Swimrunpodden

Swimrunpodden

Sweden

En podd om Swimrun som kommer att handla om allt som har med den här fantastiska sporten att göra. En podd med Annelie och Jonas!

Episodes

Swimrunpodden 48 Fredrik Isaksson - swimrunintervju  

Fredrik Isaksson gästar oss denna vecka och berättar om sin uppväxt på Östermalm/Jämtland och Stockholms skärgård. Vi får följa en uppväxt med kampsport, vindsurfing och dykning. Men till slut har han hittat till Swimrun. Glädjen och njutningen att kunna kombinera vatten och löpning är tydlig. Vi får också höra vad han tycker om användandet av lina på tävlingar

Swimrunpodden 47 Camilla Renz Swimrunintervju  

Camilla Renz berättar på ett roligt sätt hur hon hittade till Swimrun i dagens avsnitt. Vi får också höra om hennes tuffa Ötillö och om hennes olika lopp och träningar. Berättar också om sitt engagemang för att skriva för Allt om Swimrun och om vad träningen betyder för henne.

Swimrunpodden 46-swimrun tankar med Annelie och Jonas  

Annelie och Jonas pratar om året som har passerat och blickar framåt mot 2017. Skratt och allvar blandas i dagens avsnitt. Glöm därför inte bort Tobias registret som vi tar upp i dagens pod. De pratar också om egna mål och tävlingar under året.

Swimrunpodden 45 - Mikael Rosén swimrunintervju  

Mikael Rosén gästar podden och berättar mycket om öppet vatten och vad du behöver tänka på när du går från poolen till att simma utomhus. Han ger tips på vad du skall tänka på. Ger också sina tankar på hur sporten kommer att utvecklas framåt. Delar också om sin uppväxt och hur han idag tränar sig själv och sina adepter.

Swimrunpodden 44 Lena Ehrlenfeldt swimrunintervju  

Lena Ehrlenfeldt kommer med och berättar sin historia. Hon var med och demonstrerade för mer hallar för Friskis och Svettis redan i början av 70-talet så hon har en lång och gedigen bakgrund. Hon har även gjort 4 klassiker och tränar och tävlar även inom triathlon. Men nu är det swimrun som gäller. Vi får lära oss smarta tips för trail löpning och många härliga skratt. En fantastisk atlet helt enkelt!

Swimrunpodden 43 Natalie Rec Swimrun intervju  

Natalie Rec berättar om sin uppväxt och satsning på Innebandy. Där hon varit på en mycket hög nivå. Vi får oss mycket skratt på vägen till att hon börjar med uthållighetssporter som Triathlon och Swimrun. Hon berättar på ett målande sätt om hennes upplevelser inom vår sport.

Swimrunpodden 42 Ville Enberg Swimrun intervju  

Ville Enberg gästar oss denna vecka. Han berättar om sin resa till Swimrun och att nu startat upp en spännade tidning om vår härliga sport. Vi får också en insyn i att vara småbarnspappa....Han jobbar idag med att sälja Swimrunsaker och han om någon kommer nära vår sport.

Swimrunpodden 41 Jonas Colting Swimrun intervju  

Jonas Colting berättar om hur han hittade till Ötillö och Swimrun innan vi ens hade ett namn på sporten. Han är verkligen en av pionjärerna inom sporten. Vi får följa med på en resa där han berättar om att han började med simning och därefter hittade till Triathlon och Swimrun. Han delar några roliga historier om hur det var de första åren på Ötillö och hur han tror att sporten kommer att utvecklas.

Swimrunpodden 40 Mårten Westlund Swimrun intervju  

Mårten Westlund berättar på ett humoristiskt sätt om hans väg till Swimrun. Vi får också höra om hans planer om att köra en swimrun mellan Danmark och Sverige via Kattegatt. Vi får också lära oss varför hans team heter Biffen och Bananen. Vi får också höra om ett smart tips på present som flera kanske kan bli sugna på. Sist men inte minst berättar han om kul event på västkusten.

Swimrunpodden 39 Swimrun intervju om 1000 lakes med Jonas och Annelie  

Jonas och Annelie pratar om hösten och Ötillö 1000 lakes i Tyskland som var ett stort mål för säsongen. Vi får följa med på resan till Tyskland och alla intryck från tävlingen som blev mycket speciell med tanke på att det var en kall tillställning. Spännande att få följa med och tävla i Swimrun i ett annat land.

Swimrunpodden 38 Matilda Bertlin - swimrun intervju  

Matilda Bertlin delar sin historia med mycket glädje men också på ett ärligt sätt. Vi får följa hennes resa från lagsport under uppväxten till att helt plötsligt gå från soffsittare till en Ironman. Från den har hon verkligen hittat till Swimrun. Under sommaren 2016 har hon gjort många lopp och alltid med ett stort smile på läpparna. Till slut stod hon på startlinjen till Ötillö

Swimrunpodden 38 Matilda Bertlin -Swimrun intervju  

Matilda Bertlin delar sin historia med mycket humor men ändå med en del allvar. Vi får följa hennes otroligt snabba utveckling från att knappt gjort något på flera år till att göra två Iron man och på ett år komma till Ötillö. Hon delar personligt om vad hon tycker om Swimrun och alla tävlingar hon göra under en helt fantastisk sommar 2016.

Swimrunpodden 37 Mats Andersson Swimrun intervju  

Mats Andersson berättar om sin bakgrund och vi får lära oss hur Ötillö kom till men också mycket om hur det var den där första gången som distansen gjordes på 48 timmar. Får en känsla över vad swimrun betyder för Utö och hur mycket han själv brinner för sporten och att vara ute i naturen. Vi får oss ett och annat skratt kring historiken och lite tips på hur vi kan bli bättre swimrunners.

Swimrunpodden 36 Björn Rosenthal Swimrun intervju  

Björn Rosenthal berättar på ett mycket roligt sätt om sin väg till Swimrun från bland annat brottning och triathlon. Han berättar bland annat om när han blev sänkt av kramar efter målgång och rolig tävling i Finland. Vi får också lära oss om att han gillar när det är lite tuffare än vanligt...fast kanske inte värmen i Texas. Mycket skratt utlovas mellan varven där han också har två pallplatser från Ötillö så han kan också vara seriös och driven.

Swimrunpodden 35 Lelle Moberg Swimrun intervju  

Lelle Moberg berättar om sin väg till att bli 3-faldig världsmästare i Swimrun. Vi får höra om hans uppväxt och resa via gymnasium som var specialiserat på Triathlon. Berättar om tuff krasch som ändå inte har stoppat hans resa in i sporten Swimrun. Han berättar ingående om årets Ötillö och ger oss lyssnare många bra tips på hur vi kan förbättra oss. En mycket intressant och givande stund för alla som vill bli bättre på sporten!

Swimrunpodden 34 Annika Ericsson Swimrun intervju  

Annika Ericsson nybliven Swimmrun världsmästare gästar podden. Vi får höra om hennes resa från simmare till att nu sätta nytt banrekord på swimruns blå band Ötillö. Vi får lära oss hur Annika tränar och hur hon tänker inför ett så tufft lopp som faktiskt Ötilö är. Hon berättar med stor ödmjukhet kring hennes lopp och ni kommer lära er en hel del.

Swimrunpodden 33  Marcus Broman/Fredrik Lönnborn Swimrun intervju  

Marcus Broman och Fredrik Lönnborn gästar podden och berättar om sin väg från överviktiga grabbarna grus till att brinna för Swimrun. De berättar om att vara swimrunners i Skåne och mycket om sin passion för sporten. Det har varit nästan på gränsen hur mycket en av dem drömt om Engadin och i somras gjorde de resan tillsammans. Kommer från Veberöd som har fostrat några andra duktiga Swimrunners. En fantastisk resa båda grabbarna har gjort. Värt att lyssna på!

Swimrunpodden 32 Mikael Morin swimrun intervju  

Mikael Morin berättar om hur han hittat till Swimrun. Berättar en hel del om olika spännande events kopplade till simning och löpning runt Halmstad. En inspirerande intervju om att det går att lära sig nytt. Får också höra om elitsatsning i Volleyboll och Beachvolleyboll han gjort innan han hittade "hem". Visar också att det går att komma tillbaka från att knappt har rört sig till att köra en Ironman.

Swimrunpodden 31 Salli Carlfjord Swimrun intervju  

Salli Carlfjord gästar podden och berättar om sin resa från Simning och Vattenpolo till Swimrun. Hon berättar om vägen till att lyckas vinna sina första tävlingar och hur hon laddar inför sin första Ötillö. Vi får lära oss hur Salli gör för att lyckas bra fast hon har en axel som krånglar. En hel del skratt och positiva tankar får vi ta del av i dagens avsnitt

Swimrunpodden 30 Ted Modén swimrun intervju  

Ted Modén blir intervjuad av oss på Ångaloppet, på samma ställe han kollapsade för 1 år sedan. Han får beskedet att han drabbats av akut cancer. Vi får höra om hans tuffa resa tillbaka men också mycket av den energi och positiva tankar som han förmedlar mitt allt det hemska. Vi får höra mycket om vilka fantastiska vänner Ted har kring sig i sitt liv. En mycket tankeväckande intervju.

0:00/0:00
Video player is in betaClose