Social kontroll

Social kontroll

Sweden

En podd om mänskligt beteende, med Bianca Meyer och Leone Milton.

Episodes

Förbjud säljare på stan m.m!  

Bianca tycker att medelklassen inte ska ta av sig skorna. Leone klagar på cyklar, ljudvolym och säljare på stan. 

Sms:et med stort S  

Leone får ett viktigt SMS. Tillsammans med Bianca svarar hon på det live i podden.

David Batras (vatten)drickande  

I det här avsnittet av social kontroll pratar Bianca och Leone vett och etikett i trafiken, och David Batras (vatten)drickande. 

Horace nya tjej  

Bianca har bråkat med sin kille, om nya lägenheten. Leone har varit på städmässan och bevakat SM i fönsterputs. Bianca och Leone har också spanat in Horace nya tjej på Bokmässan. 

Sexgalna psykopater  

I det här avsnittet av social kontroll pratar Bianca och Leone om psykopater, särskilt kvinnliga. De använder sex för att manipulera. 

Ensam - skyll dig själv  

Bianca Meyer träffar den polska sociologen Wojtek B. Kamiński och diskuterar den ofrivilliga ensamhetens orsaker. Bianca blir beskylld för att sända ut asociala signaler via sin lägenhet. 

"Visa pattarna"  

Bianca och Leone träffar Lars Eriksson, erkänd forskare i psykologi med inriktning på attraktion. Lars tipsar Leone om hur hon ska hitta en partner. 

Sexiga lucida drömmar  

Bianca Meyer och Leone Milton pratar om drömmar, och hur du - genom att lära dig ta kontrollen över dem - kan ha sex med vem du vill utan samtycke!

Martyr - människor i offerkoftor  

I det här avsnittet av Social Kontroll pratar Bianca Meyer och Leone Milton om människor som ser sig själva som offer - kanske till och med fejkar offerskap för att få medlidande. Medlidande kan nämligen kännas som en orgasm. 

Bråket - Bianca och Leone ryker ihop  

En kväll började Bianca och Leone bråka. Men istället för att sköta det privat, som människor med integritet gör, spelade de in bråket i stället. Här får ni lyssna. 

Inbjudan till filmvisning!  

Kära poddlyssnare! Vi bill bjuda in er till en förhandsvisning av Spegling. Kom och titta på film, träffa oss. 

SEX! SAMLAG! KNULL!  

Bianca och Leone pratar om social kontroll av sex. Varför vill politiker lägga sig i människors sexliv? Och vilka normer finns kring sex? 

Syskon!  

I det här avsnittet av Social kontroll pratar Bianca och Leone om syskon. Särskilt om Benjamin Wahlgren och Bianca Wahlgren, och om Dogge Doggelito och Daphne Leon. 

Jag e så avundsjuk  

Bianca och Leone pratar avundsjuka. En av dödssynderna, som så många kristna ändå verkar känna. Människor som bor i Jönköping (troende stad nr 1) är nämligen de mest avundsjuka i Sverige!

Döden, döden, döden  

Döden, vad känner Bianca inför den? Tillsammans med gästen Sandra Ilar pratar hon om det jobbigaste som finns, men kanske också det mest fascinerande. 

Status - Yogagirl och Zlatan  

I det här avsnittet av Social kontroll pratar Bianca och Leone om STATUS. Vilka människor har mest status i Sverige just nu? Och vad kan vanliga dödliga människor göra för att på ett enkelt sätt få mer status? 

Diagnoser - ADHD och andra diagnoser du borde ha  

Att ha en diagnos som exempelvis ADHD kan vara en riktigt bra grej! Bianca Meyer och Leone Milton förklarar varför det kan vara smart att bli klassad som "tokig" och "annorlunda". De avslöjar också vilken diagnos som är den sexigaste att ha. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose