Singelpodden's Podcast

Singelpodden's Podcast

Sweden

I Singelpodden pratar vi om livet som singel.

Episodes

100. Vårt 100ade avsnitt!!  


Vi firar att vi gjort 100 avsnitt. Vi svarar på massor frågor och Emelie får ett och annat psykbryt, som sig bör i våra poddavsnitt. Grattis till oss! 100 avsnitt=)

99. Konkurresen  


I dagens avsnitt pratar vi om att det är en hel del konkurrens som finns mellan singelpersoner. Får man verkligen hålla på och jaga efter samma potentiella ragg eller är det inte OK?

98. Hur vågar jag mig ut på en dejt?  


Vi dissekerar ett mail från en tjej som inte riktigt vågar sig ut i dejtingsvängen, hur kan man övervinna modet och vad finns det för knep att använda sig av innan man kommer till dejten? Emelie har testat kizumba och är speedad som en kanin och vi får ta emot lite kritik för våra resonemang i avsnitt 96...

97. Han kan inte svara för han jagar renar  


I dagens avsnitt tar vi upp en fråga från en av er lyssnare. Hur ska man tolka det om någon tar en massa tid på sig att svara på sms? Är det ens något att tolka? Vi pratat om det och varför vissa tycker att William i SKAM är en fin kille?

96. Ifrågasätt alternativ fakta!  


Likt Trump och hans rådgivares alternativa fakta verkar det som att många i dejtingsvängen delar med sig av alternativ fakta. Varför ifrågasätts inte den mer? Varför kommer folk undan med att säga något konstigt/dumt/märkligt och inte bli ifrågasatt? Detta diskuterar vi bland annat i veckans avsnitt.

95. Lita på magkänslan  


I dagens avsnitt av Singelpodden snackar vi om det här med att lita på sin magkänsla. Hur gör man det och är det ens något som man borde göra? Vi pratar även om det här med att testa att vara mer av en fladdermaja i dejtingdjungeln.

94. Varför klumpas jag som singel ihop med par och blir en trio?  


Emelie är upprörd och vi snackar om varför hon blir ihop klumpas med par. Kan hon inte bara få vara sin egen individ? Varför blir paret och hon en trio? Vi snackar också om hur mycket man ska lägga sig i vänners dåliga relationer eller dejter, ska man? Ska man inte?

93. Kärleksfulla kompisar  


I dagens avsnitt går vi igenom ett mail från en av er kära lyssnare. Om någon beter sig som att hen är kär men säger att att den inte är det hur ska man tolka det? Vi ger er en hel drös med ickesvar på denna svåra fråga.

92. Dejtingcoachen Linnea Molander tipsar!  


Vi bjöd in dejtingcoachen Linnea på Happydating för att snacka just dejting. Tips & råd i dejtingdjungeln och hur man ska ta sig an att träffa en framtida partner. Vad gör man när man "sitter fast" och var kan man träffa människor, vänner som framtida partners. Det och mycket annat tas upp i detta härliga avsnitt.

91. Should I stay or should I go?  


Veckans avsnitt av Singelpodden handlar om huruvida en ska nöja sig eller inte? Är det bättre att inleda en relation med någon en gillar till 50% än att vänta på 100%personen och då riskera att den aldrig dyker upp?

90. Tänk om de fattar att jag swipa vänster på dom på Tinder?  


I avsnitt 87 tog vi upp ett mail från en lyssnare angående hans dejtingvanor. Vi fortsätter i detta avsnitt prata om hur han ska ta sig an Tinder, att folk ser honom där samt hur han ska göra med tjejen han gillar som redan är i ett förhållande. Ska man våga annonsera sig själv på Tinder och hur mycket tänker folk egentligen på vem de ser på Tinder?

89. Våga fråga  


I dagens avsnitt grottar vi ner oss i det här med vänner. Hur gör man för att skaffa nya vänner och är det ens viktigt?

88. Svartsjuk eller inte?  


I veckans avsnitt pratar vi om svartsjuka, är svartsjuka bra? Kan man leva med en svartsjuk partner? Varför är man svartsjuk? Så många frågor som vi försöker reda ut. In och lyssna!

87. Du måste kyssa många grodetter  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi om ensamhet och hur många grodetter man måste kyssa innan det blir rätt? Vi försöker svara på denna viktiga fråga och mycket annat!

86. Handboken för singlar!  


Vi bjöd in författaren Alexandra Appelqvist till "Handboken för singlar på gränsen till ett nervsammanbrott" och pratade om boken, singelliv och massa annat. Enjoy!

85. Sanna mina ord  


Vi diskuterar det här med att ha svårt att låta folk komma nära. Hur gör man när man uppfattas som hård och kanske har tillits problem? Kan man bli en mjukare människa? Vi hinner också snacka om olika grupper på Facebook, allt i från Vegangrupper och gruppen som samlar folk som gillar bacon å brön.

84. Frysa sina ägg för att säkra barn om drömpersonen inte dyker upp?  


Vi går igenom mail vi fått, en tjej som tagit till sig råd från oss och lyckats med sin dejting och en tjej som funderar på att frysa sina ägg ifall att hon inte träffar drömmannen inom några år. Bör man frysa sina ägg?

83. Tobbe Ström - Sveriges roligaste örebroare  


Vi har pratat med Sveriges roligaste örebroare. The one and only Tobbe Ström. Vi hinner prata om allt ifrån varför det är en bra idé att lägga pussel på en dejt till det stora svek som han utsattes för i en tidigare relation.

82. Hur är det att delta i The Bachelor?  


SvartKarin svängde förbi och berättade om The Bachelor -upplevelsen. Om att falla för Sebastian, att få åka till Aruba och delta i en dokussåpa men också om hennes eget dejtingliv, varför Tinder är tröttaste dejtingappen just nu och mycket annat.

81. Ni borde heta Dejtingpodden (?)  


I dagens avsnitt av Singelpodden svarar vi på ett mail från er av våra härliga lyssnare. Vi svarar på frågor som: Är man bara singel om man dejtar? Pratar vi alldeles för mycket dejting? Borde vi egentligen heta Dejtingpodden?

0:00/0:00
Video player is in betaClose