Systemet

Systemet

Sweden

Jonas Noreen och Eskil Hellberg gör Sveriges första renodlade V75-podcast som rappt och initierat bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

179. Lurig V75-inledning – vi försöker fälla favoriten  

Det är äntligen dags för Elitloppet! Och vilka hästar vi får se. Den franske kejsaren Bold Eagle är russinet i kakan. Vi har även en spännande gäst i söndagens avsnitt. Ingen mindre än Stefan Hultman. Här snackar vi tung meritlista. Han har vunnit Elitloppet, Prix d'Amerique, Derbyt med mera, med mera. Som vanligt finns Eskil Hellberg och Jonas Noreen med i samtalet och trion bjuder på massor av spännande information. Inte minst från het stallinfo från Daniel Redén… Trevlig lyssning!

Systemet 0

178. V75-3 vidöppet – chansspiken lösningen  

Helgernas helg är äntligen här och Solvalla dukar upp till travfest i dagarna tre – med Elitloppet på söndag som höjdpunkt. I lördagens avsnitt gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Mr Expressen, Bengt Adielsson. Trion har svårt att komma överens till en början men efter diskussion och analyserande slutar det hela i ett spännande system. Trevlig lyssning!

Systemet 0

177. Vass chansspik i V75-3  

Det börjar närma sig Elitlopp på allvar men innan dess ska Gävle anordna V75 med jackpott. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt laddade för att servera Er den bästa informationen. Det är även veckans gäst, originalet, Matteus Lillieborg. Den senare får agera tungan på vågen ett flertal gånger och använder sig dessutom av Google Translate för att hitta rätt… Missa inte veckans avsnitt!

Systemet 0

176. Två troliga och en mycket rolig löser luriga V75-4  

Det är dubbla V75:or den här helgen, men veckans avsnitt av "Systemet" fokuserar helt och hållet på lördagens fina tävlingar på Åby. Fredrik Edholm gästar Eskil Hellberg och Jonas Noreen. Trion är rörande överens om vilken häst som har bäst segerchans i omgången – och två av tre herrar har dessutom exakt samma chansspik… Lyssna för för flera spännande idéer!

Systemet 0

175. Top of the World leder hela vägen  

Det är spetsbanan Örebro med dess korta upplopp som står i fokus inför lördagens V75-omgång. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i samtalet i vanlig ordning och den här veckan gästas duon av Julia Björklund. Trion analyserar spetsstrider så det står härliga till och bjuder på flera roliga drag. Det bjuds även på spikar till Vermo på söndag! God lyssning.

Systemet 0

174. Nuncio kan bättre än senast – tar hem Olympiatravet 2017  

Det är Åby och Olympiatravet som står i fokus på lördag. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns i vanlig ordning med i studion och de gästas av ingen mindre än tv-profilen Matteus Lillieborg. Trion bjuder på vass information, en och annan kul historia och en något rörig systemkonstruktion – men till sist landar det i ett vasst jackpott-förslag. God lyssning!

Systemet 0

173. Fräckt lås avslutar – inget för fegisar  

Det var miljonutdelning i söndags när Romme arrangerade tävlingarna. Nu är det Umåker som står i fokus och det är finfin travsport. Spelmässigt är det inte lika hett på förhand, men Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen gör sitt bästa för att få ihop ett spännande system. Trion är inte helt överens till en början men det löser sig till slut… Trevlig lyssning!

Systemet 0

172. Disco Volante tävlar mot sig själv  

Poddgänget fokuserar på söndagens omgång på Rommetravet och det är comeback både för Jonas Noreen och Rebecka Falk. Eskil Hellberg finns med i vanlig ordning och trion dividerar fram och tillbaka en bra stund – innan man till sist hittar en lösning som landar i ett intressant system. Lyssnarna bjuds på en hel del intressant utrustningsinformation och annat smått och gott. Glad påsk!

Systemet 0

170. Klar fördel Örjan – Uppohoppa spikas  

I veckans av Systemet analyseras det om V75-finalerna på Solvalla. Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Stefan Jönsson lyckades till slut enas om ett system med potential. Blir det mycket Örjan från början? Trion reder ut det hela. Missa inte gästens tre lågprocentare som kan se till att skjuta värdet i höjden!

Systemet 0

169. Target Kronos blåser till spets – sedan är det över  

Man kan nästan tro att Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen har varit i pepparkaksburken och "nallat" igen. Trion är nämligen rörande överens om de båda spikarna på Mantorp och inledningen blir snäll. Det blir dock lite mer käbbel längre fram... Experterna bjuder på en hel del viktig utrustningsinformation till jackpott-omgången och även en vinnare till V75 söndag. God lyssning!

Systemet 0

168. Flera fynd finns i V75-4  

Det är Momarken i Norge som arrangerar veckans V75-omgång – och vem passar väl bättre att ha med då i podden än Even Elvenes?! Norrmannen tar ton i flera lopp och motorsågen åker fram… Eskil Hellberg och Jonas Noreen bjuder i vanlig ordning på intressant information och trion konstruerar ett spännande jackpott-system. Trevlig lyssning!

Systemet 0

167. Norskt kallblod rundar alla – trots dubbla tillägg  

Det är Bollnäs som gäller på lördag när V75-cirkusen drar vidare. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är med i vanlig ordning och den här veckan gästas duon av VM i V75-finalisten Julia Björklund. Trion analyserar omgången noga och bjuder på en hel del matnyttig information. Missa inte veckans höjdpunkt med härligt travsnack!

Systemet 0

166. Kash Brodda – överlägsen i klassen  

Veckans gäst i "Systemet" är ingen rookie direkt, nej det är Mr Expressen – Bengt Adielsson. Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen resoneras det fram ett vasst systemförslag – med fräck chansspik. I övrigt bjuds lyssnarna på en hel del utrustningsändringa. Och så ger trion sin syn på det nya spelet Grand Slam 75 som har premiär på söndag.

Systemet 0

165. Man At Work – intressant spik  

Det bjöds på fina tips i podden förra veckan. Skrällarna Önas Ida, Västerbo Highscore och Balfour lyftes alla fram. Förhoppningsvis har våra experter konserverat formen till Eskilstunas omgång. Veckans gäst är Fredrik Edholm och tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen går trion igenom loppen grundligt. Två av poddeltagarna är ovanligt överens… God lyssning!

Systemet 0

164. Det luktar skräll i V75-2  

Klang och jubel förra veckan när poddens system inbringade 166 000 kr (raden inlämnad fyra gånger) till andelsköparna. Våra experter siktar på nya framgångar och Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas den här gången av Julia Björklund. Trion bjuder på en hel del matnyttig information och syr ihop ett vasst system. Dessutom får vi veta vad våra experter tycker om monté på V75…

Systemet 0

163. Red Rose America rundar allt på nytt  

Det är fin sport på lördag när Solvalla dukar upp till travfest – det är nämligen V75-finaler. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i vanlig ordning och veckans gäst är ingen rookie, nej det är Mr Expressen himself. Bengt Adielsson! Trion inleder med att vara väldigt överens men sedan blir det värre och experterna tvingas tänka om flera gånger. Missa inte veckans avsnitt där det bjuds på spännande information.

Systemet 0

162. Even's First Boy har en toppchans i V75-1  

Det surras en hel del i veckans avsnitt där Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av TV-profilen Matteus Lillieborg. Trion diskuterar fram och tillbaka men är långt ifrån överens till en början. Till sist hittar man ändå en lösning och det hela slutar i ett spännande systemförslag. Trevlig lyssning!

Systemet 0

161. V75-2 – en jämn gegga  

Det är dubbla V75-omgångar den här helgen, men podden fokuserar på på lördagens tävlingar på Bergsåker. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt pålästa och den tredje länken i samtalet är Fredrik Edholm. Trion är ovanligt överens – frågan är bara om det är ett bra eller dåligt tecken? Ni får också experternas vinnare i Prix d'Amerique som avgörs på söndag. Trevlig lyssning!

Systemet 0

160. Lonely Star rundar alla med lite flax  

Färjestad arrangerar lördagens V75-omgång och det är fin sport vi bjuds på. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är med i samtalet vanlig ordning. Och veckans gäst är Julia Björklund. Trion diskuterar fram och tillbaka och kommer till sist överens. Dessutom delger experterna sina tankar kring On Track Piratens vara eller inte vara på V75.

Systemet 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose