Skvallerpodden

Skvallerpodden

Sweden

Veckans NU! presenterar: Skvallerpodden med Bella & Paulina, Sveriges första och enda podcast om kändisar och skvaller.

Episodes

54. Sista avsnittet  

Allting har ett slut, som det brukar heta. Så är även fallet för den här podden! I sista avsnittet snackar vi bland annat om Taylor Swifts kompiskontrakt, om Martin Stenmarcks "sköna" svensexa, om att Ikea sagt nej till Kanye West och mycket mer. TACK från djupet av våra hjärtan för att ni lyssnat på oss! Vi älskar er.

53. It-girls & unga stjärnor med Fridapodden  

I veckans avsnitt har vi våra första gäster! I en så kallad poddcollab har vi gjort två avsnitt med vår systerpodd Fridapodden, och det här avsnittet handlar om det unga Hollywood, vilka är ute och inne? Vilka är framtidens stora superstjärnor? I onsdags kom collaben med Frida-tjejerna ut i deras podd, så lyssna på den!

52. Den stora frågepodden del 2  

Det är dags för en frågepodd igen! Vad jobbade Kim Kardashian med innan hon blev känd? Vad hände med tjejerna i The Hills? Vilken kändiskille har störst… (u know!)? Varför döper stjärnorna sina husdjur till så konstiga saker? Allt detta och MYCKET mer i dagens avsnitt!

51. Sluta filma, jag finns på riktigt  

Vi snackar återigen om Taylor Swift som nu fått en känga av det numera rasande exet Calvin Harris öppet på Twitter. Vi frågar oss om det är okej av artister att kräva mobilförbud på konserter (lås in dom i en påse?) och så är det dags att prata om det orimliga hatet mot kändiskvinnorna – igen.

50. Det finns inga fula kändisar  

I dagens podd blir det snack om fotbollsspelaren Aaron Ramsay som har en förbannelse över sig som gör att en kändis dör varje gång han gör mål, en detaljerad Taylor Swift-konspirationsteori presenteras och så blir det evolutionärt filosofiskt när vi pratar om att det inte finns några fula kändisar.

49. I säng med Taylor & Trump  

Hurra för Skvallerpodden som fyller 1 år! Tänk att vi babblat kändisar i 365 dagars tid. I dagens avsnitt snackar vi Kanye Wests nya chockerande musikvideo, om gnällande svenska realitystjärnor och om Taylor Swifts nya relation är en PR-kupp eller inte.

48. Välkommen till 27 club  

Vi pratar om Anton Yelchins tragiska dödsolycka, om Katie Holmes och Jamie Foxx förhållande som nu äntligen är bekräftat och så undrar vi varför Kissie hatar så mycket olika saker. Vi kommer också fram till att Paulina är väldigt lik bloggaren i fråga… Glad midsommar!

47. Pojkvänsbytet  

Vi snackar om Taylor Swifts snabba byte av pojkvän från Calvin Harris till Tom Hiddleston, Charlie Sheens orimliga utbrott på svensk mark, om vem man identifierar sig med i familjen Kardashian och så undrar vi vem som kommer ha det roligaste sommarpratet i år.

46. Pernilla Wahlgren-bedragaren  

I dagens avsnitt pratar vi om tecknen på att Lindsay Lohan är på väg tillbaka, om Hollywoodkändisar som väljer en vanlis som partner, om vissa tidningars brist på källkritik och om den gången som Paulina hade kontakt med en Pernilla Wahlgren-bedragare…

45. Den sköna känslan av att göra slut  

Vi går igenom den chockerande nyheten om att Johnny Depp misshandlat Amber Heard under deras äktenskap, vi snackar om att försvara sin (douchiga) idol till varje pris, om Taylor Swifts nykrossade hjärta och om vem som egentligen känner flest kändisar i Hollywood.

44. Fuck, marry, kill  

I dagens avsnitt blir det snack om Johnny Depp och Amber Heards skilsmässa, om koreografen som hävdar att Beyoncé snott hans idéer, om vikten av att sköta sin personliga hygien och så tänker Paulina gifta sig med Edward Blom.

43. Kändisar som ljuger  

I dagens avsnitt följer vi upp turerna kring Kesha-gate, vi går igenom Anna Books Insta-beef med Tramsfrans, vi bestämmer vem Kylie Jenner ska bli ihop med härnäst och så berättar Paulina om den där gången hon kissade på sig och inte vågade säga något…

42. Skaffa barn för att bli känd  

Vi reder vi ut "Penny 16 år starter pack"-bråket mellan Calle Schulman, Geniet Söderholm och Filip Hammar, vi undrar lite cyniskt om Blac Chyna skaffar barn för att bli mer känd och så listar vi de konstigaste brotten kändisarna gjort.

41. Kändis-hallucinationer  

Paulina är tillbaka, det firar vi med att låta henne snacka lite om Kungen. Det blir också diskussion om hur mycket Hollywood påverkar vad vi gillar och inte, och så presenterar Bella en teori om att Solanges outfitval på Met-galan var en övertydlig diss mot Jay Z…

40. När livet ger dig citroner, gör #LEMONADE  

I dagens avsnitt: Det alla snackar om just nu, Beyoncés visuella käftsmäll Lemonade, gås igenom. Johanna är principfast och kräver en raider för sin medverkan i podden. Har familjen Kardashian förlåtit Blac Chyna? Det och mycket mer i ett rykande färskt Skvallerpodden!

39. Snuskiga kändismän avslöjade  

Det blir skvaller deluxe när Bella och Paulina tar i från tårna och gräver upp det allra snuskigaste vi vet om svenska kändiskillar. Dessutom blir det diskussion kring Johnny Depps ”förlåtvideo” för att han smugglat in hundar i Australien och så undrar vi varför Linda Lindorff alltid skadar sig när hon dansar. Musik: "Vegas Glitz" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

38. Laxeringspranket  

Det är återigen dags för ett sprängfullt avsnitt! Bella delar med sig av inside-info om hur det funkar bakom kamerorna på reality-tv, vi pratar om Megan Fox chockgraviditet, och om Paulinas möte med ett dött lamm som leder oss in på det oerhört sorgliga med kändisar vars husdjur går bort.

37. Ät upp ditt husdjur  

Vi gör en djupdykning i nya säsongen av Realitystjärnorna på godset och diskuterar Paulinas nyfunna kärlek till Robinson-Robban, vi snackar också om Rob Kardashian och Blac Chynas chockförlovning och om det verkligen är äkta kärlek. Dessutom benar vi ut vad Edward Blom egentligen menar när han tipsar folket om att äta upp sina husdjur. Musik: "Vegas Glitz" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

36. Ligga med en idol  

Ordningen är återställd när Paulina är tillbaka i podden. Den här veckan snackar vi en hel del om att bli starstruck av att träffa kändisar på otippade ställen, om att Kim Kardashian ger shoutouts till en 17-årig okänd kille på Instagram och så blir det förstås lite prat om Aviciis utbrändhet.

35. Att skrika Justin Bieber i ansiktet  

Idag har Bella sällskap av vikariestjärnan tillika Skvallriskändisen Johanna Karlsson eftersom Paulina ligger däckad i influensa (som Bella har smittat henne med). Det blir snack om att Justin Bieber inte klarar av att träffa sina fans längre, om att Kanye West har börjat älska istället för att hata och så blir det en konspirationsteoretisk lyssnarfråga om One Direction. Musik: "Vegas Glitz" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

0:00/0:00
Video player is in betaClose