Episodes

17. That's hot  

Avsnitt 17. I det här avsnittet pratar vi om Paulinas överraskningsfest, skönhetsoperationer och ingrepp, kändisar, rädslor och sömnproblem.

16. Rykten och respekt  

Avsnitt 16. I det här avsnittet pratar vi om Sex and the city, rykten, fördomar, orealistiska förväntningar på män, problem på krogen, våra skador och hur vi blir behandlade.

15. Som en liten prinsessa  

Avsnitt 15. I det här avsnittet pratar vi om att vara singel, idealförhållandet enligt oss, hur vi ser på dagens förhållanden och sociala mediers samband med otrohet.

14. Panik i Venedig  

Avsnitt 14. I det här avsnittet pratar vi om vår senaste resa till Venedig och Schweiz, att flytta utomlands och vårt nästa inbokade resmål.

12. DON'T DO IT  

Avsnitt 12. I det här avsnittet pratar vi om resor, framtiden, att ta studenten, våra tvångstankar och våra bästa fester.

13. Blottare  

Avsnitt 13. Den är gången pratar vi om våra upplevelser i singellivet, dickpics och att Paulina nyligen blev utsatt för en blottare.

9. Nya boobs och konstiga födelsemärken  

Avsnitt 9. I samband med Paulinas operation pratar vi om skönhetsoperationer, ideal och utseendehets.

8. Vi är sexobjekt  

Avsnitt 8. Det här avsnittet handlar om jämställdhet, vågen av våldtäkter, feminister vs manshatare och vad vi är rädda för, bara för att vi är tjejer.

7. London baby  

Avsnitt 7. I det här avsnittet pratar vi om allt det bästa med London och ger våra bästa tips på klubbar, shopping, restauranger, sightseeing, berättar om vår senaste partyresa dit och varför London är den perfekta staden att bo i.

6. Sillisar och samhällsideal  

Avsnitt 6. I det här avsnittet pratar vi om utseende och samhällsideal, skönhetsoperationer, botox, om att vara tonåring och vad vi själva skulle vilja ändra på.

5. Ping pong show  

Avsnitt 5. Det här avsnittet handlar om Thailand, våra nya tatueringar, att använda vapen, denguefeber, karma och hallucinationer.

10. Yolonatti 2.0  

Avsnitt 10. I det här avsnittet diskuterar vi alkohol och droger, våra egna erfarenheter i Sverige och utomlands och våra tankar om detta.

2. What is this?  

Avsnitt 2.

3. Sorry not sorry  

Avsnitt 3. Det här avsnittet handlar om relationer, skillnaden mellan att vara i ett förhållande och att vara singel. Vi pratar om nyårskyssar, fjärilar i magen, dåliga förhållanden och våra erfarenheter. 

4. Tomtelina  

Avsnitt 4. Det här avsnittet är en julspecial, vi pratar om att fira otraditionell jul i Thailand, om läskiga tomtar, snaps och våra nyårslöften.

1. Mamma har fyra navelsträngar  

Avsnitt 1. I det här avsnittet presenterar vi oss, och pratar om syskonrelationer och familj.

11. Do not drink this water  

Avsnitt 11. I det här avsnittet pratar vi om resor, vår senaste resa till Madrid, varför vi var tvungna att vara otrevliga mot spanjorerna, vad man inte ska göra på flygplan, och vad man definitivt inte ska ta med sig genom säkerhetskontrollen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose