Sunnmørsball

Sunnmørsball

Norway

Sunnmørsball er en podcast laget av sportsgruppa i Sunnmørsposten.

Episodes

Podkast - Trond Fredriksen og Frode Fagermo  

Ellevte episode av Sunnmørsball. Denne gangen er det Trond Fredriksen og vår fotballekspert Frode Fagermo som er gjester. Vi er endelig tilbake igjen med Sunnmørsball etter hele ni måneders pause, og da er det på tide å oppsummere hva som har skjedd siden den gang. Fredriksen forteller om sine tanker rundt overgangsvinduet, hvorfor eliteserien er bedre enn noen gang og hvorfor AaFK har hatt en så stor framgang siden i fjor.

Podkast - Amund Skiri og Reidar Vågnes  

Tiende episode av Sunnmørsball. Denne gangen er det Amund Skiri og Reidar Vågnes som er våre gjester. Vi går gjennom status i fotballen på Sunnmøre noen uker før seriene avsluttes. Vi starter i eliteserien med AaFK og jobber oss nedover til 5. divisjon.

Podkast - Henrik Hoff og Frode Fagermo  

Niende episode av Sunnmørsball. Denne gangen er det klubbdirektør Henrik Hoff i AaFK og Sunnmørspostens fotballekspert Frode Fagermo som diskuterer den alvorlige situasjonen klubben befinner seg i.

Podkast - Hans-Erik Eriksen  

Åttende episode av Sunnmørsball. Denne gangen er det Hødd-trener Hans-Erik Eriksen som er gjest i vår podkast. Han forteller om hvordan han gikk fra å være "barnestjerne" med aldersbestemte landskamper til å "kun" bli kaptein i lille Follo FK. Eriksen takket også nei til spill for Evertons juniorlag på 90-tallet, og det er noe han angrer på hver eneste dag.

Podkast - Øyvind Vebenstad  

Sjuende episode av Sunnmørsball. Arrangementssjef Øyvind Vebenstad i AaFK leder sin stab av frivillige for siste gang mot Vålerenga på søndag. Han skal jobbe i klubben ut juni før han skal jobbe i Politiet. Vebenstad forteller om hva som har holdt han gående siden 2003. Arrangementssjefen deler flere gode historie om både Adin Brown og Kjetil Rekdal. Sportsjournalist Eirik Nesset Hjelvik er programleder, mens kollega Kristian Stenerud også er gjest i denne utgaven av Sunnmørsball.

Podkast - Erling Ytterland  

Sjette episode av Sunnmørsball. Denne gangen er det spillerutvikler i AaFK, Erling Ytterland, som gjester vår podkast. Eirik Nesset Hjelvik og Kristian Stenerud fra Sunnmørsposten er også med. Vi diskuterer alt fra spillerutvikling til historier fra "Yttis" sin karriere. Ytterland var kjent for å være en spilloppmaker som lagde trøbbel for både sine egen lagkamerater og motstanderne.

Podkast - Fredrik Aursnes  

Sunnmørspostens podkast har denne gang tatt turen til Romsdalen i forkant av Molde - Aalesund. Vi møter Fredrik Aursnes, som blant annet forteller om sine litt spesielle planer om å starte pub i hjembygda.

Sunnmørsball - Breddefotball  

Fjerde episode av Sunnmørsball. Vi har beveget oss bort fra toppfotballen over til breddefotballen på Sunnmøre. Denne gangen har vi hatt besøk av Rollon-trener Alexander Løwensprung og Spjelkavik-trener Frode Fagermo. Vi har diskutert ressursbruk i breddefotballen, hvorfor vi elsker breddefotball og trenerne har delt morsomme historier fra sine egne karrierer.

Sunnmørsball - Hødd-gutta før seriestarten  

Tredje utgave av Sunnmørsball. Vi har tatt turen til Ulsteinvik der Hødd snart er klare for serieåpningen. Hugues Wembangomo, Michael Karlsen og Vegard Heltne forteller om forventningene til årets sesong og deler flere historier fra det indre Hødd-livet. Blant annet om da Kazeem Ahmed ble sendt hjem fra trening og dagen derpå ga en svær katt all skyld.

Sunnmørsball - John Arne og Bjørn Helge Riise  

Andre episode av Sunnmørsball. John Arne og Bjørn Helge Riise skal endelig få spille sammen i AaFK. Brødrene forteller om forventningene til årets sesong, hvordan det var å spille sammen på landslaget, hvem den beste spillerne de har spilt sammen med og hva de angrer mest på i karrieren sin.

Sunnmørsball - Trond Fredriksens forventninger til AaFK før sesongstart  

Første episode av Sunnmørsball. Hvilke forventninger har AaFK-trenerne Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtoft før sesongen? Vi traff dem under AaFKs treningsleir på Malta. De avslører også hvordan det var å spille mot hverandre da de selv var aktive. Trond Fredriksen forteller om hvordan Fjørtoft fikk ham til å innse at fotballkarrièren var over.

0:00/0:00
Video player is in betaClose