Sydsvenskans Sportcast

Sydsvenskans Sportcast

Sweden

En till Bloggar på sydsvenskan.se webbplats

Episodes

”Ingen har varit så långt nere och vänt som Stenson”  

Fredrik Hedenskog om varför Henrik Stenson ska få Bragdguldet. Och så våndas vi över tisdagens VM-playoffmatch mellan Sverige och Portugal.

”Ska allt blåsa bort nu?”  

Max Wiman och Anja Gatu pratar om vädret, taktiska förändringar, bortaspöket i Borås, den häftiga kväll som väntar – eller blåser bort.

”Gische har varit modig”  

Max Wiman och Anja Gatu pratar om guldstridens fortsättning, vem som är allsvenskans mest utbytte spelare och firandet på en frusen plan i Värmland.

”Hur missnöjd var egentligen Norling?”  

Citys Fredrik Lindstrand och Sydsvenskans Anja Gatu pratar om MFF-tränarens icke-analyser, varför MFF borde lägga in sig på spa och vad laget kan lära sig av LDB FC Malmö.

”Söndagen avgör guldstriderna”  

Ingen är närmare de två guldstriderna än Filip Stenström. Och han tror på dubbla fotbollsguld för Malmö.

”Han är större i USA än i Sverige”  

Sydsvenskans golfexpert Fredrik Hedenskog och Heidi Silvander berättar varför Henrik Stenson inte bara är den rikaste svenska golfspelaren utan också den bäste.

”Så mycket kärlek”  

Heidi Silvander och Anja Gatu summerar EM och diskuterar tysk glädje, svensk kärlek och norsk framtid.

”Den flamsigaste presskonferensen någonsin”  

Den tyska presskonferensen spårade ur, till och med tolken glömda frågorna. Sydsvenskans Anja Gatu och Heidi Silvander poddar inför EM-finalen mellan Tyskland och Norge.

”Straffturen bet Danmark i rumpan”  

Sydsvenskans Anja Gatu och Heidi Silvander: Hur gör man i Sverige för att vinna på rätt sätt? Hur står sig norsk ”Drillo”-taktik mot tysk offensiv i finalen? Funderingar från en parkering i ett regnigt Norrköping.  

”Knäckta dagen efter”  

Stämningen i landslaget var dämpad dagen efter – men Heidi Silvander och Anja Gatu blickar framåt mot VM 2015 och kvällens semifinal.

0:00/0:00
Video player is in betaClose