Svenska Mordhistorier

Svenska Mordhistorier

Sweden

insta: Svenskamordhistorier E-post: Svenskamordhistorier@gmail.com Ett nytt avsnitt varje vecka: Premiär för (EN MORDGÅTA) Måndag 11/1 2016. Tack för att ni lyssnar!

Episodes

Magnus 2  

Vi berättar om det sista som sagts av rättsväsendet. Vem ska bli dömd för mordet? Finns det någon mer misstänkt än barnflickan? Finns det några fler bevis eller går åklagaren fortfarande endast på indicier? Lyssna på avsnitt två av Magnus fallet.

MAGNUS (SPECIAL) Del 1  

Vi gräver djupare i ett bortglömt mordfall som sedan länge har legat preskriberat. Magnus Nork försvann 3 år gammal och hittades dagen efter död i en soptunna i det hus han bodde i. Vad har polisen gjort på vägen? Och varför har viktiga vittnen inte förhörts? Lyssna på detta specialavsnitt som består av två delar. Dela gärna med dig av detta avsnitt på Facebook.

CLAUDIA  

Vi välkomnar nu vårt första avsnitt taget ifrån verkligheten. Alla röster du hör i avsnittet är skådespelare eller berättarröster.Alla samtal eller eventuella intervjuer är autentiska med de verkliga. Vi använder oss av Censurerade namn i denna berättelse.

SIGRID - DEL 3  

EN TILL STOR DEL NYSKRIVEN HISTORIA!

SIGRID DEL 1 & 2  

EN TILL STOR DEL NYSKRIVEN HISTORIA!

0:00/0:00
Video player is in betaClose