swehockey

swehockey

Sweden

Podcast by swehockey

Episodes

DomarPodden #10 Bakom kulisserna på SHL matchen Brynäs-Leksand  

Ett av dem kanske hetaste derbyna inom svensk ishockey är matcherna mellan Brynäs och Leksand, 173 gånger har lagens A-lag möts på olika nivåer och bjudit upp till heta och intensiva derbymatcher. DomarPodden fick följa med bakom kulisserna inför matchen den 13e september i år.

swehockey 0

HockeyPodden #24 Möter Tomas Montén, förbundskapten för Juniorlandslaget  

Säsongspremiär för HockeyPodden! Det gör vi i ett fullspäckat avsnitt! Vi möter Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén som berättar om sig själv och vad han har gjort innan han tog jobbet som förbundskapten. Han sätter oss in i juniorlandslagets säsong. Erika Holst berättar om World Girl´s Ice Hockey Weekend och regionturneringen för U18 i Nyköping. Ulf Lundberg och Stefan Ladhe leder programmet och hinner prata en del med varandra också. Bla om Vägen till Elit kursen i Göteborg. Du hör: Fullspäckat! Välkommen till en ny säsong med HockeyPodden!

swehockey 0

DomarPodden #9 Möter hockeyallsvenska linjedomaren Marcus Bojling  

Joel Hansson möter den allsvenska linjedomaren Marcus Bojling i andra säsongens andra avsnitt! God lyssning!

swehockey 0

MålvaktsPodden #75 World Cup of Hockey och mycket mer!  

Vi inleder MålvaktsPoddens femte säsong med ett fullspäckat avsnitt! Stefan Ladhe är i Toronto med Tre Kronor som står inför semifinalen i World Cup. Thomas Magnusson är hemma i Tyresö och har träffat både Mike Valley (Dallas Stars i NHL) och de övriga målvaktstränarna för landslagen Nizze Landén (J19/J20), Anders Palm (J18) och Fredrik Mikko (J17). Välkommen till en ny säsong av MålvaktsPodden!

swehockey 0

DomarPodden #8 Joel Hansson möter Gabriella Gran  

En av Sveriges bästa kvinnliga domare, Gabriella Gran är gäst hos Joel Hansson när andra säsongen av DomarPodden inleds. God lyssning!

swehockey 0

MålvaktsPodden #74 På årets MV3 kurs som avslutar säsongen!  

I MålvaktsPodden avsnitt 74 har Stefan Ladhe och Thomas Magnusson fokus på årets MV3 kurs och du får höra röster från kursdeltagarna runt teoripassen och isen. Du får också höra om Thomas "höftprojekt". Det och mycket annat får du ta del av i avsnitt 74. Länkar till de filmklipp det talas om hittar du i artikeln till avsnittet på www.hockeyakademin.se. Välkommen!

swehockey 0

HockeyPodden #23 Möter Pelle Torstensson och Peter Casparsson!  

Thomas Magnusson, Henrik Haraldsson och Uffe Lundberg träffar några svenska ledare på läktaren i form av Linköpings HC´s Pelle Torstensson (J18 coach) och Peter Casparsson (materialare). De snackar upp finalen mot Finland och reflekterar över VM turneringen. God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #22 Möter Lias Andersson och Jacob Moverare  

Henrik Haraldsson, Uffe Lundberg och Thomas Magnusson befinner sig i USA, Grand Forks där de ser Småkronorna /U18 spela junior VM! I dagens podcast möter de spelarna Lias Andersson och Jacob Moverare som laddar för semifinal imorgon lördag mot Kanada! God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #21 Möter Torgny Bendelin och Niclas Hävelid  

Henrik Haraldsson och Thomas Magnusson befinner sig i USA, Grand Forks där de ser Småkronorna /U18 spela junior VM! I dagens podcast möter de förbundskapten Torgny Bendelin och hans assisterande coach Niclas Hävelid. God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #20 Framme i Grand Forks inför matchen mot Ryssland!  

Vår delegation bestående av Henrik Haraldsson (utvecklings-landslagsansvarig U16-U18) , Ulf Lundberg (spelarutvecklingsansvarig/ headcoach U17), Thomas Magnusson (målvaktsansvarig)och Thomas Montén (headcoach J19/J20) har kommit fram och ska se #SmåKronorna spela match mot Ryssland i gruppspelet i #U18VM. I väntan på matchen möter de manager Andreas Spångberg. Trevlig lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden#19 U18VM i Grand Forks  

Henrik Haraldsson håller i ännu en podcast från ett stort mästerskap! I det första avsnittet har han med sig Ulf Lundberg, Thomas Montén och Thomas Magnusson precis innan de går på planet till USA. De hinner prata om förväntningarna de har, om inledningen på turneringen och lovar fler poddar när de är på plats! Trevlig lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #18 Från JSM med Hävelid, Forsberg, Andersén och Lundberg  

Stefan Ladhe och Ulf Lundberg pratar hockey ur Svenska Ishockeyförbundets perspektiv. I det 18e avsnittet hör vi röster från JSM i form av Magnus Hävelid, förbundskapten på team 16 landslaget, Anders Forsberg, talangscout från Buffalo Sabres, Anders Eriksén hockeykonsulent och assisterande förbundskapten på team 17 tillsammans med Ulf Lundberg som också intervjuas av Lisa Classon. Dessutom hör vi Erika Holst om flick och damhockey och tro det eller ej... mycket mycket annat! Välkommen!

swehockey 0

DomarPodden #7 Träffar Mikael Backlund, Calgary Flames  

SIF´s domaransvarige Joel Hansson besöker i veckans Domarpodd Calgary och pratar med Mikael Backlund som spelar i Calgary Flames, NHL. Ett intressant samtal om skillnader mellan domarna i NHL och i europa bla. God lyssning!

swehockey 0

MålvaktsPodden #73 Möter Johan Andersson och pratar utrustning  

I MålvaktsPodden avsnitt 73 möter Stefan Ladhe och Thomas Magnusson Johan Andersson, videocoach för JuniorKronorna och senare Tre Kronor i World Cup. Thomas pratar om det senaste i debatten om målvakternas utrustning och Stefan tar upp en frågeställning så här i slutspelstider. Det och mycket annat får du ta del av i avsnitt 73. Länkar till de filmklipp det talas om hittar du i artikeln till avsnittet på www.hockeyakademin.se. Välkommen!

swehockey 0

DomarPodden #6 Besöker SIF´s utvecklingscamp för domare!  

SIF´s domaransvarige Joel Hansson besöker i veckans Domarpodd domarcampen i Munkfors. Följ med och lyssna på samtal med några av deltagarna!

swehockey 0

DomarPodden #5 Möter Thomas "Kuben" Andersson  

Joel Hansson träffar domarprofilen Thomas "Kuben" Andersson som berättar om sin långa domarkarriär som han nyligen avslutat!

swehockey 0

DomarPodden #4 Möter Patrik Sjöberg, SHL  

Joel Hansson träffar SHL domaren Patrik Sjöberg i DomarPoddens fjärde avsnitt. God lyssning!

swehockey 0

MålvaktsPodden #72 På Målvaktstränarkonventet i Göteborg  

I MålvaktsPodden avsnitt 72 tar vi med dig på Målvaktstränarkonventet i Göteborg. Thomas gör sista konventet på årets turné! Stefan samtalar med deltagare både i teorirummet och ute på isen. Detta och mycket annat får du höra om i det 72a avsnittet av MålvaktsPodden! Välkommen!

swehockey 0

HockeyPodden #17 Guld i Ungdoms OS i Lillehammer!  

OS Guld! Erika Holst och Henrik Haraldsson är på väg hem från OS finalen och gör en sista podcastinspelning för den här gången! God lyssning!

swehockey 0

HockeyPodden #16 Möter spelarna Sofie Lundin och Maja Nyhlén Persson  

Erika Holst, utvecklingsansvarig för Damhockey och Henrik Haraldsson, utvecklingschef på Svenska Ishockeyförbundet är i Lillehammer för att bla. se våra U16 dam spela i OS turneringen. I morgon spelar tjejerna OS final mot Tjeckien! I dagens podcast kollar Erika och Henrik läget med spelarna Sofie Lundin och Maja Nyhlén Persson! God lyssning!

swehockey 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose