Stream Team

Stream Team

Denmark

Stream Team er programmet hvor du kan få anbefalinger og advarsler til film og serier i den efterhånden store vide streamingverden. Med de nye betalingstjenester som Netflix, HBO Nordic, Viaplay og Youbio og de gamle kendinge Youtube, Filmstriben, DR.dk og TV2 Play, er streaming blevet en seriøs konkurrent til gammeldags flow-tv.

Episodes

SKAM 3 (gæst: Esben Weile Kjær)  

Ungdomsserien SKAM er blevet norsk tvs største danske hit nogensinde. Vi taler om serien med kunstner Esben Weile Kjær og har også fundet Danmarks måske eneste SKAM-hader. Titler: SKAM (nrk.no), PRINSESSER FRA BLOKKEN (dr.dk), TRANSATLANTICS (Youtube)

QUARRY (Gæst: Søren Høy)  

Vi har besøg af O.G.-anmelder og dokumentarist Søren Høy til en snak om den kritikerroste spædningsserie QUARRY. Vi taler også om Mel Gibsons über-voldelige krigsfilm HACKSAW RIDGE, sæson 2 af RICK & MORTY, amerikanske komikeres reaktioner på Donald Trumps valgsejr samt den i Danmark oversete dokumentarist Dinesh D’Souza.

Transparent 3 (Gæst: Piv Bernth)  

Vi har besøg af DR Drama-bossen Piv Bernth til en snak om diversitet i tredje sæson af TRANSPARENT, anderledes TV-formater i HIGH MAINTENANCE, genial selvfedme i Werner Herzogs nye dokumentar INTO THE INFERNO, og så får vi et bud på hvilke TV-serier DR-chefen ville ønske, hun havde lavet.

DITTE OG LOUISE 2 (gæst: Anne Sofie Espersen)  

Skuespiller Anne Sofie Espersen er med til at diskutere feministisk komik i DRs DITTE OG LOUISE. Vi vurderer også sandsynligheden af skøre fanteorier om hvor tids største seriefænomener. Titler: WEINER (dr.dk), PARTICLE FEVER (Netflix), WESTWORLD (HBO Nordic), SKAM (nrk.no), BREAKING BAD (Netflix), THE WALKING DEAD (HBO Nordic), DITTE OG LOUISE (dr.dk).

THE YOUNG POPE (Gæst: Michael Schøt)  

Vi diskuterer mesterinstruktøren Paolo Sorrentinos The Young Pope og pavens bare numse i denne uges Stream Team! Men hvad kan man gøre når paven er spillet af selveste Jude Law, som kan få selv den mest traditionelle pave-mundering til at ligne noget fra et modeblad. Vi taler også om den længeventede Marvel-film DOCTOR STRANGE, den politiske komedie ALPHA HOUSE og tidens måske bedste dramaserie THE AMERICANS. Vi ringer også til den katolske teolog Iben Thranholm for høre om det er blasfemisk at vise pavens bare numse i en TV-serie.

BLACK MIRROR S.3 (Gæst: Marie Høst)  

Bliver teknologi enden på vores civilisation? Sammen med ekspert i digitale medier Marie Høst leder vi efter svaret i den dystopiske antologiserie BLACK MIRROR hvor 6 forskellige sci-fi-fortællinger sætter alt lige fra popularitets-rating og cyber-afpresning på spidsen. Vi sender også Kasper ind i en Virtual Reality-verden med appen WITHIN, og så anmelder vi både HBO Nordics nye komedieserie INSECURE og den uhyggelige dokumentar 13TH om USA's fængselssystem. Velkommen til en dyster - men også hyggelig - omgang Stream Team.

DIVORCE (gæster: May El-Toukhy & Maren Louise Käehne)  

Sarah Jessica Parker fra SEX AND THE CITY er tilbage på den anden side af hendes happy end med skilsmisseserien DIVORCE. Vi får besøg af instruktør May El-Toukhy og manuskriptforfatter Maren Louise Käehne, der er i gang med at udvikle en skilsmisseserie for DR. Vi diskuterer også, hvor meget Netflix kan bestemme over vores anmeldelser. Og så taler vi om Oliver Stones film om verdens mest berømte whistleblower Edward Snowden, parforholdsmumblecoreserien EASY og true crime dokumentaren Amanda Knox. Titler: SNOWDEN (biografen), SCENER FRA ET ÆGTESKAB (Filmstriben), EASY (Netflix), AMANDA KNOX (Netflix), SEX AND THE CITY (HBO Nordic), DIVORCE (HBO Nordic).

WESTWORLD (Gæst: Storm og Anders Lund Madsen)  

Vi har Storm og Anders Lund Madsen tilbage i studiet til en snak om året mest ventede serie, sci-fi-serien WESTWORLD (HBO Nordic). Vi taler også om 3. sæson af SKAM (nrk.no), Tim Burtons nyeste biograffilm MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN, den nyeste Kiefer Sutherland-serie DESIGNATED SURVIVOR (Netflix) og så ringer vi til Frederik Cilius fra Den Korte Radioavis til en snak om spoilers og mandehgørm i DEN STORE BAGEDYST (dr.dk).

LUKE CAGE (gæst: Al Agami)  

Netflix gør LUKE CAGE til hiphop-superhelt i hans nye serie. Vi diskuterer Harlem som setting, ubrydelig hud som superkræft og Mahershala Ali som superskurk med raplegenden Al Agami, der også anbefaler Alan Watts-videoer du kan se på Youtube. Vi taler også om ny MMA-reality og konstaterer, at det stadig svært at finde de rigtige ord om Holocaust. Titler: THE ULTIMATE FIGHTER (Viaplay), ALAN WATTS: ON BEING GOD (Youtube), BETWEEN TWO FERNS (Youtube), SON OF SAUL (Blockbuster), LUKE CAGE (Netflix)

EMMY 2016 (gæster: Lasse Rimmer & Ulla Essendrop)  

Vi er taget overtrætte i studiet efter at have dækket Emmys hele natten. Vi taler om hvem der fik priser, hvem der blev snydt og selvfølgelig ikke mindst - Susanne Biers triumf i instruktørkategorien! Titler: EMMY 2016 (TV2 Play), DEN STORE BAGEDYST (dr.dk), STARRED UP (Netflix), THE ROAST OF JUSTIN BIEBER (comedydirect.com)

BETTER THINGS (gæst: Petra Nagel)  

Vi anmelder Louis CK og Pamela Adlons nye komedieserie BETTER THINGS med Petra Nagel fra DR3s PETRA DATER HELE VERDEN. Vi taler også om en ny modelthriller, amerikansk og dansk comedy og Petra afslører, at hun har fået en kæreste. Vi spørger hende, hvordan han har det med at se hende date hele verden.

Titler: PETRA DATER HELE VERDEN (dr.dk), THE MODEL (Viaplay), SHHH (live), ANTHONY JESELNIK: THOUGHTS AND PRAYERS (Netflix), BETTER THINGS (HBO Nordic), JUNGLEBOGEN (bio)

SWEDISH DICKS (Gæst: Mikkel Kryger)  

Vi har besøg af TV-vært Mikkel Kryger til en snak om Viaplays første egenproduktion, SWEDISH DICKS. Vi taler også om selvudslettende football-talenter i Netflix-dokumentaren Last Chance U, Amy Schumers stand-up-show i Forum, Mike Tysons selvudleverende UNDISPUTED TRUTH, Kenzo- og Joe & The Juice-reklamer og så ringer vi til Soundvenues filmredaktør der har 5 gode råd til DR Drama efter de har valgt at skrotte Nordic Noir-genren.

THE NIGHT OF (gæst: Lise Ulrich)  

HBOs nye krimihit THE NIGHT OF er halvt barskt fængselsdrama, halvt blodigt mordmysterium. Vi diskuterer med Lise Ulrich om det går op i en højere fængslende enhed eller om det bliver et blodigt rod. Vi taler også om en ny hajgyser, hvordan man bedst laver en troværdig film om at blive til en hummer og komikeren, der fik Bill Cosby ned med nakken. Og så har vores gæst talt med kæmpestjernen John Turturro om katte. Titler: HANNIBAL BURRESS: COMEDY CAMISADO (Netflix), THE SHALLOWS (biografen), THE LOBSTER (biografen), THE NiGHT OF (HBO Nordic)

THE GET DOWN (Gæst Per Vers)  

Vi har besøg af rapperen Per Vers og anmelder den dyreste Netflix-produktion nogensinde, nemlig Baz Lurhmanns hiphop-serie THE GET DOWN. Vi taler også om norske LILLYHAMMER, den hypede spændingsfilm 10 CLOVERFIELD LANE, den mislykkede superheltefilm SUICIDE SQUAD og sidste uges Louis CK-show i Forum.

LOOKING: THE MOVIE (gæst Michael Bo)  

Efter to sæsoner slutter San Fransisco-serien LOOKING af med en film. Vi diskuterer om den er banebrydende nuanceret eller et konservativt forsøg på at få homoseksuelle til virke lige så kedelige som alle andre. Vi taler også om krimiserien DICTE, der tager en oprigtigt overraskende drejning, en ny ondskabsfuld skolekomedie af holdet bag EASTBOUND AND DOWN og Viggo Mortensens nye film, CAPTAIN FANTASTIC. Michael Bo fra Politiken er gæst.

Titler: VICE PRINCIPALS (HBO Nordic), CAPTAIN FANTASTIC (biografen), EASTSIDERS (Netflix), DICTE 3 (TV2 Play), LOOKING: THE MOVIE (HBO Nordic)

AMERICAN CRIME STORY (Gæst: Ditte Okman)  

Stream team får besøg af dronningen af sladder, Ditte Okman, (fra programmet Det, vi taler om) til en snak om serien AMERICAN CRIME STORY, der handler om den mest spektakulære retssag i amerikansk historie - nemlig mordsagen mod fodboldspilleren O.J. Simpson. Vi taler også om Emmy-nomineringer, dårlige toere og advokatserien SUITS, der er løbet helt af sporet. Titler: ZOOLANDER 2 (Blockbuster), TED 2 (Blockbuster), SUITS 4 (Netflix), DAVID CROSS: MAKING AMERICA GREAT AGAIN (Netflix), AMERICAN CRIME STORY: THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON (Blockbuster)

STRANGER THINGS (Gæster: Anders Ølholm og Ask Hasselbalch)  

Stream Team er ramt af nostalgi til 80'erne og anmelder sammen med manuskriptforfatter Anders Ølholm og instruktør Ask Hasselbalch den Spielberg-inspirerede Netflix-serie STRANGER THINGS. Vi taler også om den nye version af GHOSTBUSTERS, animationsserien GRAVITY FALLS, fænomenet af en teenageserie SKAM, thrilleren HIDDEN og dårlige sæsonafslutninger på serier (we see you, Penny Dreadful!).

GAME OF THRONES S. 6 (Gæster: Anders Lund Madsen og sønnen Storm)  

Vi har besøg af Anders Lund Madsen, som er blevet udfordret af sin søn, Storm, til at se ét afsnit af Game of Thrones. Til gengæld skal Storm se ét afsnit af Anders’ favoritserie, Luksusfælden. I den ene serie dør folk på stribe og i den anden udstilles folks dårlige økonomi - betyder det at er vi dårlige mennesker? Det forsøger vi at finde ud af ved at ringe til hjerneforsker Peter Lund Madsen, som både kender den menneskelige psyke samt sin bror og nevø særdeles godt.

På trods af Anders anmelder vi hele sjette sæson af GAME OF THRONES (vi spoiler fra 46:42 i podcasten hvilket svarer til kl 21:51 i radioen) som for alvor fik folk op og køre i de to sidste afsnit. VI taler også om den danske gyserfilm SORGENFRI, det brutale pengeprogram LUKSUSFÆLDEN samt hvilke sommerserier, vi glæder os til.

Vi holder i øvrigt sommerferie i juli, men vender stærkt tilbage i starten af august.

PREACHER (Gæst: Cav Bøgelund)  

Tegneserien PREACHER er blevet omdannet til en ny kultserie af Seth Rogen, men er den gal eller genial? Vi har inviteret instruktør og tegneserieekspert Cav Bøgelund i studiet til at hjælpe os med at fælde en dom. Vi taler også om den norske ungdomsserie SKAM, den britiske og yderst ydmygende serie PEEP SHOW, og så græder vi salte tårer over skuffelsen, der er X-MEN: APOCALYPSE. Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb

0:00/0:00
Video player is in betaClose