Søndagsnyt

Søndagsnyt

Denmark

En ugentlig humoristisk podcast som opsummerer ugens begivenheder. Bliv opdateret hver weekend med historier, som du ikke vidste du manglede at høre!

Episodes

Uge 14: Far Til Fire og Sovjetunionen  

En uge med teknologi, en bogstavelig talt alt-mulig-mand og en ganske særlig befrielse. 
Disse ord vil give mening efter du har hørt podcasten - I dare you :)

Uge 13: Mormors frikadelleklub  

Velkommen, velkommen og velkommen. Du har klaret endnu en uge og derfor skal du honoreres med et stykke med Søndagsnyt. Pøj pøj med det. 

Uge 12: Påske-edition  

En kortere og mere emnefokuseret episode. Så hvis du undrer dig over, hvorfor den nye Batman v. superman handler om mere end bare to karakterer som slås med hinanden, så lyt med...

Uge 11: Halbal 1977  

Ja, du tænker sikkert, hvordan noget med et halbal i 1977 kan snige sig med i Søndagsnyt? Ja ingen emner er for små, så længe historierne er gode nok. Så hvis du trænger til følelsen af søndag, hvad end du hører det her på en onsdag eller torsdag, så kommer her indholdet til en god omgang med søndag. 

God Søndag...også selvom du hører det på en tirsdag!

Uge 10: Mænd, Kvinder og Den Store Forskel  

Ja, det var uge 10. En kamp-uge, en kage-uge, en uge for integration, en uge for kritik og en uge, som lige som alle andre havde historier, der var værd at spidse øre til...

Uge 9: Gjøls græstestikler  

Den første uge i foråret er gået. Vi skal dykke ned i biler, maskiner og den moderen bæltetaske, som du nok burde overveje en ekstra gang om du har lyst til at gå rundt i... Glædelig søndag. 

Uge 8: Støj på linjen  

Uge 8 uden politik - er det ikke noget vi har savnet? 

Det har været en uge med en chokolade gate, hvaler og... find selv ud af resten ved at lytte til podcasten...

Forslag, kritik eller "nøj-en-sprød-stemme"-kommentarer smides bare i iTunes. 

Uge 7: Tirsdagssvindleren  

Ja, vi nærmer os lysere tider... men savner du mere lys så lyt med i denne udgave af Søndagsnyt, hvor der er historier fra indland og udland. Plus det løse. God søndag til dig..

Uge 6: Perseus Promille  

Endnu en uge er gået. Hvordan har din været? Har der været mangel på troldmænd, for meget Mø og har du følt dig presset til skak? Hvis nej, så har du formentlig ikke hørt denne uges historier. Du har noget tilgode! God dag til dig! 

Uge 5: Ingen veje fører til Vejle  

En buket af nyheder fra denne uge. Her kommer vi til at berøre alt fra Goodbye Græsk, for mange porrer der fordærver og en ny ko-ordning. Whats not to like!

Hvis du kan lide det eller har feedback, så anmeld eller kommentere på itunes.  

Uge 4: Pål & Peter Michael  

Endnu en uge er gået - den sidste uge i januar for at være præcis. En uge med en "Løvernes konge experience", superrobotter og en kendt person, som har holdt det danske samfund for nar i flere årtier. Hvis du ikke kan nikke genkendende til historierne så er du heldig, fordi denne podcast fortæller dig alle de historier, som du er gået glip af fra ugens løb. 

Hvis du kan lide, hvad du hører så anmeld podcasten og del den - det ville være dejligt. 

Uge 3: TV-Shop 2.0  

Hvad er der sket i uge 3? Der har været noget med et brætspil, havskildpadder, Szhirley og mærkelige mærkelige fartgrænser. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose