Svampriket.se's Podcasts

Svampriket.se's Podcasts

Sweden

Alla Svampriket.se's podcast på ett ställe

Episodes

Avsnitt 173: Magmusklerna Sticker ut  

Avsnitt 173 av Svamppod är ett av de längsta på länge. Detta beror till stor del på att det, även fast det är i slutet av detta spelår, har släppts en massa storspel. Bl.a pratas det om ett litet spel vid The Last Guardian och om det där spelet med ett pojkband i huvudrollen.

Det är även en lyssnartävling denna vecka, där du har chansen att vinna Dead Rising 4 till Xbox One. Trevlig lyssning.

The post Avsnitt 173: Magmusklerna Sticker ut appeared first on Svampriket.

Avsnitt 6: Jean-Pierre Jeunet  

Två månader har gått, alltså är det dags för en ny Extrapodd, och den här gången blir det den franska filmregissören Jean-Pierre Jeunet som diskuteras i nästan tre timmar. Anna korkar upp rödvinet tillsammans med Tobbe-fix och Play Before You Die's Bob och de går systematiskt igenom Jeunets sju filmer. Det rytmiska samlaget diskuteras, Anna är onödigt elak mot Tobbes fäbless för introverta ekorrs-flickor och Bob berättar om hur en av filmerna gett honom jultomte-trauma.
Ännu en gång hälsar vi er välkomna till Extrapodden, podden som inte alls handlar om spel!

The post Avsnitt 6: Jean-Pierre Jeunet appeared first on Svampriket.

Spoilercast: Red Dead Redemption  

Väntan är över. En spoilercast som spelades in så tidigt som i april är nu redo att släppas lös. I den hör vi Anders, Peter, Tobias och Glenn i en spoilerfest med mer än sex år gamla Red Dead Redemption, som nu är aktuellt igen i och med dess nyligen utannonserade uppföljare. Det utlovas anekdoter, rena faktafel och varm nostalgi - mycket nöje!

The post Spoilercast: Red Dead Redemption appeared first on Svampriket.

Avsnitt 172: Alla dina Pokémon är döda  

Svamppod avsnitt 172 är här och det med besked! Eller, ja, det är här i alla fall. Och fullt med kvaliteter är det! Glenn inser att Linus är skåning, Tommy och Glenn bestämmer att de ska ligga och Linus pratar franska. Och så pratar de så klart om spel, närmare bestämt Picross 3D Round 2, Pokémon Sun and Moon och Watch Dogs 2.

The post Avsnitt 172: Alla dina Pokémon är döda appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 4  

Grabbarna är tillbaka och svär sig igenom Blighttown, även kallat Rövstället. Det tittas in i nya områden men det vänds på klacken lika snabbt med ett NOPE. Niklas hittar också en ny innebörd av Wardrobe Malfunction. Avsnittet är typiskt Dark Souls med andra ord.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 4 appeared first on Svampriket.

Dishonored 2  

Nämen titta! En vild podrecension dyker upp! Linus och Ludde sätter sig ner för att diskutera Dishonored 2. Hur kul är det att lönmörda? Och hur kul är namnet Corvo?

The post Dishonored 2 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 171: Go ninja go ninja, GO!  

Nu är Ludde tillbaka i programledarstolen. Med sig i Svampstudion har han sin gamle vapendragare Tommy Håkansson. Det blir prat om HD-remakes, lite Watch Dogs 2 och Super Mario Maker 3DS. Tommys hemlöshet kommer också upp på tal och denna vecka var det en uppsjö av lyssnarfrågor som behövdes besvaras.

The post Avsnitt 171: Go ninja go ninja, GO! appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta David Sundin  

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Svamppod <3. Den här gången är det inte ett spel som får kärlek och uppmärksamhet utan en person. Ingen mindre än komikern, programledaren och internetkreatören David Sundin gästar Ludde i Svampstudion. Det blir en massa prat om Tvspel, bland annat får vi veta vilket som är det ultimata spelet för den som är pappaledig, vi för höra om Dreamcast-klubben och om spelfloppen Barcode Battler. Trevlig lyssning.

The post Svamppod Hjärta David Sundin appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 3  

Efter en veckas uppehåll så kliar det i fingrarna på grabbarna, de har längtat efter att dö mer. Dagens avsnitt tar oss med ner i kloaker till förbannade grodor, drakar som inte är drakar och så Havel, älskade Havel.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 3 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 170: Vikariepodden fortsätter  

För andra veckan i rad har ordinarie programledare fått förhinder, så denna vecka är det Peter, Siri och Anna som MacGuyvrar ihop en podcast.

Med ingredienser som Sword Art Online, Tyranny och Skyrim Special Edition blir det lite av en fantasyspecial i veckans avsnitt. Även teasers, läckor, teaserteasers och omröstningar för Sveriges bästa podcast!

The post Avsnitt 170: Vikariepodden fortsätter appeared first on Svampriket.

Svamppod 169: In kommer Ting  

Efter en knackig start lyckas Glenn ändå, i rollen som podcastledarvikarie, dirigera fram en pod om mestadels spel, men med lite snusk. Tommy och Siri diskuterar Final Fantasy, Glenn har spelat CoD Infinite Warfare och alla har varit på Comicon.

The post Svamppod 169: In kommer Ting appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 2  

Niklas har hunnit med två streams sen sist och Tobbe har hållit jämna steg. Det är dags att sätta sig ner och prata igenom vad de upplevt mellan alla dödsfall bland hundar, demoner och fjärilar. Det är helt enkelt dags för mer Dark Souls.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 2 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 168: Det här var inte vad vi skulle prata om!?  

I en podd om Tre Kronor, kaffe, genetik och Disney-filmer hinner Siri, Linus, Glenn och Tobbe ändå få med några minuter spelsnack. På dem klämmer de in WRC 6, World of Final Fantasy, Mini Metro och Tobbes Vive-upplevelser. Som en bonus fortsätter de på traditionen att snacka skit om Niklas.

The post Avsnitt 168: Det här var inte vad vi skulle prata om!? appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 1  

Det har smusslats om det ett tag, men nu är det dags för ännu en podcast i Svamprikets Svamppod

Avsnitt 167: Ska jag va såhär?  

Nintendo ska släppa ny konsol och plötsligt är Svamppod-studion fylld till bredden, då Anders, Ludde, Peter, Tommy och Niklas tränger ihop sig för veckans avsnitt. Förutom en massa Switch-snack så pratas det även en hel del om vad vi spelat, vi droppar bomber, bränner datorer & bygger leksaker. Svamppod motherfucker.

The post Avsnitt 167: Ska jag va såhär? appeared first on Svampriket.

Avsnitt 166: Thalassofobi  

Visste ni att Peter är rädd för stora saker i havet? Nä, det är för att ni inte lyssnat på veckans Svamppod än. Där pratar han, Linus och en märkligt pepp Glenn om Subnautica, XCOM 2 och Maffia 3. Sen försöker de förvirrat besvara en fråga om bilspel medan Glenn vevande försvarar sina matlagningskunskaper. En riktig jävla kalaspodd, helt enkelt!

The post Avsnitt 166: Thalassofobi appeared first on Svampriket.

Svamppod  

Ibland är det så att vissa ämnen känns för stora, eller för små, för smala eller för dumma för att ta upp i ordinarie Svamppod. Därför lanseras härmed Svamppod

Avsnitt 165: Mr Mime är en…  

Den är veckan är det fullt fokus på Playstation VR, som släpps idag. Ludde har tillbringat en massa tid med den och berättar för er om sina upplevelser. Med sig i Svamp-studion har han Siri och Anna. Trevlig lyssning.

The post Avsnitt 165: Mr Mime är en… appeared first on Svampriket.

Avsnitt 164: Skruva den som Bäckman  

I veckans avsnitt strålar Linus, Glenn, Siri och Anders samman i en osedvanligt förvirrad podd. Linus har fått kämpa hårt för att klippa något vett i en podd med slumpmässiga filmtips, diskussioner om barnhatande musiklärare och planer på en dokumentär om en fotbollsspelande potatisodlare. Ja, och om Paper Mario: Color Splash, Fifa 17, Dragon Quest Builders och Gears of War 4.

The post Avsnitt 164: Skruva den som Bäckman appeared first on Svampriket.

Avsnitt 163: Biltjuven  

Då var det så dags för ännu ett avsnitt av Sveriges, utan tvekan, bästa podcast om TVspel. Tillsammans med Peter och Tobbe pratar Ludde om hans biltjuveaura. Vidare ger Tobbe de andra två herrarna en lektion i musikgenren nightcore. Givetvis pratas det även om spel.

The post Avsnitt 163: Biltjuven appeared first on Svampriket.

0:00/0:00
Video player is in betaClose