Systemet

Systemet

Sweden

Jonas Noreen och Eskil Hellberg gör Sveriges första renodlade V75-podcast som rappt och initierat bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

173. Fräckt lås avslutar – inget för fegisar  

Det var miljonutdelning i söndags när Romme arrangerade tävlingarna. Nu är det Umåker som står i fokus och det är finfin travsport. Spelmässigt är det inte lika hett på förhand, men Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen gör sitt bästa för att få ihop ett spännande system. Trion är inte helt överens till en början men det löser sig till slut… Trevlig lyssning!

Systemet 0

172. Disco Volante tävlar mot sig själv  

Poddgänget fokuserar på söndagens omgång på Rommetravet och det är comeback både för Jonas Noreen och Rebecka Falk. Eskil Hellberg finns med i vanlig ordning och trion dividerar fram och tillbaka en bra stund – innan man till sist hittar en lösning som landar i ett intressant system. Lyssnarna bjuds på en hel del intressant utrustningsinformation och annat smått och gott. Glad påsk!

Systemet 0

170. Klar fördel Örjan – Uppohoppa spikas  

I veckans av Systemet analyseras det om V75-finalerna på Solvalla. Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Stefan Jönsson lyckades till slut enas om ett system med potential. Blir det mycket Örjan från början? Trion reder ut det hela. Missa inte gästens tre lågprocentare som kan se till att skjuta värdet i höjden!

Systemet 0

169. Target Kronos blåser till spets – sedan är det över  

Man kan nästan tro att Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen har varit i pepparkaksburken och "nallat" igen. Trion är nämligen rörande överens om de båda spikarna på Mantorp och inledningen blir snäll. Det blir dock lite mer käbbel längre fram... Experterna bjuder på en hel del viktig utrustningsinformation till jackpott-omgången och även en vinnare till V75 söndag. God lyssning!

Systemet 0

168. Flera fynd finns i V75-4  

Det är Momarken i Norge som arrangerar veckans V75-omgång – och vem passar väl bättre att ha med då i podden än Even Elvenes?! Norrmannen tar ton i flera lopp och motorsågen åker fram… Eskil Hellberg och Jonas Noreen bjuder i vanlig ordning på intressant information och trion konstruerar ett spännande jackpott-system. Trevlig lyssning!

Systemet 0

167. Norskt kallblod rundar alla – trots dubbla tillägg  

Det är Bollnäs som gäller på lördag när V75-cirkusen drar vidare. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är med i vanlig ordning och den här veckan gästas duon av VM i V75-finalisten Julia Björklund. Trion analyserar omgången noga och bjuder på en hel del matnyttig information. Missa inte veckans höjdpunkt med härligt travsnack!

Systemet 0

166. Kash Brodda – överlägsen i klassen  

Veckans gäst i "Systemet" är ingen rookie direkt, nej det är Mr Expressen – Bengt Adielsson. Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen resoneras det fram ett vasst systemförslag – med fräck chansspik. I övrigt bjuds lyssnarna på en hel del utrustningsändringa. Och så ger trion sin syn på det nya spelet Grand Slam 75 som har premiär på söndag.

Systemet 0

165. Man At Work – intressant spik  

Det bjöds på fina tips i podden förra veckan. Skrällarna Önas Ida, Västerbo Highscore och Balfour lyftes alla fram. Förhoppningsvis har våra experter konserverat formen till Eskilstunas omgång. Veckans gäst är Fredrik Edholm och tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen går trion igenom loppen grundligt. Två av poddeltagarna är ovanligt överens… God lyssning!

Systemet 0

164. Det luktar skräll i V75-2  

Klang och jubel förra veckan när poddens system inbringade 166 000 kr (raden inlämnad fyra gånger) till andelsköparna. Våra experter siktar på nya framgångar och Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas den här gången av Julia Björklund. Trion bjuder på en hel del matnyttig information och syr ihop ett vasst system. Dessutom får vi veta vad våra experter tycker om monté på V75…

Systemet 0

163. Red Rose America rundar allt på nytt  

Det är fin sport på lördag när Solvalla dukar upp till travfest – det är nämligen V75-finaler. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i vanlig ordning och veckans gäst är ingen rookie, nej det är Mr Expressen himself. Bengt Adielsson! Trion inleder med att vara väldigt överens men sedan blir det värre och experterna tvingas tänka om flera gånger. Missa inte veckans avsnitt där det bjuds på spännande information.

Systemet 0

162. Even's First Boy har en toppchans i V75-1  

Det surras en hel del i veckans avsnitt där Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av TV-profilen Matteus Lillieborg. Trion diskuterar fram och tillbaka men är långt ifrån överens till en början. Till sist hittar man ändå en lösning och det hela slutar i ett spännande systemförslag. Trevlig lyssning!

Systemet 0

161. V75-2 – en jämn gegga  

Det är dubbla V75-omgångar den här helgen, men podden fokuserar på på lördagens tävlingar på Bergsåker. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt pålästa och den tredje länken i samtalet är Fredrik Edholm. Trion är ovanligt överens – frågan är bara om det är ett bra eller dåligt tecken? Ni får också experternas vinnare i Prix d'Amerique som avgörs på söndag. Trevlig lyssning!

Systemet 0

160. Lonely Star rundar alla med lite flax  

Färjestad arrangerar lördagens V75-omgång och det är fin sport vi bjuds på. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är med i samtalet vanlig ordning. Och veckans gäst är Julia Björklund. Trion diskuterar fram och tillbaka och kommer till sist överens. Dessutom delger experterna sina tankar kring On Track Piratens vara eller inte vara på V75.

Systemet 0

159. Bellino B. leder hela vägen  

Det är Jägersro som gäller på lördag. Vad passar då bättre än att ha med altmeister Bengt Adielsson, som har hemmaplan, i podden? Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen diskuterar trion fram ett spännande systemförslag. Det går dock inte helt smärtfritt. En av herrarna går med på chansspiken, till sist. Under protest…

Systemet 0

158. Fräckt lås i V75-6  

V75 Winter Burst är över för den här gången, men V75-tåget rullar givetvis vidare. Fast i lite lugnare takt framöver. Rebecka Falk är gäst i veckans podd och tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen går trion igenom leken. Grundligt. Det blir som oftast lite gnabb, men det hela landar i ett lite annorlunda men spännande system.

Systemet 0

157. Frankie Brodde – en fräck jackpott-spik  

Det är final i V75 Winter Burst! Och snacka om spännande avslutning då det finns minst 80 miljoner kronor i sjurättspotten – när Mantorp arrangerar tävlingarna. Spelläge! Eskil Hellberg och Jonas Noreen har med sig Julia Björklund i studion och trion bjuder på härligt travsurr med gott om vassa analyser och roliga drag. Notera att det är spelstopp redan 14.30 på lördag. Gott nytt (spel)år!

Systemet 0

156. Patricia Hastrup leder hela vägen  

Det år återigen V75-tävlingar på norsk mark och precis som inför Momarken tidigare i veckan har våra experter, Eskil Hellberg och Jonas Noreen, med sig Even Elvenes. Det är, minst sagt, en svår omgång på förhand men experttrion reder ut begreppen. Even kommer med en hel del intressant information, som inte bör missas! Trevlig lyssning.

Systemet 0

155. Strecka rubbet i inledningen  

Det är Uleåborg och vintriga förutsättningar som gäller i afton när Winter Burst fortsätter. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i vanlig ordning. Den tredje länken är Fredrik Edholm som har stenkoll på dessa, för många okända, hästar. Experttrion reder ut vilka som gynnas av isbanan och de bjuder också på en hel del roliga streck. Dessutom blir det lite finska… God tur!

Systemet 0

154. Cyber Lane tar en ny triumf  

V75 Winter Burst rullar vidare och den här onsdagen är det inte V86 som brukligt – utan V75. Halmstadtravet är skådeplatsen och Eskil Hellberg och Jonas Noreen har med sig TV4-profilen Patric Skoglund. Den senare är med och äger Bacan Degato. Och det återstår att se om han kan tjata med sin ögonsten på systemet…

Systemet 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose