Söderbröder Podcast

Söderbröder Podcast

Sweden

I denna podcast diskuteras allt mellan himmel och jord. Dessutom alltid programpunkten "vem knackar på". God Lyssning!

Episodes

#20. Får jag säga att vi ses någon gång?  

Med blandade känslor gör söderbröderna sitt sista avsnitt. Holm tar upp en social situation som alla - utom Alfredsson - känner igen sig i. Tillsammans ser de två tillbaka på de ämnen som diskuterats under vägen och försöker göra något slags bokslut. Dessutom rankas tidernas bästa musikvideor, vi får reda på bakgrunden till de röda collegemuggarna och söderbröderna tar en känslosamt avsked.

#19. Utbildningsminister Alfredsson  

Alfredsson ställer Holm mot väggen och ger förslag på hur svenska skolan ska bli bättre. Vidare diskuterar söderbröderna huruvida OS-svenskarna egentligen ville vinna och ifall man verkligen måste städa när gäster kommer på besök. Dessutom rankas tidernas bästa tv-serier.

#18. Expert på Black Jack  

Söderbröderna tar sikte på höstens utmaningar och summerar sommaren, samt OS och allt som hör där till. Alfredsson(och denna gång även Holm) har sedvanligt ett par sågningar att bjuda på. Dessutom gör ett nytt segment entré och vi tar reda på vilken olympisk sport Alfredsson egentligen borde syssla med.

#17. Bättre swag än Molly sandén  

Söderbröderna diskuterar Pokémon Go, Tarzan och den senaste veckans Twitter-skandal. Holm går igenom vad det stora avslöjandet innebär och Alfredsson har en överraskande sågning att bjuda på. Dessutom försöker vi definiera vad stag egentligen innebär. God lyssning

#16. Lugn som en filbunke  

Söderbröderna har gjort bort sig och funderar på hur situationen skall lösas. Snabbrundan gör comeback, samtidigt som ett nytt segment som sätter Alfredsson i rampljuset introduceras. Midsommaren recappas och - som vanligt - "Vem knackar på"? God lyssning

#15. Minttu är inte en midsommartradition  

Söderbröderna diskuterar sig igenom senaste tidens händelser och knåpar vidare på sin sommarplåga. Holm berättar om sin stora fobi och Alfredsson slår fast vad som gäller inför årets midsommar. Dessutom, "Vem knackar på?"

#14. Bonusavsnitt (EM-Special)  

Dags för ännu ett bonusavsnitt. Söderbröderna går tillsammans med en speciell gäst igenom sina tankar inför EM och allt som har med det att göra.Dessutom gör en ny lek entré. Men först: Håkan God Lyssning!

#13. Zlatan, stekarna, plågorna och sommaren  

Dra på trissor, podden har fått en ny modeexpert! Holm har analyserat sociala medier under Summerburst och Alfredsson tror sig veta vilka som är USA:s vanligaste kvinnonamn. Vi diskuterar hur Volvo ska göra för att tänka annorlunda och sommarplågor, samtidigt som vi har påbörjat skrivandet av vår egen. Men var ligger egentligen Kiribati? Och vem är det som knackar på? God lyssning!

#12. Håkans medgångssupportrar  

Söderbröderna diskuterar Holms späckade Barcelona-helg och recenserar souvenirer. Alfredsson har en sågning att bjuda på och tar dessutom på sig rollen som poddens egna modeexpert. Dessutom avslöjar vi högoktaniga planer som vi behöver lyssnarnas hjälp med och - som vanligt - "Vem knackar på?". God lyssning!

#11. Oj, nu kommer Mauro  

Alfredsson och Holm gästas av en bekant röst. Vi diskuterar kungahuset, underhållningstrender och Valborg. Dessutom: vad är egentligen caganer? Och - som alltid - "Vem knackar på?". God lyssning!

#10. The Big Bertha  

Det första jubileumsavsnittet har landat! Vi diskuterar gamla och nya popidoler, en eventuell ihopglytt och tuffa smeknamn. Dessutom några nyheter om podcastens framtid och, som alltid. "Vem knackar på?". God lyssning!

#10. The Big Bertha  

Vi diskuterar gamla och nya popidoler, en eventuell ihopflytt och tuffa smeknamn. Dessutom släpper vi några nyheter om podcastens framtid och, som alltid, "Vem knackar på?". God lyssning! Kontakt: Soderbroderpodcast@gmail.com

#9. Förlöjligad av kundtjänst  

I veckans avsnitt ställer Alfredsson Holm mot väggen. Vi reflekterar kring åldern 25, ett mejl från kundtjänst och Holm väcker en riskabel diskussion. Snabbrundan gör comeback och vi undrar hur det egentligen går med Alfredssons träning? Och vem är det som knackar på och vill låna en tv? God lyssning!

#8. Breitholtz som källa  

I dagens avsnitt berätta Holm om hur han var nära att göra något olagligt under sin hemresa från Spanien. Alfredsson tror sig ha en säker källa på hur illa maten behandlas av kockar. Dessutom tips på aprilskämt, ett telefonsamtal med en god vän och som alltid, programpunkten "vem knackar på?". God lyssning! Kontakt: soderbroderpodcast@gmail.com

#7. Sune V Tzatziki  

I veckans avsnitt diskuterar vi Holms semester, jobbiga smygfilmningar och instagrams nya uppdatering. Dessutom klurar vi på om filmen Batman v Superman går att göra bättre med andra huvudrollsinnehavare? Och som alltid, "vem knackar på?". God Lyssning! Kontakt: Soderbroderpodcast@gmail.com

#6. Chipset  

I dagens avsnitt diskuteras kortbetalningar, "så mycket bättre" och televisionens framtid. Dessutom "snabbrundan" och "vem knackar på?". God Lyssning! Kontakt: soderbroderpodcast@gmail.com

#5. 800 kronor i böter  

Alfredsson och Holm diskuterar danstillstånd, emojis och Melodifestivalen. Dessutom "Vem knackar på?" och anledningen till Alfredssons tunga vecka. God lyssning!

#4. Bonusavsnitt (Mellospecial)  

Vi ger oss ut på okänd mark och gör ett ett bonusavsnitt med tema melodifestivalen. Bästa möjliga uppladdning inför stundande final. Dessutom avslutar vi avsnittet med en liten trudelutt. God lyssning!

#3. Ass on the dancefloor  

Alfredsson och Holm diskuterar den svenska artigheten, DiCaprios Oscar, samt hur en liten lögn kan bli mycket kostsam. Och som alltid, "Vem knackar på?". God lyssning!

#2. En bättre Jane Bond  

Vem tar över som agent 007 efter Daniel Craig, när måste man "gilla" en bild på instagram, och vad tycker 82% av alla kvinnor att mannen bör göra? Dessutom kan Alfredsson ta ledningen i "vem knackar på". God lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose