Speedwaypodden

Speedwaypodden

Sweden

Speedwaymagasinet om den svenska elitserien. Ansvarig utgivare: Anja Thorkelsson

Episodes

Analys av en rekordjämn elitserie och GP-serie  

Både elitserien och GP-serien är jämnare än på länge och har dessutom bjudit på en del oväntade resultat. Janne Rindstig kommenterar läget – och reder ut frågetecken om speedwaysportens regelverk.

Radiosportens expert om den oväntade elitseriestarten  

Elitserien har inte startat så som många trott, GP-serien är oerhört jämn och svenskarna har varit lite si och så i de stora kvalen. Det är några av ämnena i senaste Speedwaypodden.

Här är speedwaylagen som kan utmana om SM-guldet  

Det blev svensk succé direkt när GP-säsongen startade. Dessutom går Radiosportens expert Janne Rindstig igenom elitserielagen, vilka kan utmana om SM-guldet?

Framtidstro trots ekonomisk kris i Speedwaysverige  

Speedwaypodden träffar Vetlandas nye ordförande Leif Hedberg som ser ljust på framtiden. Dessutom: Janne Rindstig ger dig allt värt att veta inför premiärerna i GP-serien, elitserien och allsvenskan.

Ekonomiska knipor skakar Speedwaysverige  

Radiosportens speedwayexpert Janne Rindstig reder ut förutsättningarna inför årets säsong. Ekonomiska problem skuggar sporten. Vi möter också Mikael Max som sadlat om.

Hur många svenska förare ska köra i Elitserien?  

Speedwaypodden tar upp bråket om överenskommelsen om kravet på antal svenska förare. Dessutom säger vi grattis till Rospiggarna – är det början på en ny storhetstid?

Intensivt slutskede och okända östtyska GP-banan  

Speedwaysäsongen är inne i sitt kanske mest intensiva skede med viktiga matcher och tävlingar varje dag. Varför verkar finalen stå mellan Rospiggarna och Dackarna? Vi intervjuar och analyserar.

Sammanfattning inför slutspelet  

Radiosportens speedwayexpert Janne Rindstig analyserar det som hänt i sommar och blickar framåt.

Masarnas succé och Dackarnas strul  

Vi tar paus och analyserar läget efter den inledande delen av säsongen.

Oväntade prestationer  

Efter två omgångar i elitserien är Speedwaypodden tillbaka med analyser. Vissa lag har presterat på oväntade sätt.

Lagens förutsättningar inför elitseriepremiären  

Radiosportens speedwayexpert Janne Rindstig går igenom läget, lag för lag. Vilka klubbar kan jaga Vetlanda?

Inför första deltävlingen i GP  

Janne Rindstig träffar Morgan Andersson och pratar om de svenska chanserna i GP 2016. Dessutom intervjuas Antonio Lindbäck som är "tokpeppad" inför säsongen.

Speedwaypodden är tillbaka  

Nya säsongen av Speedwaypodden kan sammanfattas med orden kortare, rappare och oftare. I säsongspremiären träffar Janne Rindstig förbundskapten Morgan Andersson.

Förändringarna som påverkar sportens framtid  

Speedwaypodden minns säsongen och pratar med Västerviks Morgan Andersson om framtiden för sporten. En rad förändringar är på gång. Janne Rindstig analyserar och kommenterar läget.

Janne analyserar säsongen 2015  

Speedwaysäsongen i Sverige är nästan slut och Janne Rindstig ger sina analyser i ett nytt poddavsnitt.

Klubbarnas ekonomiska knipa  

Speedwaypodden sammanfattar läget i Elitserien och tar temperaturen på klubbarnas ekonomiska läge, som verkar värre än någonsin. Radiosportens speedwayexpert Janne Rindstig analyserar.

Vi går till botten med "tisdagsvädret"  

Janne Rindstig tar hjälp av meteorologen Mats Andersson för att reda ut det mystiska "tisdagsvädret". Dessutom snackar vi om slagsmålet mellan Hancock och Pedersen.

Utgångsläget inför elitserien 2015  

Janne Rindstig går tillsammans med svenska förbundskaptenen igenom utgångsläget för alla speedwaylag i den svenska elitserien.

Så har den internationella säsongen varit hittills  

Speedwaysäsongen är igång i flera länder och internationellt. Radiosportens speedwayexpert Janne Rindstig ger sina analyser av säsongen så här långt.

Positiva förväntningar inför året  

Det ser mycket positivt ut inför säsong 2015! Det tycker Radiosportens speedwayexpert Janne Rindstig som analyserar utgångsläget. Vi möter Morgan Andersson, ny förbundskapten, som ska ena svensk speedway.

0:00/0:00
Video player is in betaClose