Systemet

Systemet

Sweden

Jonas Noreen och Eskil Hellberg gör Sveriges första renodlade V75-podcast som rappt och initierat bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

187. Mycket spännande lås avslutar omgången  

Det är Axevalla som står i fokus då man kör sitt traditionsenliga trippeltrav, med V75 både lördag och söndag. Podden fokuserar främst på lördagen, men ni får även experternas vinnare i StoChampionatet. Det är ingen mindre än nyblivne Hall of Fame-invalde Stefan Hultman som gästar ”Systemet”. Trion är långtifrån överens om allt men efter ett tag klarnar bilden. Gott om nyttig V75-information utlovas!

Systemet 0

186. Två hästar gör upp i Årjänga Stora Pris – starkt lås  

Det är natursköna Årjäng som arrangerar V75 på lördag och trots strykningen av Delicious bjuds vi på finfin sport. Jonas Noreen håller den här veckan i spakarna tillsammans med Rebecka Falk och Stefan Jönsson. Somliga i trion är överens om en hel del, men till exempel momentet helgarderingen blir det värre med. Gott om matnyttig spelinformation blir det i alla fall. God lyssning!

Systemet 0

185. Vass spik i StoSprintern – ruggigt fin senast  

Det är semestertider och Eskil Hellberg tar en paus från hängmattan – och hoppar in i podden då han har hemmaplan. Det är alltså Halmstad som står i fokus och i podden är det lördagens omgång som analyseras. Jonas Noreen och Stefan Jönsson medverkar också. Det blir en rätt så stökig podd med många svåra beslut som ska tas… Ni får även experternas vinnare i SprinterMästaren! Trevlig lyssning.

Systemet 0

184. Fyra känns stensäkra i V75-inledningen  

Eskil Hellberg vilar upp sig och det är Jonas Noreen som håller i trådarna i veckans avsnitt. Vid sin sida har han kollega Fredrik Edholm och Rebecka Falk. Den sistnämnda har hemmaplan och bjuder på flera roliga drag. Trion spekulerar fram och tillbaka men systemskapandet går ganska smidigt, trots allt. Den fräcka spiken är högintressant. God Lyssning!

Systemet 0

183. Skrällen i V75-7 har kanonform  

Som traditionen bjuder är det V75 på söndag i Kalmar i samband med Midsommar. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns i vanlig ordning med i studion. Veckans gäst, folkkäre Stefan Hultman, bjuder på en hel del intressant information. Bland annat en intressant tes om storfavoriten Tjacko Zaz... Och Eskil Hellberg har, precis som vanligt på slutet, stor tilltro till Daniel Redéns hästar.

Systemet 0

182. Tre hästar sticker ut i V75-5 – stabilt lås  

Det är midnattstrav som gäller i Boden på lördag. Notera det sena spelstoppet – klockan 20.30. Vem passar väl bättre att ha som gäst än Fredrik Edholm? Tävlingarna är på hans hemmaplan och han bjuder på bra information, så klart. Även Eskil Hellberg och Jonas Noreen bidrar med spännande drag och trots en del favoriter får experttrion ihop ett system med potential. God lyssning!

Systemet 0

181. Ledning hela vägen i V75-1 – en sund spik  

I det 181:a avsnittet av "Systemet" är det ovanligt mycket käbbel och tjafs. Men i vanlig ordning lugnar det ner sig – och till slut lyckas experterna få till ett spännande systemförslag. Rebecka Falk heter veckans gäst och hon bjuder på flera roliga lågprocentare. En och annan vinnare till Bjerke på söndag kommer också på tal. Trevlig lyssning!

Systemet 0

180. Fräckt Untersteiner-lås i V75-avslutningen  

Olika falla ödets lotter. Medan Jonas räknar pengar efter Love Matters knappa seger i söndags tvingas veckans gäst, Stefan Jönsson, leta pantburkar efter att ha åkt dit på samma målfoto. Eskil Hellberg finns som vanligt också med i studion och trion bjuder på bra drag och nyttig information till lördagens jackpott. Och faktum är att experterna har tre olika spikar…i samma lopp! God lyssning.

Systemet 0

179. Lurig V75-inledning – vi försöker fälla favoriten  

Det är äntligen dags för Elitloppet! Och vilka hästar vi får se. Den franske kejsaren Bold Eagle är russinet i kakan. Vi har även en spännande gäst i söndagens avsnitt. Ingen mindre än Stefan Hultman. Här snackar vi tung meritlista. Han har vunnit Elitloppet, Prix d'Amerique, Derbyt med mera, med mera. Som vanligt finns Eskil Hellberg och Jonas Noreen med i samtalet och trion bjuder på massor av spännande information. Inte minst från het stallinfo från Daniel Redén… Trevlig lyssning!

Systemet 0

178. V75-3 vidöppet – chansspiken lösningen  

Helgernas helg är äntligen här och Solvalla dukar upp till travfest i dagarna tre – med Elitloppet på söndag som höjdpunkt. I lördagens avsnitt gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Mr Expressen, Bengt Adielsson. Trion har svårt att komma överens till en början men efter diskussion och analyserande slutar det hela i ett spännande system. Trevlig lyssning!

Systemet 0

177. Vass chansspik i V75-3  

Det börjar närma sig Elitlopp på allvar men innan dess ska Gävle anordna V75 med jackpott. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt laddade för att servera Er den bästa informationen. Det är även veckans gäst, originalet, Matteus Lillieborg. Den senare får agera tungan på vågen ett flertal gånger och använder sig dessutom av Google Translate för att hitta rätt… Missa inte veckans avsnitt!

Systemet 0

176. Två troliga och en mycket rolig löser luriga V75-4  

Det är dubbla V75:or den här helgen, men veckans avsnitt av "Systemet" fokuserar helt och hållet på lördagens fina tävlingar på Åby. Fredrik Edholm gästar Eskil Hellberg och Jonas Noreen. Trion är rörande överens om vilken häst som har bäst segerchans i omgången – och två av tre herrar har dessutom exakt samma chansspik… Lyssna för för flera spännande idéer!

Systemet 0

175. Top of the World leder hela vägen  

Det är spetsbanan Örebro med dess korta upplopp som står i fokus inför lördagens V75-omgång. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i samtalet i vanlig ordning och den här veckan gästas duon av Julia Björklund. Trion analyserar spetsstrider så det står härliga till och bjuder på flera roliga drag. Det bjuds även på spikar till Vermo på söndag! God lyssning.

Systemet 0

174. Nuncio kan bättre än senast – tar hem Olympiatravet 2017  

Det är Åby och Olympiatravet som står i fokus på lördag. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns i vanlig ordning med i studion och de gästas av ingen mindre än tv-profilen Matteus Lillieborg. Trion bjuder på vass information, en och annan kul historia och en något rörig systemkonstruktion – men till sist landar det i ett vasst jackpott-förslag. God lyssning!

Systemet 0

173. Fräckt lås avslutar – inget för fegisar  

Det var miljonutdelning i söndags när Romme arrangerade tävlingarna. Nu är det Umåker som står i fokus och det är finfin travsport. Spelmässigt är det inte lika hett på förhand, men Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen gör sitt bästa för att få ihop ett spännande system. Trion är inte helt överens till en början men det löser sig till slut… Trevlig lyssning!

Systemet 0

172. Disco Volante tävlar mot sig själv  

Poddgänget fokuserar på söndagens omgång på Rommetravet och det är comeback både för Jonas Noreen och Rebecka Falk. Eskil Hellberg finns med i vanlig ordning och trion dividerar fram och tillbaka en bra stund – innan man till sist hittar en lösning som landar i ett intressant system. Lyssnarna bjuds på en hel del intressant utrustningsinformation och annat smått och gott. Glad påsk!

Systemet 0

170. Klar fördel Örjan – Uppohoppa spikas  

I veckans av Systemet analyseras det om V75-finalerna på Solvalla. Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Stefan Jönsson lyckades till slut enas om ett system med potential. Blir det mycket Örjan från början? Trion reder ut det hela. Missa inte gästens tre lågprocentare som kan se till att skjuta värdet i höjden!

Systemet 0

169. Target Kronos blåser till spets – sedan är det över  

Man kan nästan tro att Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen har varit i pepparkaksburken och "nallat" igen. Trion är nämligen rörande överens om de båda spikarna på Mantorp och inledningen blir snäll. Det blir dock lite mer käbbel längre fram... Experterna bjuder på en hel del viktig utrustningsinformation till jackpott-omgången och även en vinnare till V75 söndag. God lyssning!

Systemet 0

168. Flera fynd finns i V75-4  

Det är Momarken i Norge som arrangerar veckans V75-omgång – och vem passar väl bättre att ha med då i podden än Even Elvenes?! Norrmannen tar ton i flera lopp och motorsågen åker fram… Eskil Hellberg och Jonas Noreen bjuder i vanlig ordning på intressant information och trion konstruerar ett spännande jackpott-system. Trevlig lyssning!

Systemet 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose