SöndagsMorgan i P4

SöndagsMorgan i P4

Sweden

Morgan Larsson och hans gäster väcker den sömndruckna svensken med morgonsnack, vardagstips och historier från verkliga livet. Ansvarig utgivare: Dan Granlund

Episodes

Resminnen och resknep  

Morgan ska åka på semester till Indien och han och Petra Revenue tar sändningen i akt och pratar resknep (och vad man inte bör göra på resan). Och så blir det kulturjour med en av landets mest kända feminister. Dessutom tävling, Unggubbarna och så ställer producent-Erika Morgan mot väggen.

Bästa bilden i mobilen  

Morgan har besök av Nina Zanjani och de efterlyser lyssnarnas bästa bilder i mobilen. Dessutom har Sveriges roligaste syokonsulent kulturjouren, och så ställer Producent-Erika Morgan mot väggen med något av hans lite mer kontroversiella uttalanden...

Best of SöndagsMorgan 2016  

Unggubbarna, Morgan mot väggen, Kulturjouren... och en massa annat har vi hunnit med under 2016. Morgan och producent-Erika blickar tillbaka på några av guldkornen från året som gick! Vi vill också gärna höra vad du gör just nu, på nyårsdagen.

Udda och oväntade presenter  

Fick du något riktigt knäppt eller oväntat i julklapp? En inslagen gurka, förra årets almanacka eller ett husdjur som du är allergisk mot kanske. Morgan och Petra vill veta vad du fått i julklapp eller i present, som du verkligen inte väntat dig... Och så blir det Unggubbar och Morgan mot väggen.

Saker som gör livet liiite lättare  

Morgan och Anna pratar om de där sakerna som gör livet liiite enklare. Kanske har du också en färdig frukostlåda i kylen, där du förvarar det du äter till frukost - endast. Så att det inte tar så lång tid att plocka fram allt på morgonen. Eller du kanske låter barnen sova i samma kläder som de ska ha dagen därpå? Skönt att slippa all stress med att klä på dem på morgonen. Dessutom blir det kulturjour, och så ställer producent-Erika Morgan mot väggen.

Fördomsprofilen Kultur  

Dags för årets sista Fördomsprofilen Kultur. Är du kanske nyfiken på vem du är - egentligen? David Urwitz och Emma Engström ger dig den fördomsfulla sanningen om dig själv, helt baserat på din kultursmak. Och så har Morgan träffat självaste landshövdingen och tagit reda på vad han gör.

Det DÄR ser man inte längre  

Morgan och Petra spinner vidare på nostalgitemat och vill höra om de där sakerna som man inte ser längre. Miniskidor och kondomautomater till exempel. Och så blir det Unggubbarna, och radions roligaste - men svåraste - radiotävling.

En liten sak kan tyckas men vilken skillnad det GÖR  

Morgan och Emma funderar kring de där sakerna som kan tyckas små och kanske obetydliga, men som i slutändan gör en enorm skillnad. Smör på smörgåsen, huvudkudden i sängen eller att någon lägger ditt namn på minnet. Små saker kan tyckas - men vilken skillnad de GÖR.

Den där raden säger allt  

I dag har Morgan besök av författaren Viveca Lärn, och de pratar om rader som fetsat sig fast på ett eller annat sätt. Saker de hört eller läst, och som de tycker säger väldigt mycket. Och så blir det Unggubbarna och kulturtips förstås!

Konstiga saker far sagt och gjort  

Vi firar Fars dag med era bästa pappaberättelser. Vad har din pappa sagt eller gjort, som är lite märkligt sådär? Dessutom ställs Morgan mot väggen med sin 100 kilometer i timme-lag, och så får vi höra vad Unggubbarna har på hjärtat.

Fördomsprofilen Kultur  

Kulturexperterna Emma Engström och David Urwitz kan konsten att berätta den fördomsfulla sanningen om dig - helt baserat på din kultursmak!

Jag har aldrig  

Nina Zanjani är äntligen tillbaka i studion! Idag vill hon och Morgan höra om saker ni aldrig gjort - som de flesta andra gjort. Jag har aldrig...ja vadå? Ätit spagetti? Åkt på charter? Sovit i tält?

Gamla saker jag saknar  

Idag tillåter vi oss att bli lite nostalgiska! Morgan och journalisten Anna Jaktén pratar om de där sakerna från förr, som de saknar. Dessutom blir det kulturjour och så ställer producent-Erika Morgan mot väggen.

SöndagsMorgan i P4 161016  

En sak många inte vet om...ja vadå? I dag efterlyser Morgan och Patti all den där roliga konstiga faktan du sitter inne på. Dessutom ställer producent-Erika Morgan mot väggen med en sak som han ska ha sagt till sina kompisar, men som han inte vågat säga i radio. Än.

Jag är inte riktigt vän med  

Flipflops, fällknivar eller moderna konstutställningar... Idag vill vi höra om saker som du inte riktigt är vän med. Och så blir det radiotävling, unggubbar och kulturjour, förstås!

SöndagsMorgan i P4 161002  

Idag efterlyser Morgan och Petra de där konstiga sakerna du har hemma. Petra har med sig sin say sincasa, en helig buddistisk tråd som används vid begravningsceremonier. Kanske inte helt vanligt att ha hemma...

Litteraturen som räddade mig  

Idag pratar Morgan och Emma om litteratur. Men inte vilken litteratur som helst, nej de vill höra om den där litteraturen som räddade dig. Kanske fick den dig att byta yrkesbana i livet, eller så gick tiden i alla fall liiite snabbare eftersom du hade med dig världens mest spännande bok på världens minst spännande utlandsresa med svärföräldrarna...

Fördomsprofilen Kultur  

Det är dags för Fördomsprofilen Kultur! Idag får lyssnarna Christina och Mattias veta den fördomsfulla sanningen om sig själva - helt baserat på kulturintresset. Dessutom tar Årsresan oss tillbaka till 1996.

SöndagsMorgan 160911  

Idag har Morgan med sig Patti i studion och vi pratar om de där händelserna vi inte kan få ur minnet. Minnen som etsat sig fast, alltså. Dessutom blir det Årsresan där vi drömmer oss tillbaka till år 1965.

SöndagsMorgan i P4 160904  

Morgan och Petra pratar om de där udda, knäppa sakerna man inte kan sluta fascineras av! Kanske fascineras du av mormors stödstrumpor, hur lätt folk verkar hitta partners på nätet eller att pingviner är fåglar men ändå inte kan flyga. Dessutom blir det Unggubbarna och så får vi kulturtips av självaste Ulf Elfving.

0:00/0:00
Video player is in betaClose