Sportbladet Spel

Sportbladet Spel

Sweden

En podd om spel med Fredrik Jönsson och Steven-Lee Holmdahl

Episodes

Skrällar och avslag för att få jackpott!  

Jackpott! Rejäl diskussion om Stryktipset - som vanligt. Sedan även flera spel i England och Italien. Fredrik Jönsson och Oskar Hellsing i studion.

Jättegenomgång för att vinna miljonerna  

Stor jackpott - det betyder en extra lång genomgång av veckans kupong. Varje match diskuteras och vi bjuder på favorit- och skrälltips. Fredrik Jönsson och Chris Gustafsson vid mikrofonerna.

Givna spikar - givna spel!  

Nu kör vi - sista spelpodden före jul är här! Massor med spel i England och givetvis en hel del i NHL. Fredrik Jönsson, Oskar Hellsing, Fredrik Pettersson och Chris Gustafsson i studion.

Comeback ska ge deg  

Stryktipset och Europatipset - plus stort fokus på England. Fredrik Jönsson, Chris Gustafsson och Oskar Hellsing vid mikrofonerna.

"Alltid bra odds"  

Fokus på Stryktipset och Europatipset. Vi har även rekar från NHL, England, Italien och Schweiz. Fredrik och Fredrik vid mikrofonerna.

Jackpott - nu smäller det!  

Vi jagar miljonerna på Stryktipset. Det blir rekar från England, Italien och världens största hockeyliga: NHL. Vi kikar som vanligt även på Europatipset.

Lysande drag - går för jackpott!  

England, Italien, Tyskland och NHL - det är helgens fokus i spelpodden. Full podd med Fredrik Jönsson, Chris Gustafsson, Fredrik Pettersson och Oskar Hellsing.

Tidaholm  

Jackpott på Europatipset - här är spikarna. Även en genomgång - som vanligt - av Stryktipset. Sedan flera spel i NHL, Premier League, Super League och mycket annat. Fredrik Jönsson, Fredrik Pettersson och Chris Gustafsson sitter vid mikrofonerna.

6-1 till City  

Jackpott på Europatipset - flera spikar på Stryktipset. Även spel i England, Schweiz och Sverige. Vid mikrofonerna är Fredrik Jönsson och Steven-Lee Holmdahl.

Här är spikarna som ger miljoner!  

Stort fokus på jackpott - det finns fina spikar som kan ge miljoner. Massor av spel i England, Italien, Tyskland, Schweiz och Sverige. Fredrik Jönsson, Chris Gustafsson och Oskar Hellsing vid mikrofonerna.

Jackpott - jawohl!!!  

Jackpott på Stryktipset - fina drag på Europatipset. Missa inte miljonerna i helgen. Även spel i England och USA/Kanada - givetvis NHL. Fredrik Jönsson, Fredrik Petersson, Chris Gustafsson.

Stand by me  

En heltaggad podd jagar deg i England, Schweiz, Sverige, SHL - allt ska in. Vi plockar spikar på Stryktipset och Europatipset.

Vive la France  

Stryktipset och Europatipset – plus en rad andra spel i flera olika ligor. Fredrik Jönsson och Lennart Sandahl vid mikrofonerna.

Mot Bahamas!  

Massor med spel - vi går loss på England. Jagar även miljonerna på Stryk- och Europatipset. Nu kör vi!

Jackpott - med extra allt!  

Jackpott på både Stryktipset och Europatipset. Plus massor av spel i England, Sverige, Italien, Frankrike, Schweiz - vi täcker ALLT! En laddad kvartettet i studion: Fredrik Jönsson, Fredrik Pettersson, Lennart Sandahl, Chris Gustafsson.

Jackpott – här är skrällarna!  

Fredrik Jönsson och Fredrik Pettersson surrar om jackpott på Stryktipset och Europatipset. Här är skrällarna och spikarna. Även spel i England, Tyskland och Sverige. Lyssna på sista avsnittet inför sommaren.

"Den raden ger miljoner”  

Fredrik Jönsson och Fredrik Pettersson bjuder på speltips från England, Sverige, Tyskland och NHL. Stryktips och Europatips i fokus - vi går för miljoner.

”Bästa spikarna i helgen!  

Fredrik Jönsson och Fredrik Pettersson i studion. Fina spel i England, Tyskland, Sverige och NHL. Som vanligt fokus på fina spikar på Stryktipset och Europatipset.

Nu jagas deg – siktar på miljonerna!  

Fredrik Jönsson och Fredrik Pettersson i studion. Fokus på Stryktipset och Europatipset – här är spelen för att ta miljonerna.

Lön och fickorna fulla – här är bästa spelen  

Fredrik Jönsson och Fredrik Pettersson ger er spel från Premier League, NHL, Allsvenskan, Championship och annat. Smarta tankar för att nå miljoner på Stryktipset.

0:00/0:00
Video player is in betaClose