Episodes

S02E05  

SemiRetro är tillbaka igen och vi skulle kunna kalla det för ”det ensamma avsnittet” eftersom både Björn och Andreas bidrar till ett allmänt manfall. Andy ser ut att bli ensam. Men icke! Vi bjuder in Emelie Thid, Resident Evil-kunnare extraordinaire. Tillsammans avhandlar dom Resident Evil 4. Och en hel del annat.

S02E04  

Andy är tillbaka i stor stil och vi pratar Killzone 3, om veckan som gått, pepp & pläp och annan skit som hoppar ur våra skallar. Allt som vanligt.

Fokus #2  

Musiken är en viktig del i både spel och för spelandet. Andy håller i taktpinnen och tar oss tillbaka till den ljudmässiga delen av spel, i både originalmusik och tolkningar. Nostalgi och gåshud utlovas.

S02E03  

Andy har fastnat på jobbet så Björn & Andreas tar tjuren vid hornen och pratar om Mirrors Edge, ett spel där hatkärleken tar vid. Vi pratar även om veckan som gått, pepp & pläp och om… sport och… naket. Det var som fan.

S02E02  

Andy är tillbaka i gemet och vi pratar om en trio. Inte om oss själva utan om Assassins Creed x 3. Liten varning för småspoilers samt stor varning för kasst ljud dessutom.

S02E01  

Det avskalade avsnittet. Andy är sjuk så därför tar Björn och Andreas tag i saken och kör avsnittet utan vare sig spel ett speciellt spel att prata om och utan pepp och pläp. Däremot pratar vi om en väldigt spelglad jul och nyår.

S01E06  

Julspecialen – Här pratar vi om 2012. Och tittar på 2013. Vad har varit bäst under året? Och vad har varit sämst? Om ni inte är intresserade av något av dessa ämnen kan ni åtminstone lyssna på en sjungande Andy.

Fokus #1  

SemiRetro Fokus – där vi snöar in oss helt. I första avsnittet tittar vi på varför tjejer inte är lika accepterade när det gäller TV-spel, som vad killar är i dokumentären ‘Jag är tjej. Jag är bättre än dig.’ Medverkande: Susanne Möller, Ida Leijon, Tina Palmér, Daniel Ström och Sophie Van. Reporter: Andreas Linder.

S01E05  

Säsongens sista avsnitt är även vårt tramsigaste. Men vi försöker prata om Arkham Asylum och fenomenet Batman. Utöver det klappar vi oss själva på axeln och kör veckans pepp och pläp. En ganska innehållslös sådan visar det sig. Och avrundar säsongen med ett easter egg. Allt som vanligt!

S01E04  

Vi harklar upp oss inför säsongens fjärde avsnitt där vi pratar pepp och pläp som vanligt och tar ett grepp på Uncharted som veckans spel, där vi inte är helt eniga. Vi kollar in veckan som gått och vad som spelats. Men hur går det med Andys skadade finger? Varför är Andreas så gnällig? Och varför är Björn så nöjd med sin tillvaro?

S01E03  

  Vi pratar Bioshock, korar tidernas bästa kontroll, om veckan som gått, vad vi spelat och om både toppar och dalar. Och så har vi fått insändare dessutom! Heja!

0:00/0:00
Video player is in betaClose