Soffhäng Podcast

Soffhäng Podcast

Sweden

Soffhäng med PK och Johannes. Podcasten som blandar högt med lågt, kärlek med hat och det naturliga med det övernaturliga.

Episodes

35. På språng  

Vi tar med er på en tur genom Stockholm! Denna lördagskväll får ni följa med oss när vi går på hockey, äter burgare och dricker bärs! Ett gästspel av den legendariska Jesustanten utlovas dessutom! Avsnittet bjuder på samtal om Hovets helt värdelösa (?) säkerhetssystem, samt vad som är nästa steg för denna arena, Hovets framtid spås vara plundrare och knark. Vi diskuterar även konspirationsteorier gällande parkbänkar, valherrens och valfruns kärleksliv och återigen - mikropenis! I slutet bjuder vi dessutom på en STOR nyhet!

34. Det vanliga, tack.  

Avsnitt 34, avsnittet där vi diskuterar "det vanliga" och dess konsekvenser. Vad gör detta "det vanliga" med oss människor? Är det själva anledningen till att vissa, likt Johannes, får stroke-liknande upplevelser i frisörsalongen? Kan allt spåras tillbaka till en pizza Margarita med musslor på? Ja, kanske. I övrigt återvänder vi till den märkliga clowntrend som slagit världen, och nu Sverige, med häpnad. Är det inte dags för något nytt? PK öppnar även upp om sina nattliga problem, alla tips mottages! God lyssning!

33. Dyingelders.com  

Ölkorv, ostbåge och chipsklämma...vad gör dessa tre saker på en äldre herres kropp? Ja, det får ni reda på i avsnitt 33 av Soffhäng! Ett avsnitt där vi diskuterar den minst sagt problematiska hemsidan www.dyingelders.com och PK lägger fram ett opassande, men eventuellt underhållande, förslag. I övrigt diskuteras saker som ej hör hemma i öron (vissa kanske gör det, vad tycker ni?) och ett gäng obehagliga clowner. Till sist även en kamp till döden... #körbergmotjöback

32. Den första rockstjärnan  

Vem var världens första rockstjärna? Vi tror att vi har svaret! Bered er på 20 fartfyllda, inledande minuter där vi bryter ned Ötzi The Ice Man. Vi diskuterar allt ifrån hans medverkande i Shakiras hit från 2010 till penisstorlek. Ja, som vanligt helt enkelt. Vi passar även på att lösa mysteriet med Alfons mamma, och det är ingen fin bild som målas upp. Utöver detta avhandlas allt från wrestling till besatta barn. PK levererar även en teori om varför barn ser saker som vi vuxna inte kan.

31. Jag är inte arg, jag är bara besviken  

Avsnitt 31! Vi ger er ett smakprov på Sveriges gnälligaste mobilvibration, vi plockar isär ordet "pump" och berättar om en DRAMATISK händelse på och kring ett tunnelbanespår. Detta leder oss såklart in på en diskussion om civilkurage, eller snarare BRISTEN på civilkurage. Ja, ni hör ju var det barkar. Dessutom - en gris som oväntad hjälte. Detta måste ni ju höra! 9 November är ett datum att lägga på minnet, mer info om detta snart!

30. Moment 30  

Är 30 en speciell siffra? Vad är mustigast - En människokropp i kaninstorlek, eller en kaninkropp i människostorlek? Är ett kryssningsfartyg egentligen bara ett flytande zoo? Vilka övernaturliga fenomen har PK & Johannes upplevt? Dessa frågor och MYCKET mer får ni svar på i detta fantastiska trettionde avsnitt av Soffhäng, med FANTASTISK ljudkvalitet! Hoppas ni tycker om detta lika mycket som vi!

29. Drank Queen vs King Kongo  

Vad gör Kim Källström naken på en bardisk i Skanstull? Vem är den "fulla drottningen"? Dessa frågor utgör basen i detta avsnitt, som egentligen endast handlar om olika personer som är "drank", lägen där man kan vara "drank" samt situationer där man varit "drank". Drank, alltså. De klassiska Nigeriabreven diskuteras än en gång, vad är det som har trillat in i Soffhängs inkorg? Allt detta diskuteras i avsnitt 29, avsnittet med den sämsta ljudkvalitén någonsin!

28. Fjärtgluggen  

Tillbaka efter semestern! Som vi har saknat detta! Vi drar igång hösten med teorier om vem som fiser mest i Alliansen, vilken plats på jorden så kallade "bakismagar" vallfärdar till samt varför människor med hus aldrig blir "klara". Vi är tillbaka, enjoy!

27. Djävulens sopor  

Vi diskuterar något hemskt i Johannes sopkorg, vilket leder oss in på pinsamma historier i vår barndom (känsliga lyssnare varnas!). Utöver detta går vi även igenom vilken som är Sveriges mest avskydda folkgrupp. Johannes bjuder även på en klassisk, ruggig supernatural! Enjoy!

26. Kannibalfrossa  

Avsnitt 26 av Soffhäng bjuder på historier och teorier utöver det vanliga! Finns det ett syndikat med rika kannibaler? Vad händer egentligen bakom ordenssällskapens låsta dörrar? Vad har Johannes för sjuklig fascination vid ormars könsorgan? Vad har Loa Falkman med allt detta att göra? Utöver detta ger vi oss dessutom på vår första recension, och det är Lapin Kulta som sätts på prov!

25. Midsommarspecial (Rakt på pungen!)  

Innan ni dansar runt midsommarstången, lyssna på vår midsommarspecial! I detta specialavsnitt, tillika vårt tjugofemte avsnitt bjuder vi på en "förlorad" historia ifrån vår misslyckade fyllepod. Lyssna på berättelsen om när Johannes eventuellt dödade en pensionär genom att sparka honom RAKT på pungen! Tack för dessa 25 avsnitt, vi älskar er!

24. Fanboys  

PK & Johannes ska ge sig iväg på konsert och befinner sig därför på Norrmalm med en varsin MUGG whiskey. Gör dem sällskap när de diskuterar det allt för välkända "hamsterhjulet", varför Martin Stenmarck stigit i deras ögon och vad som gör att "svartrockarna" beger sig ut i skogen.

23. Hårdrocksklyschan  

Avsnitt 23! Det pratas om allt från den ack så vanliga hårdrocksklyschan till en mindre vanlig grav någonstans i Sverige! Lyssna när vi för första gången i poddens historia (?) faktiskt kommer fram till något vettigt! Vad är det förresten som ligger i luften i dagens Sverige?

22. Spring som i Hollywood  

Hur springer man bäst i Hollywood? Vilket djur blir Eric Gadd om natten? Varför brinner vissa människor upp? Vilket jobb är det sorgligaste att ha som stuntman? Dessa frågor gör vi vårt bästa för att besvara i avsnitt 22 av Soffhäng! Lyssna även på en delvis falsk berättelse om Carola! Det blir kul! #backakerstin

21. Triangeldrama i Gamla Stan  

Vad gör Eric Gadd nuförtiden?! På vilket sätt är han inblandad i ett triangeldrama i Gamla Stan? Vem är G-string? Varför råder det delade meningar om Göteborg i studion? Som ni hör är det många frågor som behöver svar, vi är här för att ge dem till er!

20. Fan vad varmt det är!  

Ännu en milstolpe är nådd! Avsnitt 20 av Soffhäng är här! Häng med när vi diskuterar det ack så aktuella, och klyschiga, ämnet väder. Vilket väder är det okej att klaga på egentligen? Vilken accessoar skulle hjälpa oss lättklädda män i sommar? Och till sist, vad gör Stålmannen i en blodpöl i ett sovrum någonstans i Sverige? Häng med!

19. Abstinens och diarré  

Avsnitt 19 är ett så kallat "specialavsnitt". Ett kortare avsnitt utan programpunkter men ack så mycket skitsnack! Vi fortsätter diskutera "Den svenska drömmen", har vi gjort en felbedömning? PK berätter även om ett beroende som håller på att ta kål på honom!

18. The Swedish Dream  

Avsnitt 18! Vad är egentligen "Den svenska drömmen"? Vad ser Johannes som absolut frihet? Varför är PK orolig inför sin brors födelsedag? Häng med när vi diskuterar dessa frågor och mycket mer i ett flamsigt avsnitt av Soffhäng!

17. Expedition Robinson Extreme Junior  

Avsnitt 17 av Soffhäng är äntligen här! Ett avsnitt där vi bjuder på flera guldkorn och mycket skratt! Vi diskuterar ett par försvunna solglasögon, vår oförmåga att härma dialekter (vi gör även ett gäng patetiska försök till detta)och presenterar vår nya programidé "Expedition Robinson Extreme Junior", häng med! Vad händer förövrigt med en människa som inte kan somna??

16. Hur gör man?  

Detta avsnitt av Soffhäng bjuder på nakenchocker, förvånande avslöjanden om vår inkompetens och en hel del snack om örfilar. Hur många procent attityd består en örfil av? Lyssna så får ni svaret!

0:00/0:00
Video player is in betaClose