#SuckMyStyle

#SuckMyStyle

Sweden

Londonbaserade Fashionistan Morris Isfeldt svarar på frågor om trender inom stil, mode, design, arkitektur, musik etc. Frågorna postas på #SuckMyStyle. Av och med Magnus Thomson och David Silva, som tidigare humoriserat ihop med musikprojekt inom ramen för Varanteatern och Tyskarna Från Lund. Följ Morris Isfeldt och Suck My Style på Twitter och Instagram: @morrisisfeldt.

Episodes

9. En kändis i studion  

Morris imponeras av att ha sett Anna Charlotta Gunnarsson i "The Girl with the dragon tattoo." Dessutom blir det en rapport från Morris medverkan på Svensk Forms Pecha Kucha på Stockholm Design Week.

8. Sa han tacos precis?  

Vilka trender är det som gäller för 2014? Gäst: den svenska trendgurun Stefan Nilsson från Trendgruppen går upp i ringen mot Morris Isfeldt. Det blir bl a trendgnabb om dataspelsfashion, manetbuffér och om hur programledaren David Silva kommer se ut i framtiden.

7. Julgran i jakaranda  

En julspecial som avhandlar att Julen är otrendig och att årets julklapp är ett litet djur. Morris berättar om hur han fick julkänslor av ett pro bono street art-projekt med designern Eero Koivisto i fickludd. Det delas också ut en oväntad julklapp.

6. Diakité - är det ett taget namn?  

Rapartisten Jason ”Timbuktu” Diakité är gäst i avsnittet. Morris Isfeldt rappar och berättar om sitt västafrikanska ”Trendiest Tribe”. Det blir också prat om att åka skateboard med stil, designade blöjor och om Sveriges äldsta band Damn!

5. Ska vi prata om Dizzee Rascals göt?  

Morris Isfeldt kopplar på sin långa karisma och försöker imponera på Ametist Azordegan genom att utlova en guidad tur på tu man hand till The Crusty London. Det blir också Dizzee Rascals göt, Henok Achidos nya stil och om det är tillåtet att ha kvinnor i podcasts. Detta avsnitt av #SuckMyStyle är klippt i Berlin.

4. Du och jag, Daniel  

En övertänd Morris Isfeldt pratar om sina känsliga hälar av kristall, extravaganta city boots, accentfärgen off-orange, basketspelaren och designern Karim Rachid och om sin likhet med Robbie Williams. Dessutom visar Morris exklusiva bilder från sitt Instagramkonto.

3. Jesus hade numret till kändistaxi.  

Det tredje avsnittet av #SuckMyStyle gästas av Helle Klein, präst och chefredaktör på Dagens Arbete. Morris och Helle diskuterar vit ketchup, jeans av furu och Zlatan. Morris berättar även om den nya trenden med klubbmusik med instrument som inte finns.

2. "I vanliga fall brukar jag inte lyssna när du pratar"  

I det andra avsnittet av #SuckMyStyle får vi bland annat höra Morris berätta om hur han ansar sin Social Media Garden, den svenska OS-dräkten i Sotchi och om att vara inlåst i en underjordisk bunker med grundaren av Dressman.

1. "Schack har trendat i 2000 år - hur gammal är du?"  

I premiäravsnittet av #SuckMyStyle berättar Morris Isfeldt om sin annorlunda vardag i London, hundgårdsmarinerad havsaborre och om satta människor är anpassade för modekläder.

0:00/0:00
Video player is in betaClose