Sporten

Sporten

Norway

Sporten er en podcast fra mediehuset Haugesunds Avis. Her diskuterer vi i hovedsak lokal sport, men det hender vi tar noen avstikkere også.

Episodes

To tapte poeng  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i sofaen i ukens podkast. FKHs 0-0-kamp mot Sogndal er selvsagt hovedteamet. Alle er enige om at det var to tapte poeng for FKH. Men hvor dårlig var det egentlig og hva gikk galt? Dessuten: Avaldsnes-seier mot Stabæk, Vard, lokalfotball og engelsk fotball. 

Sporten 0

Storseier mot Stabæk og Espen Bull-Tornøes drømmelag  

FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe er gjest i ukens podkast. Vi snakker selvfølgelig om FKHs 3-0-seier borte mot Stabæk. Det blir også full lokalfotballrunde med Avaldsnes, Vard, 3. og 4. divisjon. I tillegg gir Bull-Tornøe oss sitt drømmelag av spillere han selv har spilt med i sin karriere. 

Sporten 0

Viktig FKH-uke + fair play på Åkra  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens podkast. Det blir FKH, Avaldsnes, Vard og lokalfotball, der en spesiell historie på Åkra får mest oppmerksomhet. Vi avslutter med litt engelsk fotball. 

Sporten 0

Fikk bank av Brann - Molde neste  

Tor Martin Hegrenes og Odd Kåre Grøttland sitter i sofaen under ukens episode. Det blir FKH, Avaldsnes, Vard og øvrig lokalfotball. Pluss en dose Champions League.

Sporten 0

Brann neste + seriestart Vard  

Vards Andreas Ulland Andersen og Vidar Levinsen fra Radio 102 er gjester i ukens podkastepisode. Det blir selvsagt FKH, der vi både snakker om kampene mot Vålerenga og Lillestrøm, pluss ser fram til møtet med Brann 2. påskedag. I tillegg blir det en solid dose Vard, som serieåpner mandag. Dessuten: Avaldsnes, lokalfotball, Eliteserien Fantasy og engelsk fotball. 

Sporten 0

Seriestart + Avaldsnes- trener Per Inge Jacobsen  

 

Avaldsnes-trener Per Inge Jacobsen er gjest i sofaen sammen med Odd Kåre Grøttland. Vi blir bedre kjent med både Jacobsen og hans Avaldsnes-lag. I tilllegg blir det selvsagt en solid dose FKH og seriestart. Dessuten: okalfotball og kåring av ukens spiller, ukens skrell og ukens smell.

 

Sporten 0

Endelig seriestart!  

 

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland sitter i sofaen under ukens podkast. Det er selvsagt søndagens eliteserieåpning som dominerer sendingen. Selv om det blir mye FKH, er det også plass til Avaldsnes, serieåpning i 4. og 5. divisjon, samt reaksjoner på landskampen. 

 

Sporten 0

Nå begynner alvoret!  

Djerv 1919-trener og tidligere sportssjef i FKH Asbjørn Helgeland er sammen med Odd Kåre Grøttland gjester i ukens podkast. La Manga er over og vi ser fram mot seriestart. I tillegg snakker vi om Djerv 1919s seier i vintercupen, Vard, Avaldsnes, HHK og landslaget. 

Sporten 0

Haris Hajradinovic - FKHs store stjerne?  

 

Radio 102s Vidar Levinsen og sportsjournalist Odd Kåre Grøttland er ukens gjester i podkast-sofaen. Det blir som vanlig en god dose FKH. Vi ser tilbake på de to siste treningskampene mot Viking og Vard, pluss at vi ser framover mot treningsleiren på La Manga. Dessuten: Vard, Avaldsnes, vintercup, HHK, engelsk fotball og lytterspørsmål.

 

Sporten 0

Én brikke igjen i FKH-puslespillet  

 

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland utgjør panelet i ukens episode. FKH og treningskampen mot Nest-Sotra pluss hva laget trenger før seriestart, er utgangspunkt for diskusjonen. I tillegg blir det blant annet lokalfotball, drama fra en hverdag i engelsk championship og håndball.

 

Sporten 0

Var det korrekt å kvitte seg med Antonio Silva?  

 

Håkon André Waage er gjest i ukens podkast og det faktum at FKH nå står uten assistenttrener etter Antonio Silvas avgang er det heteste diskusjonstemaet. I tillegg blir det mye mer FKH-snakk. Vi snakker også om Lars Lagerbäck og hva ansettelsen kan bety for våre lokale landslagsspillere. Det blir dessuten lokalfotball, HHK og Svein Erik Bystrøm.

 

Sporten 0

Midtstopperjakten fortsetter  

FKHs interesse for Branns Fredrik Pallesen Knudsen og midtstopperjakten er et av temaene i ukens podkastepisode, der Ingolf Olsen og Håkon André Waage er gjester. I tillegg ser vi også fram til FKHs første treningskamp for sesongen når laget møter Vidar i Storhall Karmøy torsdag. Dessuten: FKH-damelag, Avaldsnes og lokalfotball, utenlandsproffene og engelsk fotball. 

 

Sporten 0

FKH: 2017-sesongen i gang. Og blir det damelag?  

Årets første podkast er klar. Håkon André Waage og Geir-Å. Kristiansen danner panelet. FKH er i gang med 2017-sesongen. Hvordan er status, hva skjer i midtstopperjakten og hvordan ser startelleveren ut akkurat nå. Vi diskuterer også damelag i FKH, regi, er innom Avaldsnes og Vard, samt tar en tur i lokalfotballen. 

Sporten 0

Gir FKHs nye spillere grunn til å glede seg til en ny sesong?  

Ingolf Olsen og Håkon André Waage er ukens gjester. Vi tar en status på overganger og stall når vi nærmer oss slutten av året. Er panelet fornøyd med FKHs nyinnkjøp? Er det en oppgradering fra i fjor? Og hva mangler? Vi tar også turen innom både Avaldsnes, Vard og lokalfotballen. 

Sporten 0

FKH: Spillere inn og ut, spillestil og 2017-sesongen  

 

FKH-trener Eirik Horneland er eneste gjest i ukens podkastepisode og i den anledning kjører vi FKH-spesialsending. Det er høysesong for spekulasjoner og overganger. Det blir selvsagt et av hovedtemaene i podkasten. Men i tillegg til spillerlogistikk snakket vi også spillestil, sammetsetning av FKH-laget 2017 og forventninger til kommende sesong. 

 

Sporten 0

Kan presselaget skape trøbbel for FKH?  

Onsdag er det kamp mellom Presselaget og FKH. Ståle Hetland skal lede presselaget sammen med Alf Trygve Velde og Hetland er ukens gjest i podkasten. Det blir selvsagt snakk om pressekampen, men vi tar også en liten oppsummering av FKHs 2016-sesong. Vi avslutter med litt Avaldsnes og Vard. 

Sporten 0

Kjell Sture Jensen og søvnløse netter  

Vard-trener Kjell Sture Jensen er gjest i ukens podkast. Han forteller hvordan han har opplevd den tøffe 2016-sesongen. Det blir også FKH, Avaldsnes, lokal og engelsk fotball.  

Sporten 0

Eirik Ulland Andersen eller Erik Huseklepp?  

 

Seier i siste serierunde gjorde at man slapp skrekkscenarioet med at både Vard og FKH 2 rykket ned fra henholdsvis 2. og 3. divisjon. I ukens episode av podkasten blir samarbeidet mellom klubbene et tema. I tillegg til sesongavslutningene i 2 og 3. divisjon, blir det selvsagt en god dose FKH og Eirik Hornelands hovedtrenerdebut. I tillegg er vi innom Avaldsnes, HHK, engelsk fotball og avslutter med spørsmålet: Hvem ville du helst sett i FKH-drakt: Eirik Ulland Andersen eller Erik Huseklepp?

 

Sporten 0

Bør Horneland ta over FKH nå?  

Ingolf Olsen og Odd Kåre Grøttland er gjester i ukens episode. FKH og sviktende formkurve er selvsagt hovedtema. I tillegg blir det full lokalfotballrunde med både Avaldsnes, Vard, 3. divisjon og 4. divisjon på menyen. 

Sporten 0

Avaldsnes i Champions League og måltørke for FKH  

I ukens episode har vi besøk av Torvastad-trener Lotfi Lazaare. Lazaare har tidligere trent damelagene til både Haugar og Avaldsnes og følger godt med i internasjonal kvinnefotball. Derfor blir det en god prat om Avaldsnes og deres sjanser mot Lyon i Champions League. Men det blir også en FKH og masse annen lokalfotball. 

Sporten 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose