Singelrådet

Singelrådet

Sweden

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras. Vill man vara lat kan man säga att vi är ett Sex and the City i poddform - bortsett från att alla inte är tjejer, hetero eller semi-miljonärer. Singelrådet produceras av Emilie Roslund och är ett samarbete med Nöjesguiden.

Episodes

#53 Sugardaddys del 2 - med Matilda & Mohamed  

Jakten efter sugardaddys går vidare för Mohamed och Emilie. Matilda berättar om sina erfarenheter på ämnet. Med: Mohamed Touzari, Matilda Berggren och Emilie Roslund.

#52 KN i kollektivtrafiken  

När ska det bli socialt accepterat att hångla och ha ett å annat samlag i kollektivtrafiken? Med: Mohamed Touzari, Sabina Desirée & Emilie Roslund.

#51 – Dodgea trekant med en kompis  

I det här avsnittet får du lära dig allt om hur du tackar nej till en trekant. Samt lite andra saker. Med: Emilie Roslund, Isabell Höjman & Alice Löfgren.

#50 Sex med en bög (?) – med Mona & Ebbis  

Saker och ting går inte alltid som planerat – speciellt inte i Monas och Emilies kärleksliv. Mer info finns i avsnittet. Med: Mona Abbasnejad & Emilie Ebbis Roslund.

#49 Obesvarat sms – med Markus & Isabell  

Finns det något vidrigare än att vänta på ett sms-svar? Självklart inte. Avsnitt #49 innehåller självhjälp i den här typen av nödsituationer. Med: Emilie Ebbis Roslund, Markus Hård & Isabell Höjman.

#48 Dubbelsms & facetime-förhållanden – med Ann och Markus  

Vad är ett Facetime-förhållande och hur håller man liv i det??? Ebbis, Ann & Markus ägnar avsnitt 48 åt att prata om något som alla tre har gemensamt. Med: Emilie Roslund, Ann Edliden & Markus Hård.

#47 LA-killen (ocensurerat) – med Mohamed & Mona  

Vad hände egentligen med LA-killen? Rätt mycket, faktiskt. Hör hur det gick åt helvete. Med: Emilie Roslund, Mohamed Touzari & Mona Abbasnejad.

#46 Porrskadad och macho – med Parham, Cassandra & Iman  

Ett avsnitt med speciell stämning; Cassandra ska hinna med en buss, vi läser lyssnarfrågor och pratar om en porrskadad taxiresa.

#45 Sex on the beach – med Saga & Linnea  

I det här avsnittet gästas Singelrådet av podden Alla våra ligg! HUR KUL????? KUL!!!

#44 – Det sexigaste som finns  

En bula under mjukisbyxan, självförtroende eller livlös aura. Genomgång av helgen som passerat och attraktion i allmänhet. Med: Mona Abbasnejad, Mohamed Touzari & Emilie Roslund.

#43 Spela spel och engångsligga – med Cassandra Klatzkow & Mohamed Touzari  

One night stands kan vara det vidrigaste som finns – att gamea någon likaså.

#42 Sex med en anakonda – med Paulo Saka, Emilie Roslund och Mona Abbasnejad  

Tillsammans med en mållös Mona pratar Paulo och Emilie om sina erfarenheter av penisar med storleken ~anakonda~. Avsnittet innehåller också en halvkul anekdot om ett toabesök som urartade. Med: Paulo Saka, Emilie Roslund och Mona Abbasnejad.

#41 Ligga med en död – med Josefine Jinder & Jonas Lundqvist  

Att skicka 20 sms på raken, e det så fel? Avsnitt 41 handlar om att spela spel, roliga tjejer och tråkiga killar (blä). Med: Emilie Roslund, Josefine Jinder & Jonas Lundqvist.

#40 Closure & vita killar – med Mohamed Touzari och Tahira Musić  

I det här avsnittet pratar rådet om vikten av att få ett closure när man gjort slut med någon och vad ett bra respektive kasst closure är. Dessutom ingår en introduktion till hur det kan vara att dejta vita killar.

SPECIAL: Sex efter en våldtäkt – hur man går vidare efter ett sexuellt övergrepp.  

I det här avsnittet pratar vi om hur man går vidare efter att man blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp; hur man hittar tillbaka till sig själv och lusten till att ha sex. Med: Leigh Norén från föreningen Storasyster & Emilie Roslund.

#38 Behovet av sex & bekräftelse – med Farzad Nouri & Cassandra Klatzkow  

Alla människor vill ha bekräftelse. Eller? Ja, så är det ju. Därför ägnar Singelrådet det här avsnittet åt att prata om hur sex och komplimanger påverkar självförtroendet. Med: Emilie Ebbis Roslund, Cassandra Klatzkow och Farzad Nouri.

#36 Ingen flickvänstyp – med Eya Bourguiba & Shanthi Rydwall Menon  

Dagens avsnitt fokuserar på den ständigt (ibland ofrivilliga) singeln. Hur kommer det sig att vissa stämplas som "ingen flickvänstyp"? Med: Emilie Ebbis Roslund, Shanthi Rydwall Menon & Eya Bourguiba.

#35 Hur fan kan man lägga upp par-selfies!?  

I det här avsnittet ägnar vi all tid, hat och energi på att ranta kring töntiga par-selfies med mesiga captions. Med: Matilda Berggren, Emilie Ebbis Roslund & Mohamed Touzari.

#34 Så raggar man INTE på sociala medier  

"Hej", "Hallå", "Tja". Det finns många dåliga sätt att inleda en konversation på – vissa av dem är värre än andra. Medverkande: Emilie Roslund, Mohamed Touzari & Emmy Winther.

0:00/0:00
Video player is in betaClose