Sporten

Sporten

Norway

Sporten er en podcast fra mediehuset Haugesunds Avis. Her diskuterer vi i hovedsak lokal sport, men det hender vi tar noen avstikkere også.

Episodes

Var det korrekt å kvitte seg med Antonio Silva?  

 

Håkon André Waage er gjest i ukens podkast og det faktum at FKH nå står uten assistenttrener etter Antonio Silvas avgang er det heteste diskusjonstemaet. I tillegg blir det mye mer FKH-snakk. Vi snakker også om Lars Lagerbäck og hva ansettelsen kan bety for våre lokale landslagsspillere. Det blir dessuten lokalfotball, HHK og Svein Erik Bystrøm.

 

Sporten 0

Midtstopperjakten fortsetter  

FKHs interesse for Branns Fredrik Pallesen Knudsen og midtstopperjakten er et av temaene i ukens podkastepisode, der Ingolf Olsen og Håkon André Waage er gjester. I tillegg ser vi også fram til FKHs første treningskamp for sesongen når laget møter Vidar i Storhall Karmøy torsdag. Dessuten: FKH-damelag, Avaldsnes og lokalfotball, utenlandsproffene og engelsk fotball. 

 

Sporten 0

FKH: 2017-sesongen i gang. Og blir det damelag?  

Årets første podkast er klar. Håkon André Waage og Geir-Å. Kristiansen danner panelet. FKH er i gang med 2017-sesongen. Hvordan er status, hva skjer i midtstopperjakten og hvordan ser startelleveren ut akkurat nå. Vi diskuterer også damelag i FKH, regi, er innom Avaldsnes og Vard, samt tar en tur i lokalfotballen. 

Sporten 0

Gir FKHs nye spillere grunn til å glede seg til en ny sesong?  

Ingolf Olsen og Håkon André Waage er ukens gjester. Vi tar en status på overganger og stall når vi nærmer oss slutten av året. Er panelet fornøyd med FKHs nyinnkjøp? Er det en oppgradering fra i fjor? Og hva mangler? Vi tar også turen innom både Avaldsnes, Vard og lokalfotballen. 

Sporten 0

FKH: Spillere inn og ut, spillestil og 2017-sesongen  

 

FKH-trener Eirik Horneland er eneste gjest i ukens podkastepisode og i den anledning kjører vi FKH-spesialsending. Det er høysesong for spekulasjoner og overganger. Det blir selvsagt et av hovedtemaene i podkasten. Men i tillegg til spillerlogistikk snakket vi også spillestil, sammetsetning av FKH-laget 2017 og forventninger til kommende sesong. 

 

Sporten 0

Kan presselaget skape trøbbel for FKH?  

Onsdag er det kamp mellom Presselaget og FKH. Ståle Hetland skal lede presselaget sammen med Alf Trygve Velde og Hetland er ukens gjest i podkasten. Det blir selvsagt snakk om pressekampen, men vi tar også en liten oppsummering av FKHs 2016-sesong. Vi avslutter med litt Avaldsnes og Vard. 

Sporten 0

Kjell Sture Jensen og søvnløse netter  

Vard-trener Kjell Sture Jensen er gjest i ukens podkast. Han forteller hvordan han har opplevd den tøffe 2016-sesongen. Det blir også FKH, Avaldsnes, lokal og engelsk fotball.  

Sporten 0

Eirik Ulland Andersen eller Erik Huseklepp?  

 

Seier i siste serierunde gjorde at man slapp skrekkscenarioet med at både Vard og FKH 2 rykket ned fra henholdsvis 2. og 3. divisjon. I ukens episode av podkasten blir samarbeidet mellom klubbene et tema. I tillegg til sesongavslutningene i 2 og 3. divisjon, blir det selvsagt en god dose FKH og Eirik Hornelands hovedtrenerdebut. I tillegg er vi innom Avaldsnes, HHK, engelsk fotball og avslutter med spørsmålet: Hvem ville du helst sett i FKH-drakt: Eirik Ulland Andersen eller Erik Huseklepp?

 

Sporten 0

Bør Horneland ta over FKH nå?  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens episode. FKH og sviktende formkurve er selvsagt hovedtema. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med både Avaldsnes, Vard, 3. divisjon og 4. divisjon på menyen. 

Sporten 0

Avaldsnes i Champions League og måltørke for FKH  

I ukens episode har vi besøk av Torvastad-trener Lotfi Lazaare. Lazaare har tidligere trent damelagene til både Haugar og Avaldsnes og følger godt med i internasjonal kvinnefotball. Derfor blir det en god prat om Avaldsnes og deres sjanser mot Lyon i Champions League. Men det blir også en FKH og masse annen lokalfotball. 

Sporten 0

Kan Roy Miljeteig være svaret?  

 

Vards daglige leder Rune Lothe er gjest i ukens utgave av podkasten Sporten. Det blir selvsagt en god dose med Vard, både hvor viktig det er å holde seg i 2. divisjon, økonomi og FKH-samarbeid. Men det blir også god plass til FKH-snakk. For hva skjedde egentlig i Kristiansand? I tillegg blir det full lokalfotballrunde og en dose engelsk fotball. 

 

Sporten 0

På tide med spissbytte i FKH?  

I ukens utgave diskuteres det om det er på tide med et spissbytte i FKH, etter Torbjørn Agdesteins svake kamp mot Vålerenga sist. Kampen blir også diskutert og vi ser dessuten framover, både med tanke på Start søndag og spår resten av sesongen. I tillegg blir det alt om dramatikken i lokalfotballen, pluss fotballsamarbeid i Haugesund og en runde på utenlandsproffene. 

 

Sporten 0

Solid mot Molde - ny fest mot Vålerenga?  

FKHs 0-0-oppgjør i Molde og fredagens hjemmekamp mot Vålerenga er hovedtemaene i ukens podkast. Dessuten: Hva kan Einar Utvik jr få til i Vard? Det blir selvsagt full lokalfotballrunde, litt internasjonal fotball og bittelitt sykkel,

Sporten 0

Sølvduell i Molde?  

Skjold-trener og Radio 102-ekspert Håkon André Waage er gjest i ukens podkast. Vi ser fram mot FKHs tøffe bortekamp mot Molde til helga. Det blir som vanlig full lokalfotballrunde. Pluss et aldri så lite blikk på landslaget, der flere er klare for ny landslagssjef. 

Sporten 0

Medaljekamp og Champions League  

FKHs seier mot Brann og Avaldsnes til Champions League er selvsagt de to mest sentrale temaene i ukens podkast. Kan FKH ta medalje? Og hvor langt kan Avaldsnes nå i Champions League. I tillegg blir det selvsagt full lokalfotballrunde. 

Sporten 0

Blir det fest uten Kiss?  

I ukens podkast ser vi selvsagt fram mot FKHs kamp mot Brann lørdag, foran et trolig fullsatt Haugesund stadion. Vi snakker også om sist helgs kamp mot Lillestrøm. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med Avaldsnes i Champions League, Vard, 3. og 4. divisjon. Dessuten rekker vi litt engelsk fotball og golf 

Sporten 0

Er Eirik Horneland rett mann for FKH?  

Eirik Hornelands retur til FKH er ett av temaene når podkasten gjør comeback etter sommerferien. I tillegg til selve ansettelsen blir det diskutert hva Hornelands retur vil bety for FKH, både med tanke på spillestil og spillerstall. Det blir også full lokalfotballrunde pluss litt engelsk ball. Ingolf Olsen fra Radio 102 er gjest. 

 

Sporten 0

Hva skjedde med Mark Dempsey?  

Mark Dempseys avskjed i FKH er selvsagt hovedtema i ukens podkast. Vi har med oss Vidar Levinsen og Håkon André Waage fra Radio 102. Hva skjedde, hvorfor skjedde det, burde det vårt unngått og hvordan ble saken håndtert av FKH? Vi diskuterer også hvem som bør overta skuta nå. I tillegg snakker vi selvsagt litt seieren mot Viking sist helg og ser fram mot møtet med Rosenborg lørdag. 

Sporten 0

Bystrøm og Troost-Ekong til OL  

Det blir litt OL-prat i ukens episode av podkasten Sporten. Sven Erik Bystrøm ble søndag tatt ut til OL. Denne uka skal Janne Kongshavn prøve å klare det samme, når det er OL-kvalik i Stavanger. Dessuten er det nå klart at FKH-kaptein William Troost-Ekong skal representere Nigeria i lekene. Men hvor mange kamper går han glipp av? Og er det virkelig sånn at det er sikkert at han blir i FKH ut sesongen?

I tillegg blir det selvsagt en god lokalfotballrunde, pluss at vi selvsagt snakker litt EM.

Sporten 0

Håvard Nordtveit  

 

West Ham-klare Håvard Nordtveit er gjest i ukens podkast. Det blir en lang prat med Nordtveit helt tilbake til oppveksten i Vats 94. Vi er blant annet innom da han sa nei til Manchester United, da Wenger kom til Haugesund, tiden i Arsenal, da han takket nei til ny kontrakt og heller valgte Tyskland, og ikke minst overgangen til West Ham.

I tillegg til en solid dose Håvard Nordtveit, blir det som vanlig også lokalfotballrunde. Både FKH, Avaldsnes, 3. divisjon og 4. divisjon står på menyen. Vi er selvsagt også innom EM.

 

Sporten 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose