Swimrunpodden

Swimrunpodden

Sweden

En podd om Swimrun som kommer att handla om allt som har med den här fantastiska sporten att göra. En podd med Annelie och Jonas!

Episodes

Swimrunpodden 42 Ville Enberg Swimrun intervju  

Ville Enberg gästar oss denna vecka. Han berättar om sin resa till Swimrun och att nu startat upp en spännade tidning om vår härliga sport. Vi får också en insyn i att vara småbarnspappa....Han jobbar idag med att sälja Swimrunsaker och han om någon kommer nära vår sport.

Swimrunpodden 41 Jonas Colting Swimrun intervju  

Jonas Colting berättar om hur han hittade till Ötillö och Swimrun innan vi ens hade ett namn på sporten. Han är verkligen en av pionjärerna inom sporten. Vi får följa med på en resa där han berättar om att han började med simning och därefter hittade till Triathlon och Swimrun. Han delar några roliga historier om hur det var de första åren på Ötillö och hur han tror att sporten kommer att utvecklas.

Swimrunpodden 40 Mårten Westlund Swimrun intervju  

Mårten Westlund berättar på ett humoristiskt sätt om hans väg till Swimrun. Vi får också höra om hans planer om att köra en swimrun mellan Danmark och Sverige via Kattegatt. Vi får också lära oss varför hans team heter Biffen och Bananen. Vi får också höra om ett smart tips på present som flera kanske kan bli sugna på. Sist men inte minst berättar han om kul event på västkusten.

Swimrunpodden 39 Swimrun intervju om 1000 lakes med Jonas och Annelie  

Jonas och Annelie pratar om hösten och Ötillö 1000 lakes i Tyskland som var ett stort mål för säsongen. Vi får följa med på resan till Tyskland och alla intryck från tävlingen som blev mycket speciell med tanke på att det var en kall tillställning. Spännande att få följa med och tävla i Swimrun i ett annat land.

Swimrunpodden 38 Matilda Bertlin - swimrun intervju  

Matilda Bertlin delar sin historia med mycket glädje men också på ett ärligt sätt. Vi får följa hennes resa från lagsport under uppväxten till att helt plötsligt gå från soffsittare till en Ironman. Från den har hon verkligen hittat till Swimrun. Under sommaren 2016 har hon gjort många lopp och alltid med ett stort smile på läpparna. Till slut stod hon på startlinjen till Ötillö

Swimrunpodden 38 Matilda Bertlin -Swimrun intervju  

Matilda Bertlin delar sin historia med mycket humor men ändå med en del allvar. Vi får följa hennes otroligt snabba utveckling från att knappt gjort något på flera år till att göra två Iron man och på ett år komma till Ötillö. Hon delar personligt om vad hon tycker om Swimrun och alla tävlingar hon göra under en helt fantastisk sommar 2016.

Swimrunpodden 37 Mats Andersson Swimrun intervju  

Mats Andersson berättar om sin bakgrund och vi får lära oss hur Ötillö kom till men också mycket om hur det var den där första gången som distansen gjordes på 48 timmar. Får en känsla över vad swimrun betyder för Utö och hur mycket han själv brinner för sporten och att vara ute i naturen. Vi får oss ett och annat skratt kring historiken och lite tips på hur vi kan bli bättre swimrunners.

Swimrunpodden 36 Björn Rosenthal Swimrun intervju  

Björn Rosenthal berättar på ett mycket roligt sätt om sin väg till Swimrun från bland annat brottning och triathlon. Han berättar bland annat om när han blev sänkt av kramar efter målgång och rolig tävling i Finland. Vi får också lära oss om att han gillar när det är lite tuffare än vanligt...fast kanske inte värmen i Texas. Mycket skratt utlovas mellan varven där han också har två pallplatser från Ötillö så han kan också vara seriös och driven.

Swimrunpodden 35 Lelle Moberg Swimrun intervju  

Lelle Moberg berättar om sin väg till att bli 3-faldig världsmästare i Swimrun. Vi får höra om hans uppväxt och resa via gymnasium som var specialiserat på Triathlon. Berättar om tuff krasch som ändå inte har stoppat hans resa in i sporten Swimrun. Han berättar ingående om årets Ötillö och ger oss lyssnare många bra tips på hur vi kan förbättra oss. En mycket intressant och givande stund för alla som vill bli bättre på sporten!

Swimrunpodden 34 Annika Ericsson Swimrun intervju  

Annika Ericsson nybliven Swimmrun världsmästare gästar podden. Vi får höra om hennes resa från simmare till att nu sätta nytt banrekord på swimruns blå band Ötillö. Vi får lära oss hur Annika tränar och hur hon tänker inför ett så tufft lopp som faktiskt Ötilö är. Hon berättar med stor ödmjukhet kring hennes lopp och ni kommer lära er en hel del.

Swimrunpodden 33  Marcus Broman/Fredrik Lönnborn Swimrun intervju  

Marcus Broman och Fredrik Lönnborn gästar podden och berättar om sin väg från överviktiga grabbarna grus till att brinna för Swimrun. De berättar om att vara swimrunners i Skåne och mycket om sin passion för sporten. Det har varit nästan på gränsen hur mycket en av dem drömt om Engadin och i somras gjorde de resan tillsammans. Kommer från Veberöd som har fostrat några andra duktiga Swimrunners. En fantastisk resa båda grabbarna har gjort. Värt att lyssna på!

Swimrunpodden 32 Mikael Morin swimrun intervju  

Mikael Morin berättar om hur han hittat till Swimrun. Berättar en hel del om olika spännande events kopplade till simning och löpning runt Halmstad. En inspirerande intervju om att det går att lära sig nytt. Får också höra om elitsatsning i Volleyboll och Beachvolleyboll han gjort innan han hittade "hem". Visar också att det går att komma tillbaka från att knappt har rört sig till att köra en Ironman.

Swimrunpodden 31 Salli Carlfjord Swimrun intervju  

Salli Carlfjord gästar podden och berättar om sin resa från Simning och Vattenpolo till Swimrun. Hon berättar om vägen till att lyckas vinna sina första tävlingar och hur hon laddar inför sin första Ötillö. Vi får lära oss hur Salli gör för att lyckas bra fast hon har en axel som krånglar. En hel del skratt och positiva tankar får vi ta del av i dagens avsnitt

Swimrunpodden 30 Ted Modén swimrun intervju  

Ted Modén blir intervjuad av oss på Ångaloppet, på samma ställe han kollapsade för 1 år sedan. Han får beskedet att han drabbats av akut cancer. Vi får höra om hans tuffa resa tillbaka men också mycket av den energi och positiva tankar som han förmedlar mitt allt det hemska. Vi får höra mycket om vilka fantastiska vänner Ted har kring sig i sitt liv. En mycket tankeväckande intervju.

Swimrunpodden 29 Valter Olander Swimrun intervju  

Valter Olander berättar om vägen till 3 brons i världsmästerskapen i Fensim där han tränade oerhört mycket. Sporten var mycket större i Sverige på den tiden men det finns en hel del för oss att lära oss idag. Vi får också lära oss mycket om vad hur fenor kan förbättra dig i Swimrun. Intressant ingång kring en mycket diskuterad fråga just nu. Får också höra en hel del om Valter och Jonas deltagande i en härlig tävling i Hälsingland nämligen Skärgårdsutmaningen.

Swimrunpodden 28 Fredrik Schriever - Abeln Swimrun intervju  

Fredrik Schriever-Abeln berättar på ett spännande sätt om sin väg till 4 Ötillö. Vi får också en spännade insyn i hur han kom att välja sin profession som han idag utöver i Halmstad. Han berättar om tävlingar och mycket kring vad han finner roligt med Swimrun. Glädjen i att tävla ihop med någon som vi gör i Swimrun kommer också fram i dagens intervju.

Swimrunpodden 27 Breca Swimrun Med Annelie Och Paula  

I avsnitt 27 får ni höra om Annelie och Paulas galna resa till england där dom skulle köra Breca Swimrun, om alla deras motgångar, kom dom dit? Kom dom i mål? Vad hände? Å varför ska Annelie börja spela schack?

Swimrunpodden 26 Paul Krochak swimrun interview  

Paul Krochak talkes about his way to become two times world champion in Swimrun. Takes us from his native Canada all the way to Sweden. We learn about his preparations for Ötillö 2016 and his equipment. We also talk about Swimrun going forward….A very honest interview.

Swimrunpodden 25 Sommar samtal med Annelie o Jonas  

I dagens avsnitt så pratar Annelie och Jonas om en hel del olika ämnen. De kommer beröra inställda flyg, utveckling att träna med PT, respons från er lyssnare, vad händer framåt samt en hel del mellan himmel och jord. En sammanfattning av första halvårets swimrun poddande helt enkelt!

Swimrunpodden 24 Ingmarie Nilsson  - swimrun intervju  

I avsnitt 24 intervjuvar vi den ödmjuka och fina Ingmarie Nilsson som har på sin meritlista både segrar från stockholms marathon , tjejmilen och finnkampen. Vi får veta varför hon har haft sjukt jobbig sjöskräck men oxå hur hon överkom den. Vi pratar om swimrun, yoga, meditation och balans i livet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose