Svampriket.se's Podcasts

Svampriket.se's Podcasts

Sweden

Alla Svampriket.se's podcast på ett ställe

Episodes

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 8  

Tobbe och Niklas börjar närma sig slutet av sin resa, men först ska de leta upp de två saknade Soulsvesse... erm Lord Souls. Spökstäder dränkta i vatten och bosskavalkad i lavagrottor väntar.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 8 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 176: Vi kan inte gå runt den  

I avsnitt 176 av svamppod får Glenn, för första gången, på riktigt pröva sina programledarvingar. Med sig har han Tommy och Niklas, tillsammans pratar de bland annat en massa om Switch och en del om Yakuza 0.

The post Avsnitt 176: Vi kan inte gå runt den appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 7  

Det är dags att ta sig ner i katakomberna och hälsa på skeletten och sen vidare bland bibliotek och kristaller. Niklas blir trollad av chatten och Tobbe börjar dra ifrån i level. Det börjar dra ihop sig i Dark Souls.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 7 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 175: GOTY 2016  

Då var det äntligen dags för oss här på Riket att utse vilket spel som var det bästa 2016. Ludde, Glenn, Peter, Siri, Tommy, Anders och Tobbe försöker utan att bli allt för osams komma fram till ett bra beslut. Som tur är så har Anna i år tagit på sig rollen att vara moderator, något som visar sig vara ett smart drag.

The post Avsnitt 175: GOTY 2016 appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 6  

Genom tavelvärldar och soliga städer tar sig Tobbe och Niklas fram till spelets troligen mest kända boss i deras hittills längsta avsnitt. http://media.blubrry.com/svamppod/media.svampriket.se/svamppod-fyrkant/Svamppod_Hjarta_DarkSouls_Avsnitt_6.mp3 Hämta här!

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 6 appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 5  

Efter ett längre uppehåll pga flytt så är de med mest och minst hår på Riket tillbaka igen. Tillbaka ner i mörka skogar tar de sig och gråter en tår när vargen kommer. Vidare sen bland fällor och ormfolk – Dark Souls helt enkelt.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 5 appeared first on Svampriket.

Extrapodd 7: Stranger Things  

Vad passar bättre så här i juletider än en riktigt jävla åttiotalsnostalgisk extrapodd? Nej, det är inte Stephen Spielberg eller kavajer med axelvaddar som ska avhandlas, utan faktiskt en serie från 2016. "Hur går det ihop?" kanske ni tänker. Jo, det är ju så klart Stanger Things som ska diskuteras och dissekeras, en serie så osande av nostalgi att ögonen vattnas. Anna, Linus och Siri sätter sig ner för att prata igenom handling, karaktärer, referenser och teorier i en julspecial av Extrapodden.

The post Extrapodd 7: Stranger Things appeared first on Svampriket.

Avsnitt 174: Actionman  

Då var årets sista Svamppod här. Ludde har med sig Linus, Glenn, Anna, Peter och Siri. Som ni säkert förstår blir det ett fullspäckat program då det är många munnar som vill yttra sig. Föga förvånande är det Super Mario Run som är det spel som får ta mest plats men det hinns med att prata om en hel del andra spel också. Det är även en massa tävlingar där ni som lyssnar har chansen att få er en julklapp. Apropå er lyssnare så får även ni ta en stor plats i veckans avsnitt, då det hade kommit en massvis med lyssnarfrågor.

The post Avsnitt 174: Actionman appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Overwatch: Avsnitt 1  

Ordinarie Svamppod utgår då programledare Linus fått pesten och flera andra deltagare fick plötsliga förhinder. Men vilken tur då att vi redan i måndags spelat in en annan podcast va?

The post Svamppod Hjärta Overwatch: Avsnitt 1 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 173: Magmusklerna Sticker ut  

Avsnitt 173 av Svamppod är ett av de längsta på länge. Detta beror till stor del på att det, även fast det är i slutet av detta spelår, har släppts en massa storspel. Bl.a pratas det om ett litet spel vid The Last Guardian och om det där spelet med ett pojkband i huvudrollen.

Det är även en lyssnartävling denna vecka, där du har chansen att vinna Dead Rising 4 till Xbox One. Trevlig lyssning.

The post Avsnitt 173: Magmusklerna Sticker ut appeared first on Svampriket.

Extrapodd 6: Jean-Pierre Jeunet  

Två månader har gått, alltså är det dags för en ny Extrapodd, och den här gången blir det den franska filmregissören Jean-Pierre Jeunet som diskuteras i nästan tre timmar. Anna korkar upp rödvinet tillsammans med Tobbe-fix och Play Before You Die's Bob och de går systematiskt igenom Jeunets sju filmer. Det rytmiska samlaget diskuteras, Anna är onödigt elak mot Tobbes fäbless för introverta ekorrs-flickor och Bob berättar om hur en av filmerna gett honom jultomte-trauma.
Ännu en gång hälsar vi er välkomna till Extrapodden, podden som inte alls handlar om spel!

The post Extrapodd 6: Jean-Pierre Jeunet appeared first on Svampriket.

Spoilercast: Red Dead Redemption  

Väntan är över. En spoilercast som spelades in så tidigt som i april är nu redo att släppas lös. I den hör vi Anders, Peter, Tobias och Glenn i en spoilerfest med mer än sex år gamla Red Dead Redemption, som nu är aktuellt igen i och med dess nyligen utannonserade uppföljare. Det utlovas anekdoter, rena faktafel och varm nostalgi - mycket nöje!

The post Spoilercast: Red Dead Redemption appeared first on Svampriket.

Avsnitt 172: Alla dina Pokémon är döda  

Svamppod avsnitt 172 är här och det med besked! Eller, ja, det är här i alla fall. Och fullt med kvaliteter är det! Glenn inser att Linus är skåning, Tommy och Glenn bestämmer att de ska ligga och Linus pratar franska. Och så pratar de så klart om spel, närmare bestämt Picross 3D Round 2, Pokémon Sun and Moon och Watch Dogs 2.

The post Avsnitt 172: Alla dina Pokémon är döda appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 4  

Grabbarna är tillbaka och svär sig igenom Blighttown, även kallat Rövstället. Det tittas in i nya områden men det vänds på klacken lika snabbt med ett NOPE. Niklas hittar också en ny innebörd av Wardrobe Malfunction. Avsnittet är typiskt Dark Souls med andra ord.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 4 appeared first on Svampriket.

Dishonored 2  

Nämen titta! En vild podrecension dyker upp! Linus och Ludde sätter sig ner för att diskutera Dishonored 2. Hur kul är det att lönmörda? Och hur kul är namnet Corvo?

The post Dishonored 2 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 171: Go ninja go ninja, GO!  

Nu är Ludde tillbaka i programledarstolen. Med sig i Svampstudion har han sin gamle vapendragare Tommy Håkansson. Det blir prat om HD-remakes, lite Watch Dogs 2 och Super Mario Maker 3DS. Tommys hemlöshet kommer också upp på tal och denna vecka var det en uppsjö av lyssnarfrågor som behövdes besvaras.

The post Avsnitt 171: Go ninja go ninja, GO! appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta David Sundin  

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Svamppod <3. Den här gången är det inte ett spel som får kärlek och uppmärksamhet utan en person. Ingen mindre än komikern, programledaren och internetkreatören David Sundin gästar Ludde i Svampstudion. Det blir en massa prat om Tvspel, bland annat får vi veta vilket som är det ultimata spelet för den som är pappaledig, vi för höra om Dreamcast-klubben och om spelfloppen Barcode Battler. Trevlig lyssning.

The post Svamppod Hjärta David Sundin appeared first on Svampriket.

Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 3  

Efter en veckas uppehåll så kliar det i fingrarna på grabbarna, de har längtat efter att dö mer. Dagens avsnitt tar oss med ner i kloaker till förbannade grodor, drakar som inte är drakar och så Havel, älskade Havel.

The post Svamppod Hjärta Dark Souls: Avsnitt 3 appeared first on Svampriket.

Avsnitt 170: Vikariepodden fortsätter  

För andra veckan i rad har ordinarie programledare fått förhinder, så denna vecka är det Peter, Siri och Anna som MacGuyvrar ihop en podcast.

Med ingredienser som Sword Art Online, Tyranny och Skyrim Special Edition blir det lite av en fantasyspecial i veckans avsnitt. Även teasers, läckor, teaserteasers och omröstningar för Sveriges bästa podcast!

The post Avsnitt 170: Vikariepodden fortsätter appeared first on Svampriket.

Svamppod 169: In kommer Ting  

Efter en knackig start lyckas Glenn ändå, i rollen som podcastledarvikarie, dirigera fram en pod om mestadels spel, men med lite snusk. Tommy och Siri diskuterar Final Fantasy, Glenn har spelat CoD Infinite Warfare och alla har varit på Comicon.

The post Svamppod 169: In kommer Ting appeared first on Svampriket.

0:00/0:00
Video player is in betaClose