Episodes

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid 2016-02-10  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt 2016-01-25  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR 2016-01-24  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

Stress af med DR3 - Åndedræt 2016-01-19  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

Stress af med DR3 - Morgenmeditation 2016-01-02  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise guide dig i to meditationer. Den første tager udgangspunkt i den tid vi lever i, den anden giver dig den bedst start på din dag.

Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning 2015-11-01  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob give dig hjælp mod akut stress, vise dig øvelsen 'nauli', og Uffe vil guide dig til at spise et æble med fokuseret nærvær.

Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning 2015-10-24  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora fortælle dig om sine ASMR-favoritter, og Per vil guide dig til at spise chokolade med fokuseret nærvær.

Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR 2015-10-20  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora hjælpe dig til at falde i søvn, og Louise vil give dig en følelse af samhørighed.

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse 2015-10-19  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

Stress af med DR3 - Bevægelse 2015-07-05  

Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

0:00/0:00
Video player is in betaClose