Singelpodden's Podcast

Singelpodden's Podcast

Sweden

I Singelpodden pratar vi om livet som singel.

Episodes

105. Fiskar efter rödingar  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi bland annat mer om det här med dejting och politik. En lyssnare har skrivit in och berättat om hennes erfarenhet av att vara ihop med någon som stod långt ifrån henne politiskt och hur det gick.

104. Ge komplimang men vid rätt tidpunkt!  


Vi går igenom mailen vi får och tar denna veckan upp Sunes mail om komplimanger. Ska man inte ge komplimanger? Varför? Eller varför inte? To give or not to give, eller kan man ge komplimanger på annat sätt än verbalt?

103. #singelpoddenvisdom  


I dagens avsnitt av Singelpodden svarar vi på lite frågor vi fått på mail från en av er lyssnare. Vi försöker bena ut huruvida man är ett rövhål när man dejtar mer än en person samtidigt eller inte?

102. Vill du ha barn?  


I veckans avsnitt pratar vi om Hater -dejtingappen. Vi pratar om dejting och barn, hur berättar man att man inte vill ha barn, ska man berätta det och om man vill ha barn, hur tidigt berättar man det? Mycket barnsnack denna veckan.

101. Smurf kaxi bingo  


I veckans avsnitt pratar vi om allt ifrån varför folk tycker det är konstigt att en varit singel länge till varför folk tycker det är konstigt att en varit i olika förhållande nonstop sedan dackefejden.

100. Vårt 100ade avsnitt!!  


Vi firar att vi gjort 100 avsnitt. Vi svarar på massor frågor och Emelie får ett och annat psykbryt, som sig bör i våra poddavsnitt. Grattis till oss! 100 avsnitt=)

99. Konkurresen  


I dagens avsnitt pratar vi om att det är en hel del konkurrens som finns mellan singelpersoner. Får man verkligen hålla på och jaga efter samma potentiella ragg eller är det inte OK?

98. Hur vågar jag mig ut på en dejt?  


Vi dissekerar ett mail från en tjej som inte riktigt vågar sig ut i dejtingsvängen, hur kan man övervinna modet och vad finns det för knep att använda sig av innan man kommer till dejten? Emelie har testat kizumba och är speedad som en kanin och vi får ta emot lite kritik för våra resonemang i avsnitt 96...

97. Han kan inte svara för han jagar renar  


I dagens avsnitt tar vi upp en fråga från en av er lyssnare. Hur ska man tolka det om någon tar en massa tid på sig att svara på sms? Är det ens något att tolka? Vi pratat om det och varför vissa tycker att William i SKAM är en fin kille?

96. Ifrågasätt alternativ fakta!  


Likt Trump och hans rådgivares alternativa fakta verkar det som att många i dejtingsvängen delar med sig av alternativ fakta. Varför ifrågasätts inte den mer? Varför kommer folk undan med att säga något konstigt/dumt/märkligt och inte bli ifrågasatt? Detta diskuterar vi bland annat i veckans avsnitt.

95. Lita på magkänslan  


I dagens avsnitt av Singelpodden snackar vi om det här med att lita på sin magkänsla. Hur gör man det och är det ens något som man borde göra? Vi pratar även om det här med att testa att vara mer av en fladdermaja i dejtingdjungeln.

94. Varför klumpas jag som singel ihop med par och blir en trio?  


Emelie är upprörd och vi snackar om varför hon blir ihop klumpas med par. Kan hon inte bara få vara sin egen individ? Varför blir paret och hon en trio? Vi snackar också om hur mycket man ska lägga sig i vänners dåliga relationer eller dejter, ska man? Ska man inte?

93. Kärleksfulla kompisar  


I dagens avsnitt går vi igenom ett mail från en av er kära lyssnare. Om någon beter sig som att hen är kär men säger att att den inte är det hur ska man tolka det? Vi ger er en hel drös med ickesvar på denna svåra fråga.

92. Dejtingcoachen Linnea Molander tipsar!  


Vi bjöd in dejtingcoachen Linnea på Happydating för att snacka just dejting. Tips & råd i dejtingdjungeln och hur man ska ta sig an att träffa en framtida partner. Vad gör man när man "sitter fast" och var kan man träffa människor, vänner som framtida partners. Det och mycket annat tas upp i detta härliga avsnitt.

91. Should I stay or should I go?  


Veckans avsnitt av Singelpodden handlar om huruvida en ska nöja sig eller inte? Är det bättre att inleda en relation med någon en gillar till 50% än att vänta på 100%personen och då riskera att den aldrig dyker upp?

90. Tänk om de fattar att jag swipa vänster på dom på Tinder?  


I avsnitt 87 tog vi upp ett mail från en lyssnare angående hans dejtingvanor. Vi fortsätter i detta avsnitt prata om hur han ska ta sig an Tinder, att folk ser honom där samt hur han ska göra med tjejen han gillar som redan är i ett förhållande. Ska man våga annonsera sig själv på Tinder och hur mycket tänker folk egentligen på vem de ser på Tinder?

89. Våga fråga  


I dagens avsnitt grottar vi ner oss i det här med vänner. Hur gör man för att skaffa nya vänner och är det ens viktigt?

88. Svartsjuk eller inte?  


I veckans avsnitt pratar vi om svartsjuka, är svartsjuka bra? Kan man leva med en svartsjuk partner? Varför är man svartsjuk? Så många frågor som vi försöker reda ut. In och lyssna!

87. Du måste kyssa många grodetter  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi om ensamhet och hur många grodetter man måste kyssa innan det blir rätt? Vi försöker svara på denna viktiga fråga och mycket annat!

86. Handboken för singlar!  


Vi bjöd in författaren Alexandra Appelqvist till "Handboken för singlar på gränsen till ett nervsammanbrott" och pratade om boken, singelliv och massa annat. Enjoy!

0:00/0:00
Video player is in betaClose