Supermodel

Supermodel

Denmark

Journalisten Alberte får konstateret knogleskørhed og den alt for tidlige diagnose sætter hende på sporet af sin ungdom som model. Hvad var det egentligt der skete tilbage i 90'ernes modeverden, hvor hendes kollega pludselig døde. Gennem interviews og optagelser fra modeltiden i Milano og New York tegnes et billede af modelbranchens uglamourøse bagside hvor spiseforstyrrelsen står centralt i såvel dødsfald som i knogleskørheden.

Episodes

Supermodel (5:5) 2017-08-07  

Modebranchen virker udadtil glamourøs, men mange modeller kæmper med lavt selvværd og spiseforstyrrelser. Journalisten Alberte har en fortid som model og husker tydelig kampen mod sulten. Som følge af modeltiden, får hun som voksen konstateret knogleskørhed. Diagnosen sætter hende på sporet af tiden som model. Hvad var det egentligt der skete tilbage i 90'ernes modeverden hvor hendes kollega Emma pludselig døde? Alberte besøger Emmas mor, som selv har en fortid som model. Vidste hun hvor galt det stod til med Emma? Medvirkende: Alberte Clement Meldal, Elsebeth Steentoft, Victoria Carmen Sonne og Rosalinde Mynster. Skrevet og instrueret af Alberte Clement Meldal. Lyddesign af Solveig Berger. Producer: Kasper Sejersen.

Supermodel (4:5) 2017-08-07  

Journalisten Alberte er tidligere model og årene som model har i dag sat sine spor. 20 år senere får Alberte konstateret knogleskørhed, som følge at tiden som model, hvor sult var en del af hverdagen for at holde vægten nede. Den alt for tidlige diagnose sætter hende på sporet af sin ungdom som model. Hvad var det egentligt der skete tilbage i 90'ernes modeverden hvor hendes unge kollega pludselig døde? Alberte kører til Falster for at snakke med Tina, som var direktør for Albertes danske modelbureau. Tina havde ansvaret for pigernes ve og vel. Kunne hun havde forhindret Emmas alt for tidlige død? Medvirkende: Alberte Clement Meldal, Tina Gylling Mortensen og Victoria Carmen Sonne. Skrevet og instrueret af Alberte Clement Meldal. Lyddesign af Solveig Berger. Producer: Kasper Sejersen.

Supermodel (3:5) 2017-08-07  

Alberte er i dag journalist. Som ung arbejdede hun som model i Milano og modeltiden dengang har sat sine spor. Som 40-årige får Alberte konstateret knogleskørhed og den alt for tidlige diagnose sætter hende på sporet af sin ungdom som model. Hvad var det egentligt der skete tilbage i 90'ernes modeverden hvor hendes kollega pludselig døde? Alberte tager kontakt til Anne, som dengang også var model i Milano. Anne var på det tidspunkt den voksne i gruppen og den sidste af pigerne som så Emma i live. Medvirkende: Alberte Clement Meldal, Anne Vester Høyer og Victoria Carmen Sonne. Skrevet og instrueret af Alberte Clement Meldal. Lyddesign af Solveig Berger. Producer: Kasper Sejersen.

Supermodel (2:5) 2017-08-07  

Journalisten Alberte får i en alder af bare 40 år konstateret knogleskørhed og den alt for tidlige diagnose sætter hende på sporet af sin ungdom som model. Hvad var det egentligt der skete tilbage i 90'ernes modeverden hvor hendes kollega pludselig døde? Der er gået 20 år siden modeltiden i Milano og Alberte besøger Katrine, en modelkollega fra 90'erne. Har Katrine også ar på kroppen fra tiden som model og hvad ved hun om smukke Emmas alt for tidlige død? Medvirkende: Alberte Clement Meldal, Katrine Lind, Lykke Sand, Rosalinde Mynster og Victoria Carmen Sonne. Skrevet og instrueret af Alberte Clement Meldal. Lyddesign af Solveig Berger. Producer: Kasper Sejersen.

Supermodel (1:5) 2017-08-07  

Journalisten Alberte får konstateret knogleskørhed på trods af sine kun 40 år. Diagnosen giver anledning til en undersøgelse af hendes fortid som fotomodel. Hvad var det egentligt, der skete tilbage i 90'ernes modeverden hvor hendes kollega pludselig døde? Gennem interviews og optagelser fra modeltiden i Milano og New York tegnes et billede af modelbranchens uglamourøse bagside. Medvirkende: Alberte Clement Meldal, Anne Vester Høyer, Victoria Carmen Sonne, Lykke Sand, Coco Hjardemaal, Rosalinde Mynster og Johannes Krogh. Skrevet og instrueret af Alberte Clement Meldal. Lyddesign af Solveig Berger. Producer: Kasper Sejersen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose