Superlife Podcast

Superlife Podcast

Sweden

Trivia, skrönor och populärkulturella iakttagelser.

Episodes

S02E08: Kvantmagiska glasögon, Håkans snickerietlåt och Burkinibråk.  

Boy, oh boy! Hoppas inte ni tröttnat på dom där tjommarna som tror kvantmekanik botar alzheimer? Inte? Bra, för vi pratar om dom cirka halva avsnittet! … Nåja, det finns massa annat gôtt i gröten också! PUSS!

Inlägget S02E08: Kvantmagiska glasögon, Håkans snickerietlåt och Burkinibråk. dök först upp på Superlife II.

S02E07: Allt om Hitler, Din & Min Kokbok och obligatoriskt Poképrat.  

EXTRAINSATT! Vi kände att vi behövde prata om det där fenomenet som alla håller på med (i 2-3 veckor till). Det där med bollar, ni vet… Det blev en rökare på 2.5 timmar IGEN. Ha en grym dag och glöm aldrig det mannen sa till Hammarin: ”You don’t have a wife because you’re a c*nt!” […]

Inlägget S02E07: Allt om Hitler, Din & Min Kokbok och obligatoriskt Poképrat. dök först upp på Superlife II.

S02E06: Keplers röv, att frysa ner sig och Hammarins ryska fans.  

Hurra hurra, vad det är roligt i Moskva! Inte en chans att ni trodde vi skulle vara tillbaka så snart igen va?! Det säger nog mer om oss än om er, iofs. Nåja! Det här avsnittet är sjukt fylligt, och precis lika tramsigt som det brukar. Elin berättar om sex, Fredrick blir salongsberusad och försöker […]

Inlägget S02E06: Keplers röv, att frysa ner sig och Hammarins ryska fans. dök först upp på Superlife II.

S02E05: Future technology, Prince (såklart) och artistpelaren på Ullevi.  

Förlåt så jävla mycket! Livspusslet, osv. Bla bla ont om tid ah men ni fattar… Hur som helst så har vi inte lagt ner och vi kommer inte göra det anytime soon! Det vi däremot kommer göra är att summera och prata om allt spännande som har hänt sen senast vi hördes. LÅT ÖRONEN SMAKA!

Inlägget S02E05: Future technology, Prince (såklart) och artistpelaren på Ullevi. dök först upp på Superlife II.

S02E04: Sad Affleck, kassetter från porrtidningar och Aviciis avsked.  

Kan du se förbi att en film du gillar är någon annans runkvirke? … Det och många fler tunga existensiella frågor ställer vi oss i senaste Superlife II. JUST JA! VI GÄSTAS AV JOHAN WANLOO OCKSÅ, SÅ DET BLIR BEEF SÅ DET SMÄLLER OM DET (eller?)

Inlägget S02E04: Sad Affleck, kassetter från porrtidningar och Aviciis avsked. dök först upp på Superlife II.

S02E02: Melodifestivalen (så klart), den litterära skogen och pennmässan i USA.  

SORRY FÖ FÖSENINGÄN! Det har varit Die Schlagerfestivale (åtminstone en del av det), Julia Skott gästar oss OCH vi har inga mickstativ! ENJOY!

Inlägget S02E02: Melodifestivalen (så klart), den litterära skogen och pennmässan i USA. dök först upp på Superlife II.

S02E01: Den Unge Hammarin på Lunarstorm, en knapp i snoppen och Oculus Rift.  

Nytt år! Ny säsong! Vi är tillbaka, utvilade och redo för action. Vad har vi för förväntningar inför året? Vad tyckte egentligen Hammarin om Star Wars? När ska man egentligen ha nytta av en liten knapp i snoppen? Svaren finns i avsnittet. Hejdå.

Inlägget S02E01: Den Unge Hammarin på Lunarstorm, en knapp i snoppen och Oculus Rift. dök först upp på Superlife II.

S01E07: Superlive, Julkaos och säsongsavslutning.  

Vissa älskar det! Andra hatar det! Oavsett vad DU tycker så är vårt årliga julkaos tillbaka! Det blir årsbästalistor, prat i mun, oväntade gäster, julöl och massa skoj! Lyssna och njut (?) så hörs vi nästa år!

Inlägget S01E07: Superlive, Julkaos och säsongsavslutning. dök först upp på Superlife II.

S01E06: Sveriges Michael Bublé, pappor skriker på Siri och att torka alla väggarna.  

Oväder, shopping och mumier! Oh my! Det har varit en tumultartad period igen på nästan alla fronter, men trots det lyckades vi ändå klämma in en stunds härligt och yvigt snack. ENJOY!

Inlägget S01E06: Sveriges Michael Bublé, pappor skriker på Siri och att torka alla väggarna. dök först upp på Superlife II.

S01E05: Hammarin & Papparins resa, när Youtube kom och Flinka Fingrar.  

Det var längesen ni hörde något från oss och det kanske var bra för NU JÄVLAR har vi grejer att prata om! Det är två maffiga timmar där i avhandlar det mesta som hänt sen sist tillsammans med Alexander Hallberg från Sverok. Spänn upp öronen!

Inlägget S01E05: Hammarin & Papparins resa, när Youtube kom och Flinka Fingrar. dök först upp på Superlife II.

S01E04: Satans apostlar på jorden, Radiopsykologens basröst och barn utklädda till Zodiac.  

Nu tror ni det blir massa spöksnack eftersom vi närmar oss halloween, och ni har inte fel! Vi får trots skräckerierna med rätt mycket annat också och på grund av Hammarins stundande Kinaresa kan nästa avsnitt dröja lite. Lyssna, skriv insändare, tipsa dina vänner och kolla på våra avsnitt av Superlife II Hjälper. AHEYA!

Inlägget S01E04: Satans apostlar på jorden, Radiopsykologens basröst och barn utklädda till Zodiac. dök först upp på Superlife II.

S0103: Dysonsfären, Horus säd i en sallad och filmframtider som redan varit.  

Ingen kan ha missat att det var Tillbaka Till Framtiden-dagen nyss, och det innebär att vi nu lever i framtidens framtid (tror Fredrick, reds anm.). Som vanligt håller vi nivån på Superlife II hög och låg samtidigt. Vi pratar om orangutanger, nya rön, Snusk Från Historiens Alla Hörn och mycket annat.

Inlägget S0103: Dysonsfären, Horus säd i en sallad och filmframtider som redan varit. dök först upp på Superlife II.

S01E02: Spelhjälpen, krisinformation på Netflix och att leva på automatik.  

Vi på Superlife II tog vårt pick och pack ut på fältet och körde live från Spelhjälpen 2015! Elin pratade mer snaskig historia, Fredrick tröttsluddrade om släktforskning, Adrian redogjorde för ett spännande gruskornsmysterium och Hammarin var typical Hammarin. Och en hel del annat.

Inlägget S01E02: Spelhjälpen, krisinformation på Netflix och att leva på automatik. dök först upp på Superlife II.

S01E01: Superblodmånen, intelligent liv på jorden och folkrättskämpen Sauron.  

Ni talade, vi lyssnade. Podden är igång igen and all of Eternia is at peace. Denna gången vill vi ha lite nya lyssnare med fräscha funderingar och tycker därför att just DU ska tipsa dina vänner och bekanta lite extra mycket.

Inlägget S01E01: Superblodmånen, intelligent liv på jorden och folkrättskämpen Sauron. dök först upp på Superlife II.

Meta / Brainstorming  

Hej. Vi har gjort en liten grej. Det är absolut inget nytt avsnitt (även om vi typ snackar precis som ett avsnitt) utan en metagrej där vi pratar om hur vi ska gå vidare med poddandet. Faktum är att alla vi tre vill göra mer pod OCH att Superlife är nerlagt och inte kommer startas […]

Inlägget Meta / Brainstorming dök först upp på Superlife II.

#129: The End  

Kära vänner. Ingenting varar för evigt. Tre år har gått och även om det smärtar oss är Superlife Podcast över. Vi har haft otroligt roligt på resan och det är mycket tack vare er som lyssnat. Ni har varit hängivna, peppande, underbara och utan era köttkroppar med öronhålor hade inte podcasten varit någonting. När vi […]

Inlägget #129: The End dök först upp på Superlife II.

#128: Nyår 2014  

Festen fortsätter och i nyårsavsnittet (som är inspelat direkt efter julavsnittet) får ni höra allt vi på redaktionen tyckte var bäst i år. TV, film, spel, musik och mycket annat gôtt. Förutom det bjuder även Hammarin på en smärtsamt evighetslång fyllenekrolog för alla kändisar som avlidit 2014. Gott nytt år vänner, vi hörs 2015! Gäst […]

Inlägget #128: Nyår 2014 dök först upp på Superlife II.

#127: Jul 2014  

Ännu en gång har det blivit dags för Superliferedaktionens årliga julkaos! Glöggen är uppvärmd och pepparkakorna framplockade. Det blir roligt, mysigt och trevligt med en starkt tilltagande fylla. Sätt på era allra fulaste jultröjor och doppa lite i grytan för nu kör vi! Gäst i Studion: Madeleine Korneliusson – Fredricks bättre hälft, Andreas Spiik – […]

Inlägget #127: Jul 2014 dök först upp på Superlife II.

#126: ”Avkriminalisera cannabis”, mimargängen och grejerna som skjuter i Tron.  

Den här veckan blir det ett lite kontroversiellt avsnitt! Vi i Superlife Podcast duttar på drogromantiken och bjuder in den mystiske ”Pär” som ligger bakom den fenomenalt gigantiska megastora Musikhjälpen-bössan ”Avkriminalisera cannabis”. I övrigt pratar vi stickig internetkultur, 3001 och Göteborgs romantiska kranar. Gäst i Studion: ”Pär” – Central figur för ”Avkriminalisera cannabis”.

Inlägget #126: ”Avkriminalisera cannabis”, mimargängen och grejerna som skjuter i Tron. dök först upp på Superlife II.

0:00/0:00
Video player is in betaClose