Sist med det senaste - sänds inte längre

Sist med det senaste - sänds inte längre

Sweden

Ett humorprogram i gränslandet mellan nyheter och allvar med Annika Lantz. Ansvarig utgivare: Daniel af Klintberg

Episodes

En gäll och Offrell - preliminärt  

Det är mycket som är speciellt med Daniel Ofrell. Som barn drömde han om att bli astronaut eller påfågel. Han blev något ännu finare – ingenjör. Han bjöd 10 000 kronor i Musikhjälpens auktion för att få göra en timmes pod med Annika Lantz. Han fick något ännu finare – en och en halv timmes pod med Annika Lantz. Hör när Johanna Koljonen, Emma Knyckare, Sonja Schwarzenberger, Ylva Nilsson, Fredrik Wikingsson med flera, samlas runt mannen på alla filantropers läppar: Daniel Offrell i programmet ”En gäll och Offrell – premliminärt.”

Sist med det senaste med Lantz, Jungstedt, Schyman och Ericson  

Sist med det senaste, sista delen av tre med det bästa från vårens nyhetssatirsändningar med Annika Lantz. Här möter du Jonas Sjöstedt hos frisören och Jimmie Åkesson, Göran persson och Urban Ahlin hos politikerpsykologen. Gudrun Schyman har fått en exklusiv tittin i delfinariet i Kolmården där Carl Bildt och Håkan Juholt går i terapi sedan i höstas. Eric Ericson besöker Fjärrlunga och du hör Ekots Marianne Hasslow och SVTs Linda Nilarve i ny tävling. Mari Jungstedt berättar från sitt exklusiva besök hos paret Strauss-Kahn och du får också viktig information om hur du kan få bort en lundaprofessor från din g-punkt. Och kanske är den DJ Beppos största hit, låten om vapensamarbetet med Saudiarabien.

Sist med det senaste med Annika Lantz och Nour El-Refai  

Sist med det senaste, del ett av tre med det bästa från vårens nyhetssatirsändningar med Annika Lantz. Här möter du Birgitta Olsson hos politikerpsykologen, du får vara med när Lars Nyberg, vd för Telia Sonera, går på SFI, svenska för industriledare och och du får möta Daniel Wilhelmsson, Black Armys ordförande som är något av Sist med det senastes expertkommentator i detta program. Och från Furuviksparken berättar de hur det går för Dominique Strauss-Kahn på primatterapin och Annika Falkengren ger bästa tipset för hur du räddar långkoket. Och så TVÅ låtar av DJ Beppo. Med mycket mera. Missa inte!

Podexklusivt material från Sist med det senaste  

Programtiden är för kort för att rymma alla nyheter. Här hör du Jonas Sjöstedt återvända till politikerpsykologen för uppföljande samtal. DJ Beppo bjuder på exklusiv podversion av sin undergångslåt, denna gången som öronmask. Henrik Hjelt är enkätreporter i de mänskliga rättigheternas namn och dessutom bär han på en viktig nyhet om facebookvänner och blodtryck. Annika Lantz berättar viktiga nyheter om kvinnors framgångar i styrelserna och reder ut hur det kommer sig att Mats Knutson på Agenda blivit - ja nästan sliskig i sina intervjuer. Och Nour El-Refai berättar varför Johan Elmander kommer att vara spelklar tidigare än man trott. Och hur gick det för Johan i Falun - han som på 70-talet mötte Bin Ladin? Här får du informationen du behöver för att kunna gå vidare i livet.

Sist med det senaste med Lantz, El-Refai och Hjelt 20120601  

För sista gången i P4 är nu Annika Lantz Sist med det senaste. Den här veckan med hjälp av ytterligare två nyhetsankare: Henrik Hjelt och Nour El-Refai. Sist med det senaste är med på Lundsberg när Reinfeldt besöker denna Sveriges brottstätaste plats. DJ Beppo levererar en dystopisk miljöserenad om vilken skit vi lämnar till våra barn och vår glesbygdskorrespondent Eric Ericson träffar Skinnets trädgårdsmästare Mike Jönsson och rapporterar om det nyaste nya -skinnbyxan som odlas direkt på kroppen. Och Fredrik Reinfeldt vågar sig till slut till politikerpsykologen för att berätta om ett speciellt möte. Dessutom medverkar Daniel Wilhelmsson. Han ger sin syn på schlagern och hoppar på Nanne Grönvalls gamla låt och föreslår otillåtna grepp i melodifestivalen. Mer nyheter om Peak Woman blir det också.

Sist med det senaste med Annika Lantz 20120525  

Krig har upphört och folk har enats för i Stockholm har det firats prinsessdop. I Sist med det senaste reder Annika Lantz ut det vi alla undrat över - vilka känslor drog det här igång hos Magnus Hedman? På plats i Cannes visar vår reporter Barbro ”Lill-Babs” Svensson att det finns hopp för kvinnorna inom filmindustrin. Nu instiftas det nya priset Tjejpalmen. Vi får höra Jonas Sjöstedt lätta på det politiska trycket hos politikerpsykologen. Mari Jungstedt är på plats i studion tillsammans med Annika och från ett skogslän långt från dig rapporterar vår glesbygdskorrespondent Eric Ericson om Det norrländska näverguldet, som fått företaget Nävrex att bli en riktig börsraket. Detta och mycket annat i ett program som garanterar att alltid vara sist med det senaste.

Podexklusivt! Så kan du få närvara på Estelles dop i Slottskyrkan!  

Annika Lantz och Nour El-Refai rapporterar om den sensationella giraffen som möjliggör din närvaro på prinsessan Estelles dop i slottskyrkan i Stockholm den 22 maj. Även exklusiv intervju med Kronprinsessan. Missa inte!

Sist med det senaste 18 maj 2012  

Många tror att det måste vara flera, flera män som skriver manus till Sist med det senaste men det är faktiskt Annika Lantz. Med Mari Jungstedts och Nour El-Refais hjälp guidar Lantz dig i nyhetsflödet och plockar det viktigaste från veckan som att Dominique Strauss-Kahn är på primatterapi i Sverige och att Peak Woman redan är här. Vi tittar in hos SVT som gör en uppföljare på Smartare än en femteklassare och hör på när politikerpsykologen får Illmar Reepalu på tråden.

Sist med det senaste  Forum Special 20120504  

Lyssna på den utmärkta urpremiären av Sist med det senaste Forum Special med Annika Lantz och Anders G Carlsson - en avknoppning från satirprogrammet Sist med det senaste. Sist med det senaste utgår som radioprogram den här veckan på grund av Hockey-VM. I Sist med det senaste Forum Special sätter sig Annika Lantz i studion tillsammans med projektledaren och samhällsintressenten Anders G Carlsson och analyserar veckans inrikespolitiska händelser, tills ni inte känner igen dom längre. Adressen till granskningsnämnden är www.radioochtv.se/Tillsyn/Granskning-av-program/Anmalan/

Sist med det senaste i P4 med Annika Lantz den 27 april 2012  

Hur hamnade en lunda-professor med sin bild på alla kvinnors g-punkt? Och vad tycker Daniel Wilhelmsson om de nya sedlarna? Sist med det senaste bjuder också på Anna Blombergs exklusiva intervju med Fredrik Reinfeldt. Missa inte heller Annie Lööf som hörs hos politikerpsykologen. Carl Jan Granquist berättar för Annika Lantz vad en sommarregering egentligen är och du hör besvikna barn som inte har fullt förtroende för Kungen vid vårstädningen av Kungliga Djurgården. och vår glesbygdskorrespondent Eric Ericson träffar mannen som - kanske - är far till tiden.

Sist med det senaste med Annika Lantz 13 april 2012  

Annika Lantz, Henrik Hjelt, Kim Anderzon och Eric Ericson plockar nyhetsveckans pärlor. Vi avslöjar samarbetet som aldrig blev av: rapduetten mellan Rick Santorum från USA och Björn Ranelid från yttre rymden. Serien ”Bin Ladin och Jag” fortsätter: Johan från Falun berättar exklusivt om sina möten med den stenrika saudiska familjen. Dessutom en gåta från Annika: Vad är skillnaden mellan Titanic och en massa flottar med flyktingar? Fler haverier: Nordkoreas raket störtade i havet och besvikelsen blev stor för de många svenskar som gett sig ut tidigt på morgonen för att få en glimt av Kim-Bop. Och så hör du Maria Larsson när hon ringer in till Politikerpsykologen. Allt är precis lika roligt som vanligt. DJ Beppo, däremot, ser över sina rutiner.

Sist med det senastes årskrönika med Annika Lantz  

Annika Lantz tillönskar lyssnarna en god jul och ett gott nytt år genom att sammanfatta året som gått. I Sist med det senaste har stjärnreportrarna avlöst varandra under året. I den här årskrönikan hörs Bob Hansson, Nour El Refai, Mari Jungstedt, Carina Berg, Niklas Strömstedt, Sissela Kyle, Gudrun Schyman, Lars-Åke Babsan Wilhelmsson, Eric Ericson, Eva Röse, Gina Dirawi, Sonia Åström och Björn Lindberg.

0:00/0:00
Video player is in betaClose