Succesfulde danske iværksætter historier (Sæson

Succesfulde danske iværksætter historier (Sæson

Denmark

Kig med når nogle af Danmarks mest succesfulde iværksættere fortæller om iværksætteri, og ikke mindst deres historie fra idé til succesfuld online virksomhed.

Episodes

Succesfulde danske online iværksætter historier  

Kig med når nogle af Danmarks mest succesfulde iværksættere fortæller deres historie fra idé til succesfuld online virksomhed.

Dinero, af medstifter Martin Thorborg  

Hør serieiværksætter Martin Thorborg fortælle historien om Dinero – Regnskab programmet til at små og mellemstore virksomheder. Hvordan virksomheden på to år fik 69.000 virksomheder signet op igennem alternativ markedsføring, og hvorfor kundesupporten er den vigtigste afdeling.

Podio, af medstifter Kasper Hulthin  

Podio er stiftet i 2009 og solgt til Citrix i 2012 for 300 mil. Hør Kasper Hulthin fortælle historien med lancering i San Francisco, rekruttering af fans igennem events i 18 byer verden over til salg og exit.

Umbraco, af stifter Niels Hartvig  

Få historien om hvordan Umbraco er blevet til et af verdens mest udbredte Content Management Systemer - fra idé til 1.000 installationer om dagen. Det handler om overbevisning, principper, at begå fejl og følge værdierne - og ikke mindst at følge drømmen.

Miinto, af medstifter Konrad Kierklo  

Få historien fra 2009 hvor idéen om Miinto bliver til og følg den eksplosive udvikling med op og nedture undervejs frem til idag, hvor Miinto har + 2.000 forhandlere i 4 lande.

Sitecore, af medstifter Lars Fløe Nielsen  

Se interviewet med Sitecore medstifter Lars Fløe Nielsen, hvor han fortæller om hvordan Sitecore blev skabt og voksede sig til den store succes, det er i dag med 900 medarbejdere, 20 internationale salgskontorer og aktivitet i 50 lande.

Boligportal.dk, af medstifter Henrik Dideriksen  

Få historien om Boligportal.dk, fra studieprojekt til millionomsætning og exit.

Bilbasen.dk, af tidl. direktør Kenneth Andersen  

Se interviewet med Bilbasen.dks tidl. direktør, der fortæller om vejen fra startup til succes.

Wupti.com, af medstifter Claus Kristensen  

Hør historien om, hvordan Wupti.com gik fra idé til succes, når Vertica interviewer medstifter Claus Kristensen. (Desc)

0:00/0:00
Video player is in betaClose