Skrattretande | Spreaker

Skrattretande | Spreaker

Sweden

Skrattretande är en podd av tre killar från Borås. Mycket löst snack vävs ihop med en stor gnutta humor. http://skrattretande.inc.se

Episodes

EXTRASODE 2: "Leif GW Persson"  

För att ni inte ska sakna oss allt för mycket så ger vi er här en extrasode. För nu så drar vi till Frankrike.

19: "Sommartider Hej Hej"  

I detta avsnitt så gör vi en återblick av alla tidigare avsnitt och så berättar vi en hel del spännande nyheter som komma skall. Detta är också vårt sista avsnitt inför sommaruppehållet. Gla' Sommar.

18: "Hej kom och hjälp mig"  

Dags för eder veckliga dos av humor. I veckans avsnitt är ribban som vanligt satt lågt och det blir en del snusk, häpnandsveckande beteenden och så gör Sebbe några tappra försök att åter ta upp förra veckans filmtema, dessvärre utan succé.

17: Mamma är jag adopterad?  

I veckans avsnitt så är Erik äntligen tillbaka. Vi pratar om vad som har hänt sedan sist vi sågs. Veckans tema är film och sen så upptäcker vi en mycket mystisk sak i den svenska psalmboken.

16: "Kulturtanter"  

I denna veckas podd bestämmde vi oss för att vara rumsrena och försöka att vara seriösa. Denna veckas tema är musik och vi klarar att hålla oss till ämnet på något mirakulöst sätt.

15: "Pinsammheter"  

I veckans mycket underhållande avsnitt hoppar återigen vår stand in Michael in och täcker upp för Erik. Denna veckas tema är pinsamahändelser samt facerapes.Men vi spårar helt ut från ämnet och pratar bajs i 30 minuter istället.

14: "Michael från Böda Camping"  

I veckans avsnitt gästas vi åter av Michael pågrund av att Erik fått förhinder. Avsnittet bjuder på skönt snack om alkoholiserade bussresenärer, dåliga ordvitsar och så inför vi tema avsnitt också, denna veckas tema är Tics och vi pratar bland annat om ticset: "Ronja Rövardotter Syndromet". Mycket nöje.. (Vi tar avstånd från allt som kan uppfattas stötande!)

EXTRASODE: Bloopers  

Diverse bloopers från inspelningen av avsnitt 13.

13: "Finnen Jorma"  

Veckans mycket försenade avsnitt är nog bland de sjukaste ni hört. Vi gästas av våra fritidsgårdsledare som bjuder på skrattkalas av guds nåde. Sedan så gästas vi av alkoholisten Egon som berättar sin livshistoria. Känsliga lyssnare varnas.

12: "Mordhot"  

I veckans podd berättar Sebbe om när han blir mordhotad och om betygssnacket som skrämde skiten ur honom. Och så gästas vi av Erik's syster som berättar om sitt liv som kvinna.

11: "Nobels Fredspris"  

I veckans avsnitt diskuterar vi våran resa till Stockholm, vilket toapapper som är bäst, Sebbe spånar om hur han ska få Nobels fredspris och vi har problem med att logga in på Google. Mycket nöje.

10: "Hulu"  

Denna vecka firar vi "tio avsnitts jubileum" genom att minnas och reflektera över våra bästa podcastminnen. Vi diskuterar busringningar, getingsex och avslutar med att ställa frågan. "Vem faan vill bo i Hulu"

9: "Pest eller Kolera?"  

I veckans avsnitt så gästas vi av Evair som vi pratat om tidigare. Vi snackar om honom, om hans projekt också vidare. Tillsist ställer vi den mycket svåra frågan.... Pest eller kolera...

8: "Morgonurin"  

Veckans avsnitt handlar om 1000 liter urin, lägerminnen, en 9årig Ferrari förare samt en massa annat skrattretande prat.

7: "Jordnötsallergi"  

I veckans avsnitt så är Erik tillbaka. Vi pratar om jordnötsalergikern som åt snickers, om vart gränsen går för vad man kan lägga upp på sociala medier. Och mycket mer.

5: "Tommy Hedström"  

I avsnitt 5 gästas vi av Tommy Hedström, känd från podcasten "Vettigt Trams" och Twitter. Vi pratar om hur det är att växa upp i norra värmland, standup och även om den pågående Korea-krisen.

4.2: "Restskatt & seriefrossa"  

Vi hade ett sådant flyt, så vi bestämde oss för att spela in ett till avsnitt denna veckan. I denna delen pratar vi om pokémon, restskatt & serier vi gillar. Mycket nöje.

4.1: "Tuggummisamling i världsklass"  

I veckans avsnitt så är Erik för första gången inte närvarande utan vår kära Robin hoppar in som ersättare. Vi diskuterar om ormar är värda att bränna ner sitt hus för och hurvida det är värt att köpa en tuggummisamling för 600kr.

3: "Högtidsmust"  

I veckans avsnitt av Skrattretande Podcast introducerar vi de nya punkterna Veckans Humor och Bourghardt's spaning. Vi diskuterar också hurvida Julmust och Påskmust istället skulle kallas Högtidsmust.

2: "Slut i huvudet"  

Andra avsnittet av Skrattretande. Vi diskuterar vilka superkrafter vi skulle vilja ha och om vi fick resa i tiden vart skulle vi resa då. Vi beklagar avsaknaden av humor i detta avsnitt. Men vi spelade in avsnittet direkt efter en heldag med nationella prov.

0:00/0:00
Video player is in betaClose