Systemet

Systemet

Sweden

Jonas Noreen och Eskil Hellberg gör Sveriges första renodlade V75-podcast som rappt och initierat bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Expressen Podcasts – finns där poddar finns. Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

196. Kallblodsloppet går till Norge – bra lås  

Det vankas Unionstrav på Färjestad och det ser ut att vara knapp fördel Sverige gentemot Norge på förhand. Veckans spikar hör i alla fall hemma i Sverige och våra experter Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen bjuder på ett fräckt system – med hög potential. Trion är inte alls överens till en början men med hjälp av bland annat uteslutningsmetoden löser det sig. God lyssning!

Systemet 0

195. Fräck lösning i V75-2 – spiken står på tur  

Det är Bollnäs som har blickarna på sig den här veckan när V75 kommer till stan. Eskil Hellberg och Jonas Noreen har kungligt besök i studion när folkkäre Stefan Hultman medverkar. Trion är ovanligt överens när det kommer till idéerna. Om det är ett bra eller dåligt tecken återstår att se strax efter kl 19 på lördag… En av deltagarna vill dessutom DNA-testa Jonas, varför? God lyssning!

Systemet 0

194. Fem stensäkra streck i kallblodsloppet  

Det vankas en jackpott när Solänget arrangerar lördagens V75-omgång – och det är alltid stimulerande med extrapengar i potten. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som oftast med i podden. Veckans gäst är kollega Fredrik Edholm. Eller ska vi börja kalla honom kallblodsprofessorn kanske?! Trion är långt ifrån överens om hur allt ska lösas men till slut landar det hela i ett spännande system. Även drag till V75 söndag utlovas. Trevlig lyssning!

Systemet 0

193. Två vassa segerbud i V75-7 – starkt lås  

Det är Derbyhelg och V75 både lördag och söndag på Jägersro. Podden fokuserar på lördagens lopp och herrar Edholm, Hellberg och Noreen syr ihop ett spännande system. Gott om roliga drag basuneras ut! Det är även start för tävlingen Guldstallet på lördag och i samband med det kan du som lyssnar vinna en plats som gäst i podden. För att vara med och tävla går du med i guldligan ”Systemet”. Mer info på expressen.se/trav. Trevlig lyssning!

Systemet 0

192. Intressant chansspik löser vidöppna V75-5  

Det råder V75-hysteri då V75 Summer Heat pågår – och på lördag på Bergsåker vankas Multijackpott! Många härliga miljoner att slåss om och i studion finns Eskil Hellberg och återkommande Jonas Noreen. Rebecka Falk som har hemmabana är också med i samtalet. Trion är långt ifrån överens om allt och man kan ana en spricka mellan två av deltagarna... Även en del prisvärda fynd i tävlingen Guldstallet utlovas!

Systemet 0

191. Två heta bud under tio procent – i samma lopp  

Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Stefan Hultman håller i trådarna i veckans avsnitt av Systemet och det är med enig stämma som man hamrar in den ena spiken. Det divideras lite mer om de övriga loppen och det blir faktiskt en lite oväntad häst som får det andra singelstrecket. Och dessutom bjuds det på några lågprocentare – missa inte infon!

Systemet 0

190. Fick tänka om efter Kihlströms information  

I veckans avsnitt av podcasten Systemet är det trion Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Stefan Jönsson som levererar sina vassaste spelideér till lördagens omgång där Åby Stora Pris är huvudnumret. Det gick förvånansvärt smidigt att knåpa ihop systemet. Och om tre tipsexperter är så pass eniga kan väl inget gå fel. Eller?

Systemet 0

189. Spets inget måste – ännu bättre bakifrån  

I veckans avsnitt av podcasten Systemet levereras det mängder av speldrag från trion Matteus Lillieborg, Fredrik Edholm och Rebecka Falk. Det haglade spikförslag från olika håll men man lyckades i alla fall bli eniga till slut. Missa inte alla dragen! Dessutom kom Matteus med ett nytt och oväntat inslag…

Systemet 0

188. Bästa spiken är som ny efter halsoperation – runt om  

Med enbart sju mil hemifrån till Hagmyren är veckans gäst givetvis Rebecka Falk. Som oftast finns även Eskil Hellberg och Jonas Noreen med i V75-samtalet. Trion diskuterar fram och tillbaka och via en del kompromisser löser det sig – som vanligt. Experterna bjuder på ett spännande systemförslag med flera lågprocentare. Och en av deltagarna har sin Peter G Norman-keps på… Trevlig lyssning!

Systemet 0

187. Mycket spännande lås avslutar omgången  

Det är Axevalla som står i fokus då man kör sitt traditionsenliga trippeltrav, med V75 både lördag och söndag. Podden fokuserar främst på lördagen, men ni får även experternas vinnare i StoChampionatet. Det är ingen mindre än nyblivne Hall of Fame-invalde Stefan Hultman som gästar ”Systemet”. Trion är långtifrån överens om allt men efter ett tag klarnar bilden. Gott om nyttig V75-information utlovas!

Systemet 0

186. Två hästar gör upp i Årjänga Stora Pris – starkt lås  

Det är natursköna Årjäng som arrangerar V75 på lördag och trots strykningen av Delicious bjuds vi på finfin sport. Jonas Noreen håller den här veckan i spakarna tillsammans med Rebecka Falk och Stefan Jönsson. Somliga i trion är överens om en hel del, men till exempel momentet helgarderingen blir det värre med. Gott om matnyttig spelinformation blir det i alla fall. God lyssning!

Systemet 0

185. Vass spik i StoSprintern – ruggigt fin senast  

Det är semestertider och Eskil Hellberg tar en paus från hängmattan – och hoppar in i podden då han har hemmaplan. Det är alltså Halmstad som står i fokus och i podden är det lördagens omgång som analyseras. Jonas Noreen och Stefan Jönsson medverkar också. Det blir en rätt så stökig podd med många svåra beslut som ska tas… Ni får även experternas vinnare i SprinterMästaren! Trevlig lyssning.

Systemet 0

184. Fyra känns stensäkra i V75-inledningen  

Eskil Hellberg vilar upp sig och det är Jonas Noreen som håller i trådarna i veckans avsnitt. Vid sin sida har han kollega Fredrik Edholm och Rebecka Falk. Den sistnämnda har hemmaplan och bjuder på flera roliga drag. Trion spekulerar fram och tillbaka men systemskapandet går ganska smidigt, trots allt. Den fräcka spiken är högintressant. God Lyssning!

Systemet 0

183. Skrällen i V75-7 har kanonform  

Som traditionen bjuder är det V75 på söndag i Kalmar i samband med Midsommar. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns i vanlig ordning med i studion. Veckans gäst, folkkäre Stefan Hultman, bjuder på en hel del intressant information. Bland annat en intressant tes om storfavoriten Tjacko Zaz... Och Eskil Hellberg har, precis som vanligt på slutet, stor tilltro till Daniel Redéns hästar.

Systemet 0

182. Tre hästar sticker ut i V75-5 – stabilt lås  

Det är midnattstrav som gäller i Boden på lördag. Notera det sena spelstoppet – klockan 20.30. Vem passar väl bättre att ha som gäst än Fredrik Edholm? Tävlingarna är på hans hemmaplan och han bjuder på bra information, så klart. Även Eskil Hellberg och Jonas Noreen bidrar med spännande drag och trots en del favoriter får experttrion ihop ett system med potential. God lyssning!

Systemet 0

181. Ledning hela vägen i V75-1 – en sund spik  

I det 181:a avsnittet av "Systemet" är det ovanligt mycket käbbel och tjafs. Men i vanlig ordning lugnar det ner sig – och till slut lyckas experterna få till ett spännande systemförslag. Rebecka Falk heter veckans gäst och hon bjuder på flera roliga lågprocentare. En och annan vinnare till Bjerke på söndag kommer också på tal. Trevlig lyssning!

Systemet 0

180. Fräckt Untersteiner-lås i V75-avslutningen  

Olika falla ödets lotter. Medan Jonas räknar pengar efter Love Matters knappa seger i söndags tvingas veckans gäst, Stefan Jönsson, leta pantburkar efter att ha åkt dit på samma målfoto. Eskil Hellberg finns som vanligt också med i studion och trion bjuder på bra drag och nyttig information till lördagens jackpott. Och faktum är att experterna har tre olika spikar…i samma lopp! God lyssning.

Systemet 0

179. Lurig V75-inledning – vi försöker fälla favoriten  

Det är äntligen dags för Elitloppet! Och vilka hästar vi får se. Den franske kejsaren Bold Eagle är russinet i kakan. Vi har även en spännande gäst i söndagens avsnitt. Ingen mindre än Stefan Hultman. Här snackar vi tung meritlista. Han har vunnit Elitloppet, Prix d'Amerique, Derbyt med mera, med mera. Som vanligt finns Eskil Hellberg och Jonas Noreen med i samtalet och trion bjuder på massor av spännande information. Inte minst från het stallinfo från Daniel Redén… Trevlig lyssning!

Systemet 0

178. V75-3 vidöppet – chansspiken lösningen  

Helgernas helg är äntligen här och Solvalla dukar upp till travfest i dagarna tre – med Elitloppet på söndag som höjdpunkt. I lördagens avsnitt gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Mr Expressen, Bengt Adielsson. Trion har svårt att komma överens till en början men efter diskussion och analyserande slutar det hela i ett spännande system. Trevlig lyssning!

Systemet 0

177. Vass chansspik i V75-3  

Det börjar närma sig Elitlopp på allvar men innan dess ska Gävle anordna V75 med jackpott. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt laddade för att servera Er den bästa informationen. Det är även veckans gäst, originalet, Matteus Lillieborg. Den senare får agera tungan på vågen ett flertal gånger och använder sig dessutom av Google Translate för att hitta rätt… Missa inte veckans avsnitt!

Systemet 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose