Simon och Pierres podcast

Simon och Pierres podcast

Sweden

Simon och Pierre - En podcast om träning, hälsa, inspiration och motivation. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

21. Jonas Björkman  

Simon och Pierres podcast

20. Karl Dyall  

Simon och Pierres podcast

19. Cissi Wallin  

Simon och Pierres podcast

18. Dermot Clemenger  

Simon & Pierres podcast

17. Karin Frick  

Simon & Pierres podcast

16.Ace Wilder  

Simon och Pierre gästas av artisten Ace Wilder.

15. Annika Ljungberg  

I femtonde avsnittet av "Simon & Pierres podcast" gästar sångerskan Annika Ljungberg.

14. Jan Rippe  

Komikern och skådespelaren Jan Rippe gästar det fjortonde avsnittet av "Simon och Pierres podcast".

13. Tilde Fröling  

Det trettonde avsnittet av Simon och Pierres podcast gästas av bloggaren, modellen och skådespelaren Tilde Fröling. Det diskuteras allt från skandaler och löpsedlar till gamla romanser via bootcamp och hur man får ihop träningen som småbarnsmamma.

12. Annika Duckmark  

Skönhetsdrottningen Annika Duckmark gästar avsnitt tolv av Simon och Pierres podcast. I avsnittet berättar Annika om livet som nyseparerad, svårigheterna att komma iväg till gymmet och bantningshets i skönhetstävlingar.

11. Viktor Frisk  

I det elfte avsnittet av Simon och Pierres podcast får lyssnarna lära känna melodifestivalen-aktuelle Viktor Frisk. Viktor berättar om hur hans föräldrar tvingade iväg honom på hockey, hur man tränar inför mellon och varför han väljer bort ADHD-medicinerna.

10. Henrik Fexeus  

Illusionisten, författaren och programledaren Henrik Fexeus gästar det tionde avsnittet av Simon och Pierres podcast. Henrik berättar om sin nya föreställning, hur man håller hjärnan i trim och hur han faktiskt tog tag i sig själv och kom i gång med träningen - vid 44 års ålder.

9. Mathias Holmgren  

Artisten Mathias Holmgren gästar det nionde avsnittet av Simon och Pierres podcast. Mathias berättar om hur svårt att det är att få vardagsmotion utan en hund, problem att komma iväg till gymmet och om ett minst sagt märkligt möte med Camilla Läckberg på krogen.

8. Nassim Al Fakir  

Musikern och programledaren Nassim Al Fakir gästar det åttonde avsnittet av Simon och Pierres podcast. Han berättar om när han spelade hockey mot OS-hjältarna från Lillehammer 1994, sin dröm att gå naken mitt i Stockholm och sina planer på att ta över världen.

7. Träningspepp med Anton Nilsson  

Den svenske supermodellen Anton Nilsson gästar det sjunde avsnittet av Simon och Pierres podcast. Anton berättar hur han kom i sitt livs form efter att han fyllt 50, varför han helst tränar utomhus - och varför speedos är det perfekta plagget att resa i.

6. Magnus Hedman  

Den före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman gästar det sjätte avsnittet av Simon och Pierres podcast. Magnus arbetar i dag med coaching och kosttillskott - och i podden berättar han om sin uppväxt, sin ADHD och hur han tagit sig tillbaka från sitt missbruk.

5. Doreen Månsson  

Programledaren Doreen Månsson gästar det femte avsnittet av Simon och Pierres podcast. Doreen berättar om sin uppväxt i Afrika, sin kamp mot främlingsfientlighet och när hon cyklade 80 mil tillsammans med Lasse Kronér.

4. Martin Lidberg  

En världsmästare gästar avsnitt fyra av Simon och Pierres podcast. Martin Lidberg har flera EM och VM-medaljer från sin aktiva karriär som brottare. Efter karriären har Martin bland annat vunnit Let's Dance. I avsnittet berättar han som sin värsta dansupplevelse och fulknep på brottningsmattan.

3. Anna Book  

Artisten Anna Book gästar det tredje avsnittet av Simon och Pierres podcast. Anna är aktuell som en av deltagarna i melodifestivalen 2016 - 30 år efter debuten med ABC. Anna berättar om sin kamp för att gå ner i vikt - och hur ödet fört henne samman med Simon och Pierre.

2. Malin Arvidsson  

Skådespelerskan Malin Arvidsson gästar det andra avsnittet av Simon och Pierres podcast. Malin berättar om livet som skådis och vem av hennes kollegor hon helst blir tränad av.

0:00/0:00
Video player is in betaClose