Social kontroll

Social kontroll

Sweden

En podd om mänskligt beteende, med Bianca Meyer och Leone Milton.

Episodes

Varning för Tomtelatten!  

Bianca har tittat på SVT-programmet Naken och förfäras över hur tråkigt par lever i Sverige. Leone stör sig på ganska mycket. 

Kanye West och andra narcissister  

Bianca och Leone älskar Kanye West utspel mot Obama mfl - vilket befriande beteende! Något annat som diskuteras är hur du enkelt och billigt kan klä dig dyrt, en ekvation som borde vara omöjlig men som Bianca gör möjlig. 

Kristina Lugns spöken och kärlek  

Kärleken är värd allt, säger Kristina Lugn. Ändå väljer hon att leva ensam. Peter Jihde är däremot inte ensam, han lever med sin diabetes. 

Kasta sten på polisen  

Bianca och Leone har helt olika uppfattningar om Järvhedens humorklipp Kasta sten på polisen. Men håller med varandra när det gäller Grand hotell - att det är larvigt att bojkotta det. 

Bianca :( Kom tillbaka.  

Otroligt det som har hänt. Bianca. Kom tillbaka. 

Söta Gunni och mysiga höstlöv  

Bianca tycker överklassens mysiga inställning till livet verkar vara en bra väg till lycka. Leone upplever att Gunni är FÖR söt – det är jobbigt. 

Förbjud säljare på stan m.m!  

Bianca tycker att medelklassen inte ska ta av sig skorna. Leone klagar på cyklar, ljudvolym och säljare på stan. 

Sms:et med stort S  

Leone får ett viktigt SMS. Tillsammans med Bianca svarar hon på det live i podden.

David Batras (vatten)drickande  

I det här avsnittet av social kontroll pratar Bianca och Leone vett och etikett i trafiken, och David Batras (vatten)drickande. 

Horace nya tjej  

Bianca har bråkat med sin kille, om nya lägenheten. Leone har varit på städmässan och bevakat SM i fönsterputs. Bianca och Leone har också spanat in Horace nya tjej på Bokmässan. 

Sexgalna psykopater  

I det här avsnittet av social kontroll pratar Bianca och Leone om psykopater, särskilt kvinnliga. De använder sex för att manipulera. 

Ensam - skyll dig själv  

Bianca Meyer träffar den polska sociologen Wojtek B. Kamiński och diskuterar den ofrivilliga ensamhetens orsaker. Bianca blir beskylld för att sända ut asociala signaler via sin lägenhet. 

"Visa pattarna"  

Bianca och Leone träffar Lars Eriksson, erkänd forskare i psykologi med inriktning på attraktion. Lars tipsar Leone om hur hon ska hitta en partner. 

Sexiga lucida drömmar  

Bianca Meyer och Leone Milton pratar om drömmar, och hur du - genom att lära dig ta kontrollen över dem - kan ha sex med vem du vill utan samtycke!

Martyr - människor i offerkoftor  

I det här avsnittet av Social Kontroll pratar Bianca Meyer och Leone Milton om människor som ser sig själva som offer - kanske till och med fejkar offerskap för att få medlidande. Medlidande kan nämligen kännas som en orgasm. 

Bråket - Bianca och Leone ryker ihop  

En kväll började Bianca och Leone bråka. Men istället för att sköta det privat, som människor med integritet gör, spelade de in bråket i stället. Här får ni lyssna. 

Inbjudan till filmvisning!  

Kära poddlyssnare! Vi bill bjuda in er till en förhandsvisning av Spegling. Kom och titta på film, träffa oss. 

SEX! SAMLAG! KNULL!  

Bianca och Leone pratar om social kontroll av sex. Varför vill politiker lägga sig i människors sexliv? Och vilka normer finns kring sex? 

Syskon!  

I det här avsnittet av Social kontroll pratar Bianca och Leone om syskon. Särskilt om Benjamin Wahlgren och Bianca Wahlgren, och om Dogge Doggelito och Daphne Leon. 

Jag e så avundsjuk  

Bianca och Leone pratar avundsjuka. En av dödssynderna, som så många kristna ändå verkar känna. Människor som bor i Jönköping (troende stad nr 1) är nämligen de mest avundsjuka i Sverige!

0:00/0:00
Video player is in betaClose