Sporten

Sporten

Norway

Sporten er en podcast fra mediehuset Haugesunds Avis. Her diskuterer vi i hovedsak lokal sport, men det hender vi tar noen avstikkere også.

Episodes

Nå begynner alvoret!  

Djerv 1919-trener og tidligere sportssjef i FKH Asbjørn Helgeland er sammen med Odd Kåre Grøttland gjester i ukens podkast. La Manga er over og vi ser fram mot seriestart. I tillegg snakker vi om Djerv 1919s seier i vintercupen, Vard, Avaldsnes, HHK og landslaget. 

Sporten 0

Haris Hajradinovic - FKHs store stjerne?  

 

Radio 102s Vidar Levinsen og sportsjournalist Odd Kåre Grøttland er ukens gjester i podkast-sofaen. Det blir som vanlig en god dose FKH. Vi ser tilbake på de to siste treningskampene mot Viking og Vard, pluss at vi ser framover mot treningsleiren på La Manga. Dessuten: Vard, Avaldsnes, vintercup, HHK, engelsk fotball og lytterspørsmål.

 

Sporten 0

Én brikke igjen i FKH-puslespillet  

 

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland utgjør panelet i ukens episode. FKH og treningskampen mot Nest-Sotra pluss hva laget trenger før seriestart, er utgangspunkt for diskusjonen. I tillegg blir det blant annet lokalfotball, drama fra en hverdag i engelsk championship og håndball.

 

Sporten 0

Var det korrekt å kvitte seg med Antonio Silva?  

 

Håkon André Waage er gjest i ukens podkast og det faktum at FKH nå står uten assistenttrener etter Antonio Silvas avgang er det heteste diskusjonstemaet. I tillegg blir det mye mer FKH-snakk. Vi snakker også om Lars Lagerbäck og hva ansettelsen kan bety for våre lokale landslagsspillere. Det blir dessuten lokalfotball, HHK og Svein Erik Bystrøm.

 

Sporten 0

Midtstopperjakten fortsetter  

FKHs interesse for Branns Fredrik Pallesen Knudsen og midtstopperjakten er et av temaene i ukens podkastepisode, der Ingolf Olsen og Håkon André Waage er gjester. I tillegg ser vi også fram til FKHs første treningskamp for sesongen når laget møter Vidar i Storhall Karmøy torsdag. Dessuten: FKH-damelag, Avaldsnes og lokalfotball, utenlandsproffene og engelsk fotball. 

 

Sporten 0

FKH: 2017-sesongen i gang. Og blir det damelag?  

Årets første podkast er klar. Håkon André Waage og Geir-Å. Kristiansen danner panelet. FKH er i gang med 2017-sesongen. Hvordan er status, hva skjer i midtstopperjakten og hvordan ser startelleveren ut akkurat nå. Vi diskuterer også damelag i FKH, regi, er innom Avaldsnes og Vard, samt tar en tur i lokalfotballen. 

Sporten 0

Gir FKHs nye spillere grunn til å glede seg til en ny sesong?  

Ingolf Olsen og Håkon André Waage er ukens gjester. Vi tar en status på overganger og stall når vi nærmer oss slutten av året. Er panelet fornøyd med FKHs nyinnkjøp? Er det en oppgradering fra i fjor? Og hva mangler? Vi tar også turen innom både Avaldsnes, Vard og lokalfotballen. 

Sporten 0

FKH: Spillere inn og ut, spillestil og 2017-sesongen  

 

FKH-trener Eirik Horneland er eneste gjest i ukens podkastepisode og i den anledning kjører vi FKH-spesialsending. Det er høysesong for spekulasjoner og overganger. Det blir selvsagt et av hovedtemaene i podkasten. Men i tillegg til spillerlogistikk snakket vi også spillestil, sammetsetning av FKH-laget 2017 og forventninger til kommende sesong. 

 

Sporten 0

Kan presselaget skape trøbbel for FKH?  

Onsdag er det kamp mellom Presselaget og FKH. Ståle Hetland skal lede presselaget sammen med Alf Trygve Velde og Hetland er ukens gjest i podkasten. Det blir selvsagt snakk om pressekampen, men vi tar også en liten oppsummering av FKHs 2016-sesong. Vi avslutter med litt Avaldsnes og Vard. 

Sporten 0

Kjell Sture Jensen og søvnløse netter  

Vard-trener Kjell Sture Jensen er gjest i ukens podkast. Han forteller hvordan han har opplevd den tøffe 2016-sesongen. Det blir også FKH, Avaldsnes, lokal og engelsk fotball.  

Sporten 0

Eirik Ulland Andersen eller Erik Huseklepp?  

 

Seier i siste serierunde gjorde at man slapp skrekkscenarioet med at både Vard og FKH 2 rykket ned fra henholdsvis 2. og 3. divisjon. I ukens episode av podkasten blir samarbeidet mellom klubbene et tema. I tillegg til sesongavslutningene i 2 og 3. divisjon, blir det selvsagt en god dose FKH og Eirik Hornelands hovedtrenerdebut. I tillegg er vi innom Avaldsnes, HHK, engelsk fotball og avslutter med spørsmålet: Hvem ville du helst sett i FKH-drakt: Eirik Ulland Andersen eller Erik Huseklepp?

 

Sporten 0

Bør Horneland ta over FKH nå?  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens episode. FKH og sviktende formkurve er selvsagt hovedtema. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med både Avaldsnes, Vard, 3. divisjon og 4. divisjon på menyen. 

Sporten 0

Avaldsnes i Champions League og måltørke for FKH  

I ukens episode har vi besøk av Torvastad-trener Lotfi Lazaare. Lazaare har tidligere trent damelagene til både Haugar og Avaldsnes og følger godt med i internasjonal kvinnefotball. Derfor blir det en god prat om Avaldsnes og deres sjanser mot Lyon i Champions League. Men det blir også en FKH og masse annen lokalfotball. 

Sporten 0

Kan Roy Miljeteig være svaret?  

 

Vards daglige leder Rune Lothe er gjest i ukens utgave av podkasten Sporten. Det blir selvsagt en god dose med Vard, både hvor viktig det er å holde seg i 2. divisjon, økonomi og FKH-samarbeid. Men det blir også god plass til FKH-snakk. For hva skjedde egentlig i Kristiansand? I tillegg blir det full lokalfotballrunde og en dose engelsk fotball. 

 

Sporten 0

På tide med spissbytte i FKH?  

I ukens utgave diskuteres det om det er på tide med et spissbytte i FKH, etter Torbjørn Agdesteins svake kamp mot Vålerenga sist. Kampen blir også diskutert og vi ser dessuten framover, både med tanke på Start søndag og spår resten av sesongen. I tillegg blir det alt om dramatikken i lokalfotballen, pluss fotballsamarbeid i Haugesund og en runde på utenlandsproffene. 

 

Sporten 0

Solid mot Molde - ny fest mot Vålerenga?  

FKHs 0-0-oppgjør i Molde og fredagens hjemmekamp mot Vålerenga er hovedtemaene i ukens podkast. Dessuten: Hva kan Einar Utvik jr få til i Vard? Det blir selvsagt full lokalfotballrunde, litt internasjonal fotball og bittelitt sykkel,

Sporten 0

Sølvduell i Molde?  

Skjold-trener og Radio 102-ekspert Håkon André Waage er gjest i ukens podkast. Vi ser fram mot FKHs tøffe bortekamp mot Molde til helga. Det blir som vanlig full lokalfotballrunde. Pluss et aldri så lite blikk på landslaget, der flere er klare for ny landslagssjef. 

Sporten 0

Medaljekamp og Champions League  

FKHs seier mot Brann og Avaldsnes til Champions League er selvsagt de to mest sentrale temaene i ukens podkast. Kan FKH ta medalje? Og hvor langt kan Avaldsnes nå i Champions League. I tillegg blir det selvsagt full lokalfotballrunde. 

Sporten 0

Blir det fest uten Kiss?  

I ukens podkast ser vi selvsagt fram mot FKHs kamp mot Brann lørdag, foran et trolig fullsatt Haugesund stadion. Vi snakker også om sist helgs kamp mot Lillestrøm. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med Avaldsnes i Champions League, Vard, 3. og 4. divisjon. Dessuten rekker vi litt engelsk fotball og golf 

Sporten 0

Er Eirik Horneland rett mann for FKH?  

Eirik Hornelands retur til FKH er ett av temaene når podkasten gjør comeback etter sommerferien. I tillegg til selve ansettelsen blir det diskutert hva Hornelands retur vil bety for FKH, både med tanke på spillestil og spillerstall. Det blir også full lokalfotballrunde pluss litt engelsk ball. Ingolf Olsen fra Radio 102 er gjest. 

 

Sporten 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose