Sommarpratare i P4 Dalarna

Sommarpratare i P4 Dalarna

Sweden

Sänder inte längre. Här kan du läsa om vad som händer i SR Dalarna sommaren Ansvarig utgivare: Anna Gullberg

Episodes

Sommarprat med Cecilia Kyllinge  

Cecilia Kyllinge är skådespelerska och sångerska i Dalarna Cecilia Kyllinge är skådespelerska och sångerska i Dalarna

Sommarprat Stiko Per Larsson P4 Dalarna  

Stiko Per Larsson är en unik artist tack vare sina vandringsturnéer. Hör Per berätta hur allt började och hur långt han har traskat vid det här laget. Stiko Per Larsson är en unik artist tack vare sina vandringsturnéer. Hör Per berätta hur allt började och hur långt han har traskat vid det här laget.

Sommarprat Roza Güclü Hedin P4 Dalarna  

Riksdagsledarmoten Roza Güclü Hedin (s) berättar om flykten från Turkeiet och tar oss med bakom kulisserna i riksdagshuset. Riksdagsledarmoten Roza Güclü Hedin (s) berättar om flykten från Turkeiet och tar oss med bakom kulisserna i riksdagshuset.

Sommarprat Karin Park P4 Dalarna  

Karin Park är artisten som flyttat hem till Djura efter 17 år på vift. Karin Park är artisten som flyttat hem till Djura efter 17 år på vift.

Sommarprat 20110812 Johan Hedberg  

Johan Hedberg från Leksand är hockeymålvakt i NHL laget New Jersey Devils. Johan Hedberg från Leksand är hockeymålvakt i NHL laget New Jersey Devils.

Sommarprat 20110805 Anders Munters  

---pod: Bonden Anders Munters sommarpratar i P4 Dalarna. ---pod: Bonden Anders Munters sommarpratar i P4 Dalarna.

Sommarprat 20110729 Fredrik Swahn  

Fredrik Swahn, som är artist och underhållare, bor i Stjärnsund. Han har, bland mycket annat, setts flera gånger i "Så ska det låta". Fredrik Swahn, som är artist och underhållare, bor i Stjärnsund. Han har, bland mycket annat, setts flera gånger i "Så ska det låta".

Sommarprat 20110722 Anna Haag  

---pod: Skidåkaren Anna Haag från Orsa tar oss med tillbaka till OS i Vancouver 2010, hon bjuder på berättelser och historier från det intensiva skidåkarlivet och du får höra när en fotbollsmatch hölll på att förstöra hela OS-äventyret. ---pod: Skidåkaren Anna Haag från Orsa tar oss med tillbaka till OS i Vancouver 2010, hon bjuder på berättelser och historier från det intensiva skidåkarlivet och du får höra när en fotbollsmatch hölll på att förstöra hela OS-äventyret.

Sommarprat 20110715 Lars Moberg  

Lars Moberg från Rörbäcksnäs berättar om jobbet, byn han kommer från och om resor i jobbet men framförallt kommer det handla om musik. Lars Moberg från Rörbäcksnäs berättar om jobbet, byn han kommer från och om resor i jobbet men framförallt kommer det handla om musik.

Sommarprat 20110708 Linda Varg  

"Jag fick allt serverat på silverbricka och tänkte att är det så här livet ska se ut? Men det vände och gick åt skogen efter ett tag". Linda Varg sommarpratar i P4 Dalarna. "Jag fick allt serverat på silverbricka och tänkte att är det så här livet ska se ut? Men det vände och gick åt skogen efter ett tag". Linda Varg sommarpratar i P4 Dalarna.

Sommarprat 20110708 Linda Varg  

"Jag fick allt serverat på silverbricka och tänkte att är det så här livet ska se ut? Men det vände och gick åt skogen efter ett tag" Hör Linda Varg berätta om livet i artistbranschen. "Jag fick allt serverat på silverbricka och tänkte att är det så här livet ska se ut? Men det vände och gick åt skogen efter ett tag" Hör Linda Varg berätta om livet i artistbranschen.

Sommarprat 20110701 Deborah Dobson  

Som nioåring började Deborah Dobson att dansa balett i hemstaden Sacramento i Kalifornien, sedan dess har hennet liv kretsat kring dans. Nu bor hon i Rättvik tillsammans med sin man Jonas Kåge. Som nioåring började Deborah Dobson att dansa balett i hemstaden Sacramento i Kalifornien, sedan dess har hennet liv kretsat kring dans. Nu bor hon i Rättvik tillsammans med sin man Jonas Kåge.

Sommarprat 20110624 Salka Börjeson Enyon  

”POD:” Salka äger och driver Green hotell i Tällberg, och har ett starkt engagemang både för sociala frågor och för miljön. Innan hon började jobba på hotellet var hon internationellt uppburen fotomodell. ”POD:” Salka äger och driver Green hotell i Tällberg, och har ett starkt engagemang både för sociala frågor och för miljön. Innan hon började jobba på hotellet var hon internationellt uppburen fotomodell.

0:00/0:00
Video player is in betaClose