Sporten

Sporten

Norway

Sporten er en podcast fra mediehuset Haugesunds Avis. Her diskuterer vi i hovedsak lokal sport, men det hender vi tar noen avstikkere også.

Episodes

Bør Horneland ta over FKH nå?  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens episode. FKH og sviktende formkurve er selvsagt hovedtema. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med både Avaldsnes, Vard, 3. divisjon og 4. divisjon på menyen. 

Sporten 0

Avaldsnes i Champions League og måltørke for FKH  

I ukens episode har vi besøk av Torvastad-trener Lotfi Lazaare. Lazaare har tidligere trent damelagene til både Haugar og Avaldsnes og følger godt med i internasjonal kvinnefotball. Derfor blir det en god prat om Avaldsnes og deres sjanser mot Lyon i Champions League. Men det blir også en FKH og masse annen lokalfotball. 

Sporten 0

Kan Roy Miljeteig være svaret?  

 

Vards daglige leder Rune Lothe er gjest i ukens utgave av podkasten Sporten. Det blir selvsagt en god dose med Vard, både hvor viktig det er å holde seg i 2. divisjon, økonomi og FKH-samarbeid. Men det blir også god plass til FKH-snakk. For hva skjedde egentlig i Kristiansand? I tillegg blir det full lokalfotballrunde og en dose engelsk fotball. 

 

Sporten 0

På tide med spissbytte i FKH?  

I ukens utgave diskuteres det om det er på tide med et spissbytte i FKH, etter Torbjørn Agdesteins svake kamp mot Vålerenga sist. Kampen blir også diskutert og vi ser dessuten framover, både med tanke på Start søndag og spår resten av sesongen. I tillegg blir det alt om dramatikken i lokalfotballen, pluss fotballsamarbeid i Haugesund og en runde på utenlandsproffene. 

 

Sporten 0

Solid mot Molde - ny fest mot Vålerenga?  

FKHs 0-0-oppgjør i Molde og fredagens hjemmekamp mot Vålerenga er hovedtemaene i ukens podkast. Dessuten: Hva kan Einar Utvik jr få til i Vard? Det blir selvsagt full lokalfotballrunde, litt internasjonal fotball og bittelitt sykkel,

Sporten 0

Sølvduell i Molde?  

Skjold-trener og Radio 102-ekspert Håkon André Waage er gjest i ukens podkast. Vi ser fram mot FKHs tøffe bortekamp mot Molde til helga. Det blir som vanlig full lokalfotballrunde. Pluss et aldri så lite blikk på landslaget, der flere er klare for ny landslagssjef. 

Sporten 0

Medaljekamp og Champions League  

FKHs seier mot Brann og Avaldsnes til Champions League er selvsagt de to mest sentrale temaene i ukens podkast. Kan FKH ta medalje? Og hvor langt kan Avaldsnes nå i Champions League. I tillegg blir det selvsagt full lokalfotballrunde. 

Sporten 0

Blir det fest uten Kiss?  

I ukens podkast ser vi selvsagt fram mot FKHs kamp mot Brann lørdag, foran et trolig fullsatt Haugesund stadion. Vi snakker også om sist helgs kamp mot Lillestrøm. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med Avaldsnes i Champions League, Vard, 3. og 4. divisjon. Dessuten rekker vi litt engelsk fotball og golf 

Sporten 0

Er Eirik Horneland rett mann for FKH?  

Eirik Hornelands retur til FKH er ett av temaene når podkasten gjør comeback etter sommerferien. I tillegg til selve ansettelsen blir det diskutert hva Hornelands retur vil bety for FKH, både med tanke på spillestil og spillerstall. Det blir også full lokalfotballrunde pluss litt engelsk ball. Ingolf Olsen fra Radio 102 er gjest. 

 

Sporten 0

Hva skjedde med Mark Dempsey?  

Mark Dempseys avskjed i FKH er selvsagt hovedtema i ukens podkast. Vi har med oss Vidar Levinsen og Håkon André Waage fra Radio 102. Hva skjedde, hvorfor skjedde det, burde det vårt unngått og hvordan ble saken håndtert av FKH? Vi diskuterer også hvem som bør overta skuta nå. I tillegg snakker vi selvsagt litt seieren mot Viking sist helg og ser fram mot møtet med Rosenborg lørdag. 

Sporten 0

Bystrøm og Troost-Ekong til OL  

Det blir litt OL-prat i ukens episode av podkasten Sporten. Sven Erik Bystrøm ble søndag tatt ut til OL. Denne uka skal Janne Kongshavn prøve å klare det samme, når det er OL-kvalik i Stavanger. Dessuten er det nå klart at FKH-kaptein William Troost-Ekong skal representere Nigeria i lekene. Men hvor mange kamper går han glipp av? Og er det virkelig sånn at det er sikkert at han blir i FKH ut sesongen?

I tillegg blir det selvsagt en god lokalfotballrunde, pluss at vi selvsagt snakker litt EM.

Sporten 0

Håvard Nordtveit  

 

West Ham-klare Håvard Nordtveit er gjest i ukens podkast. Det blir en lang prat med Nordtveit helt tilbake til oppveksten i Vats 94. Vi er blant annet innom da han sa nei til Manchester United, da Wenger kom til Haugesund, tiden i Arsenal, da han takket nei til ny kontrakt og heller valgte Tyskland, og ikke minst overgangen til West Ham.

I tillegg til en solid dose Håvard Nordtveit, blir det som vanlig også lokalfotballrunde. Både FKH, Avaldsnes, 3. divisjon og 4. divisjon står på menyen. Vi er selvsagt også innom EM.

 

Sporten 0

EM-spesial  

Vards nestleder Kjartan Øvstedal er gjest i ukens podkast. Det blir hovedvekt på EM, der vi snakket om favoritter, hvem skuffer, hvem vi heier på og hvilke spillere vi gleder oss til å se. Men før vi kommer så langt blir det en god lokalfotballrunde. En Vard-prat, litt FKH og ikke minst 3. og 4. divisjon. 

Sporten 0

Vårens topper og flopper i FKH  

 

FKH fikk en skuffende avslutning på vårsesongen med cuptap mot Bodø/Glimt og 0-1 mot Brann i Bergen. Men sesongen så langt har vært en opptur, mener ukens podkast-panel. 

I tillegg til å snakke om hva som gikk galt mot Brann, triller vi terning for sesongen så langt. Vi kårer også vårsesongens største positive overraskelse, største skuffelse og ikke minst beste spiller. I tillegg blir det overgangsvindu, høstsesongen og ikke minst lokalfotball i bøtter og spann. Vi avslutter med trioen Martin Samuelsen, Christian Gytkjær og José Mourinho.

 

Sporten 0

Stølås for Norge!  

 

Frankrike-proff Søderlund er hjemme på sommerferie og tar seg selvsagt en tur i podkasten. Vi snakker litt om halvåret Søderlund har hatt i St. Etienne og ikke minst hvordan han ser for seg neste sesong. Men hovedpraten blir om FKH. I tillegg blir det som vanlig Avaldsnes, Vard, 3. divisjon og ikke minst den elleville serierunden i 4. divisjon. Pluss litt snacks til slutt. 

 

Sporten 0

Er FKH mer crazy enn de ønsker å være?  

Tor Martin Hegrenes er gjest i ukens podkast. Hegrenes har lang fartstid som trener og spiller, og har en spesiell forkjærlighet for tysk fotball. I tillegg til masse FKH og øvrig lokalfotballsnakk, blir det også Håvard Nordtveit, West Ham og ikke minst Jürgen Klopp. 

Sporten 0

Har innbyttere lov å spise vafler i pausen?  

Ingolf Olsen er gjest i ukens podkast. Det blir selvsagt masseFKH. Tapet mot Viking, hvordan bør Mark Dempsey prioritere lagetmot Åsane og er cupkampen eller seriekampen mot Molde søndagviktigst? Dessuten: Avaldsnes, Vard, 3. divisjon, 4. divisjon ogengelsk fotball, 

Sporten 0

Lokale helter og tidenes beste FKH-start  

FKHs seier mot Stabæk står øverst på agendaen når Sporten inviterer til ny podkast. Lokale helter som Roy Miljeteig og Alexander Stølås er nøkkelpersoner i det som er tidenes sesongstart i eliteserien for FKH. Vi ser dessuten fram mot cupkampen mot Varegg torsdag og lokaloppgjøret mot Viking søndag. Det blir i tillegg Vard, Avaldsnes, masse lokalfotball og en tur over til England. 

Sporten 0

Sporten Xtra!  

Med alt dramaet da FKH vant i Bodø dunker vi til med en aldri så liten ekstrapod. Håkon André Waage og Geir-Å. Kristiansen er på plass i sofaen. Foruten litt godlynt Skjold/Stegaberg-mobbing blir det alt om vill vest-kampen i Bodø. Vi ser dessuten fram mot FKHs hjemmeoppgjør mot Stabæk mandag. 

Sporten 0

Give us a Kiss  

Sportsjournalistene Odd Kåre Grøttland og Geir-Åsmund Kristiansen danner panelet i ukens podkast-episode. Det blir FKH og kjempemissen på Haugesunds stadion, Avaldsnes-smell, Vard-seier, 3. divisjon og drama i 4. divisjon.

Sporten 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose