SweClockers Podcast

SweClockers Podcast

Sweden

Redaktionen fattar kaffemuggarna i ett fast grepp och botaniserar i teknikdjungeln med gäster, experter och frågvisa lyssnare.

Episodes

#37 - AMD Radeon R9 Fury X  

Med lanseringen av Radeon R9 Fury X avklarad sammanfattar Emil och Jonas de senste dagarnas intensiva grafikkortstestande i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast.

#36 - Tankar om Crossfire och SLI  

Dubbla grafikkort ger ofta en rejäl prestandaskjuts, men ökar samtidigt risken för problem. Emil och Jonas diskuterar konceptet i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast.

#35 - Geforce GTX Titan X  

Världens snabbaste grafikkrets är här! Emil och Jonas passar på att sammanfatta Nvidia Geforce GTX Titan X i en rykande färsk podcast.

#34 - Det handlar om E3  

Med spelmässan E3 avslutad tar Emil och Jonas tillfället i akt att diskutera igenom nyheterna på spelfronten – allt från svåranimerade kvinnor till nästa generations Zelda.

#33 - Spelspecial  

Redaktionen bjuder in moderatorn och SpelClockers-profilen Kenneth "Raven cc" till studion. Diskussionen handlar framför allt om spel, men sidospår leder till bland annat tidszoner och lagom hårlängd.

#32 - Hells System  

Emil, Jonas och Jacob väcker SweClockers inslumrade podcast till liv. På agendan hamnar allt från solsystem till överklockning.

#31 - Årets hobbit  

Emil och Jonas avrundar arbetet inför julhelgen med en efterlängtad podcast. På den lätt oplanerade agendan hamnar allt från Tolkiens böcker till årets bästa spel och teknikprylar.

#30 - Skåningen (Rasmus Persson, Gigabyte)  

SweClockers Podcast gästas denna gång av Rasmus Persson från komponenttillverkaren Gigabyte. På menyn står bland annat färgglada moderkort, udda isländska maträtter och gigantiska telefoner.

#29 - Frågestund i etern  

Fritt fram för frågor via sociala medier är temat i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. Jacob, Jonas och Emil gör sitt bästa för att ge svar på funderingar runt allt mellan himmel och jord.

#28 - Windows 8 i fokus  

Med semestern i backspegeln greppar Emil och Jacob mikrofonerna för ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. På agendan hamnar framför allt Windows 8 och hur operativsystemet står sig snart tio månader efter lansering.

#27 - Sommarspecial  

Med semestern hägrandes greppar Jonas Thörnqvist och Emil Åkered mikrofonerna för ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. På agendan hamnar framför allt årets sommardator, men även surfplattor och 4K-skärmar.

#26 - Teknikredo för semestern  

Sommaren har anlänt, vilket innebär semester och resor för många. Redaktionens Emil Åkered sitter ned med Ida Lindkvist och diskuterar vilka teknikprylar som ska med i packningen.

#25 - Coil whine, mebibyte och ljudkort  

I ett nytt avsnitt av frågelådan diskuteras allt ifrån irriterade elektronikbrus till integrerad grafik och hörlursförstärkare.

#24 - CS och e-sport (Emil "HeatoN" Christensen)  

Ingen mindre än CS-legenden Emil Christensen gästar SweClockers Podcast, där samtalet osökt kretsar runt e-sport och speltävlande på hög nivå.

#23 - Hur funkar det? (Karl Emil Nikka, Kjell & Company)  

Redaktionen stämmer träff med Karl Emil Nikka, redaktör och huvudförfattare för teknikboken "Hur funkar det?". Diskussionerna blir givetvis lagom nördiga inom ämnen som nätverk, mobiltelefoner och operativsystem.

#22 - Battlefield 4  

Svenska DICE presenterar Battlefield 4 med buller och bång. SweClockers är på plats och levererar några snabba första intryck.

#21 - Schnitzel och Cebit 2013  

Redaktionen packar väskorna och avrundar rapporteringen efter Cebit 2013. I ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast sammanfattas veckans lanseringar och intryck.

#20 - Geforce GTX Titan och Playstation 4  

Redaktionen fattar mikrofonerna och sammanfattar lanseringen av Nvidias monstergrafikkort Geforce GTX Titan. Playstation 4, Anna Book och Google Chromebook Pixel får också vara med på ett hörn.

#19 - Nätdelar, internminne, grafikkort och NDA-avtal  

Redaktionen återupplivar populära Frågelådan och sätter genast tänderna i en rad inskickade funderingar. På agendan hamnar bland annat nätdelar, NDA-avtal samt hur internminnet påverkar prestandan.

#18 - Fokus på forumet (Joakim Pekkari, moderator)  

Redaktionen bjuder in Joakim "vargeEEEEn" Pekkari till studion för att diskutera allt från moderering i forumet till fördelarna med västkusten. På vägen avhandlas ämnen som IKEA, wankelmotorer och fotografering.

0:00/0:00
Video player is in betaClose