STYLEBY Beautypodd

STYLEBY Beautypodd

Sweden

Välkommen in bakom kulisserna i skönhetsvärlden. Här diskuterar precis allt vi anser vara skönhet – från den snyggaste makeupen, skönhetsmat och serum-nörderi till större frågor som skönhetsideal, hur social medier förändrar vår syn på vårt eget utseende eller hur en doft egentligen påverkar våra känslor. Podden drivs av STYLEBY:s egna skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tillsammans med STYLEBY-vännen Camilla Åstrand – skönhetsfantast, personlig stylist och PR-ansvarig för ett av Sveriges största modeföretag.

Episodes

Besatt av bryn  

Anja har varit och fixat brynen och delar med sig av de smartaste expertknepen för snygga bryn. Camilla är i New York och ger en rapport från de senaste hälsotrenderna från äpplet.

Plutiga läppar  

Knep för att lyckas med håruppsättningen, spännande nyheter och trender från shönhetsbranschen, samt alla trick för vackra, återfuktade läppar – hela vintern.

Alltid vardagssnygg  

Gör vardagen lite extra härlig! Anja och Camilla bjuder på sin bästa knep som underlättar att vara vardagssnygg.

Äckligt bra hudvård  

Hur räddar man hyn i snöovädret? Och vad kan moderkaka, jästsvamp och valsperma göra för din hy? Svaren har du i veckans avsnitt.

Heta källor  

Anja är i Tokyo och rapporterar om de japanska skönhetsritualerna. Medan Camilla har varit i New York och berättar om den inspirerande skönhetsstilen äpplets karriärkvinnor har.

Mjuk hud och kroppsaktivism  

Hur får man len och vacker hud från topp till tå? Anja ger sina bästa tips. Dessutom diskuteras inspirerande blogginlägg kring kroppen. Ansiktsbehandlingar hinner också recenseras och Camilla pratar den perfekta skönhetspackningen.

Foundationknep och hudvårdsproblem  

Bästa basknepen som fixar den perfekta, naturliga looken. Dessutom diskuteras fördelarna med snigelslem, vilka hudvårdsprodukter som faktiskt är viktigast och den ultimata handbagagepackningen.

Makeupskvaller  

De senaste trenderna och skrämmande kändisskvaller från modeveckorna. Dessutom pratar Anja och Camilla om bästa föningsstället i Stockholm och hur man bäst stöttar Rosa bandet.

Paris-special  

Franska kvinnors skönhetshemligheter och Paris bästa skönhetsshopping

Allt för ögonen  

Vad kan man göra åt rynkorna runt ögonen? Och vilken är den bästa concealern? Anja och Camilla svarar på läsarfrågor om ögonen, pratar lösögonfransar, tipsar samtidigt om de bästa mascarorna och hur man lyckas med ögonskuggan.

Det senaste från doftvärlden  

De senaste från doftvärlden, Anja listar höstens mest hypade doftsläppen och Camilla berättar när hon blev charmad av Ben Gorham. Dessutom diskuteras den listiga marknadsföringen bakom dyra dofter. Anja avslöjar också vad hon packar i gymväskan och de bästa mellanmålen för och efter träning.

Hälsopepp och skönhetskris  

Sommarprodukterna som får hänga med i höst och nya träningstag - Anja och Camilla gör upp hälsoplaner, diskuterar Victoria Beckhams makeupkollektion och mycket mer.

Makeupmagi  

Snyggaste kläd- och läppstiftkombinatioerna, knäppa koreanska makeupknep, och om contouringens död - Anja ger sin senaste makeupspaningar och Camilla rapporterar från Guldknappen och Fashion Week.

Partyplanen  

Allt inför festen - Camilla och Anja ger sina smartaste tips för en lyckad festlook, från en hållbar makeup till bästa bakisknepen.

Best of budget  

Knepen och produkterna som inte ruinera dig - Anja och Camilla ger sina allra bästa tips. Dessutom diskuteras Louis Vuitons doftsläpp, Victoria Beckhams makeupkollektion, vad en håramineralanalys är och Camillas besök hos hudterapeuten.

Skönhetsmaten  

Hur ska man äta för vacker hy? Anja tipsar om den bästa beautymaten och Camilla har träffat hudvårdsgurun Ole Henriksen som berättar hur du med hjälp av kost och hudvård får en fantastisk glow. Dessutom massor av tips för en hälsosam nystart!

Mani, pedi och skönhetspiller  

Nya nagletrender och höstens hetaste makeupkollektion avhandlas, dessutom diskuteras vilka vitaminer som ger bäst skönhetseffekt.

Svaren på era beautyproblem  

Anja och Camilla tar paus i semestern och svarar på lyssnarnas bästa beautyfrågor - allt från den perfekta sommarlacket till smartaste budgetköpen och maten som gör dig vackrare.

Nakenchock  

Bästa tipsen för att att bli mer bekväm naken – allt från hur du vårdar kroppen till struntar i nojjorna. Dessutom avhandlas stjärnmakeupartisten Charlotte Tilbury och taxfreeshopping.

0:00/0:00
Video player is in betaClose