Spise med Price

Spise med Price

Denmark

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken - og så rigeligt med smør.

Episodes

Spise med Price egnsretter II (2:6) 2017-07-26  

Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price igen drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal til Lolland Falster som både byder på andejagt, kalvedans, falsterske nonner og selvfølgelig bollemælk.

Spise med Price egnsretter II (1:6) 2017-06-28  

Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price for anden gang drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal både til Dragør og Sejerø og afslutter med en fantastisk voksen-dessert med usædvanligt meget sprut i.

Spise med Price i København (2) 2017-04-30  

Cyklisterne blir flere og flere og Brødrene Prices campingvogn større og større i takt med at parkeringsbøderne vælter ind. Alligevel fortsætter James og Adam Price deres gastronomiske campingtur rundt i hovedstaden med et indbydende menukort af fantastiske klassiske københavnerretter. Skibberlabskovsen tilberedes selvfølgelig i Nyhavn, De Benløse Fugle på Christiania, Den Forlorne Hare i Tivoli og Rådhuspandekagerne foran Jens Olsens Verdensur på København Rådhus.

Spise med Price i København (1) 2017-04-23  

Brødrene Price er i absolut topform når de tilbereder nogle af deres bedste københavnerretter på deres tur rundt i hovedstaden. Menuen byder på Stegte Sild med Løgsovs ved den lille Havfrue, Forloren Skildpadde på Rosenborg, lammeboller i Karry på Blågaards Plads og Mormors Karamelrand på toppen af Rundetårn. Vinen stjæles selvfølgelig på Rosenborg og flødeskum piskes i en nærmest genial hjemmekonstrueret flødebold.

Spise med Price egnsretter II (6:6) 2016-05-14  

Campingvognen med James og Adam Price indtager nu den nordligste del af kongeriget. Der skal samles svampe i Rold Skov til en udsøgt økologisk kyllingeret, der skal spises stjerneskud i Hanstholm, fulling i Brønderslev og så udfører brødrene et vaske ægte oste-kup.

Spise med Price egnsretter II (5:6) 2016-05-07  

Brødrene Price er nået til Midtjylland, og når man siger Midtjylland siger man selvfølgelig også Samsø og verdens bedste kartoffelmad! Samsø byder også på masser af æbler, og James og Adam bager en ægte Samsøæblekage inden turen går til Mols Bjerge, hvor aftensmaden står på en rigtig egnsret: Varmt svinehoved.

Spise med Price egnsretter II (4:6) 2016-04-30  

I Sønderjylland har de nogle af landets skønneste egnsretter. Honningkager i Christiansfeldt, gås og surkål i grænselandet og selvfølgelig Wienerkringle i Ribe. James og Adam Price farer også vild i et militært øvelsesterræn og lokker en hel flok gæs ud i en regulær dødsmarch.

Spise med Price egnsretter II (3:6) 2016-04-23  

Brødrene Price er nået til Fyn i deres jagt på gode råvarer og legendariske egnsretter. Her serveres både rygeost fra Kerteminde og ged fra Avernakø og som noget helt enestående afholdes den store brunsvigerfestival hvor brødrene finder Fyns bedste opskrift på brunsviger.

Spise med Price i Elk Horn (2:2) 2015-12-12  

Julen og julemiddagen står for døren i den lille dansk/amerikanske by Elk Horn. Brødrene Price har efterhånden lært byen bedre at kende, og borgmesteren Stan Jens har lært at leverpostej laves bedst uden karamelsmag. Hjemme hos Jan Fajen pynter de op til jul i oktober og lader gerne pynten blive oppe til marts. Og det er en god idé, for det tager fire mennesker fem dage at pakke det hele sammen. Julemiddagen skal helst leve op til de fine omgivelser, og hvem er bedre end James og Adam Price til at tilberede en rigtig dansk julemiddag .

Spise med Price i Elk Horn (1:2) 2015-12-08  

James og Adam Price rejser til den lille by Elk Horn, som ligger midt på prærien i den amerikanske stat Iowa. Her hedder borgmesteren Stan Jens, og hans naboer - de hedder Pedersen, Frederiksen og Hansen og er efterkommere af danske nybyggere. Hele byen spiser frikadeller og rullepølse på rugbrød lavet af hvedemel. Borgmesteren forsøger sig med hjemmelavet leverpostej, der smager temmelig meget af karamel, og på byens cafe serverer de medisterpølse med æbleskiver - til morgenmad... Så det er med en vis spænding at Brødrene Price inviterer byen til traditionel dansk julefrokost med sylte, sild og gammel ost.

Spise med Price - Sur, sur, sur 2015-09-06  

"Sur, sur, sur". Brødrene Price må lægge ansigterne i helt nye folder, når de dækker op til et decideret surt show, hvor alle retter i det lille tv-køkken indeholder markante mængder citron. Et lille lam ender sine dage i en græsk citronsovs, og trods en ind i mellem lidt syrlig stemning i køkkenet, lykkes det også at begå en sur, men indbydende citronpastaret. Det hjælper dog lidt på ph-værdien, at der i det sursøde hjørne bydes på fin og fransk citrontærte samt på en hjemmebagt udgave af en dansk citronklassiker, der går under navnet "Tankstationens Dronning". www.dr.dk/price Sendt første gang 06.04.10

Spise med Price - Are you hungry tonight? 2015-08-30  

"Are you hungry tonight?" Få svaret på, hvad det var der slog Elvis Presley ihjel. Kongens ånd hviler over både programmet og gryderne med sydstatsretter, og der er næppe tvivl om, at Elvis' mama ville synes, at det var all right, hvis hun så, at portionsstørrelserne i aftenens program også følger de amerikanske traditioner. Der er i hvert fald nok af Mississippi Mud Pie med creme fraiche is, Chicken Gumbo og barbeque klassikeren Pulled Pork (som man skal stå ukristeligt tidligt op for at kunne servere til aften) er også King size. Musikken leveres af Brødrene Price & band. www.dr.dk/price Sendt første gang 20.04.10

Spise med Price - Grise med Price 2015-08-23  

"Grise med Price" Så er der gris på gaflen! Brødrene Price kører i bogstavelig forstand med svinet, når de bl.a. sætter et roterende spid i en hjemmelavet italiensk rulleflæskesteg. Der bliver nu også tid andre svinestreger, som f.eks. den tyske nationalret Eisbein mit Sauerkraut og en nyfortolkning af klassikeren, koteletter i fad. Griseriet vil næsten ingen ende tage, og det er lige ved, at storebror James' ualmindeligt kærlige forhold til Danmarks nationaldyr, kommer i vejen for en vellykket dag i køkkenet. www.dr.dk/price Sendt første gang 02.03.10

Spise med Price, egnsretter: Vesterhavet 2015-06-28  

Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Vesterhavsprogram bliver der kræset for ganen. Brødrene starter med at høste Østers på Rømø og bevæger sig derefter til Fanø, hvor der skal spises Fanøsmørrebrød i Nordby og festmåltidet Sakkuk i Sønderho Forsamlinghus. Turen går selvfølgelig også til Esbjerg hvor specialiteten Bakskuld tilberedes i campingvognen. Turen

Spise med Price, egnsretter: Sønderjylland 2015-06-21  

På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program fra Sønderjylland bydes der både på Surrib, Snysk og Skræddereduels og selvfølgelig Solæg og Ringriderpølser. Adam springer i sadlen og ringrider på sin helt egen måde, og ved Dybbøl Mølle bager James en af sine helt store favoritter: Ristorte.

Spise med Price, egnsretter: Nordjylland 2015-06-14  

På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Nordjyske program introduceres hidtil ukendte køkkenmaskiner, når der bydes på Krøstekål, Søsterkage og Læsø-specialiteten: Kroppinger: grødfyldte kogte torskehoveder. Velbekomme.

Spise med Price, egnsretter: Fyn 2015-05-31  

På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program skal vi til Fyn og lave Boghvedegrød, Prossekage, Maksintorsk og Løwtenspandekanger. Brødrene kommer også i klammeri med en fynsk knallertbande, og Adam får sig en ufrivillig tur i havnen.

Spise med Price, egnsretter: Sjælland 2015-05-24  

Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens andet program rejser vi til Sjælland, hvor der både skal laves Ålesuppe, Finker, Plukkemad og den helt særlige mønske specialitet: Røde Ribbe

Spise med Price, egnsretter: Bornholm 2015-05-17  

Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens første program rejser vi til Bornholm, hvor menuen selvfølgelig står på Krakkede sild, Gudhjemmadyppe, Bornholmske ristepølser og Braendesnude.

Spise med Price -Say Cheese 2014-07-20  

"Say Cheese" Der er både plads til 70´ernes fonduesæt og 80´ernes "raclettesolarium", når brødrene Price tager os med på en rejse ind i en ostens vidunderlige verden med bl.a. Steak de Fromage, ostekartoffelmosen Aligot og Friteret gedeost. Men det er også en farefuld færd, hvor brødrene støder på en 23årig ost fra Kreta og en noget yngre, men til gengæld meget levende, specialitet fra Sardinien.

0:00/0:00
Video player is in betaClose