Sportbladet Fotbollspodd

Sportbladet Fotbollspodd

Sweden

Fotbollspodcast om svensk och internationell fotboll med Sportbladets profiler

Episodes

Lagerbäck har blivit folkkär  

I brist på allsvenska matcher fokuserar "51 procent fotboll" – Folkets podd – den här veckan på det pågående EM-kvalet och Lasse Lagerbäcks framgångar med Island. Men också: * Erik Hamréns sex år utan röd tråd. * Jimmy Durmaz märkliga roll mot Ryssland. * Månsson: Lasse Lagerbäck har blivit folkkär. * Laul: Lundh vann matchen mot Zlatan. * Kim Källströms inspirerande tal om flyktingkrisen. * Idrottens mobilisering för att hjälpa nyanlända. * När Tommy Söderberg flöt runt i Persiska viken. * Östersunds ordförande – visionär eller fifflare?

51 PROCENT MFF (del två)  

51 procent fotboll – Folkets podd – följer den här veckan upp Malmö FFs Champions League-avancemang och spekulerar vilt i vilka spelare från andra lag MFF är intresserade av att värva.

OISÍN CANTWELL ÄR ARG  

51 procent fotboll – Folkets podd – har den här veckan besök av den rasande AIK-supportern Oisín Cantwell som sågar, svingar och sjunger (!). Mycket fokus på guldstriden förstås men också: * Hatet mot pressfikat – Folkets podd slår tillbaka. * Så slutar guldstriden: Matematikprofessorn säkrare än någonsin. * Här är laget som gynnas mest av etablissemanget. * Därför måste Bajen ändra spelsystem. * Månsson och Laul debatterar pyrotekniken. * Här hittar du allsvenskans bästa arena. * Östersunds ordförande – visionär eller fifflare? * Misskötseln av Helsingborg. * De är bäst och sämst på talangutveckling.

Korkade fotbollslag  

Oskar Månsson och Robert Laul surrar om svensk fotboll.

Förbjud ytterbackar  

Oskar Månsson och Robert Laul mitt i sommaren om guldstrid, Europa-spel, Lasse Vibe och mycket, mycket mer.

Vårfinalen  

Robert Laul och Oskar Månsson pratar svensk fotboll. En fullspäckad vecka sammanfattas med skönt snack.

Raketpodden  

I veckans avsnitt av 51 procent fotboll – Folkets podd – diskuterar Robert Laul och Oskar Månsson Djurgårdens jättesvit, Silly Season och ÖSK:s kris.

Avbrottet som aldrig blev av  

Oskar Månsson och Robert Laul diskuterar de senaste turerna i svensk fotboll.

It's amore!  

Laul är tillbaka från en känslofylld resa till pizzans förlovade land. Tillsammans med Månsson är så Folkets Podd (TM) på riktigt fulltaligt.

Vikarie Simon Bank  

Förra veckan var Oskar Månsson ute på äventyr i världen, den här gången är det Robert Laul som är spårlöst saknad. Men vad gör väl det? 51 procent fotboll – Folkets podd! – har kallat in Simon Bank som vikarie i ett extra matigt avsnitt.

Rivstarten  

I veckans avsnitt av 51 procent fotboll – Folkets podd – diskuterar Robert Laul och Oskar Månsson den allsvenska rivstarten, stormatcherna och vilka lag som motsvarat förväntningarna, och var krisen är på lut. Men också en hel del annat…

Premiärfester  

Den allsvenska premiären levde upp till hypen och levererade massor av färgsprakande premiärfester. Dessutom så snackar vi gräs vs. konsträs och en massa annat också förstås.

Den motvilliga comebacken  

Folkets podd är tillbaka! Om än något motvilligt. Givetvis blir det det en kavalkad av starka åsikter inför den hetaste ligastarten av Allsvenskan i mannaminne.

Hur mår Månsson?  

Robert Laul och Oskar Månsson är tillbaka efter svackor och motgångar för ett rykande hett avsnitt av 51 procent fotboll - eller som den kallas på gator och torg: Folkets podd. Det pratas guldstrid och ekonomi bland mycket annat

51 procent Malmö FF  

51%Fotboll fokuserar denna gång på Malmö FF:s Champions League-avancemang men diskuterar också Elfsborg, toppstriden i allsvenskan, tramsande agenter och Erik Hamréns landslag.

Chippen i sjödrama  

51% Fotboll follows the trend and goes international, typ. Eller egentligen handlar det mest om Chippen och en kareokebar i Swansea..

Hur mår Laul?  

51% Fotboll ser över Robert Lauls fysiska och mentala status efter ett fotbolls-VM och en semester på SPA. Dessutom: En imitation av Micke Stahre, snack om toppstriden, Djurgårdens ekonomi och en attackerande fladdermus.

Sparka Roar!  

Allas vår favoritserie är igång igen. Den här veckan tar 51 procent fotboll – Folkets podd! – hjälp av den talangfulle Per Bohman i Robert Lauls Brasilien-frånvaro. Silly season-experten Fredrik Jönsson smyger även in på ett hörn med de senaste ryktena.

Den luddiga Superettan  

Robert Laul är i Brasilien, Häcken-redaktören är på Gotland, men vad gör väl det? 51 procent fotboll – Folkets podd! – rullar på även i VM-tider, den här gången med en nedslag i Superettans underbara värld. Panel: Oskar Månsson, Kristoffer Bergström, Erik Löfgren.

Go west  

Robert Laul dricker drinkar i Brasilien men #51procentfotboll – Folkets podd! – kör vidare som om ingenting hade hänt. I veckans avsnitt tar den beryktade Häcken-redaktören Patrik Syk platsen bredvid Oskar Månsson för att samtala om VM, Göteborg och pyroteknik. Vi ringer även upp Sportbladets Markus Wulcan för en detaljkoll på de allsvenska västkustlagen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose