Systrarna Johansson

Systrarna Johansson

Sweden

Inspiration Livsstil Podcast

Episodes

21. Ett långsamt farväl  

http://www.youtube.com/watch?v=cgfF-EmWKyE I dagens podcast-avsnitt snackar vi om Fotografiska, tapas och roliga minnen med podden. Det här kommer bli vårt allra sista podcast-avsnitt genom Systrarna Johansson. Vi är på gång med ett nytt projekt och vill mer än gärna dela med oss av nyheterna, men ni får vänta lite till. Håll utkik! Om du inte vill [...]

The post 21. Ett långsamt farväl appeared first on Systrarna Johansson | Inspiration Podcast Livsstil.

20. Vi är olika, deal with it!  

http://www.youtube.com/watch?v=vF8fauLiYfg I dagens podcast-avsnitt snackar vi om när vi missade en konsert, en tv-inspelning och en filmpremiär. Vi har läst gamla dagböcker och jämför hur man tänkte som tonåring och hur man tänker nu. Vi pratar också identitet, vilka vi är, hur olika vi är, vad vi vill och hur det har varit genom åren. [...]

The post 20. Vi är olika, deal with it! appeared first on Systrarna Johansson | Inspiration Podcast Livsstil.

17. Våra raggningshistorier  

Idag snackar vi julkalender, julklappar men framför allt bjuder vi på våra egna och andras raggningshistorier. Hur avgör man om en kille bara är charmig eller en player?

16. Inför din volontärresa  

Får man gilla julen? Kan man gilla alla årstider utom sommaren? Vad ska man tänka på när man åker som volontär? Varför skulle du vilja iväg? Vad ska man göra om det inte känns så kul som man trott? Dagens poddis är fylld av historier, tips och bra att tänka på inför din volontärresa.

15. En minipod med Johan  

Dagens onsdagspoddis bjuder på en liten minipod med Johan. Vi funderar på om det blir sockerdricka om man häller i socker i en sodastream. Smakar orm verkligen kyckling och vilken julskinka är godast? Köpt eller hemmagjord?

14. Resfeber  

Idag pratar vi resor, restips och varför vi gillar att resa. Vi har planerat Jojos begravning, upptäckt ett bus, funderar på Halloween och uppmuntras stark av ”varför vill du vara en liten tjej när du kan vara en mogen kvinna?”.

13.Vem är du enligt dig själv?  

Idag diskuterar vi radiokanaler. Hur paranoid man får vara? Blir man lyckligare av att beställa samma mat eller inte? Framför allt diskuterar vi vem man är, vad man identifierar sig med och hur viktigt är egentligen ditt jobb, dina kläder och din musik?

7. Jag reser mig igen  

Idag snackar vi om presentinköp, att jobba på dagis och att leva med ”Sky’s the limit” som motto. Huvudtemat handlar om misstag. Ibland kan misstag och snesteg bryta ner oss. Hur drar man sig upp igen och hur hanterar man misstag?

6. De drar ner dina betyg  

Vem sänker ditt betyg? Är det bra eller dåligt att jobba i team? Var det en råtta under Jojos säng eller inte? Varför ska man drömma stort? Vi vill härmed presentera dagens onsdagspoddis!

5. The Husband Store  

Hur vore det att ha en affär där man kan välja en man? Varför är Jojo så hes? Vad får det inte stå på din väst? Det är dags att lyssna på vår fem-gångs-pod!

4. Platta bröst & bygg inte hus på en sandig strand  

I vår fjärde podcast bjuder vi på sång, frågor som ”har alla gymnaster platta bröst”, ”kommer Justin Bieber hålla” och vad är det som ger oss frid? Vi snackar tro, erfarenhet och det som finns djupast i våra hjärtan.

0:00/0:00
Video player is in betaClose