Systemet

Systemet

Sweden

Jonas Noreen och Eskil Hellberg gör Sveriges första renodlade V75-podcast som rappt och initierat bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

142. Alfas da Vinci tar snabb revansch  

Det är ordning i salen den här veckan när Bengt Adielsson, eller MrExpressen om ni så vill, gästar Eskil Hellberg och Jonas Noreen. Trion bjuder på bra information till helgens V75:a och diskuterar även det nya spelet Top 7. Tummen upp eller ner? Trevlig lyssning!

Systemet 0

141. Volstead har toppchans  

Det är faktiskt ingen jackpott den här veckan men ändå trevliga tävlingar på Romme. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt på hugget och i det här avsnittet gästas de av kollega Fredrik Edholm. Trion velar fram och tillbaka men ser till slut klart – fräck spik utlovas! Dessutom bjuds Ni på lite tips till V75 söndag. God lyssning!

Systemet 0

139. Jokivarren Kunkku är bara bäst  

Det är, hör och häpna, jackpott när V75-cirkusen drar till Skellefteå som har open stretch. Eskil Hellberg och Jonas Noreen har den här veckan med sig kollega Fredrik Edholm i samtalet. Trion bjuder på en hel del intressant information och det blir givetvis en del käbbel också. God lyssning!

Systemet 0

138. Gulddivisionen är ovanligt öppen – snåla inte  

Det är Färjestad och jackpott som gäller på lördag – dessutom börjar VM i V75. Vad passar då bättre än att ha förra årets finalist Julia Björklund med i podden?! Två tredjedelar av experttrion är rörande överens om det mesta vilket får till följd att ett visst larm ljuder i studion… Trevlig lyssning!

Systemet 0

136. Shadow Woodland leder hela vägen  

Det är stökigt värre den här veckan när Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av Rebecka Falk. Någon blir, trot eller ej, kallad schimpans, veto-knappen gör comeback och det är olika idéer från alla håll och kanter! Men som vanligt slutar det hela i ett spännande system inför den stora jackpotten på Solänget. Trevlig lyssning!

Systemet 0

135. B.B.S.Sugarlight – svårslagen spik  

Det är Hagmyren som gäller på lördag och det finns extra miljoner i potten. Lita alltså på att veckas trio, Fredrik Edholm, Eskil Hellberg och Jonas Noreen, är riktigt laddade för att sätta sjuan. Det går inte helt smärtfritt att få ihop veckans rad men efter en del munhuggning landar det i ett vass systemförslag. Trevlig lyssning!

Systemet 0

134. Gulddivisionen är stökig – att ta alla är inte fel  

Jonas Noreen är tillbaka efter semestern – helladdad. Tillsammans med Eskil Hellberg och Rickard Hansson syr trion ihop ett lite annorlunda system, efter mycket om och men ska sägas. Det är nämligen världsrekord i "stökightet" då det är gott om olika idéer. Dessutom bjuds ni på experternas vinnare i Derbyt och Derbystoet. God lyssning!

Systemet 0

133. Withma – en kul spik i V75-4  

Med Bergsåker som hemmaplan är Rebecka Falk ett säkert kort i podcasten Systemet. Tillsammans med Eskil Hellberg och Fredrik Edholm knåpades det ihop ett slagkraftigt system inför lördagen. Och för tredje gången i rad tog även sportchefen Pär Andersson för sig och lade sig i det hela…

Systemet 0

131. Michelangelo Ås – omgångens spik  

Vi bjuder på ett extra avsnitt av podcasten Systemet denna vecka. Det vankas stortävlingar med V75 på Solvalla på onsdag och medverkar som gäst gör Expressens sportchef Pär Andersson tillsammans med Eskil Hellberg och Fredrik Edholm. Eniga? Inte alls! Men till slut sitter systemet där… Trevlig lyssning!m

Systemet 0

130. "Kalle Kalas – en svag favorit"  

Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Rikard Hansson är trion som satte ihop veckans V75-system. Åbys Stora Pris är huvudnumret och det är inte så lätt att bena ut enligt trion. Åsikterna gick isär i vissa lopp men till slut enades man och systemförslaget i sig innehåller en del roliga skrällbud. Ta del av tipsen och lyssna!

Systemet 0

129. Volstead från kanonläge har toppchans  

Den här veckan gästar finalisten från VM i V75, Julia Björklund, podden där Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i vanlig ordning. Två av de tre är ganska överens om vilka hästar som ska streckas och efter en hel del diskussion slutar det i ett spännande systemförslag. Missa inte att lyssna på veckans avsnitt för en hel del bra information inför omgången!

Systemet 0

128. Research gynnas av tufft tempo  

Det är fina race på Bollnäs på lördag och våra experter bestående av Eskil Hellberg, Jonas Noreen och Rebecka Falk bjuder på massor av bra information. Trion är dock inte helt överens och man kan även fråga sig om "pakten" mellan Noreen och Falk är över..? Ett vasst system landar det i alla fall i. Trevlig lyssning!

Systemet 0

127. Bruno di Quattro kan utmana storfavoriten  

Det är Axevalla som står i fokus den här helgen då det är dubbla V75:or på banan. På söndag avgörs Stochampionatet och trion Hansson, Hellberg och Noreen ger självklart sin syn på loppet. Annars är det, givetvis, störst fokus på lördagens jackpott-omgång i podden och trion syr ihop ett lite annorlunda system – med gott om roliga skrällar. Trevlig lyssning!

Systemet 0

123. Gott om fynd i V75-5  

Systemet

Systemet 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose