SSL Dampodden

SSL Dampodden

Sweden

Podcast by SSL Dampodden

Episodes

#31 SSL Dampodden - Guldet rättvist till IKSU!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #31 av podden som sätter damernas superliga i fokus! Med Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson Några av ämnena: # Finalen: IKSU, bäst när det gäller! # SSL gjorde en generationsväxling # Vad händer kring "Silly Season" # Det här vill vi se till nästa säsong!

#30 SSL Dampodden - Mora klara för final där de möter IKSU!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #30 av podden som sätter damernas superliga i fokus samtalar Henrik Vilhelmsson med IKSUs tränare Andreas Harnesk om damernas semifinaler och inför finalen. Några av ämnena: # Varför vinner KAIS Mora över Täby # Vad gör 6-målskytten Therese Karlsson så stor # Varför vann IKSU sin semifinalserie mot Pixbo enligt Harnesk # Hur går tankarna inför finalen # Hur ser IKSUs upplägg ut fram till finalen # Hur kommer matchbilden att se ut i finalen

#29 SSL Dampodden - Vi har en femte och avgörande match!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #29 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Täby besegrar Mora i semifinal 4 och nu väntar en avgörande femte match som avgör vilket lag som möter IKSU i SM-finalen. Vi knyter ihop säcken för semifinal 4 och blickar framåt Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#28 SSL Dampodden - IKSU till final en dramatiskt avslut  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #28 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Idag knyter vi ihop semifinalserien mellan IKSU-Pixbo efter att IKSU gått vidare efter ett dramatiskt avslut. Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#27 SSL Dampodden - Mora kopplar greppet  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #27 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Idag snackar vi om kvällens match mellan KAIS Mora-Täby (semifinal 3)som spelades inför imponerande 3128 åskådare. Några av ämnena: # Därför vann KAIS Mora # Våra tankarna inför Pixbo-IKSU # Vilka spelare har varit bäst i år # Vem är årets tränare enligt oss Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#26 SSL Dampodden - Pixbo vann inför storpublik!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #26 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Idag snackar vi om kvällens match mellan IKSU-Pixbo (semifinal 3)som spelades inför storpublik i Umeå samt blickar framåt mot torsdagens semifinal mellan KAIS Mora-Täby. Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#25 SSL Dampodden - Matchboll för IKSU mot Pixbo  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #25 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Idag snackar vi om kvällens match mellan Pixbo-IKSU (semifinal 2)samt blickar framåt mot morgondagens semifinal mellan Täby-KAIS Mora. Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#24 SSL Dampodden - KAIS Mora-Täby semi 1 på djupet!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #24 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Fullt fokus på semifinal 1 mellan KAIS Mora-Täby. #Varför vann Mora # Täbys fruktade första femma bänkad # Hur kommer semifinalserien att se ut framöver # Lite tankar inför Pixbo-IKSU semi 2 Samt mycket annat i detta avsnitt! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#23 SSL Dampodden - IKSU-Pixbo semi 1 på djupet!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #23 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Fullt fokus på semifinal 1 mellan IKSU-Pixbo. # Vann rätt lag? # Vilka detaljer gjorde lagen bra? # Hur kommer matchbilden att se ut kommande matcher? Samt mycket annat i detta avsnitt! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson.

#22 SSL Dampodden - Vilken spänning det kommer att bli!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #22 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Äntligen har slutspelet dragit igång! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson. Vi går igenom de fyra kvartsfinalserierna och blickar framåt mot två häftiga semifinaler! Var det rätt lag som gick vidare och vilka är favoriter till att nå Globen?!

#21 SSL Dampodden - Inför slutspelet!!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #21 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson. Några av veckans ämnen: # Varför ser tabellen ut som den gör # Varför får Tyresö och Kalmarsund lämna SSL efter ett år # Vilka lag är formstarkast inför slutspelet # Vilket lag kan rubba toppfyra lagen i kvartsfinalerna

#20 SSL Dampodden - Andreas Harnesk ger sin syn på SSL!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #20 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & IKSUs tränare Andreas Harnesk Några av veckans ämnen: # Dalen & Linköping säkrar kontrakt # Många intressanta resultat i veckan # Vad skiljer på IKSU säsong 2016/2017 jämfört med förra året # Varför vinner IKSU serien # Hur tänker IKSU inför slutspelsvalet

#19 SSL Dampodden - Viktiga poäng i bottenstriden  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #19 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ronnie Lindahl. Några av veckans ämnen: # Vilka lag har bäst chans i kvalet till SSL # Tufft i bottenstriden # Oväntade segrar # Viktiga matcher som väntar

#18 SSL Dampodden - Förändringar i trupperna  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #18 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Ronnie Lindahl. Några av veckans ämnen: # Anna Jakobsson # Kommer någon att rå på topp 4? # Malmö tappar på slutspelslagen # Är Linköping på väg att lämna bottenstriden? # Förändringar i trupperna inför att transferfönstret stänger

#17 SSL Dampodden - I huvudet på Anna Jakobsson  

Läs mer på ssldampodden.se Avsnitt #17 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Det här avsnittet är ett specialavsnitt med Endre och Svenska landslagets tidigare stjärna Anna Jakobsson. Några av ämnena vi kommer att prata om: # Vad har Göran Näsström och Harald Hoffman betytt för Endre IF # Annas drömfemma # Bästa minnen från karriären # Annas analys av SSL denna säsong # Vem är vad i landslaget? Besök Annas podd där hon precis som vi fokuserar på damernas SSL! http://anna.ibnytt.se/

#16 SSL Dampodden - Styrkebesked av Endre och Täby!  

Besök oss på www.ssldampodden.se Avsnitt #16 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar i detta avsnitt är Henrik Vilhelmsson & Anna Jakobsson. Några av veckans ämnen: # Täby övertygade återigen mot topplag! # Jessica Eriksson och Karlstad! # Oavgjort i viktig match för Tyresö och Dalen! # Liisa Kokkonen & Sara Steen viktiga pusselbitar för Endre!

#15 SSL Dampodden - Två omgångar under luppen!  

Avsnitt #15 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar är Henrik Vilhelmsson & Ronnie Lindahl. Glöm inte att surfa in på www.ssldampodden.se Några av veckans ämnen: # Ett nedslag i södra och västra allsvenskan # Täbys taktiska seger mot Pixbo # 6 poäng för Warberg! # Karlstad ett lag som bara blir bättre! # Var det SM-finallagen vi fick se?!

#14 SSL Dampodden - Halvtidssummering!  

Besök gärna www.ssldampodden.se och kommentera vad du tycker om podden. I detta avsnitt med Henrik Vilhelmsson och Ove Johansson sammanfattar vi halva serien. Vi delar ut några hårda och mjuka paket.

#13 SSL Dampodden - Imponerande och viktig seger för IBK Dalen!  

Avsnitt #13 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson. Glöm inte att surfa in på www.ssldampodden.se Några av veckans ämnen: # Imponerande och viktig seger för Dalen! # Klassmål när IKSU-Malmö möttes! # Tyresö segrare i viktig match # Vilka målvakter! # Attermo klev in!

#12 SSL Dampodden - Linköping och Rönnby är veckans vinnare!  

Avsnitt #12 av podden som sätter damernas superliga i fokus. Vi blandar stort som smått i våra analyser! Vi som poddar är Henrik Vilhelmsson & Ove Johansson. Några av veckans ämnen: # Moa Andersson en blivande storback! # Rönnbys förvandling mot Mora # Viktiga spelare saknades i Täby # Det gäller att hitta en första femma som leder laget # Överkörningar av Pixbo och IKSU

0:00/0:00
Video player is in betaClose