Sportbladet 10 minuter

Sportbladet 10 minuter

Sweden

Patrik & Patrik sammanfattar Sportbladets nyhatsdag. Varje dag 16:00!

Episodes

27 maj 2016  

Sportbladet 10 minuter tar farväl av säsongen med ett sista avsnitt som klockar in strax under 28 minuter och där vi uteslutande pratar om Mourinho som idag presenterades av Manchester United och den storvuxne svenska anfallaren som lär göra honom sällskap inom kort.

20 maj 2016  

Den officiella svenska EM-låten rör upp känslor i stugorna, men är den så dålig verkligen? Hockey-VM är över för Sveriges del, vilket också rör upp en del oväntade känslor. Zlatan är inte den enda heta svensken på transfermarknaden. Kosovare Aslani är tillbaka i landslaget till EM-kvalet men Nilla Fischer uteblir på grund av presonliga skäl.

16 maj 2016  

Bombattrappen som skrämde slag på Old trafford. Roy Hodgsons EM-trupp. 18-åringens sensation i Formel 1. Seger lämnar PSG för rivalen. Inför Stockholmsderbyt.

12 maj 2016  

EM-truppen presenterad, kaoset fortsätter i AIK (eller?), sillyveckan fortsätter med ett Zlatan-rykte, svenskar amnäler sig frivilligt (!) till hockey-VM och lite om kvällens händelser.

11 maj 2016  

En stor dag för SvFF som presenterar allt från EM-trupper till officiella EM-låter och en officiell allsvensk boll. Vi fortsätter kolla lite silly season och vi följer upp gårdagens skandalkantade avsked från Boleyn Ground.

10 maj 2016  

Silly Season har fått sina första stora rubriker! Kaos i den italienska bottenstriden. Succé för svenska doldisen i NHL-klubben. En grumlig insyn i speedwayens märkliga värld. Sista matchen på Upton Park när West Ham tar emot Manchester United.

9 maj 2016  

Albin Ekdals nattklubbsskada hotar EM? Dubbel succé för UFC-svenskarna. Bella Gulldéns dominans i Champions LEague-finalen. En titt på kvällens sport och så stavar vi med Loui Eriksson

4 maj 2016  

Maktkamp i AIK, en arg Rummenigge efter CL-semin, en glömsk Per Mårts och en blick på vad som händer i kväll (och ett helgtips!)

3 maj 2016  

Leicesters firande, snooker, förvirrad CHL-lottning, en sänghistoria och så lite om kvällens Champions League. Typ så!

2 maj 2016  

Svenskt rekord i 10 000 meter! Svenskt rekord i Innebandy transfer! Brittiskt rekord i skobyten (kanske)! Dessutom lite tankar inför Chelsea - Tottenham ikväll.

29 april 2016  

Jordan Larsson och Carlos Strandberg - ett framtida anfallspar? Zlatan drar till Vegas och tar en rugbyspelare på permis med sig. Hockeytränare presenterade i Färjestad och Luleå.

28 april 2016  

I mötet mellan IFK Göteborg och Malmö FF kastades knallskott mot Tobias Sana och den assisterande domaren. Sana svarade med att skicka en höörnflaggan mot en samling blåvittsupportrar och domaren valde att avbryta matchen. Och mitt i tumultet väljer en av Frölundas guldhjältar på att hoppa in på planen. Ni hör ju, detta får all vår uppmärksamhet idag.

27 april 2016  

Anders Svenssson vågar inte kritisera Zlatan. Champions LEague blev en snarkfest. Bokstavligt talat hemma hos Syk. En NHL-veteran lackar ur och så tar vi som vanligt en titt på kvällens händelser.

26 april 2016  

En efterlängtad dom i Liverpool, ett avgörande resultat på White Heart Lane, Charlotte Kalla hoppar av landslaget och Erkan Zengin petad i Turkiet.

22 april 2016  

Hela dagens avsnitt ägnas svensk idrottshistorias konstigaste presskoferens när KHL-satsningen Sweden Crowns skulle avge lägesraport.

19 april 2016  

Vi snackar Stockholmsderby med Per Bohman, SHL-final med Tomas Ros och ger oss ut på extremt tunn is gällande det finaste inom rysk idrott (game seven i KHL-slutspelet) och så drar vi lite sillyrapportering kring PSG.

18 april 2016  

Det ligger ju i tiden att snacka matchfixning. Så det gör vi också. Vi följer upp med ett rejält diskuskast (!) innan vi utvärderar Barcelonas fiasko. Detta följs upp med en fotbollssuccé signerad Marcus Berg som gjorde hela fem mål i en match i helgen. Och en titt framåt mot ett tidigt krismöte i Allsvenskan och en eventuellt återupplivad toppstrid i Premier League.

15 april 2016  

Niva gästar och snackar om dramat mellan Liverpool och Dortmund och lottningarna till Champions League och Europa League. Dessutom en granskning kring hatet mot kvinnliga sportjournalister och ett klädbråk inför OS.

14 april 2016  

Dopningtester i england, Champions League och Henke Lundqvist ögonskadad i Stanley Cup-premiären.

0:00/0:00
Video player is in betaClose