Singelpodden's Podcast

Singelpodden's Podcast

Sweden

I Singelpodden pratar vi om livet som singel.

Episodes

91. Should I stay or should I go?  


Veckans avsnitt av Singelpodden handlar om huruvida en ska nöja sig eller inte? Är det bättre att inleda en relation med någon en gillar till 50% än att vänta på 100%personen och då riskera att den aldrig dyker upp?

90. Tänk om de fattar att jag swipa vänster på dom på Tinder?  


I avsnitt 87 tog vi upp ett mail från en lyssnare angående hans dejtingvanor. Vi fortsätter i detta avsnitt prata om hur han ska ta sig an Tinder, att folk ser honom där samt hur han ska göra med tjejen han gillar som redan är i ett förhållande. Ska man våga annonsera sig själv på Tinder och hur mycket tänker folk egentligen på vem de ser på Tinder?

89. Våga fråga  


I dagens avsnitt grottar vi ner oss i det här med vänner. Hur gör man för att skaffa nya vänner och är det ens viktigt?

88. Svartsjuk eller inte?  


I veckans avsnitt pratar vi om svartsjuka, är svartsjuka bra? Kan man leva med en svartsjuk partner? Varför är man svartsjuk? Så många frågor som vi försöker reda ut. In och lyssna!

87. Du måste kyssa många grodetter  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi om ensamhet och hur många grodetter man måste kyssa innan det blir rätt? Vi försöker svara på denna viktiga fråga och mycket annat!

86. Handboken för singlar!  


Vi bjöd in författaren Alexandra Appelqvist till "Handboken för singlar på gränsen till ett nervsammanbrott" och pratade om boken, singelliv och massa annat. Enjoy!

85. Sanna mina ord  


Vi diskuterar det här med att ha svårt att låta folk komma nära. Hur gör man när man uppfattas som hård och kanske har tillits problem? Kan man bli en mjukare människa? Vi hinner också snacka om olika grupper på Facebook, allt i från Vegangrupper och gruppen som samlar folk som gillar bacon å brön.

84. Frysa sina ägg för att säkra barn om drömpersonen inte dyker upp?  


Vi går igenom mail vi fått, en tjej som tagit till sig råd från oss och lyckats med sin dejting och en tjej som funderar på att frysa sina ägg ifall att hon inte träffar drömmannen inom några år. Bör man frysa sina ägg?

83. Tobbe Ström - Sveriges roligaste örebroare  


Vi har pratat med Sveriges roligaste örebroare. The one and only Tobbe Ström. Vi hinner prata om allt ifrån varför det är en bra idé att lägga pussel på en dejt till det stora svek som han utsattes för i en tidigare relation.

82. Hur är det att delta i The Bachelor?  


SvartKarin svängde förbi och berättade om The Bachelor -upplevelsen. Om att falla för Sebastian, att få åka till Aruba och delta i en dokussåpa men också om hennes eget dejtingliv, varför Tinder är tröttaste dejtingappen just nu och mycket annat.

81. Ni borde heta Dejtingpodden (?)  


I dagens avsnitt av Singelpodden svarar vi på ett mail från er av våra härliga lyssnare. Vi svarar på frågor som: Är man bara singel om man dejtar? Pratar vi alldeles för mycket dejting? Borde vi egentligen heta Dejtingpodden?

80. Singelkvinnor i media?  


Global Dating Insights ha tagit fram den ultimata dejtingprofilen. Är den verkligen det? Hur porträtteras singelkvinnor i media egentligen och på tal om singelkvinnor i media, vilka par har nyligen gått isär och blivit singlar, redo att mingla?

79. The Bachelor - När leken blev allvar  


I dagens avsnitt djupdyker vi i programmet The Bachelor, vi pratar både om den svenska och amerikanska versionen av denna långkörare. Ni kommer också få höra hur blixtar egentligen låter (eller i alla fall enligt Emelie).

78. Hur vet man att man är hel?  


Är det bara tjejer som inte skriver på Tinder eller är båda könen lika dåliga på att ta kontakt? Hur vet man om man är hel? Bör man vara hel innan man går in i en relation? Samt Emelie hyllar Tinder Anthem. Enjoy!

77. Älska att vara singel och 30 (plus)  


Ännu en söndag i livet och ännu ett rykande färskt avsnitt av Singelpodden! I dagens avsnitt snackar vi om nya säsongen av Bachelor som satte igång den 4 oktober där vi får träffa Sebastian och 20 singeltjejer som är ute efter hans gunst. Vi går också igenom en lista som Sanna hittade på Xonecole.com och som handlar om varför man ska älska att vara singel och 30!

76. LaLinda - Singel, Tjock & Fabolus  


Vi gästas av Linda Hörnfeldt aka LaLinda och med henne pratar vi singelliv, dejting, hur ytlig dejting är, övervikt, hur hon vill ta tillbaka ordet tjock och massa massa annat.

75. Hi My Name Is  


Idag snackar vi om appen Himynameis som vi nyss upptäck! Vi diskuterar även hur trist det är att ta alla beslut ensam och hur man ibland bara vill ha någon att dela saker med.

74. Freeze my pu**y  


Vi gästas av underbara, galna och härliga Jonas och Deolinda från Singelliv. Vi pratar om serien, hur de tog sig igenom att se sig själva på tv och hur de lever sina liv som singlar i Stockholm.

73. Alla stalkar  


I dagens avsnitt av Singelpodden pratar vi om det här med att stalka. Hur mycket ska man kolla upp innan man går på dejt med en person egentligen? Vi tar också upp en känd persons detjtingpanik och hur viktfixerade folk är där ute.

72. Singelliv  


Avsnittet där vi pratar om den nya tv-serien Singelliv på TV4 Play, diskuterar om människor i relation behöver berätta för singlar, som de anser flörta, att de är upptagna och varför bilden Emelie lade upp på instagram skapade så mycket reaktioner. Enjoy!

0:00/0:00
Video player is in betaClose