Systemet

Systemet

Sweden

Jonas Noreen och Eskil Hellberg gör Sveriges första renodlade V75-podcast som rappt och initierat bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

160. Lonely Star rundar alla med lite flax  

Färjestad arrangerar lördagens V75-omgång och det är fin sport vi bjuds på. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är med i samtalet vanlig ordning. Och veckans gäst är Julia Björklund. Trion diskuterar fram och tillbaka och kommer till sist överens. Dessutom delger experterna sina tankar kring On Track Piratens vara eller inte vara på V75.

Systemet 0

159. Bellino B. leder hela vägen  

Det är Jägersro som gäller på lördag. Vad passar då bättre än att ha med altmeister Bengt Adielsson, som har hemmaplan, i podden? Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen diskuterar trion fram ett spännande systemförslag. Det går dock inte helt smärtfritt. En av herrarna går med på chansspiken, till sist. Under protest…

Systemet 0

158. Fräckt lås i V75-6  

V75 Winter Burst är över för den här gången, men V75-tåget rullar givetvis vidare. Fast i lite lugnare takt framöver. Rebecka Falk är gäst i veckans podd och tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen går trion igenom leken. Grundligt. Det blir som oftast lite gnabb, men det hela landar i ett lite annorlunda men spännande system.

Systemet 0

157. Frankie Brodde – en fräck jackpott-spik  

Det är final i V75 Winter Burst! Och snacka om spännande avslutning då det finns minst 80 miljoner kronor i sjurättspotten – när Mantorp arrangerar tävlingarna. Spelläge! Eskil Hellberg och Jonas Noreen har med sig Julia Björklund i studion och trion bjuder på härligt travsurr med gott om vassa analyser och roliga drag. Notera att det är spelstopp redan 14.30 på lördag. Gott nytt (spel)år!

Systemet 0

156. Patricia Hastrup leder hela vägen  

Det år återigen V75-tävlingar på norsk mark och precis som inför Momarken tidigare i veckan har våra experter, Eskil Hellberg och Jonas Noreen, med sig Even Elvenes. Det är, minst sagt, en svår omgång på förhand men experttrion reder ut begreppen. Even kommer med en hel del intressant information, som inte bör missas! Trevlig lyssning.

Systemet 0

155. Strecka rubbet i inledningen  

Det är Uleåborg och vintriga förutsättningar som gäller i afton när Winter Burst fortsätter. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i vanlig ordning. Den tredje länken är Fredrik Edholm som har stenkoll på dessa, för många okända, hästar. Experttrion reder ut vilka som gynnas av isbanan och de bjuder också på en hel del roliga streck. Dessutom blir det lite finska… God tur!

Systemet 0

154. Cyber Lane tar en ny triumf  

V75 Winter Burst rullar vidare och den här onsdagen är det inte V86 som brukligt – utan V75. Halmstadtravet är skådeplatsen och Eskil Hellberg och Jonas Noreen har med sig TV4-profilen Patric Skoglund. Den senare är med och äger Bacan Degato. Och det återstår att se om han kan tjata med sin ögonsten på systemet…

Systemet 0

153. Bellfaks vinner felfri  

Det är Momarken som gäller den här tisdagen och vem passar då bättre att ha med i podden än Even Elvenes? Den glade norrmannen bjuder på flera roliga drag och han lovar dessutom att gå tolv varv, iklädd pjäxor, runt Momarkens bana – om hans spik förlorar felfri. Vem det är? Lyssna för svar!

Systemet 0

152. On Track Piraten – mycket svårslagen  

V75 Winter Burst rullar vidare. Som traditionen bjuder är det V75-finaler på Annandagen på Solvalla. Vi får se gott om kanonhästar och det kommer att bli häftiga lopp. Mr Expressen, eller Bengt Adielsson om ni så vill, gästar podden och som vanligt tar han rejäl ton. Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen reder de tre ut omgången åt er. God lyssning!

Systemet 0

151. Narold Vox har toppchans i V75-7  

Juldagen innebär ingen vila, utan Umeå kör V75. Det man ska tänka på är att man kör tävlingarna på en isad vinterbana. Vilka som gillar det reder våra experter självklart ut i podden. Fredrik Edholm är det här avsnittets gäst och han har så klart stenkoll på hästarna i norr. Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen sys ett intressant system ihop. Trevlig lyssning!

Systemet 0

150. Monfalcone krossar allt i V75-inledningen  

Det är tätt på given vad gäller omgångar framöver i och med att V75 Winter Burst sätter igång. Först ut är Örebro med den traditionsenliga uppesittarkvällen, som brukar bjuda på hög omsättning. Eskil Hellberg och Jonas Noreen har med sig Julia Björklund och trion bjuder på bra information och ett spännande system. Missa inte heller Jonas uppskattade rimstuga dagen till ära…

Systemet 0

149. Pense Kloster – bästa spiken  

Det är Åbytravet som står i fokus på lördag när banan arrangerar veckans höjdpunkt. Och självklart har Eskil Hellberg och Jonas Noreen då med sig det respekterade travoraklet Sören Englund! Trion går igenom loppen ordentligt och Sören bjuder på vass information från stall Bergh och Jensen. Det blir en hel del gott snack och det här vill ni inte missa.

Systemet 0

148. On Track Piraten har toppchans  

Det är V75-tävlingar på Färjestad och det är en smaskig jackpott-omgång som våra experter sätter tänderna i. Ett högt, irriterande, larm ljuder mitt under inspelningen. Är det brandlarmet?! Veto-knappen?! Lyssna för svar. Det uppstår i alla fall förvirring i studion där Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av Fredrik Edholm. Dessutom bjuds ni på vass information från Ulf Ohlsson.

Systemet 0

146. Oceanic Clearence – kul chansspik  

Det är finfin sport på Solvalla den här lördagen och det är dessutom jackpott! Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av Julia Björklund och trion går igenom loppen grundligt. Dessutom bjuds en småilsken TV4-profil in i samtalet – och det vill ni nog inte missa…

Systemet 0

144. Picasso fäller alla i V75-6  

Fredrik Edholm är veckans gäst i "Systemet" och som vanligt finns Eskil Hellberg och Jonas Noreen med i samtalet. Bergsåker arrangerar V75-tävlingarna och det är en del frågetecken kring banunderlaget. Trion försöker reda ut det och bjuder dessutom på en hel del matnyttigt, såsom loppanalyser och utrustningsinfo. God lyssning!

Systemet 0

143. R.K.King tar tredje raka för Heiskanen  

Blickarna riktas mot Eskilstuna i helgen då det är dubbla V75-omgångar. Podden fokuserar på lördagens omgång där det är dubbel jackpott! Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt med och duon gästas den här veckan av Julia Björklund. Trion turas om att ha Halmstadkepsen på och hur mår egentligen Jonas? Har han feber eller inte?! Trevlig lyssning!

Systemet 0

142. Alfas da Vinci tar snabb revansch  

Det är ordning i salen den här veckan när Bengt Adielsson, eller MrExpressen om ni så vill, gästar Eskil Hellberg och Jonas Noreen. Trion bjuder på bra information till helgens V75:a och diskuterar även det nya spelet Top 7. Tummen upp eller ner? Trevlig lyssning!

Systemet 0

141. Volstead har toppchans  

Det är faktiskt ingen jackpott den här veckan men ändå trevliga tävlingar på Romme. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt på hugget och i det här avsnittet gästas de av kollega Fredrik Edholm. Trion velar fram och tillbaka men ser till slut klart – fräck spik utlovas! Dessutom bjuds Ni på lite tips till V75 söndag. God lyssning!

Systemet 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose