Episodes

Sovedyr på eventyr (8) 2017-02-08  

Nora har et sovedyr, der hedder Uggabuggamanden. Han er en sjov lille fyr, der er god at lave fjollenumre med, men som af og til kommer på afveje og bliver helt væk. Nora har også et sværd, som hun bruger til at lave fægtekamp med sin far. Så da Rosa kommer på besøg hos Nora, så finder de på en godnathistorie, hvor Uggabuggamanden både får brug for at fjolle, kommer helt på afveje og ender i en fægteduel med en konge, der har meget sure sokker.

Sovedyr på eventyr (7) 2017-02-07  

Rosa besøger Elias for at finde på en godnathistorie, der handler om hans sovedyr Ørni. Ørni er en ørn, med virkeligt gode øjne. Så i eventyret bliver Ørni til en skarpsynet detektiv, der bruger sine gode øjne til at finde spor og opklare forbrydelser. Da en meget stærk chiliplante bliver stjålet fra byens gartneri får Ørni i den grad brug for sit skarpe syn, hvis han skal opklare det store chilimysterium og fange den udspekulerede chilityv..

Sovedyr på eventyr (6) 2017-02-06  

Rosa besøger Bertram for at finde på en godnathistorie, der handler om hans sovedyr Skarptand. Skarptand er en ulv med skarpe og farlige tænder, men han er også blød og god at kramme. På Bertrams værelse finder de en sej piratklo, som Bertram bruger, når han leger pirat. Derfor bliver Skarptands historie et vaskeægte pirateventyr med skattejagt, fægtekamp og en lumsk skurk med en farlig klo.

Sovedyr på eventyr (5) 2017-02-03  

Rosa besøger Cecilie og sammen finder de på en godnathistorie om Cecilies sovedyr, som hedder I Love You. Hun er en bamse, der elsker kærlighed. Så i eventyret bliver I Love You til en sød kærlighedsfe, der drømmer om at sprede kærlighed til alle. Men hun har ingen tryllestav, så før I Love You kan kalde sig en ægte kærlighedsfe, skal hun først bestå tryllestavsprøven hos den skrappe overfe. I Love You skal få to til at forelske sig i hinanden.

Sovedyr på eventyr (4) 2017-02-02  

Klokken nærmer sig sengetid og Rosa besøger Mathias, så de sammen kan finde på en godnathistorie om hans sovedyr Peter. Peter elsker at ligge i sengen hele dagen, så i eventyret bliver han til Kong Peter den Søvnige, som beslutter at alle skal sove længe. Og det går fint lige til Den Stressede Troldmand fortryller kongens ur, så tiden pludseligt går alt for hurtigt og der slet ikke er tid til at sove. Nu må Peter finde troldmanden og forsøge at ophæve fortryllelsen.

Sovedyr på eventyr (3) 2017-02-01  

Det er ved at være sengetid og Rosa besøger Malou, så de sammen kan finde på en godnathistorie, der handler om hendes sovedyr Pamse. I eventyret bliver Pamse til en ægte prinsesse, der får alt det legetøj hun overhovedet kan ønske sig. Men Pamse synes det er kedeligt altid at lege med det alene, så hun ønsker sig allermest en ven. Derfor pakker Pamse sit yndlingslegetøj og stikker fra slottet, for at finde en anden prinsesse at lege med.

Sovedyr på eventyr (2) 2017-01-31  

Noah har et sovedyr, som er lynhurtig og hedder Tiger. Og så har Noah også en sej maske, som han selv har lavet. Så da Rosa besøger Noah finder de på en godnathistorie, hvor Tiger er en superhurtig superhelt, der kan fange skurke i en lynende fart. Men Tiger får brug for mere end bare sine superkræfter, hvis han skal afsløre og fange den snedige og maskerede kagetyv, der stjæler kager fra byens bager.

Sovedyr på eventyr (1) 2017-01-30  

Rosa besøger Solvej, for at finde på en godnathistorie om hendes sovedyr Hiphop. Han er en gul og cool kylling med svedige solbriller, der elsker at danse. Så i eventyret bliver han til den seje Prins Hiphop af Danseland, der danser morgen, middag og aften. Men en dag flytter en meget kedelig heks til landet og sætter en stopper for festen. Nu må Hiphop prøve at få fat i heksens formularbog, så han kan ophæve fortryllelsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose