swehockey

swehockey

Sweden

Podcast by swehockey

Episodes

HockeyPodden #33 Möter Mats "Emma" Emanuelsson  

Stefan Ladhe träffar Mats "Emma" Emanuelsson som är en hockeyprofessor och tänkare inom utveckling av ishockeyspelare. Han jobbade tidigare på ishockeyförbundet med spelarutveckling, har varit förbundskapten för pojk och juniorlandslag bla för spelarna födda 1980! Idag är han spelarutvecklare och mentor åt ett antal av våra NHL spelare. Under de senaste åren jobbar Mats med spelare och ledare i Sverige, Österrike och Norge. Välkommen till ett intressant samtal!

swehockey 0

HockeyPodden #32 Erika Holst möter Matilda Af Bjur, Selma Aho och Lina Ljungblom  

Erika Holst möter spelarna Matilda Af Bjur, Selma Aho och Lina Ljungblom kvällen före semifinalen mot Kanada. #U18Damlandslaget #WW18 #JVM

swehockey 0

HockeyPodden #31 Erika Holst möter Medical Team i #U18Damlandslaget  

Erika Holst möter #U18Damlandslagets Medical Team, läkare Eva Zeisig och Fysio Josephine Tjernström. De pratar bl.a om hur spelartruppen förbereder sig för matcher och tar till vara på vilan mellan matcherna.

swehockey 0

HockeyPodden #30 Erika Holst möter Leif Boork under #WW18  

Erika Holst kommer med ytterliggare ett podcastavsnitt från #WW18 i Zlin, Tjeckien. Denna gång möter hon förbundskaptenen för Damkronorna Leif Boork. De pratar om de #U18Damlandslaget och om DamKronornas turnering i Fussen förra vveckan. Trevlig lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #29 Erika Holst möter Ylva Lindberg under #WW18  

Erika Holst är i Tjeckien och följer #U18Damlandslaget som spelar Junior VM. Efter de tuffa matcherna mot Kanada och USA möter hon förbundskapten Ylva Lindberg i ett samtal. God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #28 Erika Holst möter Madde Östling inför JVM premiären!  

Erika Holst får ett samtal med #U18Damlandslagets assisterande förbundskapten Madde Östling om förberedelserna inför JVM och inför premiären mot Kanada!

swehockey 0

MålvaktsPodden #80 Skottäckning och egon  

Thomas Magnusson och Stefan Ladhe pratar målvaktsspel i brett och i smått. I dagens avsnitt får du höra de sista två delarna av deras möte med Mike Valley (Dallas Stars), Fredrik Mikko (SWE J17) och Micke Vernblom (Linköping HC). Skottäckning och egon är några av ämnena som kommer upp. Det och mycket annat hör du i Målvaktspoddens 80e avsnitt! God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #27 Uffe möter Rasmus Asplund, Jacob Larsson, Gabriel Carlsson och Carl Grundström  

Uffe Lundberg tar ett snack om back och forwardsspel med JVM spelarna Rasmus Asplund, Jacob Larsson, Gabriel Carlsson och Carl Grundström, dagen före semifinalen mot Kanada. Du kommer att få höra tankar om deras spel och tips från spelarna om vad de tycker är viktigt att träna på som yngre spelare! Linus Berg står för tekniken bakom podcasten, direkt från Montreal! God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #26 Henrik & Uffe på JVM - möter Adam Andersson  

HockeyPodden har tagit sig till Montreal! Henrik Haraldsson och Uffe Lundberg har sett kvartsfinalerna och vi får deras analys av vad de sett. De har ett intressant snack med #JuniorKronornas videocoach Adam Andersson och utlovar fler avsnitt från Kanada! Frågan inför nästa podcast är - kommer vi få höra Linus Berg i sändningen? Trevlig lyssning!

swehockey 0

MålvaktsPodden #79 Möter Stefan Persson i Moskva  

Thomas Magnusson och Stefan Ladhe avslutar året med den 79e podcasten. Stefan möter Stefan Persson, Spartak Moskva. Du får följa med och lyssna på samtalen med Mike Valley, Fredrik Mikko och Micke Wernblom igen. Vi hinner med en hel del i julavsnittet! Trevlig lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #25 Hockeysnack i Jultider!  

HockeyPodden #25 Hockeysnack i Jultider! by Svenska Ishockeyförbundet

swehockey 0

MålvaktsPodden #78 Samtal med Valley, Mikko och Wernblom!  

Thomas Magnusson och Stefan Ladhe träffar Fredrik Mikko och pratar om att spela klart situationer. I detta avsnitt får du vara med på första mötet med NHL klubben Dallas Stars målvaktsansvarige Mike Valley, Fredrik Mikko och Mikael Wernblom, ett möte som vi kommer ha med delar av de närmsta poddarna! Trevlig lyssning!

swehockey 0

DomarPodden#12 Möter Marcus Vinnerborg, proffsdomare i Schweiz  

Joel Hansson tar ett snack med Marcus Vinnerborg som förnärvarande är proffsdomare i Schweiz. Marcus har en gedigen erfarenhet från att ha dömt i SHL i många år, JVM och ett antal VM med VM final som ett bevis på hans höga nivå. Som främsta merit är ändå att han var den första europeiska domaren att döma en NHL match! Efter det blev det ett 40 tal till. Välkommen att ta del av ett intressant samtal över skype!

swehockey 0

DomarPodden #11 Möter TV-Puckdomaren Oliver Sjöberg  

Joel Hansson möter Oliver Sjöberg som dömde i TV-Pucken och gjorde det så bra att han fick vara med att döma finalmatchen. Hör på hans erfarenheter och tankar efter turneringen. Ha en trevlig lyssning!

swehockey 0

MålvaktsPodden #77 En förstemålvakt eller två som tävlar?  

Thomas Magnusson och Stefan Ladhe ställer frågan "En förstemålvakt eller två som tävlar om att spela?" Olika röster ger sin syn på frågan. De besvarar också en lyssnarfråga och pratar om aktualiteter i målvaktsvärlden! Glöm inte att titta på filmklipp, följa länkar som finns i artikeln som tillhör avsnittet, på hockeyakademin.se. Trevlig lyssning!

swehockey 0

DomarPodden #11 Möter Marcus Yngvesson och pratar Ungdomsdomare & DAIF  

Joel Hansson möter Marcus Yngvesson som kommer att prata om Ungdomsdomare, DAIF.

swehockey 0

MålvaktsPodden #76 Släpper en Världsnyhet och kör live!  

MålvaktsPoddens 76e avsnitt blir speciell! Dels kör vi podden live! LiveArena filmar förberedelserna, kringsnacket och podcastinspelningen från början till slut! MEN framförallt för att vi levererar en Världsnyhet för målvaktsfans! Vidare får vi besök av Joel Hansson, domarbasen på hockeyförbundet. Vi pratar om målvaktsrelaterade situationer som är aktuella. Vi minns Wille Löfqvist som nyligen gått bort och våra andra i målvaktshimlen! Välkommen!

swehockey 0

DomarPodden #10 Bakom kulisserna på SHL matchen Brynäs-Leksand  

Ett av dem kanske hetaste derbyna inom svensk ishockey är matcherna mellan Brynäs och Leksand, 173 gånger har lagens A-lag möts på olika nivåer och bjudit upp till heta och intensiva derbymatcher. DomarPodden fick följa med bakom kulisserna inför matchen den 13e september i år.

swehockey 0

HockeyPodden #24 Möter Tomas Montén, förbundskapten för Juniorlandslaget  

Säsongspremiär för HockeyPodden! Det gör vi i ett fullspäckat avsnitt! Vi möter Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén som berättar om sig själv och vad han har gjort innan han tog jobbet som förbundskapten. Han sätter oss in i juniorlandslagets säsong. Erika Holst berättar om World Girl´s Ice Hockey Weekend och regionturneringen för U18 i Nyköping. Ulf Lundberg och Stefan Ladhe leder programmet och hinner prata en del med varandra också. Bla om Vägen till Elit kursen i Göteborg. Du hör: Fullspäckat! Välkommen till en ny säsong med HockeyPodden!

swehockey 0

DomarPodden #9 Möter hockeyallsvenska linjedomaren Marcus Bojling  

Joel Hansson möter den allsvenska linjedomaren Marcus Bojling i andra säsongens andra avsnitt! God lyssning!

swehockey 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose