Tack som fan

Tack som fan

Sweden

När ett vanligt simpelt "tack" inte riktigt räcker till

Episodes

Årskrönika del 2 aka ”Goals”  

Efter mycket om och men kommer äntligen del två av vår årskrönika! Vi pratar bland annat om årets överraskning, psykbryt och sämsta mat. Det blir personlighetsutveckling, fyllor, starka minnen och outfits. Och så kommer ni få höra det förmodligen pinsammaste ni någonsin hört i vår podcast. Åh, gud. Detta avsnitt blir också det sista på ett tag. I och med läget med Bobbertsarna och allt som det innebär i kombination med att jobba och leva livet i övrigt orkas det helt enkelt inte med just nu. Det här ska inte vara ett avsked, men fritiden som annars går åt till att spela in och klippa podcast behöver få gå åt till annat just nu. På återhörande, och ni kan ju alltid lyssna om på resterande 90 avsnitt så länge!

Årskrönika del 1 aka ”Käka hummer i en gungstol”  

Jullovet är slut och podden är tillbaka! Det här är första delen av två av vår årskrönika eftersom vi hade så sjukt mycket att prata om helt enkelt. I det här avsnittet pratar vi bland annat om Årets resa, film, fail, matupplevelse och känsla! Värt att påpeka är att vi gör en något bakvänd och underlig shoutout till en av er, men det görs med all möjlig kärlek. Seså spring iväg nu... och lyssna alltså. I din podcast-app eller direkt här i bloggen.

Konsumenthästen  

Här kommer alltså förra veckans pdcastavsnitt som blev fördröjt pga anledningar! Vi snackar julen, och allt som kommer med den, som trillingnöten, önskelistor och julklappar. Och så är det mycket mycket mer som vanligt. Ni vet hur det funkar. Nu tar vi lite julsemester och så hörs vi igen nästa år!

Justin Bieber-indie  

Veckans avsnitt av podden är nummer 88 i ordningen. Vi pratar om hur cola dricks bäst, att handla med sina föräldrar och tidsresor. Ludde hissar och dissar och Anna listar topp tre saker hon hatar. Dessutom! Kungen av Finland, Boys och Kanye. Och mycket mycket mer! Ni lyssnar direkt i bloggen eller i er podcast-app.

Föräldrafällan 2  

Hjärtligt välkomna till ett nytt avsnitt av Tack som fans magnifika podcast! I veckans avsnitt pratar vi bland annat om den sjungande polisen, att bli ett meme och att ragga. Det blir en släng om graviditeten och en ännu större släng om humor. Dessutom: Får man ens tycka att man är rolig i det här landet längre? Lyssna direkt i bloggen eller i er podcast-app, vad det nu må vara!

Friends-maffian  

Här är det ni väntat på in en hel vecka! Om ni alltså har väntat på ett podcastavsnitt om svenska filmtitlar, Friends-maffian och världens godaste hamburgare. Förutom det var det en smula oundvikligt för oss att inte prata om Paris, Sveriges just nu mest omtalade bakverk och Mall of Scandinavia. Dessutom! Yrsas topp fem obehagliga ingångar på kroppen, LAN-partyn och när har man egentligen nytta av spexiga studenter? Som om inte det var nog så får Danmark en släng av sleven (dock inte fotbollsmässigt) och Ludde presenterar den lista han fick i uppdrag förra veckan. De hackande och dunkande ljud ni hör ibland är vår katt som försöker klia sig i ansiktet trots att hon har en tratt i vägen, så förlåt för det, men vad ska man göra liksom? Enjoy!

Personlighetstestet  

Veckans podcast blir lite som en förlängning av avsnitt 82, men istället för att snacka stjärntecken blir det personlighetstest! Hur väl tycker vi att personlighetstestet stämmer in på oss, hur är det med andras syn på ens personlighet och varför är Kanye så awesome som han är? Dessutom! En beef, Tom Hanks, ett personlighetstest av en gammal bekant och var det fingrar i rumpan på farfars tid? Alla svar kommer om du lyssnar nu! Nu nu nu! Direkt i bloggen eller i din podcast-app.

Snaska men inte slaska  

I veckans avsnitt av podden reder vi bland annat ut lite saker från förra veckan. Anna gör sig själv obekväm och vi läser lite godbitar ur Luddes gamla blogg. Men mest av allt gör vi en favorit i repris och går igenom en av Diabetesmannens listor. När får man diskutera andra män med sin sexpartner, ska man ha sex när man väntar ett viktigt samtal och vad är det absolut värsta som finns i sänghalmen? Dessutom! Sex med fiskar, stackars obektifierade män och är listan något kvinnor ska göra eller inte göra? Som om inte det vore nog pratar vi om vår nya respekt för Blondinbella och listar de bästa personerna att ha i sitt förlossningsrum! Det är dags att lyssna nu, direkt här i bloggen eller i din podcast-app.

Sportmatchen  

Välkomna till avsnitt "83 - Sportmatchen" aka "Jag får ingen O'boy". I veckans avsnitt pratar vi om det kungliga föräldrahänget och tillika inavlet. Anna listar topp 5 fordon hon vill åka och varför gråter Yrsa? I övrigt handlar avsnittet, som utlovat, mest om sport. Vilken kändis sportar minst, hur äckligt är ordet "plös" och vilka andra poddare vill vi utmana i olika sportmatcher? Dessutom! Innebandy vs hockey och Tillbaka till framtiden. Var så goda, hoppas det ska smaka som en syrlig sportdryck.

Månseans med Regina Lund  

Det är onsdag och det innebär ny släppdag för Tack som fans fabulösa jävla podcast! I veckans avsnitt pratar vi om att ta på folk på fel sätt, att hålla saker kort och "bra" "komplimanger". Vi grottar oss djupt ner i stjärntecknens värld och så blir det lite skollektion när Yrsa och Ludde sätter igång. Dessutom! Fylleälgar, gulliga elefanter, isbjörnssallad och spädbarnstarmar! Som om inte allt detta vore nog så blir det lite arga tatuerade människor, olika sätt att avslöja en graviditet och är Anna egentligen en hipster? Lyssna nu, direkt här i bloggen eller så söker du bara efter "Tack som fan" i din podcastspelare. Och du! Glöm inte att rösta på oss i Svenska Podcastpriset.

Graviditetsspecial  

Den här veckan har vi en liten specialpod om graviditeten och den stundande födseln. Vi svarar bland annat på hur våra kompisar reagerade när de fick veta att vi väntar barn, om det var planerat och hur vi tänkt med föräldraledighet. Vi pratar också om hur det känns, om vi funderat på namn och hur vi tänker om att visa bilder på barnen på internet. Dessutom! Vad kommer vi ta reda på om barnen innan de föds, hur har vi tänkt gällande boende och hur fick vi reda på att Yrsa var gravid? Var så goda, hoppas det ska smaka!

Alldeles för små djur  

Tänk att vi spelat in 80 avsnitt av podden nu! Gah. I avsnitt 80 pratar vi om Luddes svenskhet, Instagram-annonser och ultimat inavel. Vi snuddar vid ämnen som Facebook-stalkning och vad Yrsa hade för tag (som i täääg) när hon gick i skolan. Dessutom! Pizzahalsband, rövarspråket och Kissies armhåla, och mycket mycket mer! Go get your podcast fix now!     

Erik och Mackan i blöja  

Veckans avsnitt av podden handlar om att bli vuxen! När blir en gammal, vad är vuxet och är vi grabbar, killar, män, tjejer eller kvinnor? Vi pratar om vuxenpoäng, deklarationen och så får ni lite sexualundervisning, helt gratis! Dessutom! Vad är det vuxnaste vi gjort och varför heter avsnittet som det gör egentligen? Seså, vi har fött avsnittet, nu får ni mata, rapa och byta blöjor.

Moder Teresa gillade nog inte Geisha  

Hohoho, här kommer september-tomten med ett rykande färskt podcastavsnitt! Veckans avsnitt tillägnar vi Sara! Vi pratar om nioåriga Annas galna växttakt, "trevliga" personer och att råka ta folk på brösten. Dessutom! Vet Tomas egentligen hur länge en har mens, är Anna kul att festa med och vad krävs för att Ludde ska tycka att du är snäll? Get listening för fan, annars kommer ni inte hänga med när alla snackar om avsnittet vid lunchen imorgon!

Borta bra men hemma bäst  

Bättre sent än aldrig kommer här veckans avsnitt av podden! Vi pratar hem. Vad är ett hem, var har vi bott och när är vi hemma? Hur är det att flytta, att känna sig för hemma hos andra och har kungen mjukisbyxor? Dessutom pratar vi om Annas ovälkomnande hem, våra drömhem och så startar vi åldershem! Och hörni, har kanske Yrsa en framtid som arkitekt?

Mooooos!  

Efter ett uppehåll som känns som en evighet är vi äntligen tillbaka med podden! I avsnitt 76 pratar vi om rimliga jobbtitlar, Paradise Hotel och smaknamn. Om ni känner att det inte riktigt räcker för att locka er att trycka på play så pratar vi dessutom om dåliga taxiupplevelser, flyktingkatastrofen (och rikingars provocerande snålhet) och om vår grupputklädnad till nästa maskerad! Lyssna nu eller göm er för vi kommer hitta er!

Storfotssökaren  

Hejsan svejsan podcast lovers! I veckans avsnitt svarar vi på frågorna ni inte vågat ställa. Hoppas ni greppar konceptet snabbare än Ludde, men det bör nog inte vara något problem. Ämnen vi behandlar är bland annat skäggiga män, festtips, koksnaglar och absolut torr. Dessutom svarar vi på saker ingen visste om oss, hur en skånsk milf låter och vad "mm" betyder. Och är det vår nya prinsessa som ställt några av frågorna? Lyssna nu så ni inte hinner bli döva och missar detta avsnitt!    

Hardcore-segling  

Dadadadadadadaaaa! Veckans avsnitt av podden handlar bland annat om Yrsas drömjobb, fullmånen, Zara Larsson och en skjutglad Sverker Olofsson. Dessutom startar vi en podcastbeef, pratar om hur vi var som sjuttonåringar och doktor Roberto. Som om inte det vore nog så läser Yrsa ur sin dagbok, vi tar upp den eviga debatten om det heter trumstock eller trumpinne och så fruktar vi att Anders ska hacka Google! Lyssna nu eller sen, men om du inte lyssnar är du en bajs.

Dumheter  

Hörni! Nytt avsnitt av podden kommer här! Vi pratar om dumheter som bland annat innefattar paraplyer, skor, sängar och trafiksäkerhet. Anna berättar om när hon blev smekt på innerlåret i mataffären, Ludde pratar om ärtor på bröstet och Tomas delar med sig av den gången hans cykelhjälm smulades sönder. Dessutom! Parkhäng, elaka vakter och magi. Och hur långt kan en gå för att slippa trycka på stoppknappen på bussen? Bokstavligt talat. Lyssna nu, i er podcast-app eller direkt i bloggen!

Genuin Karaoke – Jag är ganska nöjd  

Ett bakfullt podcastavsnitt coming your way! Anna, Ludde och Tomas pratar om hur vi lärde känna varandra, robotframtiden och att bli beroende av att bjuda på grejor. Tomas berättar om hur alla år av vänskapande på internet gjort honom avtrubbad, Ludde är skeptisk mot "goda" företag och Anna tvingar fysiskt sin pojkvän att lyssna på podden. Detta och mucho mucho mer öff cörse! Lyssna hur ni vill, men gör det ba.

0:00/0:00
Video player is in betaClose