Stjernenpodden

Stjernenpodden

Norway

Stjernenpodden er en podcast av og med Stjernen Hockey, for Stjernenfans og hockeyelskere i hele Norge.

Episodes

Stjernenpodden Episode 10  

Mikael Mikalsen er gjest denne uken. Vi snakker om tidligere og kommende kamper. Mikael forteller også om hvordan det har vært å komme opp på a-laget og han forteller hvem av han og broren som er best i hockey.

StjernenpoddenEpisode 9  

Dan Nygård er gjest, og han forteller om hvorfor han ble hockeyspiller, hvordan Stjernen har utviklet seg, og vi snakker om tidligere og kommende kamper.

Stjernenpodden Episode 8  

På grunn av tekniske problemer er denne ukens podd en oppsummering av tidligere intervjuer. Men nyheter har vi som vanlig. Vi beklager en litt dårlig podd denne uken, og kommer tilbake med vanlig podcast neste uke!

Stjernenpodden Episode 7  

Victor Backman er gjest denne uken, i tillegg blir det nyheter, i en litt kortere utgave av Stjernenpodden.

Stjernenpodden Episode 6  

Philip Rondahl forteller om seg selv, og Marcus Bryhnisveen oppsummerer Manglerud- og Lillehammer-kampen. Det blir også prat om kampen mot Storhamar og Stavanger.

Stjernenpodden Episode 5  

Stjernen slo Sparta i første seriekamp, og det er i fokus når Jarmo Tolvanen er gjest i ukens podd. I tillegg er Joakim Hjelm ukens profil. Torsdag er det ny kamp mot Manglerud, og vi håper å se alle i hallen.

Stjernenpodden Episode 4  

Sverre Jarild er i studio for å snakke om Winter Classic, og ukens spiller er Marcus Bryhnisveen. Vi snakker blant annet om helgens kamp mot Sparta. Heia Stjernen!

Stjernenpodden Episode 3  

Rune Gulliksen forteller om de nye spillerne, og Adrian Saxrud Danielsen snakker om tiden i Storhamar.

Stjernenpodden Episode 2  

Jarmo Tolvanen og Sander Berg er gjester.

Stjernenpodden Episode 1  

Møt Stjernens nye trenerassistent Jørgen Wahlberg, også blir det prat om kommende sesong og Winter Classic med Trygve Skøien

0:00/0:00
Video player is in betaClose