Svenska Handbollspodden

Svenska Handbollspodden

Sweden

Podcast by Svensk Handboll

Episodes

Avsnitt 13 - Johanna Bundsen och Henrik Signell  

Handbollspodden pratade med Henrik Signell och Johanna Bundsen som båda ska till VM i Danmark i december. Johanna ska vakta det svenska målet och Henrik kommentera i TV. Hör dem berätta om den pågående säsongen, sina första landskamper och tron på framtiden.

Avsnitt 12 - Kim Rasmussen  

Handbollspodden träffade Kim Rasmussen på ett hotell i Göteborg när hans nya lag CSM Bucuresti besökte Sverige och Partille för en gruppspelsmatch i Champions League. Hör vad han säger om att komma in sent i ett lag, om att träna världsstjärnor som inte vill sitta på bänken och hur gärna han vill träna ett landslag som Sveriges.

Avsnitt 11 - Linnea Torstenson  

Äntligen släpper Handbollspodden sitt elfte avsnitt! Denna gången har vi den nyopererade men ändå VM-aktuella Linnea Torstenson som gäst. Hör henne applådera sitt eget intåg i Handbollspoddens studio och prata om Rumänien, landslaget och om hur det är att byta tränare mitt i en säsong.

Avsnitt 10 - Damelitserien  

Handbollspodden tippar och tycker om damelitserien tillsammans med BK Heids målvakt Miranda Nasser.

Avsnitt 9 - Herrelitserien med Jasmin Zuta  

Handbollspodden satte rekord i avsnittslängd när vi träffade RIKs kunnige huvudtränare Jasmin Zuta. Under en och en halv timme hjälper han oss att gå igenom samtliga herrlag i årets elitserie.

Avsnitt 8 - Kim Andersson  

Handbollspodden träffar Elitseriens största Affischnamn Kim Andersson på ett hotell i Alingsås. Hör honom berätta om sin karriär och om varför det kunde funnits två Zlatan i Paris i höst.

Avsnitt 7 - Sara Holmgren & Ulf Andersson  

Handbollspodden har träffat Sara Holmgren och Ulf Andersson, två profiler i den svenska och internationella handbollen. Vi pratar bland annat förväntningar, förbundskaptener och finska lagnamn.

Avsnitt 6 - Balic  

Svenska Handbollspodden åkte ut till Hisingen i Göteborg för att träffa världsstjärnan Ivano Balic. Vi var också uppe i Stockholm och såg damerna vinna mot Kroatien i VM-kvalet och därmed säkra en plats i VM i Danmark. Vi snackade lite med lagkapten Sabina Jacobsen om varför damlandslaget är så väldigt bra just nu. Dessutom kan du vara med och tävla om en signerad matchboll. Vi tävlar ut två bollar som Ivano Balic, Kristian Bliznac, Jesper Konradsson, Hanna Fogelström, Hampus Wanne och Peter Johannesson har signerat. Lyssna på Svenska Handbollspodden för att få reda på vad du behöver göra för att vinna. Enjoy!

Avsnitt 5 - Louise Sand och Peter Vikström  

På söndag 14 juni är det dubbellandskamper på Hovet i Stockholm. Först möter redan EM-klara herrlaget Slovakien och därefter följer damernas kamp för att ta sig till VM. Damerna möter Kroatien och har med sig en knapp seger från första matchen. I Svenska Handbollpoddens femte avsnitt möter vi Louise Sand som just blivit svensk mästare för fjärde gången med sitt Sävehof. Hon pratar om konkurrensen i Sveriges bästa lag, hur hon ser på sin framtid och vad Zlatan betyder för henne. Daniel Vandor har dessutom tagit sig upp till Stockholm för att prata med landslagens DJ, Peter Vikström. Hur är det egentligen, har Kristianstad Sveriges bästa publik? Och hur gör man för att få en härlig stämning på läktarna? Kommer vi få se Staffan och Ola i en "kisscam" på söndag? Lyssna för att få veta! Det här är ett extraavsnitt som kommer ut inför dubbellandskamperna på Hovet.

Avsnitt 4 - Bella Gulldén  

I handbollspoddens fjärde avsnitt pratar vi med Bella Gulldén om VM-kvalet mot Kroatien, flytten till Rumänien och pojkvännen Linus Perssons explosivitet. Men vi pratar också om vikt, träning och barn. Och så har du chansen att vinna ett åtråvärt pris! Lyssna på handbollspodden för mer info.

Avsnitt 3 - Ida Odén & Mikael Franzén  

Ida Odén och Mikael Franzén är gäster i studion och vi pratar bland annat om SM-finalerna, proffsdrömmar och om livet efter handbollen. Svenska Handbollspodden ges ut i samarbete med Stadium - join the movement.

Avsnitt 2 – Peter Gentzel  

Avsnitt två i Svenska Handbollspodden. Hör Peter Gentzel, vd för Svensk Elithandboll, förklara begreppen inom svensk handboll samt diskutera det omstridda TV-avtalet inför säsongen 14/15.

Avsnitt 1 – Ungdoms-SM  

Svenska Handbollspodden, avsnitt 1.

0:00/0:00
Video player is in betaClose