Sporten

Sporten

Norway

Sporten er en podcast fra mediehuset Haugesunds Avis. Her diskuterer vi i hovedsak lokal sport, men det hender vi tar noen avstikkere også.

Episodes

Håvard Nordtveit - om livet i fotballens svar på Hollywood  

 

I jubileumsepisode 100 får vi besøk av Håvard Nordtveit. Han kommer i sofaen der han får selskap av Radio 102s Vidar Levinsen. Vi får høre om livet i Premier League og hvorfor han valgte å fortsette karrieren i tyske Hoffenheim.

I tillegg blir det som vanlig full lokalfotballrunde, der hovedvekten handler om FKH. 

 

Sporten 0

Alexander Søderlund. Karriere, penger og framtid.  

Alexander Søderlund og Vidar Levinsen sitter i panelet i ukens episode. Det blir en god dose Søderlund, der vi først og fremst snakket om hva framtida bringer. Blir det klubbskifte og hva prioriterer han? I tillegg blir det som vanlig masse FKH pluss full lokalfotballrunde. 

Sporten 0

Viking blir syretesten  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens episode. FKHs seier mot Rosenborg er selvsagt hovedteamet. Vi ser fram mot helgens kamp mot Viking og snakker selvsagt europacup. Dessuten: Avaldsnes, Vard og full lokalfotballrunde. Alt som vanlig, med andre ord!

Sporten 0

Finkjemmer Haugalandet på jakt etter fotballtalenter  

 

I denne ukens utgave av podkasten Sporten er Bent Raknes og Odd Kåre Grøttland gjester i sofaen. Raknes jobber som talentspeider i agentfirmaet GoOn Sport Management. Han bor delvis i Røyksund og ser mye fotball i distriktet, både aldersbestemt og seniorfotball, på jakt etter talenter.

I tillegg blir det som vanlig full runde med både FKH, Avaldsnes, Vard og øvrig lokalfotball.

 

Sporten 0

Tre ekstremt viktige poeng  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens podkast. Vi snakker FKH, Avaldsnes, Vard, 3. divisjon, 4. divisjon, landslag og litt sykkel. 

Sporten 0

Hvorfor har FKH sluttet å score mål?  

Håkon André Waage og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens podkast. Hovedtemaet blir FKH, som etter 0-0 mot Sarpsborg har spilt fire kamper på hjemmebane uten scoring. I tilllegg: Avaldsnes, Vard, 3. og 4. divisjon, pluss ukens kåringer.

Sporten 0

To tapte poeng  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i sofaen i ukens podkast. FKHs 0-0-kamp mot Sogndal er selvsagt hovedteamet. Alle er enige om at det var to tapte poeng for FKH. Men hvor dårlig var det egentlig og hva gikk galt? Dessuten: Avaldsnes-seier mot Stabæk, Vard, lokalfotball og engelsk fotball. 

Sporten 0

Storseier mot Stabæk og Espen Bull-Tornøes drømmelag  

FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe er gjest i ukens podkast. Vi snakker selvfølgelig om FKHs 3-0-seier borte mot Stabæk. Det blir også full lokalfotballrunde med Avaldsnes, Vard, 3. og 4. divisjon. I tillegg gir Bull-Tornøe oss sitt drømmelag av spillere han selv har spilt med i sin karriere. 

Sporten 0

Viktig FKH-uke + fair play på Åkra  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens podkast. Det blir FKH, Avaldsnes, Vard og lokalfotball, der en spesiell historie på Åkra får mest oppmerksomhet. Vi avslutter med litt engelsk fotball. 

Sporten 0

Fikk bank av Brann - Molde neste  

Tor Martin Hegrenes og Odd Kåre Grøttland sitter i sofaen under ukens episode. Det blir FKH, Avaldsnes, Vard og øvrig lokalfotball. Pluss en dose Champions League.

Sporten 0

Brann neste + seriestart Vard  

Vards Andreas Ulland Andersen og Vidar Levinsen fra Radio 102 er gjester i ukens podkastepisode. Det blir selvsagt FKH, der vi både snakker om kampene mot Vålerenga og Lillestrøm, pluss ser fram til møtet med Brann 2. påskedag. I tillegg blir det en solid dose Vard, som serieåpner mandag. Dessuten: Avaldsnes, lokalfotball, Eliteserien Fantasy og engelsk fotball. 

Sporten 0

Seriestart + Avaldsnes- trener Per Inge Jacobsen  

 

Avaldsnes-trener Per Inge Jacobsen er gjest i sofaen sammen med Odd Kåre Grøttland. Vi blir bedre kjent med både Jacobsen og hans Avaldsnes-lag. I tilllegg blir det selvsagt en solid dose FKH og seriestart. Dessuten: okalfotball og kåring av ukens spiller, ukens skrell og ukens smell.

 

Sporten 0

Endelig seriestart!  

 

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland sitter i sofaen under ukens podkast. Det er selvsagt søndagens eliteserieåpning som dominerer sendingen. Selv om det blir mye FKH, er det også plass til Avaldsnes, serieåpning i 4. og 5. divisjon, samt reaksjoner på landskampen. 

 

Sporten 0

Nå begynner alvoret!  

Djerv 1919-trener og tidligere sportssjef i FKH Asbjørn Helgeland er sammen med Odd Kåre Grøttland gjester i ukens podkast. La Manga er over og vi ser fram mot seriestart. I tillegg snakker vi om Djerv 1919s seier i vintercupen, Vard, Avaldsnes, HHK og landslaget. 

Sporten 0

Haris Hajradinovic - FKHs store stjerne?  

 

Radio 102s Vidar Levinsen og sportsjournalist Odd Kåre Grøttland er ukens gjester i podkast-sofaen. Det blir som vanlig en god dose FKH. Vi ser tilbake på de to siste treningskampene mot Viking og Vard, pluss at vi ser framover mot treningsleiren på La Manga. Dessuten: Vard, Avaldsnes, vintercup, HHK, engelsk fotball og lytterspørsmål.

 

Sporten 0

Én brikke igjen i FKH-puslespillet  

 

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland utgjør panelet i ukens episode. FKH og treningskampen mot Nest-Sotra pluss hva laget trenger før seriestart, er utgangspunkt for diskusjonen. I tillegg blir det blant annet lokalfotball, drama fra en hverdag i engelsk championship og håndball.

 

Sporten 0

Var det korrekt å kvitte seg med Antonio Silva?  

 

Håkon André Waage er gjest i ukens podkast og det faktum at FKH nå står uten assistenttrener etter Antonio Silvas avgang er det heteste diskusjonstemaet. I tillegg blir det mye mer FKH-snakk. Vi snakker også om Lars Lagerbäck og hva ansettelsen kan bety for våre lokale landslagsspillere. Det blir dessuten lokalfotball, HHK og Svein Erik Bystrøm.

 

Sporten 0

Midtstopperjakten fortsetter  

FKHs interesse for Branns Fredrik Pallesen Knudsen og midtstopperjakten er et av temaene i ukens podkastepisode, der Ingolf Olsen og Håkon André Waage er gjester. I tillegg ser vi også fram til FKHs første treningskamp for sesongen når laget møter Vidar i Storhall Karmøy torsdag. Dessuten: FKH-damelag, Avaldsnes og lokalfotball, utenlandsproffene og engelsk fotball. 

 

Sporten 0

FKH: 2017-sesongen i gang. Og blir det damelag?  

Årets første podkast er klar. Håkon André Waage og Geir-Å. Kristiansen danner panelet. FKH er i gang med 2017-sesongen. Hvordan er status, hva skjer i midtstopperjakten og hvordan ser startelleveren ut akkurat nå. Vi diskuterer også damelag i FKH, regi, er innom Avaldsnes og Vard, samt tar en tur i lokalfotballen. 

Sporten 0

Gir FKHs nye spillere grunn til å glede seg til en ny sesong?  

Ingolf Olsen og Håkon André Waage er ukens gjester. Vi tar en status på overganger og stall når vi nærmer oss slutten av året. Er panelet fornøyd med FKHs nyinnkjøp? Er det en oppgradering fra i fjor? Og hva mangler? Vi tar også turen innom både Avaldsnes, Vard og lokalfotballen. 

Sporten 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose