Spikat i Sten

Spikat i Sten

Sweden

En podcast av och med fyra vänner i stockholm

Episodes

Frankensteina ditt liv.  


I veckans avsnitt av spikat i sten går vi in på bland annat vad som egentligen krävs för att bli anställd som spärrvakt, och hur nostalgin förgyller livet.

Fet och Lycklig  


Denna vecka avhandlar bland annat om dvärgar och hur man blir lycklig

Hatt & Mustasch  


I veckans avsnitt tackar vi för året som gått genom att diskutera svenska högtider samt konceptet att ta semester från sig själv.

Ghandi VS Mandela  


I veckans avsnitt diskuterar vi allt ifrån politisk korrekthet till Israel/palestinafrågan till hur en UFC-match mellan Ghandi och Mandela skulle sluta. Däremellan hinner vi prata om marknadsföring och butiker med alkoholtillstånd.

Filéa ditt liv  


I veckans avsnitt av Spikat i Sten pratar vi om hur man skulle förhålla sig till en partner som bytt kön, hur den ironiska generationens säkerhetstänk egentligen ser ut och hur man under livets gång filéar sin livsstil. Detta och mycket mer.

Raka Bananer  


I veckans avsnitt av spikat i sten diskuterar vi bland annat Stockholms Lokaltrafik och dess nya, uppgivna attityd till livet i allmänhet, bristen på nyheter i utbudet av choklad-bars och Jonas något bisarra erfarenhet av en rak banan.

Dricks vs Jämställdhet  


I veckans avsnitt av spikat i sten dyker vi återigen in i nostalgiträsket när vi diskuterar 00-talets stora samtalsämne, dokusåpor. Vi kommer även in på en ovanligt seriös diskussion om drickskulturen som hot mot jämställdheten.

Salt, Socker, Svimma!  


Ännu ett avsnitt av blandad kompott. Bland annat diskuterar vi olika trender inom salt och socker och knivar. Vi behandlar även knepiga sporter. Lyssna och njut av veckans avsnitt.

Sveriges kändaste hen?  


I veckans avsnitt diskuterar vi bland annat varför Ö-riken alltid stoltserar med riktigt äcklig mat, vem som är Sveriges mest kända person och hur känd Henrik Schyffert egentligen är i Norge? Som alltid blir det diverse sidospår.

Överviktigas riksförbund  


Veckans avsnitt handlar om överviktigas riksförbund, klimatkompensation och sjuksyrror. Plus diverse sidospår som vanligt.

On Demand  


I veckans avsnitt av Spikat i Sten diskuterar vi böne-utrop, on demand tjänster och porr på biblioteket, bland annat.

Fem luckor är fler än fyra dörrar  


I veckans avsnitt diskuterar vi tidningsformat och den onödiga frågan om vi vill ha kvitto eller inte när vi handlar. Vi redogör även hur många dörrar en bil egentligen har.

Person computer  


I veckans avsnitt pratas de om vilken dag i veckan som är sämst. De diskuteras även om tiggare är ett utdöende "yrke" och om de går att göra datorer av döda människor och djur.

Retuscherad Podcast.  


Denna vecka diskuteras retuscherade skolkort, den internationella podcastdagen, nackabor, östafrikas kustzoner

Twitter + Instagram = Facebook  


I veckans avsnitt av Spikat i sten diskuterar vi hur man använder sociala medier, hur det egentligen gick för grekturken och hur man kan ge blod om man är en relativt aktiv singel. Detta och mycket mer i. Lyssna.

Hundtricket  


I veckans avsnitt av Spikat i Sten pratar vi om hur det egentligen är att käka hund, hur man kan göra för att skimma skimmare och hur länge man egentligen kan leva på gamla meriter. Det kommer även en uppföljning på den grekiska mannen på turkisk yoghurt.

0:00/0:00
Video player is in betaClose