STYLEBY Beautypodd

STYLEBY Beautypodd

Sweden

Välkommen in bakom kulisserna i skönhetsvärlden. Här diskuterar precis allt vi anser vara skönhet – från den snyggaste makeupen, skönhetsmat och serum-nörderi till större frågor som skönhetsideal, hur social medier förändrar vår syn på vårt eget utseende eller hur en doft egentligen påverkar våra känslor. Podden drivs av STYLEBY:s egna skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tillsammans med STYLEBY-vännen Camilla Åstrand – skönhetsfantast, personlig stylist och PR-ansvarig för ett av Sveriges största modeföretag.

Episodes

Kärleksavslöjandet och hormondofterna  

Vad är det som gör att vi känner attraktion? Anledningen får Camilla att öppna upp sig om sitt förhållande. Anja avslöjar resultatet av sitt DNA-test.

Dirty French och bästa foundationnyheterna  

Beskrivning: Felet med senaste Vogue-omslaget, Camillas badrumsinredning, sanningen bakom mineralsminket och allt om hur du hanterar penslar och borstar som ett proffs.

Gäst: Columbine Smille  

Skvaller från modeveckan och alla hemligheter bakom modechefen Columbine Smille snygga beautylook.

Lyster innefrån och ut  

Camilla har hittat den perfekta blonda nyansen och Anja har testat tortyrträning. Hälsogurun Renée Voltaire gästar och berättar om den bästa naturliga hudvården – både på insidan och utsidan.

Kunglig munmassage och snabbt jobbsnygg  

Hur gör man för att alltid se representativ ut på jobbet? Camilla och Anja pratar om allt ifrån hur man man smartast förbereder sig inför viktiga dagar till vad man ska ha på skrivbordet för att alltid se fräsch ut på jobbet.

Budgetknep och hudvårdslöften  

Överlev januari med utseendet i behåll - Anja och Camilla tipsar om allt från billig och nyttig mat till bästa budgetprodukterna. Dessutom kommer STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh och berättar om sitt nyårslöfte.

Snyggyogan  

Nyårslooken, Skam-makeupen och Koreansk hudvård diskuteras. Dessutom gästas avsnittet av en yogaexpert som ger alla tips du kan behöva för att börja yoga.

Ta kontroll!  

Anja berättar om en separation, pratar paleo och ger tips om de bästa hälsoböckerna. Camilla lär dig säga nej och därmed minska stressen.

Gäst: ELIN KLING  

STYLEBYs grundare Elin Kling gästar Beautypodden och berättar allt om sina skönhetsrutiner och favoritprodukter.

Hälsohacks  

Anja har varit på Victoria’s Secret Fashion Show och ger allt skvaller plus detaljerna till skönhetslooken. Camilla rapporterar från New York och Paris. Dessutom ger Anja alla sina bästa tips för att göra december hälsosammare.

Besatt av bryn  

Anja har varit och fixat brynen och delar med sig av de smartaste expertknepen för snygga bryn. Camilla är i New York och ger en rapport från de senaste hälsotrenderna från äpplet.

Plutiga läppar  

Knep för att lyckas med håruppsättningen, spännande nyheter och trender från shönhetsbranschen, samt alla trick för vackra, återfuktade läppar – hela vintern.

Alltid vardagssnygg  

Gör vardagen lite extra härlig! Anja och Camilla bjuder på sin bästa knep som underlättar att vara vardagssnygg.

Äckligt bra hudvård  

Hur räddar man hyn i snöovädret? Och vad kan moderkaka, jästsvamp och valsperma göra för din hy? Svaren har du i veckans avsnitt.

Heta källor  

Anja är i Tokyo och rapporterar om de japanska skönhetsritualerna. Medan Camilla har varit i New York och berättar om den inspirerande skönhetsstilen äpplets karriärkvinnor har.

Mjuk hud och kroppsaktivism  

Hur får man len och vacker hud från topp till tå? Anja ger sina bästa tips. Dessutom diskuteras inspirerande blogginlägg kring kroppen. Ansiktsbehandlingar hinner också recenseras och Camilla pratar den perfekta skönhetspackningen.

Foundationknep och hudvårdsproblem  

Bästa basknepen som fixar den perfekta, naturliga looken. Dessutom diskuteras fördelarna med snigelslem, vilka hudvårdsprodukter som faktiskt är viktigast och den ultimata handbagagepackningen.

Makeupskvaller  

De senaste trenderna och skrämmande kändisskvaller från modeveckorna. Dessutom pratar Anja och Camilla om bästa föningsstället i Stockholm och hur man bäst stöttar Rosa bandet.

Paris-special  

Franska kvinnors skönhetshemligheter och Paris bästa skönhetsshopping

0:00/0:00
Video player is in betaClose