Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

United States

En öppen och avklädd podcast

Episodes

SPD Podcast #052 – nytt år, 90 talister, 30 års kalas, förlovning, ordningsvaktsbloggen, medmänniska  

Gott nytt poddår! Här kommer ett rykande färskt avsnitt, hoppas ni gillar det :)! - Nytt år - 90 talister - 30 års kalas - Förlovning - Ordningsvaktsbloggen - Medmänniska Och mycket mycket annat!

SPD Podcast #051 – Julspecial, en riktigt äcklig jul till er alla!  

Hej kära poddare! Vi vet att 9/10 visar en härlig facebook-bild av hur bra jul ni ska ha. God Jul önskar vi er som vill fly undan en timme och ha en stund för er själva. Den tysta dokumentförstöraren, vänner från andra kulturer, värdet av julkort, årets julklapp, och mycket annat smaskigt vi hoppas ni kommer gilla! Låt julen väl smaka på er, mums!

SPD Podcast #050 – toasitsar, skitsnack om andra, följa människor, barn med kniv, skolan, mycket mer!  

Hej våra älskade lyssnare! Här har ni något att smaka på! Varma toalettsitsar, skitsnack berör oss inte! Hur många människor följer du egentligen genom livet? Barn som hotar lärare med kniv, vi har lösningen. Missa inte detta och så mycket annat! Låt det väl smaka, äcklig jul på er alla!  

SPD Podcast #049 – Jag och min far, ordningsvaktsbloggen, nytt jobb, värdet i titlar, vardagsticks, kontrollbehov  

Hej kära poddare! Hoppas ni alla är sugna på att smaka på den. Ta del av ett utdrag från ordningsvaktsbloggen. Missa inte vad ett nytt jobb innebär och varför det finns problematik med att fejka värde i att ha en fin titel. Vardagsticks i kombination med udda kontrollbehov hoppas vi alla att ni känner igen! Mycket mer än så givetvis! Och stort tack till vår klippare Tobias! <3  

SPD Podcast #048 – Halloween, facebook, gymmet, superman, kvinnlig autism!  

Poddare! Smaka på den är här igen! Fullmatat med gott snack om saker, ting och tillfällen som berikar livet! Halloween har passerat men minnena består. Som att vara enda tjejen på festen som... Ja vadå?  Erik blir kallad stalker av både Stefan och Martina. Vad har han då nu gjort?.. Stefan tände till senast och tog med sig konceptet "kvinnlig autism" med sig hem för att testa i praktiken, på sin sambo... Vad resultatet blev och mycket mycket mycket mer kan ni höra i veckans avsnitt. - Låt det väl smakas!  

SPD Podcast #047 – Kvinnlig autism och massor med pussi-party-mix!  

Välkommen till ett rykande färskt avsnitt! Det må kännas mörkt och dystert, men höj din hösthaka - vi finns nu här för dig igen, ljuset i mörkret, värmen under filten, laddningen i kondomen - ja ni fattar! Kvinnlig autism på schemat, personliga tränare utan pondus, pussi party-mix och mycket annat smått och gottigt vi tror ni kommer älska. Kommentera gärna, skicka ett mail, ge oss en röst på i-tunes - bara vi får höra att ni lever! (men mest en röst på iTunes) Låt det väl smaka!  

SPD Podcast #046 – Ny på jobbet, ord-polisen, smuttisar och tiggare, taxi-chaffisen, social kompetens, ensam mamma söker  

Hej poddare! Ett rykande färskt avsnitt, kom och smaka på den när det passar dig! Ny på jobbet är läskigt för många, ord-poliser hatar vi allt som ofta. Smuttisar här ihop med tiggare och taxi-chaffisen i ny darth vader tappning! Vi gillar människor med känsla för det sociala spelet, lär dig koderna for fakk sejk! #smakapaden på twitter och instagram, väl mött!  

SPD Podcast #045 – röd gubbe, mats green bra på bild, kakburken, forcerande lögner, att känna folk men ändå inte  

Dååååååå hälsar vi alla välkomna in i värmen! Hösten nalkas och vi är här för ER! Ny medlem i gänget, Martina Krebs *applåder* Veckans avsnitt handlar om politiker Mats Green, stylingtips från Erik - välkommen att ta kontakt! Instagram är öppet för smakprov på #smakapaden Missa inte heller varför forcerande lögner är underhållande, maniskt utmanande beteende mot människor. Ljug aldrig om att du känner folk mer än vad du gör! BUSTED! Och snälla, var goda föredömen genom att inte gå mot röd gubbe. + mycket mer! Gilla oss på facebook, klicka på tummen upp! Använd gärna hashtaggen #smakapaden, vi vill gärna se våra lyssnare! När lyssnar du på podden? Hashtagga bilden!  

SPD Podcast #044 – politik! dos and donts badoo för killar, mobbning, självkänsla pajjar på nätdejting, tiggare, den lilla rådjurbäbisen  

Hej poddare, Missa nu inte detta avsnittet. Vi kommer ta lite sommarpaus och ger er allt vi kan från den mörka sidan av att vara kille på Badoo, nätdejting site. Självkänslan pajjar lätt vid nätdejting! Vi pratar tiggare, rådjursbäbisar, människor, och för första gången lite politik! Må väl nu poddare, njut av vädret så är vi tillbaka jävligt snart :D  

SPD Podcast #043 – normal är det nya onormala, bigbrother, människor, hur ska killar vara, neggo emelie, meddelande från lyssnare om självkänsla, relationer  

Hej kära podders! Vi har saknat er, ni har saknas oss! Vi kan alla förenas i en stoooor podd-ormgropp! #poddbang har vi valt att kalla det! Detta avsnittet får ni ta del av våra tankar kring om normalt är det nya onormala, dvs det som är normalt och bra, subjektivt talat, eller ja vi kan ju inte sådana fina ord så lyssna istället. Bigbrother går ju snart igen, människor gör som vanligt konstiga saker. Neggo Emelie får förklara sig och vi ger oss på att prata mycket  kring självkänsla och sätta högt värde på sig själv efter att en lyssnare skickat meddelande till oss! Erik kommer prata mer om att polarisera människor och vad det handlar om. Kort och gott, utsätt folk för dina värderingar och tankar, en stor del av nyckeln att kommunicera vem du är, skapa attraktion och skapa grymma relationer! Proppat med mycket annat gott, skriv gärna till oss, följ oss! Gör allt! Älska oss! Hata oss! TYCK NÅGOT! STÅÅÅNGA MIG! Låt det väl smaka! #podcast #jönköping #självkänsla #normal #människor #killar #polarisering #relationer

SPD Podcast #042 – alla får ligga, självkänsla och polarisering, attraktionstips, duperad av blowjobs, obekväma situationer,  

Hej poddare! Får alla verkligen ligga? Även killar som ser ut som hästar? Vi pratar om polarisering som är lite nyckeln till attraktion. Har inte alla killar blivit vilseledda av ett blowjob? Ni tjejer vet ju precis vilka verktyg som går använda. Det finns många situationer som gör oss obekväma, häng med till Eriks förflutna. Vi fick ett riktigt välskrivet brev till podden somvi kommer följa upp, missa inte vad det handlar om. Mycket mer givetvis! Låt det väl smaka!

SPD Podcast #041 – att vara podcast, trolljägarna, hur många chanser ska man ge folk?, värde på sig själv,nysa rakt ut,  

Halå podders! Äntligen, nu kör vi igen! Tekniken is up and running! Erik & Emelie pratar om hur det är att vara en podcast som folk vill lyssna på (erhm typ). Vi bränner av trolljägarna, sätta värde på sig själv och hur många chanser ska man egentligen ge folk som är idioter? Nyser du också rakt ut? Vi nät-hatar dig redan nu. Fullproppat med massor av annat, och avslutningsvis kärlek och vrede! Puss!

SPD Podcast #040 – Skype med Stefan, Australien, Positivt mindset, Saker är vad dom är, människor, lite av varje!  

Hej podders! Nu jävlar har vi lyckats med tekniken! Eller well, vi har lyckats spela in allt iaf, trots att Stefan är på andra sidan världen! Vi bränner av lite skillnader på folk och folk, kulturer skapar ju olika beteenden. Missa inte heller tips och tricks kring hur man kan göra sin vardag roligare, positivare - Erik har gjort en lång resa kring detta och Stefan tipsar om en bra bok för ändamålet! Mycket annat gottigt, vi har saknat er! Låt det väl smaka!

SPD Podcast #039 – sierre chevalier, fransmän, svenska folket, kisstratt, tjejtoaletter, vreden, ica max i frankrike  

Denna vecka är Erik återigen på plats medan Stefan som sagt är i Australien. Erik tjötar på rejält om sina äventyr som han varit med på i "Serre". Bland annat nämner han reserverade människor, poolparty och sitt närmande av en butter tjej. Emelie är fascinerad av kisstratten och funderar på att skaffa en för att undvika köer till tjejtoaletter. Givetvis också veckans vrede och kärlek. Pöss!

SPD Podcast #038 – Något försenat, Gottegrisar, Australien och Emelies fyllehelg  

Nu äntligen har vi veckans avsnitt redo för er. Vi erkänner att det är något försenat, men va fan gör det. Erik är återigen borta så Emelie och Stefan passar självklart på att smaska i sig fika som de gottegrisar de är. Stefan pratar om sin kommande resa till Australien och Emelie om sin fyllehelg. Sen är det en del småsaker som de tar upp. Nästa vecka är Erik åter tillbaka men Stefan är då på andra sidan jordklotet. Må väl!

SPD Podcast #037 – Vemma och L-R pyramidspel får en känga, nysa rakt ut, fitt festivalen, shopping, sexleksak, könssjukdomar, couponging!  

Hej kära poddare! Detta avsnitt är helt proppat med lite av varje. Erik har laddat upp med en rejäl känga till VEMMA och LR-Beauty pyramidspels-nätverk. Vi pratar om folk som nyser rakt ut, shopping som inte packas upp och Emelie berättar om fitt-festivalen. Vi avhandlar lite sex och könssjukdomar. Att leva på kuponger eller göra det till ett mission i sitt liv verkar intressant. Samtidig så säljer Japan fitt-doft på burk, minst 10 olika dofter ... 2 dagars, 3 dagars osv. Mycket mer än så, låt det väl smakas vänner. Glöm inte att vi finns på iTunes, lägg en snabb röst på oss! Kommentera gärna, ni måste ju tycka något om det vi säger!    

SPD Podcast #036 – oskuldshistorier om oss! hasselhoffs schwenska talkshow, lite feminist snack, nya människor bra eller dåligt, korkade familjer  

Hej poddare, Lite tekniska fel gjorde att en liten liten första del blev helt robot-voice. Vi får återkomma med det - trust me, vi pratade om fittdoft på burk och ensam människor! Annars bjuder vi på våra storys om hur vi förlorade oskulden, några gladpack-sunshine storys! Vi dissar hasselhoffs schwenska talkshow, glider lite in på feminism fast vi hatar diskutera politik. Lite vreden, kärlek och annat smått och gott delas ut som vanligt. Låt det väl smaka kära ni!  

SPD Podcast #035 – Det mysiga samtalet med Stefan och Emelie när Erik är i ”Fjällen”. Gurus, Badoo och Brutna lemmar.  

Halloj lyssnare, vänner och annat löst folk som vi inte känner. Vi, Emelie och Stefan passar på att njuta lite extra med fika när Erik inte är på plats och kan klanka ner på oss. Erik får sig ett par kängor eftersom han inte har en chans att svara upp på de påhopp som görs. Vi pratar vidare vad som skett under helgen och Stefans nya "guru". Vad det är för typ av människor som faktiskt är på Badoo och vilken typ är Emelie? Självklart kommer även veckans kärlek/ vrede. Gör som vi smaska och njut!

SPD Podcast #034 – hissa och dissa OS, alla hjärtans dag, profiltexter på happy pancake, nätdating, och mycket mer!  

I veckans podd tjötar vi på ordentligt. OS är självklart ett utav ämnena och vi funderar på hur man bedömer den märkliga sporten backhoppning. Vinner den som hoppar längst? Naturligtvis blir även alla hjärtans dag ett hett ämne där Emelie dissar att man ska göra något speciellt just denna dag istället för att visa att man tycker om någon en annan dag. Stefan har hittat roliga eller kanske är det misslyckade presentationstexter på dejtingsajten Happy Pancake... Massa massa mer!

SPD Podcast #033 – mycket om kvinnovåld, klubbar för 18 åringar, skumma rubriker på nyheter, kom ihåg mat du beställt  

Hej poddare! I detta avsnitt får ni lite recap på något som ligger Erik väldigt varmt om hjärtat, kampen mot kvinnovåld. Erik återberättar kort om vad vi pratat om tidigare kring detta och delar sedan med sig av nya saker som hänt ... skrämmande samhälle. Missa inte heller hur Stefan och Erik jagade Paradise Hotel deltagare på klubben. Emelie sågar några nyhetsrubriker, med all rätt.   Vi kör några vreden och kärlek, samt återkommande analyser och chansningar om människor och relationer! Givetvis mycket mycket mer! Låt det väl smaka!

0:00/0:00
Video player is in betaClose