite på (hint: det är nästan ingen.)

Avsnitt 98 - Contes mystiska plan  

Chelsea väntas presenter ett par nyförvärv inom inte allt för lång tid men är det verkligen på positioner man behöver förstärka? Dessutom måste kanske någon lämna för att ge plats åt de dyra nyförvärven. Dessutom Bonucci, Mbappé, Monchi, Lacazette, Everton och mycket mycket annat!

Avsnitt 97 - Skatteplanering  

Cristiano Ronaldo vill inte betala skatt. Därför hamnar han i Manchester United? Nja, antagligen inte. Dessutom Verratti, Aubameyang, Salah, Giroud, Donnarumma, Dani Alves och en massa mer.

Avsnitt 96 - Live från Trädgården  

#Sillypodden har lämnat sitt mörka skrymsle på Sportbladets redaktion och begett sig ut i den verkliga världen. Där svarar vi på frågor om Victor Nilsson Lindelöf, Emil Forsberg, Virgil van Dijk, Milans köplusta, Özils framtid och om Simon Bank har världsrekordet i blockflöjtsspelande. Med Patrik Brenning, Erik Niva, Kalle Karlsson, Babilona Khosravi och Simon Bank. Under ledning som vanligt av Patrik Syk.

Avsnitt 95 - Superstar  

Det är landslagssamling och ett par svenskar drar till sig lite extra uppmärksamhet såhär i sillytider. Dessutom Salah, Virgil van Diljk, Mbappé, Donnarumma, Morata, Belotti, James och mycket annat!

Avsnitt 94 - En halv mljard  

En halv miljard. Det är den nya normalkostnaden för en högoktaning europeisk toppspelare. I ala fall för de brittiska topplagens stinna plånböcker. Men vem har egentligen störst attraktionskraft av Manchesterlagen?

Avsnitt 93 - Upplagt för världsrekord  

Sillypodden är tillbaka med sin femte säsong och givetvis så plöjer vi effektivt och skickligt genom alla de stora snackisarna i fotbollseuropa. Från Griezmann och Mbappé till Pontus Jansson tillvaro i norra England. Silly Season är tillbaka, nu kör vi!

Avsnitt 92 - Dagen för dagen  

Det är bara en dag kvar av januarifönstret och vi både summerar det som hänt och ser fram emot vad vi hoppas komma skall. Vi plockar upp helt färska uppgifter om Robin Quaison som ser ut att bli lagkamrat med Bojan Krkic. Dessutom ställer vi oss frågande till Hulls ambitioner.

Avsnitt 91 - Bekräftad  

Givetvis diskuterar vi helgens stora avslöjande (av Sportbladet *host host) att Alexander Isak som passade på att bekräftas precis innan vi klev in i studion. Vi tar ett grepp kring den Allsvenska spelarmarknaden och konstaterar att Malmö FFs många utgående kontrakt nog inte är så mycket att oroa sig över. Dessutom: Lallana till Paris? Rooney fri att gå till Kina? Ivanovic bär kniv?

Avsnitt 90 - Investeringen  

Hur ska AIK investera Isak-pengarna? Är Real Madrid rätt beslut av Isak? Kan Martin Olsson rädda Swansea? Vart bor Andreas Isaksson och sitter Källström där och fiskar inom kort? Dessutom: Bayern Münchens dubbelköp Nya regler i Kina. Diego Costa Payet Jose Fonte ...och mycket mer.

Avsnitt 89 - Vigge är klar, eller?  

Victor Nilsson Lindelöf rapporteras som klar för Manchester United men #Sillypoddens experter är inte helt övertygade. Dessutom: Schnederlin Depay Özil Sanchez Jese Belotti Zaza Sakho och mycket mer!

Avsnitt 88 - Kina lockar  

Panelen diskuterar och undrar varför så många spelare går till KIna - speciellt när de fortfarande har mycket kvar att ge i storklubbar. VNL soppan fortsätter - vem får pengarna?

Avsnitt 87 - Det är mycket pengar  

Svenskar som inte börjar på Z har dykt upp i kikarsiktet för storklubbar som är beredda att lägga ut stora summor. De klubbarna måste värva och de spelarna måste lämna - och han får svårt att hitta en klubb.

Avsnitt 86 - Sjögren ler när idolen är klar  

Hela avsnittet fullt av frågor och svar. Vi går igenom allt ni vill veta och tittar även framåt mot nästa svenska stora transfer. Vi börjar dock med lordens flytt till Nottingham Forest - till Patriks STORA glädje.

0:00/0:00
Video player is in betaClose