Singelpodden's Podcast

Singelpodden's Podcast

Sweden

I Singelpodden pratar vi om livet som singel.

Episodes

79. The Bachelor - När leken blev allvar  


I dagens avsnitt djupdyker vi i programmet The Bachelor, vi pratar både om den svenska och amerikanska versionen av denna långkörare. Ni kommer också få höra hur blixtar egentligen låter (eller i alla fall enligt Emelie).

78. Hur vet man att man är hel?  


Är det bara tjejer som inte skriver på Tinder eller är båda könen lika dåliga på att ta kontakt? Hur vet man om man är hel? Bör man vara hel innan man går in i en relation? Samt Emelie hyllar Tinder Anthem. Enjoy!

77. Älska att vara singel och 30 (plus)  


Ännu en söndag i livet och ännu ett rykande färskt avsnitt av Singelpodden! I dagens avsnitt snackar vi om nya säsongen av Bachelor som satte igång den 4 oktober där vi får träffa Sebastian och 20 singeltjejer som är ute efter hans gunst. Vi går också igenom en lista som Sanna hittade på Xonecole.com och som handlar om varför man ska älska att vara singel och 30!

76. LaLinda - Singel, Tjock & Fabolus  


Vi gästas av Linda Hörnfeldt aka LaLinda och med henne pratar vi singelliv, dejting, hur ytlig dejting är, övervikt, hur hon vill ta tillbaka ordet tjock och massa massa annat.

75. Hi My Name Is  


Idag snackar vi om appen Himynameis som vi nyss upptäck! Vi diskuterar även hur trist det är att ta alla beslut ensam och hur man ibland bara vill ha någon att dela saker med.

74. Freeze my pu**y  


Vi gästas av underbara, galna och härliga Jonas och Deolinda från Singelliv. Vi pratar om serien, hur de tog sig igenom att se sig själva på tv och hur de lever sina liv som singlar i Stockholm.

73. Alla stalkar  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi om det här med att stalka. Hur mycket ska man kolla upp innan man går på dejt med en person egentligen? Vi tar också upp en känd persons detjtingpanik och hur viktfixerade folk är där ute.

72. Singelliv  


Avsnittet där vi pratar om den nya tv-serien Singelliv på TV4 Play, diskuterar om människor i relation behöver berätta för singlar, som de anser flörta, att de är upptagna och varför bilden Emelie lade upp på instagram skapade så mycket reaktioner. Enjoy!

71. En Kaffe Med Affe  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi om kulturella skillnader i dejtinglivet med Affe som är född i Syrien och uppvuxen i Sverige. Vi snackar om familjens inverkan, svårigheter och positiva saker med att dejta över kulturgränser.

70. Finns inga dåliga forum, bara dåliga attityder.  


I detta avsnitt pratar vi om att vara hjärtekrossad, hur ålderskillnad kan spela roll och även om tjejen som lackade ur på Tinder och provade på ett annat forum för att hitta mannen i sitt liv. Enjoy!

69. Jag skickar inte mer bilder för fan  


I veckans avsnitt av Singelpodden pratar vi om Kådiskollen och varför folk som vill träffa en partner via nätet inte lyckas. Vi diskuterar ett mail från en av våra lyssnare och frågar oss varför nätdejting gör folk olyckliga?

68. Du söker kontrakt till en klubb i hockeyallsvenskan, fast du är en självklar nhl-spelare!  


I detta avsnitt tar vi upp ett mail som Emelie fått från en lyssnare om att hon bör omvärdera sitt eget värde. Förstår hon inte vilket kap hon är? Förstår alla singlar vilka kap de egentligen är? Det, Tinder och en pågående kvinno-revolution dissekerar vi i detta avsnitt. Enjoy!

67. Vill du ha en röd båt eller en blå båt?  


I detta avsnitt tar vi upp ett mail från en lyssnare som vill analysera situationen som uppstått med killen hon träffar. Vi snackar även om ifall folk tänker på att förbereda mer än sitt utseende inför en dejt?

66. Vad söker du här?  


Vi tar upp mail från våra lyssnare, ett angående ämnet vi pratade om förrförra veckan och ett som handlar om meningen "Vad söker du här?". Samtalet leder nästan till terapi för Emelie och vi pratar även om Pokemon Go, kan det bli en del av dejting?

65. Skjut mig nu  


I dagens avsnitt pratar vi om vad en inte bör göra på en första dejt och Emelie berättar om några riktigt dåliga dejter. Vi snackar också om det här med att vara tjej och singel i 30 års åldern. Är det en dålig tid att vara singel på?

64. My best friend and my sister?!  


Om man blir kär i sin brors kompisar? Hur gör man då? Är det förbjuden frukt eller ska man kunna satsa ändå? Vi pratar Ross and Rachels "we were on a break" samt tar reda på vilket europeiskt lands singlar som spenderar mest på sina dejter.

63. Önskar ingå äktenskap med en god man  


I dagens avsnitt av Singelpodden lyssnar vi på en kontaktannons à la 1800-talet från SR programmet Språket och känner oss tacksamma för att tiderna har förändrats. Vi pratar också om det där med att vara rädd för relationer och närhet. Varför är man rädd och går det att ändra på?

62. Skicka din inre kritik på semester - så får du bättre självförtroende i dejtingen.  


Hur får man bättre självförtroende i dejting? Vad är små enkla knep att tänka på när man går på dejt? Det, vad ett situationship är för något, samt rädsla för att bli kär diskuterar vi i veckans avsnitt.

61. Gift vid första ögonkastet  


I detta avsnitt av Singelpodden pratar vi om att vara singel på Midsommar och hur det är att gå på fester/bröllop utan partner. Vi tar också tillfället i akt att peppa inför tredje säsongen av "Gift vid första ögonkastet" som söker härliga singlar as we speak!

60. Nemo Möter Singelpodden - Del 2  


Idag får ni lyssna på del två av vårt samtal med Nemo Hedén. Vi fortsätter prata dejting, Tinder och hur är det egentligen att ligga nykter?

0:00/0:00
Video player is in betaClose