Solo Sport med Vacchi (mp3)

Solo Sport med Vacchi (mp3)

Sweden

Sport Podcast med Roberto Vacchi och Jesper Broström

Episodes

#21 Hockey, Längdskidor, Cykel samt Intervju med Edvald Boasson Hagen  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om händelser i cykelvärlden, hockey, längdskidor och Dirk Nowitzki. Roberto får svara på en tuff frågesport. Blir det någon resa till Thailand?

#21 Hockey, Längdskidor, Cykel samt Intervju med Edvald Boasson Hagen  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om händelser i cykelvärlden, hockey, längdskidor och Dirk Nowitzki. Roberto får svara på en tuff frågesport. Blir det någon resa till Thailand?

#20 VM i längd, Fotboll, Zlatan, Cykel och Intervju med Torgny Mogren  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om händelser i cykelvärlden, VM i Lahtis, fotboll och Zlatan. Roberto får svara på en tuff frågesport. Blir det någon resa till Thailand? Det blir även intervju med Torgny Mogren.

#19 Direkt från Lahtis VM i längdskidor och intervjuer med Johan Olsson, Ida Ingmarsdotter, Emil Jönsson, Anna Haag och många fler  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om händelser under VM i längdskidor. Roberto befinner sig på plats i Lahtis och har lyckats få spännande intervjuer med Johan Olsson, Ida Ingemarsdotter, Emil Jönsson, Anna Haag, Rickard Grip, Hanna Falk, Jens Burman, Johan Granath och Daniel Richardsson.

#18 Alpina VM, Fotboll, VM i längd och Intervju med Matts Olsson  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om händelser i cykelvärlden, Alpina VM, fotboll och stundande VM i längd. Det blir även intervju med Matts Olsson.

#17 Cykel, Alpina VM, Fotboll, Armand Duplantis och Intervju med Emma Johansson  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om händelser i cykelvärlden, Alpina VM, fotboll och Sveriges supertalang Armand Duplantis. Det blir även intervju med Emma Johansson.

#16 Super Bowl, VM-laget i längskidor, Alpina VM och Fotboll  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om Super Bowl, längdskidor, fotboll, besvikna islänningar och fuskande Etiopier.

#15 Idrottsgalan, Fotboll, Längdskidåkning och Cykel.  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om Idrottsgalan, fotboll, längdskidåkning samt cykel.

#14 Fotboll, Längdskidåkning, Cykel och intervju med Anders Adamsson  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om de största sporthändelserna från fotboll, längdskidåkning, cykel och intervju med cykellegenden Anders Adamson.

#13 Fotboll, Alpint, Längdskidåkning, Cykel och intervju med Jenny Rissveds  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om de största sporthändelserna från fotboll, alpint, längdskidåkning, cykel och intervju med OS-guldsmedaljören Jenny Rissveds.

#12 De bästa händelserna från Tour de France, EM i fotboll och OS.  

Solo Sport med Vacchi är podden där Roberto Vacchi och Jesper Broström pratar sport i allmänhet och cykling i synnerhet. I detta avsnitt pratar de om de största sporthändelserna från Tour de France, EM i fotboll och OS.

#11 The greatest, EM i fotboll och tips kring cykelkläder.  

Solo Sport med Vacchi - Podcast med Roberto Vacchi och Jesper Broström som handlar om sport i allmänhet och cykling i synnerhet.

#10 sommaren är här! Cykel, cykel och cykel!  

Solo Sport med Vacchi - sportpod med Roberto Vacchi och Jesper Broström

#9 Zlatan slutar spela fotboll, cykeltragedier & intervju med Mathias Fredriksson  

Solo Sport med Vacchi - Sport Podcast med Roberto Vacchi och Jesper Broström

#8 Ronaldo-rykten och intervju med Daniel Tynell  

Podcast med Roberto Vacchi och Jesper Broström

#7 Robertos dans med Lindsey Vonn  

Sport podcast med Roberto Vacchi och Jesper Broström

0:00/0:00
Video player is in betaClose