Sportsugen

Sportsugen

Denmark

Din ugentlige podcast der klæder dig på til ugens største sportsbegivenheder i ind- og udland. Et panel bestående af aktive, kommentatorer og redaktører gør dig klogere på begivenhederne og kommer også med bud på, hvem der vinder. Vært: Jacob Panum.

Episodes

Sportsugen episode 29 2016-06-27  

Sportsugen går på sommerferie med et farlig flot program med EM-fodbold, Wimbledon, Tour de France og Formel 1. Ved EM har panelet fokus på stormødet mellem Italien og Spanien, samt Englands opgør mod Island, som har gjort det overraskende godt i sin første slutrunde nogensinde. Wozniacki er med ved Wimbledon - der er massere danskere med i feltet, når rytterne begiver sig ud på 1. etape af Touren og så kommer panelet også omkring Kevin Magnussen og Formel 1-grandprixet i Østrig. Medvirkende: Michael Mortensen, tennisekspert fra Eurosport og Henrik Fallesen og Jens Jacob Juulsager fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 28 2016-06-20  

Går Island videre fra gruppespillet ved EM i fodbold og får Jamie Vardy lov til at starte inde for England? Det er to af de fem skudforsøg, som panelet får om denne uge, hvor det bliver afgjort, hvem der går videre til 1/8-finalerne ved EM i Frankrig. Panelet kommer også omkring DM i cykling, der afvikles i Vordingborg. Medvirkende: Arnela Muminovic, sportsjournalist og 1. divisionsspiller, Søren Reedtz og Anders Hagen fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 27 2016-06-13  

EM i fodbold er i fuld gang og panelet kredser om Zlatans indtog i turneringen, Frankrigs gruppe, som afgøres i denne uge og Tyskland og England, der skal forsøge at vise henholdsvis Polen og Wales, hvem der er storebror. En anden stor begivenhed rammer Frankrig i weekenden - nemlig Le Mans, hvor Danmark er flot repræsenteret med 8 kørere i 24 timers-løbet. Den ene er Jan Magnussen, mens sønnen Kevin skal prøve kræfter med en helt ny bane, når der skal køres det europæiske Formel 1-grandprix i Baku. Medvirkende: Daniel Remar fra BT og Jan Harkamp og Henrik Fallesen fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 26 2016-06-06  

EM i fodbold begynder i Frankrig og panelet kredser om slutrunden og i særdeleshed om værterne, England og Tyskland, som indleder turneringen i denne uge. Med hjælp fra BTs Formel 1-ekspert, Peter Nygaard, ser panelet også frem mod Canadas grandprix og taler om Red Bulls succes. Og så varmes der også op til Tour de France ved at se nærmere på Chris Froome og Alberto Contador, som er i direkte duel i Critérium du Dauphiné. Medvirkende: Sebastian Stanbury fra Tipsbladet og Jan Harkamp og Henrik Falleseb fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 25 2016-05-30  

Jubilæumsudgaven byder på fodbold, håndbold, tennis og atletik. Vi satser på, at hækkeløberen Sara Slott bliver klar til at sæsondebutere i Diamond League og så er det spørgsmålet om det bliver i denne uge, det lykkes Novak Djokovic at vinde French Open for første gang i karrieren? Og så gælder det EM-kvalifikation for både de danske håndbold- og fodboldkvinder, mens det mandlige fodboldlandshold tager - langt væk fra EM - nemlig til Japan for at spille en turnering. Medvirkende: Henrik Liniger og Mikkel Asferg, DR Sporten og Per Colstrup Vinkel, Eurosport. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 24 2016-05-23  

Vi skal have kåret en Champions League-mester i både fodbold og håndbold i denne uge. 'Pokalen med de store ører' ender stensikkert i Madrid - mens håndboldtrofæet kan ende i enten Polen, Frankrig, Tyskland eller Ungarn. Der er også DM-finaler i håndbold mellem Bjerringbro-Silkeborg og Team Tvis Holstebro, der spilles French Open i tennis - uden Wozniacki. Vi skal have placeret de sidste medaljer i Superligaen og så kører Kevin Magnussen Formel 1 i Monacos snævre gader. Medvirkende: Andreas Kraul og Tina Müller, DR Sporten og Per Colstrup Vinkel, Eurosport. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 23 2016-05-17  

I den kommende uge kommer Europa til at summe af store fodboldkampe. I de fem største ligaer er der pokalfinale, og derudover byder Liverpool de forsvarende mestre Sevilla op til dans om Europa League-trofæet. Ugens panel kigger desuden nærmere på hold-VM i badminton, EM i svømning samt DM-semifinalerne i herrehåndbold. Gæster: Ian Marko Fog, Jens Jacob Juulsager og Jonas Schwartz.

Sportsugen episode 22 2016-05-09  

Lykkes det Manchester City at holde sig i top 4 i Premier League og få adgang til Champions League? Det får vi svar på i denne uge, når der bliver lukket ned for sæsonen i Premier League. Der er også sidste spillerunde i Spanien, hvor enten Barcelona eller Real Madrid løber med mesterskabet. Ugens panel taler også om Jakob Fuglsangs muligheder i cykelløbet Giro d'Italia og hvordan Danmark klarer sig ved VM i ishockey. Og så gives der også et frisk bud på, om Kevin Magnussen også kan score VM-point i Formel 1-grandprixet i Spanien. Medvirkende: Lars Bonde, elitechef Danmarks Cykle Union, Jonas Schwartz, TV3 Sport og Frederik Lindved, DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 21 2016-05-02  

Majs første udgave af Sportsugen kigger bl.a. på pokalfinalen i fodbold, hvor titeltørstige AGF møder sejrsvante FC København. I kvindernes håndboldliga skal årets danske mester findes, mens den engelske mester i fodbold sandsynligvis bliver Leicester. VM i ishockey begynder i denne uge, og Danmark får vel den sædvanlige rolle som et hold, der bare skal overleve. Eller kan vi håbe på mere? Endelig runder vi også Champions League i fodbold, hvor der skal spilles retur-semifinaler. I panelet: Jimmy Bøjgaard, kommentator på TV2 Sport, Andreas Kraul, kommentator på DR Sporten og Jens Ole Sørensen, kommentator på DR Sporten og P4 Midt & Vest. Vært: Henrik Liniger

Sportsugen episode 20 2016-04-25  

Sportsugen sætter denne gang fokus på Champions League i fodbold, hvor vi er nået frem til semifinalerne. I den hjemlige superliga mangler der syv runder, og måske er der åbent for lidt spænding i toppen. Formel 1-kørerne kommer til Rusland i denne uge, mens de danske badmintonspillere er taget til Frankrig for at spille EM. Endelig kigger vi på Danmarks største dart-turnering, Denmark Open. I panelet: Marco de los Reyes, Henrik Fallesen og Morten Thunø, alle DR Sporten. Vært: Henrik Liniger

Sportsugen episode 19 2016-04-18  

Endnu en spændende sportsuge venter, og vi ser bl.a. på spansk og dansk fodbold, cykelklassikere og på VM i bænkpres. Panel: Sebastian Stanbury, journalist på TIPS-Bladet, Lars Bonde, sportschef i Danmarks Cykle Union og Jens Jacob Juulsager, kommentator på DR Sporten. Vært: Henrik Liniger

Sportsugen episode 18 2016-04-11  

Får vi en dansk mester i ishockey, inden ugen er omme? Det er et af de fem skudforsøg i denne uges podcast, som også kommer omkring Kevin Magnussen og Kinas Formel 1-grandprix, slutspillet i håndbold, pokalfodbold og de afgørende kvartfinaler i Champions League. Medvirkende: Jimmy Bøjgaard, TV 2 Sport, Daniel Remar, BT Sporten og Tina Müller, DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 17 2016-04-04  

Kommer de danske håndboldmænd med til OL i sommer? Det er et af spørgsmålene til ugens panel, der også taler om US Masters i golf, det legendariske cykelløb Paris-Roubaix, Champions League-fodbold og de danske fodboldkvinders EM-kvalifikationskamp ude mod Polen. Medvirkende: Jeppe Huldahl, golfspiller og ekspert hos Cmore, Søren Reedtz og Marco De Los Reyes fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 16 2016-03-29  

I denne udgave af Sportsugen kigger vi nærmere på det kommende Formel 1-grandprix i Bahrain, hvor Kevin Magnussen får en ny chance for at køre VM-point hjem. Derudover kigger panelet frem mod storkampen i spansk fodbold mellem FC Barcelona og Real Madrid samt DM-semifinaler i ishockey, India Open i badminton og sidste runde i kvindernes håndboldliga. Gæster: Jason Watt, Joakim Frøsig og Frederik Lindved. Vært: Henrik Fallesen.

Sportsugen episode 15 2016-03-21  

I Sportsugen 16 ser vi nærmer på Åge Hareides debut som fodboldlandstræner. Vi kommer også forbi DM-semifinaler i ishockey, foråret i cykelsporten, Guldkamp i Badmintonligaen og Caroline Wozniacki. Gæster: Radiovært Anders Hagen, cykellandstræner Lars Bonde og badmintonspiller Joachim Fischer. Vært: Henrik Fallesen.

Sportsugen episode 14 2016-03-14  

Kevin Magnussen gør comeback i Formel 1, når sæsonen indledes i Melbourne. Får Magnussen point ud af det? Hør buddet fra panelet, der også ser nærmere på de danske håndboldkvinders muligheder for at kvalificere sig til OL, Manchester-derbyet i Premier League, Champions League-opgøret mellem Bayern München og Juventus og en dansk hækkeløbers chancer ved inde-VM i atletik i Portland, USA. Medvirkende: Peter Palshøj og Joachim Boldsen, TV 3 Sport og Gisle Thorsen, Ekstra Bladet. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 13 2016-03-07  

Hvordan kommer det til at gå i søndagens topkamp i Superligaen mellem FC København og AaB i Parken? Hør buddet fra ugens panel, der også ser nærmere på DM-kvartfinalerne i ishockey, All England i badminton, Champions League-opgøret mellem Chelsea og Paris Saint-Germain og de danske håndboldkvindernes to EM-kvalifikationskampe mod Rusland. Medvirkende: Jan Kalborg, DR Sportens Superliga-ekspert, og Jens Jacob Juulsager og Frederik Lindved, kommentatorer fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 12 2016-02-29  

Hvor mange point får FC Midtjylland ud af de to svære hjemmekampe mod AaB og FC København i Superligaen? Det er et af ugens femskudforsøg, hvor panelet også taler om de danske medaljemuligheder ved VM i banecykling og kommer omkring fodboldkvindernes tur til Algarve Cup, VM i skiskydning og Danmarks Davis Cup-kamp i tennis ude mod Georgien. Medvirkende: Lars Bonde, elitechef i Danmarks Cykle Union, og Henrik Liniger og Mikkel Asferg fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 11 2016-02-22  

Gør FC Midtjylland arbejdet færdigt mod Manchester United på Old Trafford og går videre til 1/8-finalerne i Europa League? Det er denne uges store spørgsmål for panelet, som også varmer op til forårspremieren i Superliga og ser frem mod præsidentvalget i FIFA og de kommende Champions League-kampe i både fodbold og håndbold. Medvirkende: DR Sportens Superliga-ekspert Jan Kalborg og kommentatorerne Henrik Liniger og Jens Jacob Juulsager fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

Sportsugen episode 10 2016-02-15  

Så ruller fodbolden i Champions League igen og FC Midtjylland starter hårdt op efter vinterpausen ved at møde Manchester United i Europa League. Sportsugen kommer også omkring hold-EM i badminton, hvor Danmark er guldfavorit og Champions League-håndbold, hvor de danske hold til gengæld får svært ved at gå videre fra gruppespillet. Medvirkende: Fodboldlandsholdsspiller Theresa Nielsen, Brøndby IF, Andreas Kraul og Jens Jacob Juulsager fra DR Sporten. Vært: Jacob Panum.

0:00/0:00
Video player is in betaClose